NikoSoti Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Μάλλον έχω μείνει πίσω...:( Δεν το είχα προσέξει και σόρρυ για την παραπληροφόρηση! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Δεν ισχύει αυτό;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160610/1f511d5c67b0b2339da05635f4e7ad14.jpg Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον έχω μείνει πίσω...:( Δεν το είχα προσέξει και σόρρυ για την παραπληροφόρηση! Εγώ ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Έχω το καρτοκινητο και πριν λίγες μέρες μου ήρθε αυτό το μήνυμα από τη βοντα: MOΛIΣ ENEPΓOΠOIHΘHKE AYTOMATA KAI ΔΩPEAN TO DAILY TRAVEL PACK, TO KAΛYTEPO ΠAKETO THΣ AΓOPAΣ OTAN TAΞIΔEYEIΣ ΣTO EΞΩTEPIKO!ΘA EXEIΣ 30 ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 30 SMS KAI 100MB MONO ME E2,99/MEPA ΣTHN EYPΩΠH KAI E8,99 ΣTON YΠOΛOIΠO KOΣMO KAI MONO ΓIA TIΣ HMEPEΣ ΠOY XPHΣIMOΠOIEIΣ TO KINHTO ΣOY ΣTO EΞΩTEPIKO Αυτό σημαίνει ότι όταν είμαι εξωτερικό και θέλω να στείλω μόνο ένα sms θα χρεωθω 3 ή 9 ευρώ (ανάλογα πού είμαι) και θα πάρω τα υπόλοιπα τζιτζιμπλονια που δεν χρειάζομαι; Μπορώ να το απενεργοποιήσω και να είμαι όπως πριν (pay per use); Αν ναι, πώς; Δεν βρίσκω οδηγίες στο site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποια προσφορά που να δίνει δωρεάν ΜΒ αν γίνει ανανέωση χρόνου online? Όπως στην cosmote δλδ που δίνει με ανανέωση χρόνου οnline 1 GB δώρο. Δεν βρήκα κάτι στην σελίδα της vodafone... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποια προσφορά που να δίνει δωρεάν ΜΒ αν γίνει ανανέωση χρόνου online? Όπως στην cosmote δλδ που δίνει με ανανέωση χρόνου οnline 1 GB δώρο. Δεν βρήκα κάτι στην σελίδα της vodafone... Ευχαριστώ Δες εδώ : http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1040 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Έχω το καρτοκινητο και πριν λίγες μέρες μου ήρθε αυτό το μήνυμα από τη βοντα: MOΛIΣ ENEPΓOΠOIHΘHKE AYTOMATA KAI ΔΩPEAN TO DAILY TRAVEL PACK, TO KAΛYTEPO ΠAKETO THΣ AΓOPAΣ OTAN TAΞIΔEYEIΣ ΣTO EΞΩTEPIKO!ΘA EXEIΣ 30 ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 30 SMS KAI 100MB MONO ME E2,99/MEPA ΣTHN EYPΩΠH KAI E8,99 ΣTON YΠOΛOIΠO KOΣMO KAI MONO ΓIA TIΣ HMEPEΣ ΠOY XPHΣIMOΠOIEIΣ TO KINHTO ΣOY ΣTO EΞΩTEPIKO Αυτό σημαίνει ότι όταν είμαι εξωτερικό και θέλω να στείλω μόνο ένα sms θα χρεωθω 3 ή 9 ευρώ (ανάλογα πού είμαι) και θα πάρω τα υπόλοιπα τζιτζιμπλονια που δεν χρειάζομαι; Μπορώ να το απενεργοποιήσω και να είμαι όπως πριν (pay per use); Αν ναι, πώς; Δεν βρίσκω οδηγίες στο site... Αν θυμάμαι καλά έστειλα sms ΌΧΙ στο 1338 για απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Αν θυμάμαι καλά έστειλα sms ΌΧΙ στο 1338 για απενεργοποίηση. Εγώ που βρισκόμουν ήδη στο εξωτερικό όταν ενεργοποιήθηκε αυτόματα δεν κατάφερα τίποτα στέλνοντας μήνυμα στο 1338, αλλά μέσω live chat στο vodafonecu.gr μου το απενεργοποίησαν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Εγω αν θυμαμαι καλα ειχα κανει την απενεργοποιηση του πακετου περιαγωγης ενω βρισκομουν στο εξωτερικο.Ειχα καρτοκινητο βονταφον και με το που γυρισα ελλαδα το εκανα CU και με το που αλλαξε το πακετο καρτοκινητης δεν ενεργοποιηθηκε καποιο πακετο περιαγωγης εκ νεου.Το τσεκαρεις βασικα και απο το my account . Edited June 12, 2016 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Έκανα σήμερα ανανέωση από κατάστημα 200' + 500ΜΒ (12€) αλλά δεν μου ήρθε το δώρο 1GB που ίσχυε τους προηγούμενους μήνες ενώ βλέπω ότι τρέχει ακόμα η προσφορά. Σας έχει συμβεί αυτό τώρα αυτές τις μέρες και κόπηκε το δώρο ή θα πρέπει να ξαναπάω στο κατάστημα να μου το βάλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Είχες ξανακάνει ανανέωση από κατάστημα ή ηλεκτρονικά αυτόν τον μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Είχες ξανακάνει ανανέωση από κατάστημα ή ηλεκτρονικά αυτόν τον μήνα; Αυτό το μήνα όχι αλλά τους προηγούμενους όταν μου εξαντλούνταν εντελώς το πακέτο με την ανανέωση έμπαινε και το δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 CU έχεις ή απλό καρτοκινητό; Όταν λες ότι έκανες ανανέωση 12€; Θες να πεις ότι έβαλες 12 για να σου ενεργοποιήσει 2 πακέτα των 200' και 500mb και να σου μείνουν και κάτι ψιλά; Αν δεν έχεις ξανακάνει ανανέωση μες στον Ιούνιο και θα έπρεπε να στο δώσει από ότι λέει, μήπως να επικοινωνούσες μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) CU έχεις ή απλό καρτοκινητό; Όταν λες ότι έκανες ανανέωση 12€; Θες να πεις ότι έβαλες 12 για να σου ενεργοποιήσει 2 πακέτα των 200' και 500mb και να σου μείνουν και κάτι ψιλά; Αν δεν έχεις ξανακάνει ανανέωση μες στον Ιούνιο και θα έπρεπε να στο δώσει από ότι λέει, μήπως να επικοινωνούσες μαζί τους. Απλό καρτοκινητό, λέω κάθε φορά "θέλω 5 ευρώ ομιλία και 500ΜΒ" για 10€ που ήταν πριν και τώρα πήγαν 12€ και μου βάζανε τα επιπλέον 1 γίγα. Θα τους μιλήσω αύριο να δω τι ισχύει τελικά. Και δεν είμαι σίγουρος ότι συμφέρει το CU γιατί δεν είμαι παρλαπίπας και να φωνάζω στα λεωφορεία. :cool: Edited June 13, 2016 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Έκανα σήμερα ανανέωση από κατάστημα 200' + 500ΜΒ (12€) αλλά δεν μου ήρθε το δώρο 1GB που ίσχυε τους προηγούμενους μήνες ενώ βλέπω ότι τρέχει ακόμα η προσφορά. Σας έχει συμβεί αυτό τώρα αυτές τις μέρες και κόπηκε το δώρο ή θα πρέπει να ξαναπάω στο κατάστημα να μου το βάλουν; Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις στη σελίδα της Vodafone, για να πάρεις 1GB πρέπει να ενεργοποιήσεις ένα από τα παρακάτω πακέτα: 8,07€ - 200’ προς όλους & 300 ΜΒ 8,07€ - 350’ προς όλους 5,04€ - 200’ προς όλους 400’ δωρεάν προς Vodafone 3,02€ - 400’ προς όλους Αν του είπες 200' προς όλους + 500MB σου ενεργοποίησε δυο διαφορετικά πακέτα, τα 500MB με 5,04€ και τα 200' με επίσης 5,04€. Εικάζω ότι το πρόβλημα είναι πως ο υπάλληλος πέρασε στο σύστημα πρώτα 500MB οπότε αυτόματα ακυρώθηκε το 1GB γιατί το σύστημα έπρεπε να δει τα 200' με την ανανέωση για να σου δώσει τo bonus. Αν ενεργοποιούσε πρώτα τα 200' θα επαιρνες το 1GB και μετά άλλα 500MB από το δεύτερο πακέτο που θα περνούσε στο σύστημα ο υπάλληλος. Πάντως, αν κάνεις αυτό που είπα κάθε μήνα και παίρνεις 1.5GB internet, ίσως σε συμφέρει καλύτερα το πακέτο 200'+300MB + 1GB bonus και γλυτώνεις δύο ευρώ/μήνα (αν σου φτάνουν τα 1.3GB). Edited June 13, 2016 by dali13gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ME ΔΩPEAN 1GB..ΞEΣAΛΩNEIΣ! CU FREE COLOUR DAYS KAI EXEIΣ ΔΩPEAN 1GB AΠO 18/6 EΩΣ KAI 20/6. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1398. Στάλθηκε με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Καλησπέρα.Στο πακέτο με 1GB από online ενεργοποίηση,η ενεργοποίηση γίνεται ακριβώς μετά την λήξη του προηγούμενου?δηλαδή αν έχω mb και δεν τα έχω τελειώσει,μηδενιζουν και μπαίνει το πακέτο ξανά κάθε 30 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ME ΔΩPEAN 1GB..ΞEΣAΛΩNEIΣ! CU FREE COLOUR DAYS KAI EXEIΣ ΔΩPEAN 1GB AΠO 18/6 EΩΣ KAI 20/6. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1398. Στάλθηκε με tapa Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ME ΔΩPEAN 1GB..ΞEΣAΛΩNEIΣ! CU FREE COLOUR DAYS KAI EXEIΣ ΔΩPEAN 1GB AΠO 18/6 EΩΣ KAI 20/6. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1398. Στάλθηκε με tapa Τα συμβόλαια πήραν. Τα καρτοσυμβόλαια πήραν. Το CU πήρε. Το απλό καρτοκινητό ξέρετε τι πήρε;;; Δεν λέω γιατί θα φάω ban. Μπράβο ρε vodafone!!! Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Τα συμβόλαια πήραν. Τα καρτοσυμβόλαια πήραν. Το CU πήρε. Το απλό καρτοκινητό ξέρετε τι πήρε;;; Δεν λέω γιατί θα φάω ban. Μπράβο ρε vodafone!!! Περίμενε.. Η μία ανακοίνωση, που έβγαλαν κι εδώ στο myphone, πρέπει να περιλαμβάνει "σκέτο" καρτοκινητό.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Όχι, ήταν μόνο για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Όχι, ήταν μόνο για συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια. Πω... Δίκιο έχεις... Sorry... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) ME ΔΩPEAN 1GB..ΞEΣAΛΩNEIΣ! CU FREE COLOUR DAYS KAI EXEIΣ ΔΩPEAN 1GB AΠO 18/6 EΩΣ KAI 20/6. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE ΔΩPEAN N ΣTO 1398. Στάλθηκε με tapa υπαρχει και στο site του cu , επισης πηγα σημερα να κανω ανανεωση μεσω vodafone.gr στο κινητο του αδελφου μου και μου εβγαλε οτι αμα κανω την ανανεωση μεσω της εφαρμογης my vodafone θα μπω στην κληρωση για το huawei p9 και του εκανα την ανανεωση μεσω του my vodafone την εφαρμογη . ( επισης χαρηκα παρα πολυ που μπορεσα να περασω print screen απο τα chaletOS λινουξ που εχω περασει στον υπολογιστη μου τελικα png φωτογραφιες μπορω να τις ανεβασω στο my phone διοτι με jpeg δεν μπορουσα να τις περασω και επρεπε να τις ανεβασω σε αλλο site και κανω αντιγραφη επικολληση στο my phone το λινκ της φωτογραφιας που μου εβγαζε! ) . Edited June 15, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 καλημέρα εγώ windows phone το οποίο δεν έχει εφαρμογή της voda , όμως παλαιότερα κάποιος είχε γράψει μια διεύθυνση που έμπαινες με 3g και έβλεπες τα υπόλοιπα σου. Ήταν pos.vodafone....... Κάπως έτσι θυμάμαι.... Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocker Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 καλημέρα εγώ windows phone το οποίο δεν έχει εφαρμογή της voda , όμως παλαιότερα κάποιος είχε γράψει μια διεύθυνση που έμπαινες με 3g και έβλεπες τα υπόλοιπα σου. Ήταν pos.vodafone....... Κάπως έτσι θυμάμαι.... Ξέρει κανείς; pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Χίλια ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts