Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τη πολιτική ορθή χρήση για το Ίντερνετ που χρησιμοποιεί η Vodafone ισχυει ακομη για ολα τα πακέτα Ίντερνετ cu?

πχ εγω που εχω το φοιτητικό που μου δίνει 600 mb συν 600mb(απο το το φοιτητικό των 7€) και σε μια μερα ξεπεράσω τα 500 μβ τότε θα μειωθεί η ταχύτητα ;

το ρωτάω ολα αυτά γιατι μέχρι στιγμής στο νούμερο μου δεν έχει ενεργοποιηθεί κατι τέτοιο. ενώ σε ενα "απλό" cu ειχα πάντοτε το "κόφτη" συν οτι οι εικόνες ήταν χαμηλές ποιότητας

τη πολιτική ορθή χρήση για το Ίντερνετ που χρησιμοποιεί η Vodafone ισχυει ακομη για ολα τα πακέτα Ίντερνετ cu?

πχ εγω που εχω το φοιτητικό που μου δίνει 600 mb συν 600mb(απο το το φοιτητικό των 7€) και σε μια μερα ξεπεράσω τα 500 μβ τότε θα μειωθεί η ταχύτητα ;

το ρωτάω ολα αυτά γιατι μέχρι στιγμής στο νούμερο μου δεν έχει ενεργοποιηθεί κατι τέτοιο. ενώ σε ενα "απλό" cu ειχα πάντοτε το "κόφτη" συν οτι οι εικόνες ήταν χαμηλές ποιότητας

Δεν είμαι σίγουρος για τα του δώρου, αλλά στα υπόλοιπα πακέτα/προςφορές έχει κανονικά "κόφτη", πχ ένα ΣΚ που έδωσε 1Gb (νομίζω) είχε κόφτη, το καλοκαίρι στο CU Free Nights είχε κόφτη.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Χωρίς να σου ζητάει να κάνεις σύνδεση; Αν είναι έτσι καλή προσφορά ακούγεται...

Για σκετες συσκευες μιλαμε παντα, εφοσον σου εχει ερθει το μνμ. Αξιοπρεπες συσκευες ειναι και οι δυο.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ρε παιδεια υπαρχη εφαρμογη android για να βλεπω τα υπολοιπα μου απο το νεο vodafone καρτοκινητο.η εφαρμογη μεσα απο το μαρκετ μου βγαζη λαθος κωδικους ενω μεσα απο την σελιδα τους συνδεομαι κανονικα.

Μόνο για myaccount σύνδεσης μπορείς να συνδεθείς. Μπορείς να δεις το υπόλοιπό σου μέσα από την εφαρμογή αν ΔΕΝ είσαι συνδεδεμένος σε WiFi αλλά μέσω κινητής πατώντας στο αναλογο εικονίδιο. Αναγνωρίζει αυτόματα τον αριθμό σου.

Έτσι μπορείς να κανείς και ανανέωση κάρτας αλλά και να ενεργοποιήσεις όποιο πακέτο θέλεις.

Και με wifi μια χαρά γίνεται η δουλειά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

δοκιμαζω μεσα απο την εφαρμογη και μου λεη ακυρος συνδιασμος ενω μεσα απι την σελιδα δουλευη κανονικα.εχω καρτοκινητο vodafonr νεο νουμερο.

ηθελα να ρωτησω πρεπει να εχω πατησει κατα λαθος ενα malware post στο κωλο Fb ανοιξα αλλοκ εν μερει δεν ξερω τι να κανω εκανα ολικη επαναφορα της συσκευης μου κ επισης διαγραφη του εκαστοτε λογαριασμου παρατηρω οτι εχω μεσα ενα vodafone cu κ χωρις να κ πολλα μυνηματα η κλησεις μου εχει φαει την καρτα στο φιτιλι!!!! θελω να ρωτησω τι να κανω αν ξερει καποιος να παω βοντα κ να ακυρωσω κ τον εκαστοτε αριθμο

αν οντως στεκει ο φοβος μου που εχω υπαρχει ενδεχομενο να παει τιποτα σε IOS συσκευες που εχω η κ ακομη σε κανα υπολογιστη μου

Ζητω συγνωμη εαν κ παλι το ποστ μου ειναι ακυρο θα αντιγραψω καποιες πληροφοριες κ στο εκαστοτε θεμα τηε βοντα

Και με wifi μια χαρά γίνεται η δουλειά.

Είσαι βέβαιος; Αν ναι, πες μας τον τρόπο.

δοκιμαζω μεσα απο την εφαρμογη και μου λεη ακυρος συνδιασμος ενω μεσα απι την σελιδα δουλευη κανονικα.εχω καρτοκινητο vodafonr νεο νουμερο.

Δεν μπορείς να συνδεθείς σε My Account καρτοκινητής από την εφαρμογή. Για να δεις το υπόλοιπό σου, αποσυνδέσου από το WiFi, άνοιξε τα δεδομένα στη συσκευή σου και πάτα "Χρήση" να δεις το υπόλοιπό σου, "Πακέτα" για να αγοράσεις/ενεργοποιήσεις πακέτο και "Ανανέωση Χρόνου" αν θέλεις να βάλεις κάρτα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ηθελα να ρωτησω πρεπει να εχω πατησει κατα λαθος ενα malware post στο κωλο Fb ανοιξα αλλοκ εν μερει δεν ξερω τι να κανω εκανα ολικη επαναφορα της συσκευης μου κ επισης διαγραφη του εκαστοτε λογαριασμου παρατηρω οτι εχω μεσα ενα vodafone cu κ χωρις να κ πολλα μυνηματα η κλησεις μου εχει φαει την καρτα στο φιτιλι!!!! θελω να ρωτησω τι να κανω αν ξερει καποιος να παω βοντα κ να ακυρωσω κ τον εκαστοτε αριθμο

αν οντως στεκει ο φοβος μου που εχω υπαρχει ενδεχομενο να παει τιποτα σε IOS συσκευες που εχω η κ ακομη σε κανα υπολογιστη μου

Ζητω συγνωμη εαν κ παλι το ποστ μου ειναι ακυρο θα αντιγραψω καποιες πληροφοριες κ στο εκαστοτε θεμα τηε βοντα

Λίγο δύσκολο εώς απίθανο να σου τελειώσει την κάρτα αν ΔΕΝ έβαλες τον αριθμό σου σε κανέναν διαγωνισμό στη σελίδα που σου άνοιξε. Αν τον έβαλες, σου ήρθαν τίποτα μηνύματα από 5ψήφιο αριθμό; Δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει κάποια άλλη συσκευή.

Μιλάμε όλοι για το ίδιο πράγμα; Μια χαρά βλέπω με wi-fi το υπόλοιπο και ενεργοποιώ πακέτα και στο δικό μου και σε άλλους 3 λογαριασμούς. Από την ίδια συσκευή, με τους κωδικούς για τον κάθε έναν. Και όχι μόνο. Και με δεδομένα κινητής σε συσκευή με κάρτα Cosmote πάλι μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή της Vodafone αφού εισάγω τα username/password.

edit: αυτό που περιγράφω αφορά 4 νούμερα εκ των οποίων είναι και CU και vodafone καρτοκινητό. Κανένα δεν είναι σύνδεση.

Edited by Mark_K

Ρε παιδεια υπαρχη εφαρμογη android για να βλεπω τα υπολοιπα μου απο το νεο vodafone καρτοκινητο.η εφαρμογη μεσα απο το μαρκετ μου βγαζη λαθος κωδικους ενω μεσα απο την σελιδα τους συνδεομαι κανονικα.

Μπες εδώ http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp από το internet του κινητού σου από ότι έχω παρατηρήσει δεν χρεώνεται ακόμα και να μην έχεις όγκο δεδομένων και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιησεις την εφαρμογή.

Μιλάμε όλοι για το ίδιο πράγμα; Μια χαρά βλέπω με wi-fi το υπόλοιπο και ενεργοποιώ πακέτα και στο δικό μου και σε άλλους 3 λογαριασμούς. Από την ίδια συσκευή, με τους κωδικούς για τον κάθε έναν. Και όχι μόνο. Και με δεδομένα κινητής σε συσκευή με κάρτα Cosmote πάλι μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή της Vodafone αφού εισάγω τα username/password.

edit: αυτό που περιγράφω αφορά 4 νούμερα εκ των οποίων είναι και CU και vodafone καρτοκινητό. Κανένα δεν είναι σύνδεση.

Κατά σύμπτωση το είδα κι εγώ σε έναν γνωστό προχθές. Του είπa έμπα με δεδομένα για να δούμε κάτι και μου είπε μια χαρά το βλέπω και με Wi-Fi! Δεν τον πίστεψα μέχρι που το είδα με τα μάτια μου. Στο δικό μου μόνο με δεδομένα ενεργά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι ακριβώς.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Είναι καλό το prime ;

Από χαρακτηριστικα που έχω διαβάσει στο ίντερνετ καλό φαίνεται. Είδα και φόρουμ που του δίνουν καλές κριτικές. Αυτό που φαίνεται εντυπωσιακό είναι η μπαταρία του. Έχω την ίδια χωρητικότητα στο Alcatel C9 και μου βγάζει μιάμιση με δύο μέρες με μέτρια χρήση. Αν το Lollipop κάνει καλή διαχείριση της μπαταρίας και δεν έχει bloatware θα σκίζει. Καλό θα είναι να πας και να το δεις σε καταστημα και σε λειτουργία ει δυνατόν, ώστε να τσεκάρεις οθόνη και κάμερες πριν αποφασίσεις.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Από χαρακτηριστικα που έχω διαβάσει στο ίντερνετ καλό φαίνεται. Είδα και φόρουμ που του δίνουν καλές κριτικές. Αυτό που φαίνεται εντυπωσιακό είναι η μπαταρία του. Έχω την ίδια χωρητικότητα στο Alcatel C9 και μου βγάζει μιάμιση με δύο μέρες με μέτρια χρήση. Αν το Lollipop κάνει καλή διαχείριση της μπαταρίας και δεν έχει bloatware θα σκίζει. Καλό θα είναι να πας και να το δεις σε καταστημα και σε λειτουργία ει δυνατόν, ώστε να τσεκάρεις οθόνη και κάμερες πριν αποφασίσεις.

Ναι.. έχω σκοπό να πάω σε ένα κατάστημα να το δω...

Ευχαριστώ..!!!

εγω που στο cu εχω βαλει επεκταση 5 ευρω και δεν εχω κανει ανανεωση γιατι μου χαλασε η καρτα sim γιατι βραχυκε το κινητο τον 10 ευρω και σε 5 ημερες θα κλεισει θα απενεργοποηθει η καρτα? και σε εναν χρονο θα διαγραφη απο πανω μου αυτο το νουμερο ξερει κανεις? ευχαριστω

Θα αργήσει λίγο , αλλά στο τέλος θα ακυρωθεί η κάρτα σου .

Κανονικά ακυρώνεται 395 ημέρες μετά την τελευταία ανανέωση.

Έχω παρατηρήσει όμως ότι σε περίπτωση επέκτασης , το κρατάνε 5-6 μήνες παραπάνω πριν το ακυρώσουν.

Πάντως δεν θα σου ζητήσουν τα χρήματα .

Ημερομηνία τελευταίας ανανέωσης 26/03/2015

Ημερομηνία λήξης 25/09/2015

και λεω επιδη εχω παρει επεκταση μην μας στιλει κανα φακελακι με κανα 100 ευρω στο τελος

Θα αργήσει λίγο , αλλά στο τέλος θα ακυρωθεί η κάρτα σου .

Κανονικά ακυρώνεται 395 ημέρες μετά την τελευταία ανανέωση.

Έχω παρατηρήσει όμως ότι σε περίπτωση επέκτασης , το κρατάνε 5-6 μήνες παραπάνω πριν το ακυρώσουν.

Πάντως δεν θα σου ζητήσουν τα χρήματα .

Μόνο 5-6 μήνες παραπάνω το κρατάνε; Νόμιζα ένα χρόνο ακόμα. Έχω κάτι sim με επέκταση, για να δούμε τι θα γίνει!

Όποιος φίλος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή του "πάρε να 'χεις" και βάζει κάθε μήνα κάρτα ας μου στείλει pm.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked