Mobileras Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Όταν τα λεφτά τελειώνουν, μιά χαρά μειώνονται και οι ανάγκες. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δυστυχώς από Σεπτεμβρή (μπορεί και νωρίτερα) έρχεται χειρότερη οικονομική κρίση από ότι του 2008... 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Όταν τα λεφτά τελειώνουν, μιά χαρά μειώνονται και οι ανάγκες. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δυστυχώς από Σεπτεμβρή (μπορεί και νωρίτερα) έρχεται χειρότερη οικονομική κρίση από ότι του 2008...Είναι πολλοί που το τηλέφωνο το θεωρούν ανάγκη οπότε δεν θέλουν να το κόψουν και κόβουν από κάτι άλλοόταν συζητάω το θέμα με πολλούς μου κάνει τρομερή εντύπωση τα λεφτά που πληρώνουν για κινητά κυριολεκτικά τζάμπαSent from my Power 3 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 3 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Ενόχλησε πολύ; Πολύ όχι.. αλλά όπως και σε εσένα, (φαντάζομαι) μας έχει έρθει σε sms. Και οι περισσότεροι από εμάς το διαβάσαμε από εκεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Πολύ όχι.. αλλά όπως και σε εσένα, (φαντάζομαι) μας έχει έρθει σε sms. Και οι περισσότεροι από εμάς το διαβάσαμε από εκεί. Δεν έχει έρθει κάτι, ακόμα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lybouros Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 1 ώρα πριν, CaptainNickGR said: Δεν έχει έρθει κάτι, ακόμα. Ούτε σε εμένα ήρθε κάτι. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Καλησπέρα σε όλους!Ενεργοποιώ για εμένα, τη σύζυγο και τα παιδιά το CU Combo.Μου ήρθε και εμένα το sms για τις νέες αλλαγές και βλέπω πως από 13-06-22 θα μας πάνε από το CU combo σε CU combo M με 10.90€.Η 12αρα κάρτα θα φτάνει για την ενεργοποίηση του combo M; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Με 10% φόρο κινητής θα φτάνει ακριβώς, εγώ το υπολόγιζα με 12% που ήταν παλιά και έλεγα πως δε φτάνει Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lybouros Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 1 hour ago, vassar said: Με 10% φόρο κινητής θα φτάνει ακριβώς, εγώ το υπολόγιζα με 12% που ήταν παλιά και έλεγα πως δε φτάνει Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα πάλι μου φαίνεται αναμενόμενη εξέλιξη η κατάργηση του Combo η οποία προφανώς αποσκοπεί στο να καταναλώνει ο πελάτης ολόκληρο το ποσό της δωδεκάευρης ανανέωσης. Με εκπλήσσει όμως λίγο η κατάργηση του Combo L. Τι τους πειράζει το Combo L από τη στιγμή που παραμένει και άλλο πακέτο φθηνότερο και με λιγότερες παροχές από αυτό? Μάλλον στα πλαίσια αντιγραφής της αντίστοιχης κίνησης της πράσινης το έκαναν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Καλησπέρα σε όλους!Ενεργοποιώ για εμένα, τη σύζυγο και τα παιδιά το CU Combo.Μου ήρθε και εμένα το sms για τις νέες αλλαγές και βλέπω πως από 13-06-22 θα μας πάνε από το CU combo σε CU combo M με 10.90€.Η 12αρα κάρτα θα φτάνει για την ενεργοποίηση του combo M; 12,00 / 1,10 = 10,90 οπότε φτάνειΑν και είναι σίγουρο ότι στον επόμενο χρόνο η 12 κάρτα θα καταργηθείSent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lybouros Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 1 minute ago, HEO said: 12,00 / 1,10 = 10,90 οπότε φτάνει Αν και είναι σίγουρο ότι στον επόμενο χρόνο η 12 κάρτα θα καταργηθεί Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δε νομίζω να καταργηθεί τόσο γρήγορα η δωδεκάρα κάρτα. Η πάγια τακτική και των τριών εταιρειών είναι να καταργούνται πρώτα τα αντίστοιχα πακέτα ώστε να γίνει πρακτικά άχρηστη η ύπαρξης της κάρτας και μετά να καταργηθεί η ίδια η κάρτα. Το ίδιο συνέβη όταν καταργήθηκαν οι κάρτες των πέντε και δέκα ευρώ. Επομένως πρώτα θα καταργηθούν τα πακέτα των 10,9€ -σε άλλη εταιρεία κοστίζουν 10,6€- και αργότερα η δωδεκάευρη κάρτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Δε νομίζω να καταργηθεί τόσο γρήγορα η δωδεκάρα κάρτα. Η πάγια τακτική και των τριών εταιρειών είναι να καταργούνται πρώτα τα αντίστοιχα πακέτα ώστε να γίνει πρακτικά άχρηστη η ύπαρξης της κάρτας και μετά να καταργηθεί η ίδια η κάρτα. Το ίδιο συνέβη όταν καταργήθηκαν οι κάρτες των πέντε και δέκα ευρώ. Επομένως πρώτα θα καταργηθούν τα πακέτα των 10,9€ -σε άλλη εταιρεία κοστίζουν 10,6€- και αργότερα η δωδεκάευρη κάρτα.Δεν θυμάμαι να υπήρχε ποτέ πακέτο με πέντε ευρώ κάρτα όμως υπήρχε Στην wind μάλιστα υπήρχε κάρτα από 1 ευρώ για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημαΔιόρθωση: Κάι τα παραπάνω για διάρκεια ανανέωσης ΕΤΉΣΙΑSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 24 minutes ago, Lybouros said: Δε νομίζω να καταργηθεί τόσο γρήγορα η δωδεκάρα κάρτα. Η πάγια τακτική και των τριών εταιρειών είναι να καταργούνται πρώτα τα αντίστοιχα πακέτα ώστε να γίνει πρακτικά άχρηστη η ύπαρξης της κάρτας και μετά να καταργηθεί η ίδια η κάρτα. Το ίδιο συνέβη όταν καταργήθηκαν οι κάρτες των πέντε και δέκα ευρώ. Επομένως πρώτα θα καταργηθούν τα πακέτα των 10,9€ -σε άλλη εταιρεία κοστίζουν 10,6€- και αργότερα η δωδεκάευρη κάρτα. Σε άλλη εταιρεία στοιχίζουν 10,60 διότι μετά την ανανέωση σε αυτήν την εταιρεία μένουν 10,61 στην κάρτα. Μία η άλλη δηλαδή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nabonidus Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Επιτέλους πρέπει η κυβέρνηση να βάλει φραγμό στις συνεχείς ανατιμήσεις των πακέτων που αποσιωπούν όλα τα ΜΜΕ . Να υποχρεώσει τις 3 αδερφές , να έχουν πακέτα με λίγα λεπτά ομιλίας π.χ 100min / μήνα, χωρίς SMS και data και με αντίστοιχη μείωση της τιμής, που αφορούν π.χ τους υπέργηρους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 24 minutes ago, Nabonidus said: Επιτέλους πρέπει η κυβέρνηση να βάλει φραγμό στις συνεχείς ανατιμήσεις των πακέτων που αποσιωπούν όλα τα ΜΜΕ . Να υποχρεώσει τις 3 αδερφές , να έχουν πακέτα με λίγα λεπτά ομιλίας π.χ 100min / μήνα, χωρίς SMS και data και με αντίστοιχη μείωση της τιμής, που αφορούν π.χ τους υπέργηρους. Υπάρχουν ήδη, Frog και Q. 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lybouros Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 9 minutes ago, Mobileras said: Υπάρχουν ήδη, Frog και Q. Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να υπήρχαν αντίστοιχα πακέτα και στην Vodafone. Δυστυχώς το Vodafone International έχει ξεφύγει τιμολογιακά και έχει πάψει να ακολουθεί τις δύο καρτοκινητές που προανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, Nabonidus said: Επιτέλους πρέπει η κυβέρνηση να βάλει φραγμό στις συνεχείς ανατιμήσεις των πακέτων που αποσιωπούν όλα τα ΜΜΕ . Να υποχρεώσει τις 3 αδερφές , να έχουν πακέτα με λίγα λεπτά ομιλίας π.χ 100min / μήνα, χωρίς SMS και data και με αντίστοιχη μείωση της τιμής, που αφορούν π.χ τους υπέργηρους. Η κυβέρνηση αν νοιάζεται για τους υπέργηρους μπορεί να δώσει μεγαλύτερες συντάξεις. Δεν είναι λύση να τους επιδοτήσει το καρτοκινητό. Edited May 14, 2022 by Vasileios 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Η κάρτα 10Ε και το αντίστοιχο του Shake με λεπτά ομιλίας δεν υπάρχουν στο CU και αυτό είναι μείον. Μη πείτε για CashBack ή Big Bang. Καθαρές λύσεις για μη γνωρίζοντες δεν υπάρχουν εδώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 (edited) Πακέτο προς 22 διεθνείς προορισμούς δεν υπάρχει αλλού. Όσο αφορά τα λεπτά ομιλίας αντί για GB άμα τα θέλετε να πάτε εκεί που υπάρχουν. Edited May 14, 2022 by Vasileios 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 4 ώρες πριν, Vasileios said: Πακέτο προς 22 διεθνείς προορισμούς δεν υπάρχει αλλού. Όσο αφορά τα λεπτά ομιλίας αντί για GB άμα τα θέλετε να πάτε εκεί που υπάρχουν. Προς διεθνή και Ελλάδα με 7,06€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Τα λεπτά ομιλίας και το ίντερνετ που έχουμε ως υπόλοιπο σε cu special (& φοιτητικό, για να μην το γράφω και στο άλλο τόπικ), ισχύει κανονικά στο UK; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lybouros Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 4 ώρες πριν, sdoe21 said: Τα λεπτά ομιλίας και το ίντερνετ που έχουμε ως υπόλοιπο σε cu special (& φοιτητικό, για να μην το γράφω και στο άλλο τόπικ), ισχύει κανονικά στο UK; Επίσημα σίγουρα όχι. Όμως έχει αναφερθεί ότι στην πράξη ανεπίσημα ισχύουν. Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Τα λεπτά ομιλίας και το ίντερνετ που έχουμε ως υπόλοιπο σε cu special (& φοιτητικό, για να μην το γράφω και στο άλλο τόπικ), ισχύει κανονικά στο UK;Καποτε ίσχυαν (ίντερνετ που δοκίμασα σε διάφορες χώρες ΕΕ), τώρα αν έχει αλλάξει τελευταία κάτι δεν γνωρίζωSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 21 ώρες πριν, Vasileios said: Η κυβέρνηση αν νοιάζεται για τους υπέργηρους μπορεί να δώσει μεγαλύτερες συντάξεις. Δεν είναι λύση να τους επιδοτήσει το καρτοκινητό. Επιτέλους! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 Επιτέλους! Η φάση με τα επιδόματα έχει παραγίνει, σε σημείο που πλέον βρωμάει μπόχα από μακριά. Ας μου συγχωρήσετε την έκφραση παρακαλώ, αλλά πώς αλλιώς να εκφραστείς για κάποια πράματα...Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 1 minute ago, johnny_htc said: Η φάση με τα επιδόματα έχει παραγίνει, σε σημείο που πλέον βρωμάει μπόχα από μακριά. Ας μου συγχωρήσετε την έκφραση παρακαλώ, αλλά πώς αλλιώς να εκφραστείς για κάποια πράματα... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι από την πολύ "ανάπτυξη"... 😉 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts