Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και απο το συγκεκριμενο νουμερο που μου εφαγε τα 10ευρω σημερα κλεινει 11χρονια ζωης!!! Το ενεργοποιησα 01-03-2000, και απορησα τι στο καλο αυτη τη μερα εγινε να μου φανε το δεκαευρω, δε μου εχει ξανατυχη με voda κατι αναλογο, μονο με τη wind μου εχει τυχη ειδικα περυσι απειρες φορες αλλα και εκει τα πιστωσαν εκτος απο μια φορα που απλα απο μειον πηγαν μηδεν το υπολοιπο.

Υπήρξε χθες ένα πρόβλημα με όλους, καρτοκινητούς και συμβόλαια.

Το charging σύστημα νόμισε ότι όλη η κίνηση data ερχόταν από roaming, οπότε φαντάζεστε τις χρεώσεις...

Διορθώθηκε γύρω στις 3-4 το πρωί.

Υπήρξε χθες ένα πρόβλημα με όλους, καρτοκινητούς και συμβόλαια.

Το charging σύστημα νόμισε ότι όλη η κίνηση data ερχόταν από roaming, οπότε φαντάζεστε τις χρεώσεις...

Διορθώθηκε γύρω στις 3-4 το πρωί.

Σκεψου τι εγκεφαλικο θα περασουν-αν τα συμβολαια..

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Vodafone CU, ανανέωσα με 5 ευρώ την 1η Φεβρουαρίου και μου έδωσε 100ΜΒ bonus (το είχα ενεργοποιήσει). Σήμερα (3/2) μου δείχνει ότι έχω υπόλοιπο 25 ΜΒ, δεν έπρεπε να είχε λήξει το bonus προχθές;

ΑΚΥΡΟ, τελικά για κάποιο λόγο είναι μέχρι τις 4/3

Edited by TheGuru
Sent neither from iphone nor android phone

Vodafone CU, ανανέωσα με 5 ευρώ την 1η Φεβρουαρίου και μου έδωσε 100ΜΒ bonus (το είχα ενεργοποιήσει). Σήμερα (3/2) μου δείχνει ότι έχω υπόλοιπο 25 ΜΒ, δεν έπρεπε να είχε λήξει το bonus προχθές;

ΑΚΥΡΟ, τελικά για κάποιο λόγο είναι μέχρι τις 4/3

Ο "κάποιος λόγος" είναι ότι ο Φλεβάρης είναι "κουτσός" και τα 100ΜΒ ισχύουν για 31 ημέρες.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ευχάριστη έκπληξη! (έκπληξη γιατί συνήθως οι εταιρίες κινητής κουτσουρεύουν το μήνα), μου αρέσει όταν η εταιρία είναι large!

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, μπορεί κανείς να μάθει αν ένα cu μπορεί να πάρει το unlimited με ανανέωση ΠΡΙΝ βάλει κάρτα ?

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, μπορεί κανείς να μάθει αν ένα cu μπορεί να πάρει το unlimited με ανανέωση ΠΡΙΝ βάλει κάρτα ?

Θα πάρεις το 1286 , και θα ενεργοποιήσεις το νέο πακέτο Bonus .

Κατά την διαδικασία της ενεργοποίησης θα σου πεί ότι είσαι στο παλιό και ότι αν προχωρήσεις θα διαγραφτείς .

Αλλιώς προχωράς στην ενεργοποίηση

ναι κάλεσε το 1286 με την επιλογή με το unlimited εάν σου λέει ότι εάν θέλετε να κατάργησετε το unlimited πατηστε κάποιο πληκτρο σημαίνει ότι το έχεις ενεργοποιήσει. Άμα όμως δεν αναφέρει κάτι τέτοιο τότε δεν το έχεις ενεργοποιήσει. Πάντως με μια κλήση στο 13840 θα σου πούνε σίγουρα.

Ωραία...ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

παιδιά πως το βλέπετε θα συνεχιστεί το 120' με κάθε ανανέωση στο καρτοκινητό vodafone; κάπου άκουσα οτι μέχρι 3/2011 θα ίσχυε.

500MB ιντερνετ στο κινητο μονο με 5Ε! Απλα Καλεσε 1286 και εκμεταλευσου τη μεγαλη προσφορα!!!
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

500MB ιντερνετ στο κινητο μονο με 5Ε! Απλα Καλεσε 1286 και εκμεταλευσου τη μεγαλη προσφορα!!!

++++++++ Επιτελους ξυπνησαν... ++++

πριν λιγο ειδα τη νεα διαφημιση για τα καρτοκινητα της vodafone. Δευτερη φορα προσπαθει η εταιρια με ανουσιες διαφημισεις να προωθησει τις ιδιες προσφορες που ηδη ειχε, με τετοιον τροπο που να φαινεται οτι ειναι κατι καινουριο.

Η διαφημιση λεει 'τωρα με το καρτοκινητο της vodafone μπορεις να επιλεξεις με μονο 10 ευρω εαν θελεις 600' προς voda ή 120 λεπτα προς ολους.' :lol: ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, εδω και καιρο το ξεραμε, μας το πασαρεις για καινουριο; Πληροφοριακα, τα 120 ληγουν τελος του μηνα... ;)

Η προηγουμενη διαφημιση, πριν 2 εβδομαδες περιπου, που υποτιμα τη νοημοσυνη του 'μη ψαγμενου' ειναι αυτη που ελεγε 'τωρα εχετε περισσοτερες υπηρεσιες = ιντερνετ και roaming'. ΑΛΗΘΕΙΑ; Δηλαδη, πιο πριν δεν ειχα ιντερνετ και roaming; Ουτε οι άλλες εταιριες δινουν τα ιδια; :blink:

Και για να μην αδικησω κανεναν, και η wind πασαρει το 'for all', ενω και οι 3 εταιριες εδω και καιρο εχουν τα ιδια σχεδον 'for all'... :stupid:

Το θέμα είναι ότι το ύψος της ελάχιστης χρέωσης (3 λεπτά) καθιστούν την προσφορά (120 λεπτά) σε αρκετές περιπτώσεις ασύμφορη.

Το θέμα είναι ότι το ύψος της ελάχιστης χρέωσης (3 λεπτά) καθιστούν την προσφορά (120 λεπτά) σε αρκετές περιπτώσεις ασύμφορη.

120/3=40 3λεπτα. Με μεσο ορο 1,5 λεπτο/κληση εχουμε δωρεαν 40 κλησεις, που ισουται με 40/30 μερες = 1,333 κληση την ημερα δωρεαν. Τουλαχιστον σου μενει το 10ευρω (8,80 για την ακριβεια). Πιο πολυ συμφερουν τα 600' προς ολη τη vodafone

πριν λιγο ειδα τη νεα διαφημιση για τα καρτοκινητα της vodafone. Δευτερη φορα προσπαθει η εταιρια με ανουσιες διαφημισεις να προωθησει τις ιδιες προσφορες που ηδη ειχε, με τετοιον τροπο που να φαινεται οτι ειναι κατι καινουριο.

Η διαφημιση λεει 'τωρα με το καρτοκινητο της vodafone μπορεις να επιλεξεις με μονο 10 ευρω εαν θελεις 600' προς voda ή 120 λεπτα προς ολους.' :lol: ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, εδω και καιρο το ξεραμε, μας το πασαρεις για καινουριο; Πληροφοριακα, τα 120 ληγουν τελος του μηνα... ;)

Η προηγουμενη διαφημιση, πριν 2 εβδομαδες περιπου, που υποτιμα τη νοημοσυνη του 'μη ψαγμενου' ειναι αυτη που ελεγε 'τωρα εχετε περισσοτερες υπηρεσιες = ιντερνετ και roaming'. ΑΛΗΘΕΙΑ; Δηλαδη, πιο πριν δεν ειχα ιντερνετ και roaming; Ουτε οι άλλες εταιριες δινουν τα ιδια; :blink:

Και για να μην αδικησω κανεναν, και η wind πασαρει το 'for all', ενω και οι 3 εταιριες εδω και καιρο εχουν τα ιδια σχεδον 'for all'... :stupid:

Η περιαγωγη στα καρτοκινητα βονταφον με της cosmote ειναι μερα με την νυχτα.... στην κοσμοτε ακομα χρεωνουν την εισερχομενη στην περιαγωγη με το λεπτο ενω στην βονταφον ολοι οι χρηστες καρτοκινητης πληρωνουμε καπου στα 0.80 λεπτα την εισερχομενη και μπορουμε να μιλαμε εως και 60 λεπτα ... χωρις καμια μα καμια προσθετη χρεωση...

για ψαξτο να δεις ..

Η περιαγωγη στα καρτοκινητα βονταφον με της cosmote ειναι μερα με την νυχτα.... στην κοσμοτε ακομα χρεωνουν την εισερχομενη στην περιαγωγη με το λεπτο ενω στην βονταφον ολοι οι χρηστες καρτοκινητης πληρωνουμε καπου στα 0.80 λεπτα την εισερχομενη και μπορουμε να μιλαμε εως και 60 λεπτα ... χωρις καμια μα καμια προσθετη χρεωση...

για ψαξτο να δεις ..

όντως !vodafone passport for ever!. Η κοσμοτε μόνο στα συμβόλαια το έχει αυτό το πρόγραμμα και νομίζω και γουίντ. Πάντως η βοντα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ που το δίνει και στα καρτοκινητα της .

Μετά την αγορά και ταυτοποίηση νέας SIM, ξέρει κανείς πόση ώρα κάνει για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός; Είναι όπως παλιά πριν την ταυτοποίηση που χρειαζόταν μόνο μια εξερχόμενη κλήση ή κάνει μερικές ώρες για να ενεργοποιηθεί;

Άμεσα ενεργοποιείται, δε χρειάζεται να περιμένεις.

Εμένα μια cu που αγόρασα πριν 2-3 μήνες έκανε κάνα 3ωρο να ενεργοποιηθεί νομίζω

Edited by rodriguez
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Σε περίπτωση που με ανανέωση των 10 ευρώ επιλέξω τα 600' προς όλη τη vodafone, και την ίδια στιγμή αγοράσω ένα πακέτο 600' προς cu με 5 ευρώ για ένα μήνα, όταν καλέσω αριθμό cu από ποιο από τα δύο πακέτα θα τραβήξει τα λεπτά;

Στο ίδιο μοτίβο, αν διαλέξω τα 100 sms προς όλους με κάθε ανανέωση και αγοράσω ένα πακέτο 300 sms προς vodafone για 30 μερες με 3 ευρώ, από ποιο από τα δύο θα αφαιρέσει μηνύματα;

Επιτέλους έχω σήμα στο σπίτι, μας είχε σκίσει η cote με το σήμα μπανανα της :D

Ευχαριστώ. Γνωρίζει επίσης κανείς αν η ανανέωση και ενημέρωση υπολοίπου γίνεται και με αποστολή SMS σε κάποιο αριθμό εκτός από κλήση στο 1252?

Έρχεται ένας Άγγλος φίλος για διακοπές και από όσα γράφει εδώ, η ενημέρωση γίνεται μόνο με κλήση στο 1252 και ότι οι οδηγίες είναι μόνο στα ελληνικά, όχι στα αγγλικά. :wacko:

Ευχαριστώ. Γνωρίζει επίσης κανείς αν η ανανέωση και ενημέρωση υπολοίπου γίνεται και με αποστολή SMS σε κάποιο αριθμό εκτός από κλήση στο 1252?

Έρχεται ένας Άγγλος φίλος για διακοπές και από όσα γράφει εδώ, η ενημέρωση γίνεται μόνο με κλήση στο 1252 και ότι οι οδηγίες είναι μόνο στα ελληνικά, όχι στα αγγλικά. :wacko:

Για υπολοιπο στελνεις Υ στο 1252 και για ανανεωση στελνεις Α και τον αριθμο της καρτας (χωρις κενο μεταξυ του Α και του αριθμου και παλι το στελενις στο 1252.

Για υπόλοιπο με SMS στείλε Υ στο 1252

Για να ακούς τις οδηγίες στα αγγλικά κάλεσε 1252 και πάτησε 3

Σε περίπτωση που με ανανέωση των 10 ευρώ επιλέξω τα 600' προς όλη τη vodafone, και την ίδια στιγμή αγοράσω ένα πακέτο 600' προς cu με 5 ευρώ για ένα μήνα, όταν καλέσω αριθμό cu από ποιο από τα δύο πακέτα θα τραβήξει τα λεπτά;

Στο ίδιο μοτίβο, αν διαλέξω τα 100 sms προς όλους με κάθε ανανέωση και αγοράσω ένα πακέτο 300 sms προς vodafone για 30 μερες με 3 ευρώ, από ποιο από τα δύο θα αφαιρέσει μηνύματα;

Επιτέλους έχω σήμα στο σπίτι, μας είχε σκίσει η cote με το σήμα μπανανα της :D

κανονικά θα σου αφαιρέσει από το πακέτο που λήγει πρώτα . Αλλά πιστεύω ότι επειδή έχεις ενεργοποίημενο τα 600 προς cu όταν καλείς cu θα αφαιρεί από εκεί κανονικά και όχι από το μπόνους ανανέωσης. Όσο για τα Sms και εκεί πρέπει να συμβαίνει το ίδιο. Για να είσαι σίγουρος θα πάρεις τηλ το 1286 και στα πακέτα πριν τα αγοράσεις δίνει την επιλογή να ακούσεις πληροφορίες πατώντας το 9 νομίζω στο τέλος του πάντα δίνει πληροφορίες για τις συμβατότητες καταναλώσεις εάν τα συνδιάσείς με άλλο πακέτο. Πάντως το μόνο σίγουρο από όσο ξέρω είναι ότι καταναλώνει από το πακέτο που λήγει πρώτα.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked