akalos Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) καλό αλλά καλύτερο αν είχε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής γενικά λείπει το μεγάλο μηνιαίο πακέτο απ το cu Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 25, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Μου ήρθε μήνυμα για 1000' προς όλους+500mb+social pass με 3 € για 30 ημέρες. Καλό νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Μου ήρθε μήνυμα για 1000' προς όλους+500mb+social pass με 3 € για 30 ημέρες. Καλό νομίζω. Όλα αυτά μόνο με 3€; Πάρα πολύ καλό θα έλεγα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ναι, το έβαλα κιόλας αλλά να υποθέσω πως μου το έστειλε επειδή δεν κάνω ανανεώσεις συχνά; Ίσως. Πάντως ήθελα πιο πολύ το social οπότε με την ευκαιρία έβαλα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popup Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Μου ήρθε μήνυμα για 1000' προς όλους+500mb+social pass με 3 € για 30 ημέρες. Καλό νομίζω. Εαν το ειχε μόνιμο, θα έκανε μεγάλη ζημιά στον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ναι, το έβαλα κιόλας αλλά να υποθέσω πως μου το έστειλε επειδή δεν κάνω ανανεώσεις συχνά; Ίσως. Πάντως ήθελα πιο πολύ το social οπότε με την ευκαιρία έβαλα αυτό. Ναι πολύ πιθανό. Συνήθως τέτοιες προσφορές στέλνουν σε συνδρομητές που έχουν να ανανεώσουν καιρό. Αντίστοιχες προσφορές για τον ίδιο ακριβώς λόγο, στέλνουν και σε αριθμούς What's Up. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Να ξέρεις ότι μπορεις να το ενεργοποιήσεις και δευτερη φορά μέσα στο περιθώριο των 15 ημερών που αναφέρει το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Να ξέρεις ότι μπορεις να το ενεργοποιήσεις και δευτερη φορά μέσα στο περιθώριο των 15 ημερών που αναφέρει το μήνυμα. Με πρόλαβες! Ήμουν έτοιμος να το ρωτήσω. Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 καλό αλλά καλύτερο αν είχε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής γενικά λείπει το μεγάλο μηνιαίο πακέτο απ το cu Sent from my LG-H960 using Tapatalk Πιο μεγάλο μηνιαίο πακέτο? Για μένα χρειαζόταν να βγάλει πακέτα οικονομικά με 5 ευρώ που έχει η cyta καρτοκινητη και δίνει 100 λεπτά προς όλους και 50 mb και 50 μυνηματα προς όλους! . Πιο πολύ λείπει ένα πακέτο μηνιαίο που να δίνει λίγα λεπτά προς όλους και λίγα sms αφού πακέτα για mb internet έχει ήδη βγάλει από 1 ευρώ και 2 ευρώ και 4 ευρώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπήρχε ένα πακέτο για μια μικρή χρήση λεπτών ομιλίας και sms προς όλους διότι είναι αρκετός κόσμος που κάνει λίγες κλήσεις και στέλνει μυνηματα αλλά δεν ασχολείται με το ίντερνετ . ( το πάρε παράταση διαρκείας 3 ημερών ενεργοποιείται και με sms το πρόσθεσα στο παραπάνω post μου) . Μου ήρθε μήνυμα για 1000' προς όλους+500mb+social pass με 3 € για 30 ημέρες. Καλό νομίζω. πως ενεργοποιειται η παραπανω προσφορα; στελνεις καποιο μυνημα ; ή μεσω της εφαρμογης του vodafone cu ?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Μου ήρθε μήνυμα για 1000' προς όλους+500mb+social pass με 3 € για 30 ημέρες. Καλό νομίζω. Σου έλεγε 30 μέρες? Εμένα δεν αναφέρει διάρκεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 πως ενεργοποιειται η παραπανω προσφορα; στελνεις καποιο μυνημα ; ή μεσω της εφαρμογης του vodafone cu ?. Έστειλα sms 61 στο 1355. Σου έλεγε 30 μέρες? Εμένα δεν αναφέρει διάρκεια Δεν μου ανέφερε 30 ημέρες στο πρώτο sms που με ενημέρωνε για την προσφορά. Εκεί ανέφερε μόνον πως μπορώ να ενεργοποιήσω την προσφορά μέσα στις επόμενες 15 ημέρες (μάλιστα 2 φορές μπορείς να την ενεργοποιήσεις όπως αναφέρει ο Βασίλης παραπάνω). Την διάρκεια των 30 ημερών την διεπίστωσα στο vodafonecu όπου βλέπω την ημερομηνία λήξης του πακέτου σε 30 ημέρες από σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Σήμερα μου ήρθε (μετά από πολύ καιρό) μια εξαιρετική θα έλεγα προσφορά: ΤΩΡΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΞΈΓΝΟΙΑΣΤΑ! ΜΟΝΟ ΜΕ 2Ε ΕΧΕΙΣ ΤΟ SOCIAL MEDIA PASS ΓΙΑ ΟΣΗ ΧΡΗΣΗ SOCIAL MEDIA ΘΕΛΕΙΣ+ΕΞΤΡΑ 200MB ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΤΕΙΛΕ 4 ΜΕΧΡΙ 26/10 ΣΤΟ 1355. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Σήμερα μου ήρθε (μετά από πολύ καιρό) μια εξαιρετική θα έλεγα προσφορά: ΤΩΡΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΞΈΓΝΟΙΑΣΤΑ! ΜΟΝΟ ΜΕ 2Ε ΕΧΕΙΣ ΤΟ SOCIAL MEDIA PASS ΓΙΑ ΟΣΗ ΧΡΗΣΗ SOCIAL MEDIA ΘΕΛΕΙΣ+ΕΞΤΡΑ 200MB ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΤΕΙΛΕ 4 ΜΕΧΡΙ 26/10 ΣΤΟ 1355. Καλη φαση,αξιζει τα λεφτα.Το Social Pass με εχει σωσει με το Instagram. Τα mb τα εξαφανιζει αμεσως. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Καλη φαση,αξιζει τα λεφτα.Το Social Pass με εχει σωσει με το Instagram. Τα mb τα εξαφανιζει αμεσως. Βάλε στις ρυθμίσεις του insta να εξοικονόμει data. Οπτικά δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Είχα διαβάσει στο παρελθόν ότι στα καταστήματα μπορείς να βάλεις χρήματα σε αριθμό cu, λιγότερα από 5€, πχ 1€η 2€. Ενημερώνω πως απο τα καταστήματα πλέον μίνιμουμ 10€ μπορούν να μπουν και από την εφαρμογή το μίνιμουμ είναι 5€. Έτσι ενώ χρειαζόμουν 0,20€ για κωδικό bluestar αναγκαστικά έβαλα 5€. Το cu αυτό έχει δωρεάν 120 λεπτά τον μήνα για ένα χρόνο. Τα χρήματα που έβαλα μέχρι ποτε θα υπάρχουν και ποτε θα χαθούν ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Μου φαινεται στο 3μηνο χανονται Send By Opto Edited October 26, 2017 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Είχα διαβάσει στο παρελθόν ότι στα καταστήματα μπορείς να βάλεις χρήματα σε αριθμό cu, λιγότερα από 5€, πχ 1€η 2€. Ενημερώνω πως απο τα καταστήματα πλέον μίνιμουμ 10€ μπορούν να μπουν και από την εφαρμογή το μίνιμουμ είναι 5€. Έτσι ενώ χρειαζόμουν 0,20€ για κωδικό bluestar αναγκαστικά έβαλα 5€. Το cu αυτό έχει δωρεάν 120 λεπτά τον μήνα για ένα χρόνο. Τα χρήματα που έβαλα μέχρι ποτε θα υπάρχουν και ποτε θα χαθούν ; Sent from my iPad using Tapatalk Το υπόλοιπο χρημάτων λήγει στο τρίμηνο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Για τη καρτοκινητή Vodafone (όχι το CU), αν κατεβάσω την εφαρμογή της vodafone θα μπορώ να βλέπω υπόλοιπο κτλ ή είναι μόνο για συμβόλαια ; Κάτι ακόμα, αν κάνω αλλαγή από καρτοκινητή Vodafone σε CU, θα χάσω το υπόλοιπο που έχω μέσα ; Edited October 26, 2017 by volleyball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popup Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Για τη καρτοκινητή Vodafone (όχι το CU), αν κατεβάσω την εφαρμογή της vodafone θα μπορώ να βλέπω υπόλοιπο κτλ ή είναι μόνο για συμβόλαια ; Κάτι ακόμα, αν κάνω αλλαγή από καρτοκινητή Vodafone σε CU, θα χάσω το υπόλοιπο που έχω μέσα ; Στο πρώτο σου ερώτημα, μπορεις κανονικά να δεις υπόλοιπα κ να αγοράσεις πακέτα. Για το δεύτερο ερωτημα, δεν ειμαι σίγουρος. Ας απαντήσει καποιος με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Για τη καρτοκινητή Vodafone (όχι το CU), αν κατεβάσω την εφαρμογή της vodafone θα μπορώ να βλέπω υπόλοιπο κτλ ή είναι μόνο για συμβόλαια ; Κάτι ακόμα, αν κάνω αλλαγή από καρτοκινητή Vodafone σε CU, θα χάσω το υπόλοιπο που έχω μέσα ; όχι τα βλέπεις κανονικά όπως και το cu το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας όχι τυχόν υπόλοιπα από πακέτα η προσφορές χάνονται Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μου ήρθε το παρακάτω sms ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΣE 1 MHNA ΘA ΓINEI OPIΣTIKH AΠOΣYNΔEΣH TOY APIΘMOY ΣAΣ.BAZONTAΣ KAPTA ENTOΣ 1MHNA,H ΣYNΔEΣH TOY APIΘMOY ΣAΣ ΘA IΣXYEI ΓIA AΛΛOYΣ 12MHNEΣ Αν βάλω 5€ θα έχω εισερχόμενες για 12 μήνες η για 4, και το λέει ... καλλιτεχνικά/μπερδευτικα για να τσιμπήσουν ότι τσιμπήσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μου ήρθε το παρακάτω sms ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΣE 1 MHNA ΘA ΓINEI OPIΣTIKH AΠOΣYNΔEΣH TOY APIΘMOY ΣAΣ.BAZONTAΣ KAPTA ENTOΣ 1MHNA,H ΣYNΔEΣH TOY APIΘMOY ΣAΣ ΘA IΣXYEI ΓIA AΛΛOYΣ 12MHNEΣ Αν βάλω 5€ θα έχω εισερχόμενες για 12 μήνες η για 4, και το λέει ... καλλιτεχνικά/μπερδευτικα για να τσιμπήσουν ότι τσιμπήσουν? Θα ισχυσει το νουμερο για 12 μηνες και για 4 μηνες θα εχεις εισερχομενες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μου έκοψαν τα data που είχα και δούλευα (από"Πάρε να έχεις") μου ήρθε το παραπάνω sms, αλλά εισερχόμενες έχω κανονικά.. Αν βάλω, με το νέο καθεστώς φαντάζομαι, εκτός από τις εισερχόμενες θα μου κόψουν και τα data μετα το τετράμηνο, ακόμα και αν έχω υπόλοιπο από πάρε να έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Μου έκοψαν τα data που είχα και δούλευα (από"Πάρε να έχεις") μου ήρθε το παραπάνω sms, αλλά εισερχόμενες έχω κανονικά.. Αν βάλω, με το νέο καθεστώς φαντάζομαι, εκτός από τις εισερχόμενες θα μου κόψουν και τα data μετα το τετράμηνο, ακόμα και αν έχω υπόλοιπο από πάρε να έχεις? Πότε έβαλες "κάρτα" τελευταία φορά; Πέρσι ποιό μήνα; Δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα το 4μηνο σε Voda καρτοκινητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Ούτε που θυμάμαι πότε έβαλα . Το περίεργο είναι ότι πριν κάνα μήνα που ρώτησα σε κατάστημα μου είπαν οτι με ανανέωση θα έχω εισερχόμενες για 4 μήνες, αν και μου φάνηκαν ότι δεν γνωρίζανε. Τελικά τι παίζει? Αν βάλω σήμερα κάρτα μέχρι ποτε έχω το υπόλοιπο και μέχρι πότε εισερχόμενες και data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts