Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6632242#post6632242

σε αυτό το μήνυμα θα βρεις και την παραπομπή που στέλνει στην ανακοίνωση της Vodafone

... πολύ ακριβό το μυνημα, και 0.49 ευρώ το λεπτό η ομιλία απαγορεύτηκεσ χρεώσεις.

0.49 είναι σήμερα και θα πάει 0.59€ το λεπτό.

καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις το link με την ανακοίνωση? πολύ ακριβό το μυνημα, και 0.49 ευρώ το λεπτό η ομιλία απαγορεύτηκεσ χρεώσεις. ευτυχώς μόνο με αγορά πακέτου παίρνω κλήσεις και βάζω και μυνηματα , χωρίς πακέτο την γκατσαμε !! έχουν αλλάξει οι εποχές. αλλά μου κάνει εντύπωση που πάντα κανονικά το cu είχε χαμηλότερη τιμή στα sms ως βασική τιμή ενώ στο νέο καρτοκινητο ήτανε πιο ακριβά, θυμάμαι 0.08 ευρώ στο cu και στο νέο καρτοκινητο 0.13 ευρώ. ενώ τώρα με την νέα ανατιμηση βγαίνει ενιαία τιμή 0.19 ευρώ και για τα δύο πακέτα, απλά τραγικό !!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=433348

Οι αυξήσεις είναι αποτέλεσμα των επικείμενων αυξήσεων στη φορολογία των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Καμμία σχέση. Αυτές θα επιβληθούν στο τέλος κινητής τηλεφωνίας και όχι στην βασική χρέωση . Κοντολογής βάζοντας 10 ευρώ δεν θα έχει 8,93 αλλά κάτι σαν 8,70 για παράδειγμα αν πάει από το 12% στο 15% .

Στο site λέει για 200 λεπτά(μαζί με άλλα προς CU ή vodafone γενικά) αλλά στην εφαρμογή my vodafone δίνει 300. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το πόσο παλιό είναι το νούμερο. Αν βρεθεί κάποιος που έχει πρόσφατο CU να το κοιτάξει αν γίνεται.

Στο δικό μου CU νούμερο, που ενεργοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 2015 (σχετικά πρόσφατο το λες), δίνει (είτε από το site, είτε μέσω της εφαρμογής) τα εξής:

(1) CU talk a lot 600: 500' προς CU+200' προς όλους+100' προς όλους online bonus, με 5 ευρώ.

(2) talk2Vodafone 300: 200' προς Vodafone+200' προς όλους+100' προς όλους online bonus, με 5 ευρώ.

(3) talk2Vodafone 600: 300' προς Vodafone+300' προς όλους+100' προς όλους online bonus, με 7 ευρώ.

(4) CU combo 600: 300' προς CU+300' προς όλους+100' προς όλους online bonus+100 SMS προς όλους+500 SMS προς CU+60 MB, με 7 ευρώ.

ρε παιδιά δεν παίζει να ναι 300' προς όλους απλά εξηγεί από που είναι το bonus των 100'
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

ρε παιδιά δεν παίζει να ναι 300' προς όλους απλά εξηγεί από που είναι το bonus των 100'

Κι'όμως, είναι 300' προς όλους. Είχα αγοράσει το talk2Vodafone 300 την 1η Φεβρουαρίου και μου είχε δώσει 300' προς όλους+200 προς Vodafone, με 5 ευρώ. Στην εφαρμογή (μπήκα μόλις τώρα από το Priv), μου λέει 200' προς Vodafone+100' προς όλους+100 προς όλους από ειδική προσφορά+100' προς όλους extra bonus online ενεργοποίησης.

Κι'όμως, είναι 300' προς όλους. Είχα αγοράσει το talk2Vodafone 300 την 1η Φεβρουαρίου και μου είχε δώσει 300' προς όλους+200 προς Vodafone, με 5 ευρώ. Στην εφαρμογή (μπήκα μόλις τώρα από το Priv), μου λέει 200' προς Vodafone+100' προς όλους+100 προς όλους από ειδική προσφορά+100' προς όλους extra bonus online ενεργοποίησης.

Δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς.

Να δείτε που και αυτό θα παραταθεί από την Παρασκευή:

http://i68.tinypic.com/an25gx.png

Σειρά της πράσινης να ακολουθήσει.

Εκτός κι αν κάποιος από τους 3 κάνει την αρχή για προς τα "κάτω", οπότε θα ακολουθήσουν και οι άλλοι 2.

Προς το παρόν "ανεβαίνει" στα 300΄ προς όλους με 5€.

Τουλάχιστον 1,5 χρόνο τώρα αγοράζω στα νούμερα των δικών μου πακέτα των 5€ και παίρνουν 300' προς όλους και αρκετά προς cu ή Vodafone για να μιλάνε μεταξύ τους.

μία χαρά τότε...έπρεπε να μουν cu νωρίτερα λοιπόν.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα για την περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση:

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40397&dateFrom=&dateUntil=

Καλησπέρα. Χρονικά απών από το cu, επέστρεψα πριν μερικές μέρες.

Έχω πακέτο δεδομένων και θέλω να το χρησιμοποιήσω, αλλά δεν ξέρω ποιο APN πρέπει να επιλέξω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Huawei Nova 5T

Kαλησπέρα!Ειναι και εγω να ενεργοποιηθω,αυριο το πολυ μεθαυριο σε cu.Ενας απο τη δουλεια,μου ειπε οτι χωρίς να βάζει κάρτα του μπαινουν κάθε μήνα 600 μηνηματα και λεπτα προς cu.Yπάρχει λοιπον καποια μονιμο δωρο τον ΄μήνα χωρίς να βάλεις καρτα?Στο σαιτ δεν αναφερει τιποτα.

Πχ στην καρτοκινητη cosmote σου λενε 200 λεπτα προς ολους για 1 χρόνο βάλεις δε βάλεις καρτα!

Aντώνης

Η προσφορά 600 Λεπτά προς CU και 600 SMS ισχύει για νέες κάρτες cu για 6 μήνες.

Δεν γνωρίζω αν ισχύει και στις φορητότητες.

οποτε θα δείξει αυριο.

Aντώνης

Εμένα γιατί δεν ήρθε κάτι τέτοιο; :confused:

Huawei Nova 5T

Kαλησπέρα!Ειναι και εγω να ενεργοποιηθω,αυριο το πολυ μεθαυριο σε cu.Ενας απο τη δουλεια,μου ειπε οτι χωρίς να βάζει κάρτα του μπαινουν κάθε μήνα 600 μηνηματα και λεπτα προς cu.Yπάρχει λοιπον καποια μονιμο δωρο τον ΄μήνα χωρίς να βάλεις καρτα?Στο σαιτ δεν αναφερει τιποτα.

Πχ στην καρτοκινητη cosmote σου λενε 200 λεπτα προς ολους για 1 χρόνο βάλεις δε βάλεις καρτα!

Eμενα μου ειπαν οτι ειναι για εναν χρονο :worry: Λες να μου ειπαν παπατζα ? :cry:

Στις 04/03/2016 εδωσα 6 ευρω για να την αποκτησω, την ηθελα βασικα μονο για τα sms αλλα ειδα οτι εχει μεσα και data καμια φορα την βαζω σε Portable USB 3G WiFi Modem Hotspot Wireless και αυτη τι στιγμη εχω

5,36 €

προς όλους τους CU φίλους σου : 600 λεπτά

προς όλους τους CU φίλους σου : 240 SMS/MMS

για internet από το κινητό: 989 MB

Kαι στα ''πακετα μου'' γραφει

TALK 2 VODAFONE 300 Διάρκεια πακέτου: 30 ημέρες >> ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Just Surf Bonus Ημερ/νία λήξης: 20/07/2035 Διάρκεια πακέτου: Για όσο εσύ θελήσεις >> ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

CU App Promo Bundle Ημερ/νία λήξης: 06/04/2016 ,, σε αυτο δεν εχει επιλογη για ''απενεργοποιηση''

06/04/2016 θα δω τι θα γινει και μετα θα περιμενω να δω στο εξαμηνο

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κυκλοφορούν διαφορες προσφορές.

Εμένα δεν είχε internet και εχει για 6μήνες SMS και ομιλία για CU

Εσύ έπεσες σε καλύτερη προσφορά.

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση: Η βόνταφον ανακοίνωσε αλλαγές στις χρεώσεις περιαγωγής

Από την 30η Απριλίου 2016 θα ισχύσουν οι παρακάτω αλλαγές στις χρεώσεις για χρήση φωνής, μηνυμάτων SMS και υπηρεσιών δεδομένων κατά την περιαγωγή στην Ε.Ε. για συνδρομητές συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες που δεν έχουν επιλέξει ένα από τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα περιαγωγής.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές που έχουν ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, sms και MB, θα μπορούν να τα καταναλώνουν για χρήση εντός της Ε.Ε. σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά χρέωσης του προγράμματός τους, με επιπλέον χρέωση: α) €0,0615/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις φωνής β) €0,0246 για αποστολή sms και γ) με €0,0615/ΜΒ για χρήση Internet. Οι εισερχόμενες κλήσεις από χώρες εντός της Ε.Ε. δεν θα καταναλώνονται από το βασικό πρόγραμμα τους και θα χρεώνονται με €0,0140/λεπτό. Για τους συνδρομητές που δεν διαθέτουν ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, sms και MB ή τα έχουν καταναλώσει όλα, η χρέωση για χρήση εντός της Ε.Ε. θα είναι σύμφωνη με τις χρεώσεις επικοινωνίας προς εθνικά τρίτα δίκτυα του προγράμματός τους, με επιπλέον ανώτατη κατά περίπτωση χρέωση: α) €0,0615/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις φωνής, β) €0,0140/λεπτό για εισερχόμενες κλήσεις φωνής, γ) €0,0246 για αποστολή sms και δ)

€0,0615/ΜΒ για χρήση Internet. Η επιπλέον χρέωση ανά υπηρεσία δεν θα εφαρμοσθεί στις περιπτώσεις που οι εθνικές χρεώσεις υπερβαίνουν τα: α) €0,23/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις φωνής, β) €0,06/λεπτό για εισερχόμενες κλήσεις φωνής, γ) €0,07 για αποστολή sms και €0,25/ΜΒ για χρήση Internet. Οι ανωτέρω χρεώσεις επηρεάζουν εξερχόμενη κίνηση και εισερχόμενες κλήσεις προς/από τα δίκτυα της Ε.Ε. Για τις επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής, το βήμα χρέωσης είναι ανά δευτερόλεπτο για τη φωνή και ανά ΚΒ για χρήση internet, ενώ για τις εξερχόμενες κλήσεις ισχύει ελάχιστη χρέωση διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Η λήψη SMS & MMS δεν χρεώνεται.

Από 30 Απριλίου 2016 το Ημερήσιο Πακέτο περιαγωγής δεδομένων από το laptop/tablet για συνδρομητές συμβολαίου καταργείται και οι χρεώσεις περιαγωγής αντικαθίστανται από τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής.

Από 30 Απριλίου 2016 η υπηρεσία περιαγωγής Σέρφαρε Ελεύθερα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη σε νέους και υφισταμένους συνδρομητές που έχουν τα ακόλουθα προγράμματα: Vodafone προς όλους 200, Vodafone Ελεύθερα 15, Vodafone Ελεύθερα 20, Vodafone Καρτοπρόγραμμα 350, Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 1 και Εταιρικό Vodafone Καρτοπρόγραμμα 350 και οι χρεώσεις περιαγωγής αντικαθίστανται από τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Εγώ λοιπόν που θα πάω εξωτερικό και θα έχω cu μπορώ να χρησιμοποιώ τα λεπτά που έχω από τα πακέτα απλώς θα πληρώνω εξτρα 0,0615Ε/λεπτό. Σε περίπτωση που δεν έχω κάποιο πακέτο θα χρεώνομαι σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις εάν κατάλαβα καλά δηλαδή 0,008166/δευτερόλεπτο περίπου 0,49Ε/λεπτό και επειδή τον Μάιο ανεβαίνουν οι χρεώσεις θα πληρώνω 0,58/λεπτλο. Τότε δεν μιλάμε για μείωση χρεώσεων περιαγωγής αλλά για αύξηση γτ πρέπει υποχρεωτικά να έχω κάποιο πακέτο χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων ή ιντερνετ ή να έχω αυτό με την χρέωση 3Ε/ημέρα. Αυό δεν συμφέρει καθόλου!!!! Πείτε μου εάν κάνω κάπου λάθος!

Ακριβώς έτσι το καταλαβαίνω και εγώ. Χωρίς πακέτο είτε στην Ελλάδα είτε στην Ε.Ε. δεν σε συμφέρει.

Επιπλέον πουθενά δεν βρήκα στην ανακοίνωση την λέξη " μείωση " .

Δεν μιλάμε λοιπόν για μειώσεις αλλά για αλλαγές.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Εγώ λοιπόν που θα πάω εξωτερικό και θα έχω cu μπορώ να χρησιμοποιώ τα λεπτά που έχω από τα πακέτα απλώς θα πληρώνω εξτρα 0,0615Ε/λεπτό. Σε περίπτωση που δεν έχω κάποιο πακέτο θα χρεώνομαι σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις εάν κατάλαβα καλά δηλαδή 0,008166/δευτερόλεπτο περίπου 0,49Ε/λεπτό και επειδή τον Μάιο ανεβαίνουν οι χρεώσεις θα πληρώνω 0,58/λεπτλο. Τότε δεν μιλάμε για μείωση χρεώσεων περιαγωγής αλλά για αύξηση γτ πρέπει υποχρεωτικά να έχω κάποιο πακέτο χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων ή ιντερνετ ή να έχω αυτό με την χρέωση 3Ε/ημέρα. Αυό δεν συμφέρει καθόλου!!!! Πείτε μου εάν κάνω κάπου λάθος!

Στη πρώτη περίπτωση μάλλον όπως το καταλαβαίνω θα είναι έτσι με πακέτα. Σε περίπτωση που δεν έχεις πακέτο όμως φυσικά δε πληρώνεις αυτές τις κερατιάτικες χρεώσεις ουγκάντας αλλά τις ανώτερες τιμές που έχει θέσει η ΕΕ για περιαγωγή. Εμπίπτει δηλαδή σε αυτό που αναγράφει

Η επιπλέον χρέωση ανά υπηρεσία δεν θα εφαρμοσθεί στις περιπτώσεις που οι εθνικές χρεώσεις υπερβαίνουν τα: α) €0,23/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις φωνής, β) €0,06/λεπτό για εισερχόμενες κλήσεις φωνής, γ) €0,07 για αποστολή sms και €0,25/ΜΒ για χρήση Internet.

άρα ας χρεώνει στην Ελλάδα και 1€ το λεπτό σε περιαγωγή θα έχεις μέγιστη χρέωση αυτές που έχουν τεθεί από την ΕΕ

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μπερδεμένο μου φαίνεται.

Αν δηλαδή βρεθώ στην πχ Ιταλία, τώρα έχω 1000' προς όλους. Και 20€ στην κάρτα, πόσο θα χρεωθώ για 2' λεπτά ομιλίας και πόσο θα "πέσει" το ποσό της κάρτας;

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked