Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το μόνο κακό είναι ότι είναι για συνδέσεις που ενεργοποιήθηκαν μέχρι Μάιο μόνο, κι εγώ έχω λίγες ημέρες που ενεργοποίησα
Alex

το μόνο κακό είναι ότι είναι για συνδέσεις που ενεργοποιήθηκαν μέχρι Μάιο μόνο, κι εγώ έχω λίγες ημέρες που ενεργοποίησα

Ακριβως το ίδιο θέμα εχω και γω..αλλα δεν πειράζει θα με καλύψει η Κοσμοτε γιατι σίγουρα κάποια προσφορά θα βγάλει μετά απο αυτο της Vodafone

συγνώμη ισως δεν το καταλαβα καλα. μονο για 62 μερες δεν είναι η προσφορα αυτή?

γιατι βλεπω καποιοι γραφουν ότι θα ξεχειμωνιάσουν με αυτά :D

με την παροδο των δυο μηνων, λήγει και η προσφορα, ετσι δεν είναι?

συγνώμη ισως δεν το καταλαβα καλα. μονο για 62 μερες δεν είναι η προσφορα αυτή?

γιατι βλεπω καποιοι γραφουν ότι θα ξεχειμωνιάσουν με αυτά :D

με την παροδο των δυο μηνων, λήγει και η προσφορα, ετσι δεν είναι?

Διάβασε λίγο καλύτερα τι γράψαμε φίλε, σε ότι αφορά τον χειμώνα και θα καταλάβεις τι εννοούσαμε :rolleyes:

Διάβασε λίγο καλύτερα τι γράψαμε φίλε, σε ότι αφορά τον χειμώνα και θα καταλάβεις τι εννοούσαμε :rolleyes:

διαβασα του νικοςσοτι που λεει ότι θα στοκαρουμε για τους επομενους μηνες....

διαβασα του νικοςσοτι που λεει ότι θα στοκαρουμε για τους επομενους μηνες....

Θα στοκαρουμε τα mb που εχουμε απο αλλες πηγες. Δεν θα τα κατσναλωσπυμε, λογω αυτης της προσφορας. Αυτο λενε τα παιδια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Θα στοκαρουμε τα mb που εχουμε απο αλλες πηγες. Δεν θα τα κατσναλωσπυμε, λογω αυτης της προσφορας. Αυτο λενε τα παιδια.

συμφωνώ, αλλα τα μβ που εχετε από άλλες πηγές, δεν λήγουν σε ένα μήνα (από την ημερα ενεργοποίησηης) ?

και εγω εχω πεντε γιγα ιντερνετ τωρα, και μη παρεξηγείτε φοβερή η προσφορα....απλα ειπα μηπως κατι δεν καταλαβα σωστα, και πχ μεταφέρονται τα μβ για πιο μετα.

:rolleyes:

Φυσικά και μεταφέρονται για μετά

Γιαυτο εξάλλου έχεις 5 GB

Υποθέτω πως εννοεί αν αγοράσει το πακέτο του απεριόριστου internet 18:00-06:00 με 5€ για 62 ημέρες, αν θα του μεταθέσει την ημερομηνία λήξης των πακέτων που του έχουν δώσει αθροιστικά τα 5gb στη λήξη των 62 ημερών. Ξέρουμε;

Sent from my XT1562

Φυσικά και μεταφέρονται για μετά

Γιαυτο εξάλλου έχεις 5 GB

από ότι ξερω τα μβ δεν μεταφέρονται όπως πχ τα λεπτα ομιλιας. όταν περασει ο μηνας τελειωσαν.

εχω 5 γιγα από τα παρε να εχεις που μου βαζουν (ναι είναι τοσοι πολλοι) και από τις δικες μου ανανεωσεις που εκανα αυτό το μηνα

αυτό που εννοω, είναι.... εχω πεντε τωρα.. που λιγουν πχ σε ένα μηνα

αν παρω την προσφορα (που εχει διαρκεια 62 μερες αν ειδα καλα) τοτε απλα τα πεντε θα ληξουν σε ένα μηνα, και θα μεινω με το να εχω ιντερνετ από 18 απόγευμα εως 06 πρωι.

σωστα?

από ότι ξερω τα μβ δεν μεταφέρονται όπως πχ τα λεπτα ομιλιας. όταν περασει ο μηνας τελειωσαν.

εχω 5 γιγα από τα παρε να εχεις που μου βαζουν (ναι είναι τοσοι πολλοι) και από τις δικες μου ανανεωσεις που εκανα αυτό το μηνα

αυτό που εννοω, είναι.... εχω πεντε τωρα.. που λιγουν πχ σε ένα μηνα

αν παρω την προσφορα (που εχει διαρκεια 62 μερες αν ειδα καλα) τοτε απλα τα πεντε θα ληξουν σε ένα μηνα, και θα μεινω με το να εχω ιντερνετ από 18 απόγευμα εως 06 πρωι.

σωστα?

όλα μεταφέρονται αρκεί να ανανεωθούν εγκαίρως

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

όλα μεταφέρονται αρκεί να ανανεωθούν εγκαίρως

μεταφέρονται τα μβ??? εμενα δεν εχουν μεταφερθεί ποτέ!

και ανανεώνω παντα την ημέρα ληξης.... και μεταφέρονται τα λεπτα ομιλιας

εντιτ. θυμαμαι μαλιστα ότι το ειχα ρωτησει σε ένα κατάστημα εδώ και μου ειχαν πει ότι τα μβ είναι τα μονα που δεν μεταφέρονται, γαιτι δεν αγοραζω καποιο πακετο. προερχονται από μπονους και από παρε να χεις

μεταφέρονται τα μβ??? εμενα δεν εχουν μεταφερθεί ποτέ!

και ανανεώνω παντα την ημέρα ληξης.... και μεταφέρονται τα λεπτα ομιλιας

εντιτ. θυμαμαι μαλιστα ότι το ειχα ρωτησει σε ένα κατάστημα εδώ και μου ειχαν πει ότι τα μβ είναι τα μονα που δεν μεταφέρονται, γαιτι δεν αγοραζω καποιο πακετο. προερχονται από μπονους και από παρε να χεις

εμένα μεταφέρονται όλα

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

εμένα μεταφέρονται όλα

μηπως σου μεταφέρονται αν αγοράζεις πακετο μβ?

γιατι εγω δεν παιρνω πακετο... ότι εχω από τα παρε να χεις

όλα ακόμα και στο φοιτητικό που έχω αυξάνονται.

Και από το πάρε να'χεις να έχεις μαζέψει, αν βάλουν κάρτα οι άλλοι ανανεώνεται. Βάζει ο αδερφός μου πολύ συχνά κάρτες, και ειδικά από τότε που έδινε 300ΜΒ αντί για 100, έχω μαζέψει περί τα 3GB μόνο από αυτό.

Και από το πάρε να'χεις να έχεις μαζέψει, αν βάλουν κάρτα οι άλλοι ανανεώνεται. Βάζει ο αδερφός μου πολύ συχνά κάρτες, και ειδικά από τότε που έδινε 300ΜΒ αντί για 100, έχω μαζέψει περί τα 3GB μόνο από αυτό.

μαλιστα... δεν ξερω τι γινεται.... ακομα και από το κατάστημα μου ειπαν ότι δεν μεταφέρονται....

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

Όλα μεταφέρονται αρκεί πριν την λήξη να αγοράσεις το ίδιο πακέτο ή την ίδια ανανέωση

Αυτό που δεν γίνεται είναι να ανανεωθούν ΜΒ της ανανέωσης χωρίς ανανέωση ή να ανανεωθούν αγορασμένα ΜΒ με ανανέωση χρόνου

Μόνο με το ίδιο πακέτο ή την ίδια ανανέωση

Προσοχή η ανανέωση 20 ευρώ είναι άλλο πράγμα από την ανανέωση των 10

Αυτό που εννοούσα είναι ότι εφόσον θα ανανεώνω μια 10ευρη κάρτα κανονικά πριν λήξουν τα MB από το just surf bonus, θα μεταφέρονται και τα MB στον επόμενο μήνα. Οπότε τον Σεπτέμβριο θα έχουμε μαζέψει ακόμα πιο πολλά!

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Παιδιά αυτό το panic button του CU σας έχει κρατήσει ποτέ μια ώρα όσο λέει; Εμένα πάντα κρατάει πολύ περισσότερο. Από δύο ώρες και πάνω

ναι νομίζω δύο κραταει

ναι νομίζω δύο κραταει

Κανονικά ισχύει για μία ώρα, αλλά πάντα κρατάει περισσότερο. Μου έχει κρατήσει και τρεις ώρες. Σε γνωστό μου έχει κρατήσει και 6 ώρες!

Υπάρχει τρόπος (μετά τη νέα ανακοίνωση της Voda) να απενεργοποιούμε την αυτόματη ανανέωση πακέτων ΜΒ;

Δε λέω παλιότερα: Το γνωρίζω.

Είναι νωρίς ακόμα βέβαια να δούμε πως "δουλεύει" (ή μάλλον μας "δουλεύει" η Voda και όποιος το χαμπαριάσει) αυτή η αυτόματη ενεργοποίηση πακέτων ΜΒ,

αλλά αν μπόρεσε κανείς να το απενεργοποιήσει (από Αύγουστο πια) μετά από 1 επιλογή πακέτου ΜΒ

ας ενημερώσει.

Διαβάστε την ανακοίνωση πρώτα.

Δε λέω για παλιότερα: Το γνωρίζω αυτο.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40288&dateFrom=&dateUntil=

"Από 08 Ιουλίου 2015, τα πακέτα καρτοκινητής Surf & Email 60 και Surf & Email 100 που παρέχουν 120ΜΒ (αντί για 60MB) και 500ΜΒ (αντί για 100ΜΒ) με αυτόματη μηνιαία ανανέωση, θα ανανεώνονται αυτόματα και μόλις καταναλωθούν, εάν αυτό συμβεί πριν την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου πακέτου, με αυτόματη αφαίρεση του ποσού από το υπόλοιπο του συνδρομητή. Η αυτόματη μηνιαία ανανέωση θα συνεχίσει να πραγματοποιείται ένα μήνα μετά την εκάστοτε τελευταία ανανέωση πακέτου, εφόσον αυτό δεν έχει καταναλωθεί νωρίτερα. Εάν το υπόλοιπο του συνδρομητή δεν επαρκεί για την αυτόματη ανανέωση του πακέτου, τότε το πακέτο θα ενεργοποιείται αυτόματα μετά την ανανέωση χρόνου ομιλίας του συνδρομητή. Οι παραπάνω αλλαγές δεν ισχύουν για τα αντίστοιχα πακέτα καρτοπρογράμματος (Ιδιώτες και Επαγγελματίες)."

Ααααα 2015 η ανακοίνωση.

Edited by jimmiss

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked