cb600f Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Τα 1500άρια παραπέμπουν σε καρτοπρόγραμμα. Κι όμως, δεν νομίζω πως είναι κάτι τέτοιο. Την κάρτα αυτή, την έχει περίπου 2,5 χρόνια και την είχαμε περασμένη σε ένα tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πλέον και εγώ και η γυναίκα μου περάσαμε σε καρτοκινητό Vodafone. Η δικιά μου σύνδεση είναι νέα αλλά της γυναίκας είναι παλιότερη αρκετά κάρτα. Λοιπόν, έβαλε η γυναίκα online 10€. Μένουν στην κάρτα περίπου 8!!! Και έχει, 1500 λεπτά προς όλη την Vodafone, 1500 SMS, 1g mobile Internet λόγω online ανανέωσης και επιπλέον καλεί σε μένα με χρέωση 0,01€/λεπτό. Από την εφαρμογή της Vodafone δεν φαίνεται να έχει ενεργοποιημένο ούτε ένα πακέτο. W T F !!! 10/1,12 =8,93 Τα 1500 λεπτά + 1500 SMS είναι κάτι προσφορές που στέλνει και ισχύουν μόνο για 7 ημέρες . Για έλεγχξε το κάλεσε 1252 , και πάτα 11 για να ακούσεις την λήξη των πακέτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αυτό ακριβώς είναι. Για περιορισμένο χρόνο. Πάλι καλά βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Γεια σας ξανα. Πηγα απο Wind σε CU. Απο τοτε συμβαίνει κάτι περίεργο με τη συνδεση δεδομένων. Πολλές φορές σαν να τη χάνει και δεν μπορώ να μπω ίντερνετ. Και το app πουχω στο κινητο που μου δείχνει τι δίκτυο υπα΄ρχει, εκεί που λέει π.χ. 3G, ξαφνικά δε λέει τίποτα. Και ενώ έχω ενεργοποιημένο το ίντερνετ, δεν συνδέεται όυτε βγάζει το εικονίδιο πάντα υπάρχει στα android όταν μπαινεις ίντερνετ. Πάω στις ρυθμίσει κάνω ξανα εγγραφή στο δίκτυο vodafone, με τα πολλά ξαναεμφανίζεται. Εκείνες τις στιγμές να σημειώσω ότι κανονικά έχω σήμα και κάνω κλήσεις κτλ. Αυτο με Wind δεν το πάθαινα ποτέ , άρα μπας και πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Να σημειώσω μια μικρή λεπτομέρεια, όταν δουλευει κανονικά το app που έχω μου δείχνει VODAFONE GR. Οταν δεν δουλευει το δείχνει έτσι VODAFONEGR. Δηλαδή ενωμένο..Αν αυτο μας λέει κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Γεια σας ξανα. Πηγα απο Wind σε CU. Απο τοτε συμβαίνει κάτι περίεργο με τη συνδεση δεδομένων. Πολλές φορές σαν να τη χάνει και δεν μπορώ να μπω ίντερνετ. Και το app πουχω στο κινητο που μου δείχνει τι δίκτυο υπα΄ρχει, εκεί που λέει π.χ. 3G, ξαφνικά δε λέει τίποτα. Και ενώ έχω ενεργοποιημένο το ίντερνετ, δεν συνδέεται όυτε βγάζει το εικονίδιο πάντα υπάρχει στα android όταν μπαινεις ίντερνετ. Πάω στις ρυθμίσει κάνω ξανα εγγραφή στο δίκτυο vodafone, με τα πολλά ξαναεμφανίζεται. Εκείνες τις στιγμές να σημειώσω ότι κανονικά έχω σήμα και κάνω κλήσεις κτλ. Αυτο με Wind δεν το πάθαινα ποτέ , άρα μπας και πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Να σημειώσω μια μικρή λεπτομέρεια, όταν δουλευει κανονικά το app που έχω μου δείχνει VODAFONE GR. Οταν δεν δουλευει το δείχνει έτσι VODAFONEGR. Δηλαδή ενωμένο..Αν αυτο μας λέει κάτι.. μαλλον εχεις πρόβλημα με το δικτυο στην περιοχή σου. βαλτο στο 2G να δουμε αν σταθεροποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Χθες έκανα μια φορητοτητα προς vodafone cu. Οι φορητοτητες ανοίγουν μόνο συγκεκριμένες ημέρες και δυστυχώς είναι ελάχιστα τα καταστήματα που είναι ενήμερα. Σε δυο καταστήματα χθες δεν είχαν ιδέα. Στης Σταδίου το γνώριζαν και μου είπαν ότι ήταν ανοιχτές μόνο για χθες και συνήθως τους ενημερώνουν μια δυο μέρες πριν πότε ανοίγουν πάλι. Άνθρακες ο θησαυρός τελικά. Αν και είχα κάνει αίτηση τις μέρες που ανοίγουν οι φορητοτητες με πήραν κανονικά μετά από τρεις εργασιμες να μου πουν ότι θα συνδεθώ σε λίγη ώρα να βάλω τη κάρτα και ακόμα συνδέομαι... Πήρα εγώ και μου είπαν ότι τελικά όταν πήγαν να κάνουν την ενεργοποίηση λόγω του γνωστού τεχνικού προβλήματος δεν έγινε η σύνδεση και άγνωστο το αν θα γίνει ποτέ. Τότε ποιος ο σκοπός να ανοίγουν τις φορητοτητες δεν έχω καταλάβει. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Δηλαδη απο ποτε να εχει να κανει φορητοτητα η voda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Eγώ πήγα από συμβόλαιο Wind σε CU στις 30/1 Εκανα αίτηση 27/1 και την ίδια μέρα την ακύρωσαν λο΄γω τεχνικού προβλήματος. Μπήκα στο twitter τους ,στο Fb τους και τους ταχωσα. Επίσης έστειλα καταγγελία ΕΕΤΤ και τους το είπα. Η καταγγελία μου αφορούσε ότι σε σπρώχνουν σε σύνδεση που κάνουν φορητότητα ενώ δεν κάνουν για καρτες. Την επόμενη μέρα μόνοι τους ξαναεπανέφεραν την αίτηση μου και την προχώρησαν. Το έμαθα απο τη wind εγώ ότι τοκαναν.Σε 3 εργάσιμες είχα πάει CU. Mούφα είναι το τεχνικό πρόβλημα..Απλώς δεν θέλουν να σε πηγαίνουν σε κάρτες , αλλά μόνο σε συνδέσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Eγώ πήγα από συμβόλαιο Wind σε CU στις 30/1 Εκανα αίτηση 27/1 και την ίδια μέρα την ακύρωσαν λο΄γω τεχνικού προβλήματος. Μπήκα στο twitter τους ,στο Fb τους και τους ταχωσα. Επίσης έστειλα καταγγελία ΕΕΤΤ και τους το είπα. Η καταγγελία μου αφορούσε ότι σε σπρώχνουν σε σύνδεση που κάνουν φορητότητα ενώ δεν κάνουν για καρτες. Την επόμενη μέρα μόνοι τους ξαναεπανέφεραν την αίτηση μου και την προχώρησαν. Το έμαθα απο τη wind εγώ ότι τοκαναν.Σε 3 εργάσιμες είχα πάει CU. Mούφα είναι το τεχνικό πρόβλημα..Απλώς δεν θέλουν να σε πηγαίνουν σε κάρτες , αλλά μόνο σε συνδέσεις.. Ωραιος. Καλα εκανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Eγώ πήγα από συμβόλαιο Wind σε CU στις 30/1 Εκανα αίτηση 27/1 και την ίδια μέρα την ακύρωσαν λο΄γω τεχνικού προβλήματος. Μπήκα στο twitter τους ,στο Fb τους και τους ταχωσα. Επίσης έστειλα καταγγελία ΕΕΤΤ και τους το είπα. Η καταγγελία μου αφορούσε ότι σε σπρώχνουν σε σύνδεση που κάνουν φορητότητα ενώ δεν κάνουν για καρτες. Την επόμενη μέρα μόνοι τους ξαναεπανέφεραν την αίτηση μου και την προχώρησαν. Το έμαθα απο τη wind εγώ ότι τοκαναν.Σε 3 εργάσιμες είχα πάει CU. Mούφα είναι το τεχνικό πρόβλημα..Απλώς δεν θέλουν να σε πηγαίνουν σε κάρτες , αλλά μόνο σε συνδέσεις.. δηλαδή φορητότητα σε συμβόλαια 'δουλεύει το σύστημα', ενώ φορητότητα σε καρτοκινητό 'δε δούλευει το συστημα'.... Νέο κόλπο των καταστημάτων... Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν... Πάλι καλά που στο Πλαίσιο σταμάτησαν να μας πρήζουν... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Τα αχρησιμοποίητα λεπτά προς όλα τα δίκτυα από Online Bonus αθροίζονται με τα νέα σε κάθε αγορά πακέτου άσχετα με ποιό πακέτο θα πάρεις? (εφόσον αυτό περιλαμβάνει λεπτά για online bonus φυσικά...) Ή αθροίζονται μόνο αν πάρεις το ίδιο πακέτο? Μόλις το δοκίμασα και αθροίζονται-ανανεώνονται ακόμα και αν πάρεις διαφορετικό πακέτο. Ουσιαστικά λοιπόν το online bonus υπολογίζεται σαν ένα πακέτο και αθροίζονται+ανανεώνονται (για τις επόμενες 30 μέρες) αυτά τα λεπτά από κάθε πακέτο που τα περιλαμβάνει. Πολύ βολικό αυτό! Edited February 17, 2014 by sdoe21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Βάζω 10€ κάρτα σε καρτοκινητη voda, μου δίνει 300λεπτα προς όλους, περισσεύουν 8.9€. Συνήθως ενεργοποιώντας 3€ 60sms προς ολους + 3€ 120mb. Αυτον τον μήνα δεν ενεργοποιησα τα 120mb ουτε τα SMS γιατί είχα 20υπολοιπο SMS κ έχω ακόμη... Όμως μπαίνω μονο μέσω WiFi internet ktl. Παρατήρησα όμως οτι χάνω λεφτά κ απο 8.9€ έπεσε στα 6.4€ κ τώρα 5.9€ χωρίς να βλέπω τον λόγω...υποθέτω κάτι κάπως απο το δίκτυο αλλά γιατί?? Φταίει τπτ το Google now? To location reporting, Google maps? Λέω τώρα...αλλά δεν έχω ποτε ανοιχτή την περιαγωγή.. Την έχω ανοίξει αλλά μονο μια φορά για λίγο..τι να πρόλαβε να "αρπαξε " τπτ? Update δεν είδα.. Το αναφέρω γιατί έτσι θα με κανει για σιγουριά να ενεργοποιω τα 3€ 120mb απο φόβο... Το σκεπτικό είναι να έβαζαν 10€ -3€ internet "ασφάλεια 3g"..κ το υπολοιπο να τρώγεται σε κλήσεις μετα το πέρας του μήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Βάζω 10€ κάρτα σε καρτοκινητη voda, μου δίνει 300λεπτα προς όλους, περισσεύουν 8.9€. Συνήθως ενεργοποιώντας 3€ 60sms προς ολους + 3€ 120mb. Αυτον τον μήνα δεν ενεργοποιησα τα 120mb ουτε τα SMS γιατί είχα 20υπολοιπο SMS κ έχω ακόμη... Όμως μπαίνω μονο μέσω WiFi internet ktl. Παρατήρησα όμως οτι χάνω λεφτά κ απο 8.9€ έπεσε στα 6.4€ κ τώρα 5.9€ χωρίς να βλέπω τον λόγω...υποθέτω κάτι κάπως απο το δίκτυο αλλά γιατί?? Φταίει τπτ το Google now? To location reporting, Google maps? Λέω τώρα...αλλά δεν έχω ποτε ανοιχτή την περιαγωγή.. Την έχω ανοίξει αλλά μονο μια φορά για λίγο..τι να πρόλαβε να "αρπαξε " τπτ? Update δεν είδα.. Το αναφέρω γιατί έτσι θα με κανει για σιγουριά να ενεργοποιω τα 3€ 120mb απο φόβο... Το σκεπτικό είναι να έβαζαν 10€ -3€ internet "ασφάλεια 3g"..κ το υπολοιπο να τρώγεται σε κλήσεις μετα το πέρας του μήνα.. πως γινετε αυτο φιλε? ποιο πακετο ειναι με 10 γιουρο να εχουμε 300 σε ολους? το βρισκω μεσα στην εφαρογη my vodafone? vodafone cu εχω αν λεει κατι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Vodafone καρτοκινητο , όχι cu. Με ενεργοποιημένο το bonus για ολους, όχι μονο προς συνδρομητές voda. Αλλά έχε υπόψιν οτι ελάχιστη χρέωση είναι 3'λεπτα δλδ 300'/3'=100κλησεις!! Πανω κάτω έτσι δεν είναι σε όλες?? Υγ> αν γνωρίζει κάποιος για το προηγούμενο ερώτημα μου, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Vodafone καρτοκινητο , όχι cu. Με ενεργοποιημένο το bonus για ολους, όχι μονο προς συνδρομητές voda. Αλλά έχε υπόψιν οτι ελάχιστη χρέωση είναι 3'λεπτα δλδ 300'/3'=100κλησεις!! Πανω κάτω έτσι δεν είναι σε όλες?? Υγ> αν γνωρίζει κάποιος για το προηγούμενο ερώτημα μου, ευχαριστώ πως μπορω να καταλαβω αν εχω cu η voda? το ειχα στην cosmote και εκανα φορητοτητα το ιδιο νουμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 πως μπορω να καταλαβω αν εχω cu η voda? το ειχα στην cosmote και εκανα φορητοτητα το ιδιο νουμερο Αν πάρεις στο 1286 και ακούσεις μια χαζοχαρούμενη κοπέλα έχεις Cu.Πάντως τα 300' ισχύουν για όσους είχαν κάνει ενεργοποίηση μέχρι πέρυσι τον Απρίλιο περίπου.Τωρα για νέους συμφέρει το CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Αν πάρεις στο 1286 και ακούσεις μια χαζοχαρούμενη κοπέλα έχεις Cu.Πάντως τα 300' ισχύουν για όσους είχαν κάνει ενεργοποίηση μέχρι πέρυσι τον Απρίλιο περίπου.Τωρα για νέους συμφέρει το CU. xaxaxa ok φιλε ευχαριστω!! edit τελικα ναι cu εχω, καλα ειναι και ετσι με 10 γιουρο το μηνα την βγαζουμε μια χαρα, και με χρονο ομηλιας αλλα και με 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 μου πούλησε μια γνωστη φιλης εναν κωδικο με τον οποιο λεει για 12 μηνες(ενα χρονο δλδ) θα εχω καθε μηνα 600'+600 σμς προς cu εντελως δωρεαν. πραγματι εστειλα σμς στον αριθμο που μου ειπε με τον κωδικο και ηρθε σμς που ελεγε πως εχω για 30 μερες 600+600 και για τους επομενους 11 μηνες θα λαμβανω καθε μηνα το ιδιο. Η ερωτηση μου ειναι η εξης... Υπαρχει καποια τετοια προσφορα που να τρεχει; Γιατι αυτη μου ειπε πως ειναι λιγοι οι κωδικοι αυτοι που κυκλοφορουν, δεν μπορω να παω να το αγορασω μεσω καρτας ή απο καταστημα κτλ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Οι κωδικοί αυτοί ήταν μέσα σε πακέτα δώρων της unilever . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 δλδ μπορώ να τους βρω κι εγώ; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Την περίοδο των Χριστουγέννων υπήρχε προσφορά μέσω της σελίδας "επιθυμίες" όπου επέλεγες να στείλουν κάποιο δώρο σε ένα άτομο που θέλεις. Στο δώρο που έστελναν έδιναν επιπλέον και 4 κωδικούς με αυτή την προσφορά. Τώρα αν αυτή η προσφορά δόθηκε και από κάπου αλλού δεν γνωρίζω, πάντως τώρα πλέον δεν πρέπει να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 δλδ μπορώ να τους βρω κι εγώ; στο πουλησε? ντροπη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 στο πουλησε? ντροπη Ακριβως αυτο.Αν τους πούλησε ΝΤΡΟΠΗ!!Εχω 8 τέτοιους(2 χαρτιά)και τους έδωσα σε φίλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 στο πουλησε? ντροπη Ακριβως αυτο.Αν τους πούλησε ΝΤΡΟΠΗ!!Εχω 8 τέτοιους(2 χαρτιά)και τους έδωσα σε φίλους. δε ξερω αν ειναι ντροπή ή οχι. εφόσον είναι κατι που "κερδισε"(?) μπορεί να το διαθέσει.Αλλωστε δε μου εβαλε και το μαχαίρι στο λαιμό. Με μια προχειρη ερευνα που εκανα παντως και αλλοι τους πουλανε τους κωδικους.Απο περιεργεια ρωτησα σε δύο διαφορετικούς.ο ενας μου εκανε και προσφορα:lol: επειδή λεει ειναι σε αναγκη και χρειαζεται τα χρηματα, ο ενας κωδικος 30 ευρώ, οι 2 50, οι 4 80!! Οποτε εγω με το 5ευρω, παλι καλα να λεω :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Βάζω 10€ κάρτα σε καρτοκινητη voda, μου δίνει 300λεπτα προς όλους, περισσεύουν 8.9€. Συνήθως ενεργοποιώντας 3€ 60sms προς ολους + 3€ 120mb. Αυτον τον μήνα δεν ενεργοποιησα τα 120mb ουτε τα SMS γιατί είχα 20υπολοιπο SMS κ έχω ακόμη... Όμως μπαίνω μονο μέσω WiFi internet ktl. Παρατήρησα όμως οτι χάνω λεφτά κ απο 8.9€ έπεσε στα 6.4€ κ τώρα 5.9€ χωρίς να βλέπω τον λόγω...υποθέτω κάτι κάπως απο το δίκτυο αλλά γιατί?? Φταίει τπτ το Google now? To location reporting, Google maps? Λέω τώρα...αλλά δεν έχω ποτε ανοιχτή την περιαγωγή.. Την έχω ανοίξει αλλά μονο μια φορά για λίγο..τι να πρόλαβε να "αρπαξε " τπτ? Update δεν είδα.. Το αναφέρω γιατί έτσι θα με κανει για σιγουριά να ενεργοποιω τα 3€ 120mb απο φόβο... Το σκεπτικό είναι να έβαζαν 10€ -3€ internet "ασφάλεια 3g"..κ το υπολοιπο να τρώγεται σε κλήσεις μετα το πέρας του μήνα.. Bump κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts