JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Κάνανε συντήρηση του συστήματος το βράδυ αλλά το πρωί κατά τις 7 είχε επανέλθει κανονικά. εμένα δεν συνδέεται πάλι τα ίδια server error! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Στην αρχή μου είχαν πει στο τσατ του cu κόστος φορητότητας 10 ευρώ,λόγω όμως του μπερδεματος με το κατάστημα αν γίνεται η όχι και της επιμονής μου,μου έκαναν τελικά την αίτηση και μου έδωσαν την κάρτα σιμ χωρίς να πληρώσω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Όλα καλώς μέχρι στιγμής παίζει επιτέλους Ε και Η+ στην 2141 κι αύριο είναι η μέρα για την 2140 κι ότι άλλο προκύψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 εμένα δεν συνδέεται πάλι τα ίδια server error! Κάνε εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και μια επανεκκίνηση του κινητού και αν δεν φτιάχνει απεγκατέστησε και ξαναεγκατέστησε το my cu app. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Κάνε εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και μια επανεκκίνηση του κινητού και αν δεν φτιάχνει απεγκατέστησε και ξαναεγκατέστησε το my cu app. τα έκανα όλα τίποτα τα ίδια! . όσο για την απεγκατασταση άμα το διαγράψω, δεν θα μπορώ να το ξανά κατεβάσω. διότι δεν υπάρχει η εφαρμογή για Android 4.4 ! :-( οπότε θα μπαίνω μόνο από το my Vodafone app! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Να έχουν καταργήσει την παλιά εφαρμογή; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 (edited) Να έχουν καταργήσει την παλιά εφαρμογή; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk τώρα που μπήκα στο Android market και τελικά βρήκα την εφαρμογή μου γράφει << η συσκευή σας δεν είναι συμβατη με αυτή την έκδοση! >> θα ρωτήσω και στο Viber την εξυπηρέτηση πελατών. πολύ πιθανό να την έχουν καταργήσει. δοκίμασα και με άλλο όνομα χρήστη του πατέρα μου και τα ίδια server error ! . edit τελικα μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων μεσω viber και μου ειπανε οτι εχει καταργηθει η παλια εφαρμογη και για αυτο μου βγαζει server error και οτι μπορω να ενημερωνομαι μονο μεσω του vodafone app απο εφαρμογη στο κινητο μου λογω οτι δεν υποστηριζεται η εκδοση 4,4 για κατεβασμα του my cu app. Edited September 20, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS προσθηκη απαντησης τελικα απο την εξυπηρετηση πελατων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-reworks-promo/ Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-reworks-promo/ Ευχαριστούμε. Το δώσανε λόγο των εργασιών συντήρησης, μπράβο τους. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Ευχαριστούμε. Το δώσανε λόγο των εργασιών συντήρησης, μπράβο τους. Όχι βέβαια, δεν γίνονται αυτά την Ελλάδα. Το έδωσαν στα πλαίσια του Reworks Festival https://reworks.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Όχι βέβαια, δεν γίνονται αυτά την Ελλάδα. Το έδωσαν στα πλαίσια του Reworks Festival https://reworks.gr/ Ναι; Τι να πω. Εγώ λόγο της λέξης το μετέφρασα έτσι. :p Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Για να έρθω στο cu, πρέπει να κάνω αίτηση σε κατάστημα ή μπορώ online(δε βρήκα κάτι)? Επίσης είναι δωρεάν? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Για να έρθω στο cu, πρέπει να κάνω αίτηση σε κατάστημα ή μπορώ online(δε βρήκα κάτι)? Επίσης είναι δωρεάν? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καταστημα,30€ η φορητοτητα. Απλα το τελευταιο διαστημα ωθουν σε συμβολαια να σε πανε,επικαλουμενοι ελλειψη καρτων για καρτοκινητο.Εγω εβγαλα νεο νουμερο στο τελος. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 (edited) Για να έρθω στο cu, πρέπει να κάνω αίτηση σε κατάστημα ή μπορώ online(δε βρήκα κάτι)? Επίσης είναι δωρεάν? εδω Edited September 20, 2018 by Vasileios μορφοποίηση Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καταστημα,30€ η φορητοτητα. Απλα το τελευταιο διαστημα ωθουν σε συμβολαια να σε πανε,επικαλουμενοι ελλειψη καρτων για καρτοκινητο.Εγω εβγαλα νεο νουμερο στο τελος. Έκανα φορητότητα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν πλήρωσα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Σε τηλεφώνημα που είχα σήμερα απο την vodafone στήν προσπάθεια τους να με μεταπείσουν να μην το γυρίσω απο σύνδεση σε καρτοκινητό cu ,όταν τους είπα οτι με την κάρτα θα δίνω 10 ευρω τον μήνα και θα έχω πρόγραμμα ομιλίας μου είπε η υπάλληλος ότι απο τον άλλο μήνα τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ θα γίνουν αυξήσεις σε ολα τα προγράμματα καρτοκινητής στα 12 ευρω ...ισχύει κάτι τέτοιο γνωρίζει κάποιος;εχη ηδη ενα καρτοκινητο cu αλλα δεν εχω διαβάσει κάπου για αυξήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Σε τηλεφώνημα που είχα σήμερα απο την vodafone στήν προσπάθεια τους να με μεταπείσουν να μην το γυρίσω απο σύνδεση σε καρτοκινητό cu ,όταν τους είπα οτι με την κάρτα θα δίνω 10 ευρω τον μήνα και θα έχω πρόγραμμα ομιλίας μου είπε η υπάλληλος ότι απο τον άλλο μήνα τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ θα γίνουν αυξήσεις σε ολα τα προγράμματα καρτοκινητής στα 12 ευρω ...ισχύει κάτι τέτοιο γνωρίζει κάποιος;εχη ηδη ενα καρτοκινητο cu αλλα δεν εχω διαβάσει κάπου για αυξήσεις... Μπαρούφες. Προς το παρών, δεν υπάρχει καμία τέτοια προγραμματισμένη αλλαγή. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Μπαρούφες. Προς το παρών, δεν υπάρχει καμία τέτοια προγραμματισμένη αλλαγή. Αυτό λεω και εγω ...έτσι τα λένε για να μην φυγει το συμβόλαιο με συνδεση για καρτοκινητό... αν και τελικά ο συγκεκριμένος αριθμός παρέμεινε με συμβόλαιο γιατί έδωσαν προσφορά το RED 1 με 1500 πρός όλους ,1500 sms ,2.5GB INTERNET και 3GB για social με τιμή 24,84 ευρώ τον μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Αυτό λεω και εγω ...έτσι τα λένε για να μην φυγει το συμβόλαιο με συνδεση για καρτοκινητό... αν και τελικά ο συγκεκριμένος αριθμός παρέμεινε με συμβόλαιο γιατί έδωσαν προσφορά το RED 1 με 1500 πρός όλους ,1500 sms ,2.5GB INTERNET και 3GB για social με τιμή 24,84 ευρώ τον μήνα... καλό deal αν όντως χαλάς τόσα δεδομένα και ομιλία Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantheron Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 27 του μηνός λήγουν τα πακέτα που έχω, εαν κάνω ανανέωση τα ίδια πακέτα στις 27 ακριβώς θα περάσουν τα υπόλοιπα στον επόμενο μήνα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Ναι θα μεταφερθούν για 30 ημέρες ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Επειδή πρόκειται να πάω ταξίδι στη Γερμανία τη ακριβώς ισχύει με το πακέτο ομιλίας και data που έχω, τα χρησιμοποιώ όπως εδώ χωρίς επιπλέον χρεώσεις; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 χρησιμοποιείς τις κλήσεις προς όλα τα δίκτυα για να καλέσεις οποιονδήποτε αριθμό σε όλη την Ε.Ε. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κλήσεις προς το ίδιο δίκτυο. Τα Data παίζουν κανονικά αλλά κάποια πακέτα έχουν όριο χρήσης σε roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Τα data που έχω είναι από Just surf Bonus, πάρε να έχεις και cu shake, θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Just surf Bonus, και πάρε να έχεις εργάζονται σε roaming Το Shake δεν το εχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts