GERASIMOS PALIMERIS Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 και εγω πηγα σημερα να κανω ανανεωση στην προσφορα και δεν υπηρχε ενω ηταν μεχρι τις 22 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, panos43 said: Τελικα εκανα ανανεωση και μπηκε η προσφορά. Παρόλα αυτα έχουν ξεμείνει 8€ στην καρτα και στο smart pocket δεν με αφήνει να τα χαλάσω και γράφει αυτο: Τώρα η επόμενη ανανέωση σου θα είναι 20/5 για το unlimited? Μου ήρθε πριν λίγο ένα μήνυμα "Το unlimited XL λήγει 21/04 23.59'. Ενεργοποίησέ το τώρα και τα υπόλοιπά σου παρατείνονται. Χμμμ..Μάλλον roll over εννοεί. Edited April 20, 2023 by hercoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 1 hour ago, jaranor said: Είχα "προσφορά μόνο για σένα" με ανανέωση υπολοίπου, μέχρι 22 Απριλίου. Μπαίνω σήμερα να κάνω ανανέωση και η προσφορά δεν υπάρχει στην εφαρμογή, ούτε καλώντας στο 1252. Ε, ή δώσ' την ή μην τη δίνεις! Μας δουλεύεις; Το ίδιο ακριβώς συνέβη σήμερα και σε εμένα. Ήταν 1000' προς όλους και κάποια Giga. Ήταν έως 22 Απριλίου. Ό,τι να ναι. 2 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 6 minutes ago, Mobileras said: Δεν εχω καμμια virtual. Σκεφτομαι να βγαλω μονο για το λικουιντ Αν δεν έχεις revolut δες στη Vodafone κάπου γράφει για ένα δώρο 25Ευρώ με την πρώτη εγγραφή. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 1 minute ago, hercoulis said: Αν δεν έχεις revolut δες στη Vodafone κάπου γράφει για ένα δώρο 25Ευρώ με την πρώτη εγγραφή. Στο σαιτ της βονταφον εννοείς; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Όχι, μόνο την εφαρμογή cu έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GERASIMOS PALIMERIS Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 3 minutes ago, Ilovemetal said: Το ίδιο ακριβώς συνέβη σήμερα και σε εμένα. Ήταν 1000' προς όλους και κάποια Giga. Ήταν έως 22 Απριλίου. Ό,τι να ναι. Μας δουλευουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 7 minutes ago, Mobileras said: Στο σαιτ της βονταφον εννοείς; cu around/shopping/3η επιλογή. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) 13 minutes ago, Mobileras said: Στο σαιτ της βονταφον εννοείς; Ειναι πανέυκολη αυτή, δωρεάν virtual όσες θές, δεν κρατάει προμήθεια όταν ανεβάζεις λεφτά, σου ζητάει μια selfi και 2 εικόνες από την ταυτότητα, συν γράφεις απλα το αφμ και όνομα που μένεις .... σε 10 λεπτά δουλέυει και σε 2 μερες έχεις πάρει και 25 ευρω φτάνει να ξοδέψεις 1. Αλλά και εδώ θα σου κρατήσει κάρτα στην μνήμη για να βάλεις το 1 εστω ευρω ... δεν ξέρω λογικά την σβήνεις βέβαια μετά, ίσως ομως αν δεν σε ενδιαφέρει να βάλεις λεφτά και να πάρεις το δώρο την έχεις και άδεια δεν βάζεις ποτέ λεφτά αλλά δεν ξέρω αν περνάει στο liquid , γράφει ότι σου ζητάει 0.01 ευρω αλλά δεν είδα ποτέ χρέωση Edited April 20, 2023 by blizard 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Εγώ που την έχω θα μπορώ να τα πάρω άραγε? Ένα εξάμηνο την έχω. Το premium πλάνο κοστίζει όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Οχι για νεες εγραφές είναι .... ΔΕΝ θα ζητήσει κανενα πλάνο όποιος το κάνει, ούτε φυσική καρτα . Μονο virtual. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) 33 minutes ago, Mobileras said: Προτείνετε virtual καρτα για να κάνω για το liquid (εάν θέλετε) ... Και η payzy είναι ωραία.. έχεις και 1% επιστροφή από όλες τις αγορές σου. Εγώ που κάνω τις περισσότερες αγορές από εκεί, πλέον το κινητό μου είναι δωρεάν.. Edited April 20, 2023 by kalitexnis_g 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) 15 minutes ago, GERASIMOS PALIMERIS said: Μας δουλευουν Τώρα τους έστειλα στο chat. Μου απάντησαν ότι αντιμετωπίζουν ένα τεχνικό ζήτημα με τις προσφορές και είναι προς επίλυση. Και μου είπαν κάνε ανανέωση και γράψε μας εδώ για να αποδοθεί. Έκανα την ανανέωση και τους έστειλα. Και μου είπαν εντάξει, θα αποδοθεί σε 2 με 3 ημέρες. Edited April 20, 2023 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 1 minute ago, kalitexnis_g said: Και η payzy είναι ωραία.. έχεις και 1% επιστροφή από όλες τις αγορές σου. Η payzy δίνει και αυτή κάποιο δώρο 10 ευρω και επίσης βαζεις λεφτά δωρεάν έτσι ? μόνο κόστος 2-3 ευρω εχει για μια virtual ? Aλλά έχω ακούσει ότι ζητάει απίστευτα πράγματα και συνέντευξη με video και το άφησα 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GERASIMOS PALIMERIS Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 2 minutes ago, Ilovemetal said: Τώρα τους έστειλα στο chat. Μου απάντησαν ότι αντιμετωπίζουν ένα τεχνικό ζήτημα με τις προσφορές και είναι προς επίλυση. Και μου είπαν κάνε ανανέωση και γράψε μας εδώ για να αποδοθεί. Έκανα την ανανέωση και τους έστειλα. Και μου είπαν εντάξει, θα αποδοθεί σε 2 με 3 ημέρες. Εγω ειχα κανει ανανεωση και αφησα την προσφορα να την κανω σημερα και εξαφανιστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) 6 minutes ago, blizard said: Η payzy δίνει και αυτή κάποιο δώρο 10 ευρω και επίσης βαζεις λεφτά δωρεάν έτσι ? μόνο κόστος 2-3 ευρω εχει για μια virtual ? Aλλά έχω ακούσει ότι ζητάει απίστευτα πράγματα και συνέντευξη με video και το άφησα 😉 Δεν ισχύει τίποτα από αυτά πέρα της βιντεοκλίσης και της δωρεάν φορτισης. Αν θίγονται τα προσωπικά σου δεδομένα, δεν είναι για 'σένα.. Edited April 20, 2023 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 1 minute ago, GERASIMOS PALIMERIS said: Εγω ειχα κανει ανανεωση και αφησα την προσφορα να την κανω σημερα και εξαφανιστηκε Και σε εμένα αυτό έγινε όπως έγραψα πιο πάνω. Κάνε την ανανέωση και στείλε μήνυμα στο chat. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) Η Δωροεπιταγή της adidas έμεινε στο συρτάρι, μήπως τη θέλει κανένας? 15ευρώ (για άνω των 60 ευρώ αγορά) για ακόμη 2 μέρες Edited April 20, 2023 by hercoulis 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 1 hour ago, GREGORYMO said: Σου ήρθε sms ? ΜΗΠΩΣ ήταν μέχρι 20 και μπερδεύτηκες? Στο SMS μου έλεγε ως 21 Απριλίου, στην εφαρμογή ως 22 Απριλίου. Σήμερα 20 εξαφανίστηκε. Βγάλε άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 (edited) Η revolut θελει google pay; Υπαρχει καποιο τοπικ να παω να ρωτησω για να μη γεμιζω με ερωτήσεις αυτό το τοπικ; Edited April 20, 2023 by Mobileras Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 5 minutes ago, Mobileras said: Η revolut θελει google pay; Δε χρειάζεται, αλλά αν έχεις μπορείς να τη φορτίσεις μέσω του google pay. 5 minutes ago, Mobileras said: Υπαρχει καποιο τοπικ να παω να ρωτησω για να μη γεμιζω με ερωτήσεις αυτό το τοπικ; https://myphone.gr/forum/topic/128878/page/157/ 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 8 minutes ago, Mobileras said: Υπαρχει καποιο τοπικ να παω να ρωτησω για να μη γεμιζω με ερωτήσεις αυτό το τοπικ; Google το λένε.. αλλά δεν έχει topic και σε δικαιολογώ.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Η revolut θελει google pay; Υπαρχει καποιο τοπικ να παω να ρωτησω για να μη γεμιζω με ερωτήσεις αυτό το τοπικ;Μπορείς να ζητήσεις φυσική κάρταΜέσα στη εφαρμογή έχει εικονική μιας χρήσης που το νούμερο της ανάνεωνεται αυτόματα και άλλες δύο εικονικέςΕπίσης έχεις και την φυσική που έγραψαΠερισσότερα εδώhttps://myphone.gr/forum/topic/128878/Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2023 Άμα πείστηκε και ο Mobileras να δοκιμάσει το liquid (έστω μέσω Smart Pocket που ενεργοποιείται στο liquid και όχι στο κανονικό), τότε να αλλάξω κι εγώ άποψη για το ότι: "ΔΕΝ υπάρχει ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ τρόπος να αλλάξει κάποιος άμα σταμπορνάρει, ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ"!!! Να δείτε που στο άμεσο μέλλον θα τα "ξαναγυρίσει" πάλι: ΔΕ μπορεί να πέφτω έξω στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!!! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts