VIPdriver Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Ας παει σε άλλο καρτοκινητο και μετά να ξαναπαει στο καρτοκινητο που θέλει. F2G ονλαιν με 8ε και μετά CU με 12ε και το τρέχον δωράκι που θα δίνει. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 28 minutes ago, EllinikoNisi said: Να γίνει καταγγελία! Διαφορετική αντιμετώπιση εάν είσαι πελάτης και διαφορετική εάν δεν είσαι; Ο ρατσισμός στα καλύτερά του! Προφανώς και διαφορετική αντιμετώπιση. Δες τι τιμή σου κάνουν για ανανέωση συμβολαίου και τι τιμή για να έρθεις από άλλη εταιρεία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Γενικά είναι αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά των εταιρειών όταν είναι να σε χάσουν από πελάτη. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Έκανα 2 νούμερα φορητότητα στο cu και λέει ακόμα λάβαμε την παραγγελία ενώ έχω στείλει τα δικαιολογητικά και δεν προχωρά παρακάτω. Να ανήσυχω;Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Just now, AlexM2 said: Έκανα 2 νούμερα φορητότητα στο cu και λέει ακόμα λάβαμε την παραγγελία ενώ έχω στείλει τα δικαιολογητικά και δεν προχωρά παρακάτω. Να ανήσυχω; Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι έτσι κάνει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 1 ώρα πριν, EllinikoNisi said: Να γίνει καταγγελία! Διαφορετική αντιμετώπιση εάν είσαι πελάτης και διαφορετική εάν δεν είσαι; Ο ρατσισμός στα καλύτερά του! Από την μια ακούμε για κάρτες και φορητότητα στο κατάστημα με κόστος 32€, από την άλλη ακούμε εσκεμμένες κωλυσιεργίες άνευ λόγου για φορητότητα στον ίδιο πάροχο. Ενώ το αντίθετο γίνεται σε μία ημέρα, από κάρτα σε συμβόλαιο. Η φορητότητα είναι μεταφορά του αριθμού σου από ένα δίκτυο σε άλλο. Δεν νοείται φορητότητα στον ίδιο πάροχο. Είναι σαν να λες θέλω να κάνω μεταδημότευση στον ίδιο δήμο επειδή άλλαξα διεύθυνση. Ο ρατσισμός είναι η (λάθος) πεποίθηση ότι υπάρχουν διαφορετικές ανθρώπινες πνευματικές ικανότητες ή ιδιότητες που οφείλονται στην κληρονομικότητα και άρα ότι τα μέλη κάποιας φυλής είναι αυτόματα όλα ανώτερα από τα μέλη μίας άλλης μόνο και μόνο από αυτό. Θα ίσχυε σε αυτή τη περίπτωση αν σου έλεγαν πως αν είσαι ξανθός θα μεταφερθείς άμεσα και αν είσαι μαυριδερός θα περιμένεις ένα μήνα. Εδώ έχουμε αλλαγή προϊόντος κινητής (από συμβόλαιο σε κάρτα) και εσκεμμένη κωλυσιεργία για την αλλαγή ώστε να βγάλουν περισσότερο. Δυστυχώς σε αυτή τη περίπτωση δε μπορεί να γίνει καμία καταγγελία καθώς δεν παραβιάζεται κανένας κανονισμός. Μπορείς φυσικά να πας σε άλλο πάροχο άμεσα άμα δε σου αρέσει, αλλά ξέρουν ότι δεν το κάνουν πολλοί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 (edited) 9 minutes ago, spiliot said: Η φορητότητα είναι μεταφορά του αριθμού σου από ένα δίκτυο σε άλλο. Δεν νοείται φορητότητα στον ίδιο πάροχο. Είναι σαν να λες θέλω να κάνω μεταδημότευση στον ίδιο δήμο επειδή άλλαξα διεύθυνση. Ο ρατσισμός είναι η (λάθος) πεποίθηση ότι υπάρχουν διαφορετικές ανθρώπινες πνευματικές ικανότητες ή ιδιότητες που οφείλονται στην κληρονομικότητα και άρα ότι τα μέλη κάποιας φυλής είναι αυτόματα όλα ανώτερα από τα μέλη μίας άλλης μόνο και μόνο από αυτό. Θα ίσχυε σε αυτή τη περίπτωση αν σου έλεγαν πως αν είσαι ξανθός θα μεταφερθείς άμεσα και αν είσαι μαυριδερός θα περιμένεις ένα μήνα. Εδώ έχουμε αλλαγή προϊόντος κινητής (από συμβόλαιο σε κάρτα) και εσκεμμένη κωλυσιεργία για την αλλαγή ώστε να βγάλουν περισσότερο. Δυστυχώς σε αυτή τη περίπτωση δε μπορεί να γίνει καμία καταγγελία καθώς δεν παραβιάζεται κανένας κανονισμός. Μπορείς φυσικά να πας σε άλλο πάροχο άμεσα άμα δε σου αρέσει, αλλά ξέρουν ότι δεν το κάνουν πολλοί. Από κάρτα σε συμβόλαιο γίνεται αμέσως. Από συμβόλαιο σε κάρτα ένα μήνα. Αυτό ναι, είναι ρατσιστικό γιατί έχεις συμβόλαιο, ενώ εάν είχες κάρτα θα είχες άλλη αντιμετώπιση. Για να μην ξεχάσω και το επικό (ψέμα) των καταστημάτων "δεν έχουμε sim κάρτες". Είναι σαν να πηγαίνεις στο βενζινάδικο και να σου λένε δεν έχουμε βενζίνη αλλά έχουμε σνακ και χυμούς. Edited July 6, 2023 by EllinikoNisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Από κάρτα σε συμβόλαιο γίνεται αμέσως. Από συμβόλαιο σε κάρτα ένα μήνα. Αυτό ναι, είναι ρατσιστικό γιατί έχεις συμβόλαιο, ενώ εάν είχες κάρτα θα είχες άλλη αντιμετώπιση. Για να μην ξεχάσω και το επικό (ψέμα) των καταστημάτων "δεν έχουμε sim κάρτες". Είναι σαν να πηγαίνεις στο βενζινάδικο και να σου λένε δεν έχουμε βενζίνη αλλά έχουμε σνακ και χυμούς.Πας στο βενζινάδικο και σου λένε δεν έχουμε 95αρα έχουμε 100αρα που είναι πιο ακριβή χαχαχΣτάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Πας στο βενζινάδικο και σου λένε δεν έχουμε 95αρα έχουμε 100αρα που είναι πιο ακριβή χαχαχΣτάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠώς το έλεγε κάποιος καλλιτέχνης πριν χρόνια;;;" Για τα λεφτά τα κάνεις όλα....." Εδώ πληθυντικός αριθμός διότι είναι πολλά τα λαμόγια :)Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 25 minutes ago, EllinikoNisi said: Για να μην ξεχάσω και το επικό (ψέμα) των καταστημάτων "δεν έχουμε sim κάρτες". Είναι σαν να πηγαίνεις στο βενζινάδικο και να σου λένε δεν έχουμε βενζίνη αλλά έχουμε σνακ και χυμούς. Καλά αυτό πάλι; Λες κι έχουν διαφορά οι sim του συμβολαίου με του καρτοκινητού. Ούτε καν.. είναι σαν να έχουν βενζίνη για αυτοκίνητο αλλά όχι για μηχανάκι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Μα για τα λεφτά γίνονται όλα από τότε που εφευρέθηκε το χρήμα. Αυτοί θέλουν να παίρνουν λεφτά χωρίς να δίνουν τίποτα και εμείς να τα έχουμε όλα δωρεάν. Αυτό λέγεται οικονομία της αγοράς. Τι δεν καταλαβαίνετε και πέφτετε από τα σύννεφα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Καλά αυτό πάλι; Λες κι έχουν διαφορά οι sim του συμβολαίου με του καρτοκινητού. Ούτε καν.. είναι σαν να έχουν βενζίνη για αυτοκίνητο αλλά όχι για μηχανάκι.Οι κάρτες μπορεί να είναι ίδιες αλλά οι εταιρία τις διαχωρίζειέξω από τον φάκελο γράφει αν είναι για καρτοκινητα η συμβόλαιαSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 2 ώρες πριν, HEO said: Οι κάρτες μπορεί να είναι ίδιες αλλά οι εταιρία τις διαχωρίζει έξω από τον φάκελο γράφει αν είναι για καρτοκινητα η συμβόλαια Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Εμένα στις κάρτες της Cosmote που μου δώσανε από κατάστημα δεν ανέφερε τίποτα. Triple sim που εννοεί ότι απλώς είναι τρία μεγέθη σε ένα. Τεσπα.. 😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 (edited) Αν κάνω αίτημα φορυτοτητας σε άλλη εταιρία π.χ cosmote ας πούμε πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει; Αν είναι να το κάνω έτσι και μετά να γυρίσω πάλι σε vodafone άμεσα; ή υπάρχει κάποια δέσμευση χρόνου για να αλλάξεις από μια καρτοκινητη σε άλλη; Edited July 6, 2023 by teopanta1 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 5 minutes ago, teopanta1 said: Αν κάνω αίτημα φορυτοτητας σε άλλη εταιρία π.χ cosmote ας πούμε πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει; Αν είναι να το κάνω έτσι και μετά να γυρίσω πάλι σε vodafone άμεσα; ή υπάρχει κάποια δέσμευση χρόνου για να αλλάξεις από μια καρτοκινητη σε άλλη; Δεν υπάρχει δέσμευση χρόνου στα καρτοκινητά. Θα κοστίσει όμως και 12€ η φορητότητα σε Cosmote. Άποψή μου κάντο όπως σου είπανε από τη Vodafone. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Εμένα στις κάρτες της Cosmote που μου δώσανε από κατάστημα δεν ανέφερε τίποτα. Triple sim που εννοεί ότι απλώς είναι τρία μεγέθη σε ένα. Τεσπα.. Δεν γνωρίζω για την cosmsote, είμαστε στο νήμα της Vodafone και για αυτήν μιλάωΠρόσφατα που πήρα διπλές κάρτες για το καρτοκινητο μου στον φάκελο που ήταν οι κάρτες εγραφε για καρτοκινηταSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Παιδιά μου κάνανε προσφορά από vodafone 7+1 gb data 1600 προς όλους και 1600 sms 12,5 euro τελική, καρτοπρογραμμα είναι. Τι λέτε συμφαιρει; ή να επιμείνω να το κάνω cu; Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 (edited) Οριστε τα ακουστικα (made in Chinia) που ελαβε η μανα μου Edited July 7, 2023 by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 11 minutes ago, teopanta1 said: Παιδιά μου κάνανε προσφορά από vodafone 7+1 gb data 1600 προς όλους και 1600 sms 12,5 euro τελική, καρτοπρογραμμα είναι. Τι λέτε συμφαιρει; ή να επιμείνω να το κάνω cu; Εάν σκοπεύεις να το κάνεις liquid ίσως να συμφέρει το liquid. Εσυ ξέρεις τι κατανάλωση κάνεις. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Εάν σκοπεύεις να το κάνεις liquid ίσως να συμφέρει το liquid. Εσυ ξέρεις τι κατανάλωση κάνεις. Σίγουρα δεν χρησιμοποιώ 1600 λεπτά προς όλους και τα 8 gb είμαι καλυμμένος, απλά αναρωτιέμαι σε σύγκριση με τα πακέτα του cu συμφαιρει περισσότερο το καρτοπρογραμμα που μου πρότειναν; Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 6 minutes ago, teopanta1 said: Σίγουρα δεν χρησιμοποιώ 1600 λεπτά προς όλους και τα 8 gb είμαι καλυμμένος, απλά αναρωτιέμαι σε σύγκριση με τα πακέτα του cu συμφαιρει περισσότερο το καρτοπρογραμμα που μου πρότειναν; Με 12.5ε καθαρά (περιπου 15ε με φόρους τέλη) νομίζω λιγότερα παίρνεις σε πακετο cu. Το θέμα είναι ότι εάν είσαι διατεθειμένος να πληρωνεις 12.5ε κάθε μήνα για 24 μήνες. Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 16 minutes ago, VIPdriver said: Με 12.5ε καθαρά (περιπου 15ε με φόρους τέλη) νομίζω λιγότερα παίρνεις σε πακετο cu. Το θέμα είναι ότι εάν είσαι διατεθειμένος να πληρωνεις 12.5ε κάθε μήνα για 24 μήνες. Και στην καρτοκινητη κάθε μήνα κάρτα δεν θα βάζω; επίσης μου το προτείνουν για 18 ή 24 μήνες, τους είπα για 18 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 11 minutes ago, teopanta1 said: Και στην καρτοκινητη κάθε μήνα κάρτα δεν θα βάζω; επίσης μου το προτείνουν για 18 ή 24 μήνες, τους είπα για 18 Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της καρτοκινητής. Εάν έναν μήνα εχω ζόρια, απλά δεν βάζω κάρτα. Στο liquid αυτή τη στιγμή βάζω 8 ευρώ κάθε 2 μήνες και έχω παντα ομιλια, SMS και ίντερνετ. Ρίξε μιά ματιά στα πακετα του cu στο σάιτ και δες τι σε συμφέρει. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Για τους κάτω των <29 ετών με εγγραφή στο gov , πριν 1 μήνα, για το CU τους πια πήγε από: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Και σε εμένα όταν το είχα κάνει πάντως (όταν πρωτοβγήκε, κάπου το 2021 προς τα τέλη αν θυμάμαι σωστά) 50GB για 3 μήνες είχε δώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts