Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνεται συμφόρηση του δικτύου και η ταχύτητα είναι σαν 2G ενώ πιάνεις 4G. Πάντα στις γιορτές και όταν δίνει μεγάλο όγκο δωρεάν τα ίδια!

ειπαμε οτι ειναι τυπογραφικο λαθος γιατι επιμενετε να λετε για 2G.

.απλως ο φιλος ηθελε να γραψει 2GB...

Στην περιοχή της Καλαμάτας ξέρει κάποιος φίλος πως πάει το CU από άποψη σήματος αλλά και κάλυψης και ταχύτητας 3G και 4G;

Η vodafone ακολουθεί πολιτική χαμηλότερης ταχύτητας σε 3G στα CU σε σχέση με τα συμβόλαια ή την ίδια ταχύτητα πιάνουν περίπου;

τα νούμερα που δίνουν έξω συνήθως είναι ήδη ενεργοποιημένα αλλά χωρίς μονάδες και τα ταυτοποιούν με τα στοιχεία σου αργότερα, αν δεν έχει ενεργοποιηθεί κάνε μια κλήση στο 1252 να ενεργοποιηθεί

Σημερα το πρωι ενεργοποιηθηκε τελικα. Ολα καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχα ρωτησει στου ευοσμου και δεν εκαναν τιποτα :(

εδιτ:

ρωτησα χτες στο ιδιο καταστημα.

ζητησαν και 20 ευρω εγγυηση. οταν ρωτησα τον λογο με απαντησαν: "για εγγυηση". ξαναρωταω: "για ποιο λογο εγγυση?" απανταν: "για εγγυηση"

τα οποια λεει επιστρεφουν στο υπολοιπο. ΑΝ δεν επιστρεψουν πρεπει να τους ενημερωσω για να δωσουν εντολη.

ισχυει αυτο ρε παιδια;

επειδή είχα πάει και εγώ σε ένα κατάστημα vodafone στην Αθήνα λίγο πριν τις γιορτές, τα 20Ε τα χρεώνουν άμα έρθεις από συμβόλαιο άλλης εταιρείας σε καρτοκινητή vodafone για εγγύηση και ουσιάστικά τα πληρώνεις και μπαίνουν στο υπόλοιπό σου. Σε περίπτωση που θες από whats up σε cu δεν χρεώνει τίποτα. Αντίστοιχα η cosmote έχει το ίδιο αλλά δίνεις 10Ε και τα παίρνεις και αυτά σε υπόλοιπο στην κάρτα!!!!

Η φορητότητα παίρνει το πολύ 3 εργάσιμες μέρες και όχι δύο με τέσσερις εβδομάδες που είδα ότι είπαν σε κάποιους.

Εγώ από wind καρτοκινητό πήγα σε κατάστημα vodafone κ ζήτησα cu.

Μου είπαν πως δεν γίνεται και πως έπρεπε να βάλω για 3 μήνες τουλάχιστον συμβόλαιο. Λέω γιατί; Μου λένε μόνο έτσι γίνεται κ μετά τους 3 πρώτους μήνες, διακόπτεται κ το γυρνάτε σε κάρτα. Με πιάσανε τα γέλια.. το εξήγησα 2-3 φορές πως απλά θέλω ένα cu με τον αριθμό μου από τη wind κι έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. Μέχρι η υπεύθυνη του μαγαζιού δήθεν τάχα μου αγανάκτησε κ λέει τι θέλει επιτέλους ο κύριος; Λέω ένα cu λέω θέλω, μα με το νούμερό μου από τη wind... κ μου λέει ε θα κάνετε ότι σας είπαν, 3 μήνες συμβόλαιο κ μετά το διακόπτετε κ γυρνάτε σε cu. Ε πήγα σπίτι κι έκανα αίτηση φορητότητας από το site.. μίλησα και με τα παιδιά του chat κι όλα καλά..

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Δεν έχω ιδέα προφανώς υποθέτω επειδή άμα έχεις συμβόλαιο μπορείς απλά να κάνεις φορητότητα σε εταιρεια άλλη σε καρτοκινητό απλά για να πάρεις καλύτερη προσφορά από την προηγούμενη εταιρεία ή μπορεί να έχεις χρωστούμενα σε λογαργιασμούς και θέλουν κάποια εγγύηση μην δεν πας στο καινούργιο δίκτυο? Στην καρτοκινητή παντως δεν υπάρχει κάποια δεσμευση! Αλλά δεν το καταλαβαίνω μπορώ να κάνω αίτηση φορητότητας και να την ακυρώσω μετά και να μην πληρώσω τίποτα καθώς αυτά τα χρήματα τα πληρώνεις όταν γίνει η φορητότητα για ενεργοποίηση του αριθμού!

επειδή είχα πάει και εγώ σε ένα κατάστημα vodafone στην Αθήνα λίγο πριν τις γιορτές, τα 20Ε τα χρεώνουν άμα έρθεις από συμβόλαιο άλλης εταιρείας σε καρτοκινητή vodafone για εγγύηση και ουσιάστικά τα πληρώνεις και μπαίνουν στο υπόλοιπό σου. Σε περίπτωση που θες από whats up σε cu δεν χρεώνει τίποτα. Αντίστοιχα η cosmote έχει το ίδιο αλλά δίνεις 10Ε και τα παίρνεις και αυτά σε υπόλοιπο στην κάρτα!!!!

Η φορητότητα παίρνει το πολύ 3 εργάσιμες μέρες και όχι δύο με τέσσερις εβδομάδες που είδα ότι είπαν σε κάποιους.

Και εμένα σήμερα σε κατάστημα στο Περιστέρι μου είπαν για 20Ε από συμβόλαιο Wind που σου επιστρέφεται σαν υπόλοιπο.

Για την ενεργοποίηση μου είπε ότι είναι πολύ φλου και έχει τύχει να γίνει και σε 2 μήνες. Επέμεινα και μου είπε πως δε μπορεί να μου πει ένα minimum χρονικό διάστημα. Μπορεί να γίνει και σε 4 μέρες μπορεί και σε 1 μήνα λέει.

Απ το ίντερνετ όταν κανεις φορητότητα, πληρωνεις κάτι?

όχι, εγώ το σεπτέμβρη δεν έδωσα τίποτα

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Μπορείς να μου βρεις το λινκ που κάνεις φορητότητα online γτ εγώ που ψάχνω δεν το βρίσκω;

Ευχαριστώ!

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/addItemToSession!addNewConnectionHandset.action?productId=16600&tariffContractDuration=18&programTypeId=1&tpCategoryFilter=13

Πατάς επιλογή και συμπληρώνεις.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Για καρτοκινητό εννοώ.

Εδώ είναι για συμβόλαιο.

Για καρτοκινητό εννοώ.

Εδώ είναι για συμβόλαιο.

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ela-sto-cu/

Tell me more... Πώς γίνεται η φορητότητα αριθμού;

Aν θες να κρατήσεις τον αριθμό σου, έλα σε ένα κατάστημα Vodafone. Βρες εδώ το κατάστημα που σε βολεύει.

Αν είσαι κάτω των 18 ετών ή για κάποιο λόγο ο αριθμός του κινητού σου είχε ταυτοποιηθεί στα στοιχεία κάποιου άλλου (π.χ. των γονέων σου ή οποιουδήποτε άλλου ενήλικα), τότε θα πρέπει να έρθετε μαζί στο κατάστημα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ενήλικας του οποίου τα στοιχεία θα βάλεις, θα πρέπει ναυπογράψει εκείνος τα απαραίτητα έγγραφα. Σε αυτήν την περίπτωση, εσύ θα θεωρείσαι ο «χρήστης» του τηλεφώνου, ενώ ο ενήλικας, ο οποίος θα δώσει τα στοιχεία του, θα υπογράψει τη συμπληρωμένη φόρμα και θα παραλάβει το πακέτο σύνδεσής σου θα είναι ο «κάτοχος/συνδρομητής» του τηλεφώνου.

http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ela-sto-cu/

Tell me more... Πώς γίνεται η φορητότητα αριθμού;

Aν θες να κρατήσεις τον αριθμό σου, έλα σε ένα κατάστημα Vodafone. Βρες εδώ το κατάστημα που σε βολεύει.

Αν είσαι κάτω των 18 ετών ή για κάποιο λόγο ο αριθμός του κινητού σου είχε ταυτοποιηθεί στα στοιχεία κάποιου άλλου (π.χ. των γονέων σου ή οποιουδήποτε άλλου ενήλικα), τότε θα πρέπει να έρθετε μαζί στο κατάστημα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ενήλικας του οποίου τα στοιχεία θα βάλεις, θα πρέπει ναυπογράψει εκείνος τα απαραίτητα έγγραφα. Σε αυτήν την περίπτωση, εσύ θα θεωρείσαι ο «χρήστης» του τηλεφώνου, ενώ ο ενήλικας, ο οποίος θα δώσει τα στοιχεία του, θα υπογράψει τη συμπληρωμένη φόρμα και θα παραλάβει το πακέτο σύνδεσής σου θα είναι ο «κάτοχος/συνδρομητής» του τηλεφώνου.

Αυτό λέω κι εγώ. Επομένως δεν γίνεται φορητότητα online με τον ίδιο αριθμό. Σώνει και ντε να πάμε σε κατάστημα που θέλουν 20 ευρώ και ένα μήνα ενεργοποίηση;

Δωρεαν κληση στο 13894

Αυτό πάλι από που προκύπτει;

Θα πάρω εγώ από συμβόλαιο Wind χωρίς χρέωση σε πενταψήφιο της Voda για φορητότητα;

Δωρεαν κληση στο 13894

Αυτό πάλι από που προκύπτει;

Θα πάρω εγώ από συμβόλαιο Wind χωρίς χρέωση σε πενταψήφιο της Voda για φορητότητα;

Όντως: Χωρίς χρέωση το 13894 από όλες τις εταιρείες κινητής

http://www.techpress.gr/index.php/archives/6146

Παλιό , βέβαια..!! 2009.

Για πάρε και πες μας και τι σου'παν:

1) 20€υρο?

2) Σε πόσες μέρες ολοκλήρωση φορητότητας;

αφου θες να πας στη vodafone, στη vodafone θα παρεις. :worry:

Πληροφορίες αλλαγής δικτύου, αποσύνδεσης ή μεταβίβασης

Μπορώ να μεταφέρω τον αριθμό μου στη Vodafone;

Κλείσιμο Μπορώ να μεταφέρω τον αριθμό μου στη Vodafone; content

Βεβαίως, η διαδικασία ονομάζεται φορητότητα. Μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου online κάνοντας κλικ εδώ, σε κατάστημα της Vodafone ή απλά καλώντας δωρεάν το 13894.

http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=847

Αν θες να πας cosmote, θα παρεις 13897(επίσης δωρεαν κληση).

Edited by Bayern4

Μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου online κάνοντας κλικ εδώ, σε κατάστημα της Vodafone ή απλά καλώντας δωρεάν το 13894.

http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=847

Αν θες να πας cosmote, θα παρεις 13897(επίσης δωρεαν κληση).

Λέει:

http://i66.tinypic.com/33wpc1g.jpg

Για να δούμε!

Παιδιά καλησπέρα, μία ερώτηση: Ξέρει κανείς, αν έκοψαν το just surf bonus? Στο vodafonecu.gr, λέει "τα 500 ΜΒ με ανανέωση 10 ευρώ ισχύουν μέχρι 15/01/2016. Δεν έδωσαν παράταση? Είναι αλητεία ή είναι η ιδέα μου? Αυτή η προσφορά είναι πάνω από 3 χρόνια, δε θα πρέπει να γίνει ντόρος αν την κόψουν?

Καλησπέρα.

Αυτό ισχύει ακόμα; -> http://europeanyouthcard.gr/offers/vodafone-cu/

Έβαλα €10 μέσω PayPal και δεν μου έχει δώσει το bonus των €10...

Κάρτα είχα να βάλω αρκετούς μήνες, οπότε δεν φταίει αυτό.

Ισχυει για 12 μηνες

Ο γυιος μου εβαλε 11 Ιανουαρίου και το πηρε το δωρο καρτας νέων

Παιδιά καλησπέρα, μία ερώτηση: Ξέρει κανείς, αν έκοψαν το just surf bonus? Στο vodafonecu.gr, λέει "τα 500 ΜΒ με ανανέωση 10 ευρώ ισχύουν μέχρι 15/01/2016. Δεν έδωσαν παράταση? Είναι αλητεία ή είναι η ιδέα μου? Αυτή η προσφορά είναι πάνω από 3 χρόνια, δε θα πρέπει να γίνει ντόρος αν την κόψουν?

Εγώ μόλις τωρα έβαλα κάρτα 10 ευρώ σε CU και μου έδωσε κανονικά τα 500 ΜΒ. Ή δεν έχουν ανανεώσει το σαιτ ακόμα ή δίνουν σιωπηρή παράταση. Πάντως όσοι χρειάζεται να βάλουν κάρτα σύντομα μάλλον δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Όσο για το τι θα γίνει εν καιρώ ίδωμεν...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Εγώ μόλις τωρα έβαλα κάρτα 10 ευρώ σε CU και μου έδωσε κανονικά τα 500 ΜΒ. Ή δεν έχουν ανανεώσει το σαιτ ακόμα ή δίνουν σιωπηρή παράταση. Πάντως όσοι χρειάζεται να βάλουν κάρτα σύντομα μάλλον δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Όσο για το τι θα γίνει εν καιρώ ίδωμεν...

Μου είπαν στο facebook πως δεν έχουν ενημερώσει ακόμα το site και πως το just surf bonus θα συνεχιστεί κανονικά. Εγώ πάντως αν (και όποτε) το καταργήσουν, θα το μετατρέψω σε Ολυμπιακό, για να παίρνω τις 10 ώρες προς Vodafone με κάθε ανανέωση και να μαζεύω τα ευρώ από τα γκολ και για internet θα έχω την Q.

Στην περιοχή της Καλαμάτας ξέρει κάποιος φίλος πως πάει το CU από άποψη σήματος αλλά και κάλυψης και ταχύτητας 3G και 4G;

Η vodafone ακολουθεί πολιτική χαμηλότερης ταχύτητας σε 3G στα CU σε σχέση με τα συμβόλαια ή την ίδια ταχύτητα πιάνουν περίπου;

Μια χαρά πάει το σήμα 4g στην πόλη μας φίλε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked