Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμένα αν μου έδινε 1gb με 3 ευρώ θα ήμουν ευχαριστημένος..

αλλά που τέτοια τύχη.. φοβάμαι, πως η vodafone, δε θα φοβηθεί την κίνηση αυτή της εταιρίας "αέρα"..

3GB είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΚΕΤΑ.

Αν βγάλει τέτοια προσφορά και η Vodafone, τι να πω, μπράβο της.

3GB είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΚΕΤΑ.

Αν βγάλει τέτοια προσφορά και η Vodafone, τι να πω, μπράβο της.

Αν βγαλει και η vodafone κατι αναλογο και με το τελειο 3g δικτυο που εχει θα τους κλησει ολους!!!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ειδικά το 3G της πάει σφαίρα.

Αιώνες μπροστά από την Cosmote.

Δοκίμασα πάντως της Q το δωρεάν internet τώρα και έμεινα ευχαριστημένος.

Και είμαι σε δίλημμα. Να χρησιμοποιήσω Q που έχει 1GB μέχρι τέλος του μήνα, ή να βάλω την Vodafone μου, που έχω και το Unlimited, αλλά μόνο 100ΜΒ?

Ειδικά το 3G της πάει σφαίρα.

Αιώνες μπροστά από την Cosmote.

Δοκίμασα πάντως της Q το δωρεάν internet τώρα και έμεινα ευχαριστημένος.

Και είμαι σε δίλημμα. Να χρησιμοποιήσω Q που έχει 1GB μέχρι τέλος του μήνα, ή να βάλω την Vodafone μου, που έχω και το Unlimited, αλλά μόνο 100ΜΒ?

βαλε ότι σε εξυπηρετεί καλό είναι να έχεις και ένα δεύτερο κινητό και να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν ίντερνετ που η vodafone δεν δίνει. Αυτό που λες 100mb τις βοντα εννοείς αυτό με τα 8€;. Κάτι άλλο στην q μπορείς να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο σου με τα mb που είναι διαθέσιμα για ίντερνετ;. Στην wind υπαρχει εδω δεν ξερω εαν υπαρχει

Επειγόντως θέλουμε ίντερνετ και απο τη βόντα.Ας δώσει 1-2 giga εκεί να παίζουμε και ας παίρνει και 3 ευρώ.Αλλά ας δώσει.Δεν γίνεται χωρίς ίντερνετ

βαλε ότι σε εξυπηρετεί καλό είναι να έχεις και ένα δεύτερο κινητό και να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν ίντερνετ που η vodafone δεν δίνει. Αυτό που λες 100mb τις βοντα εννοείς αυτό με τα 8€;. Κάτι άλλο στην q μπορείς να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπο σου με τα mb που είναι διαθέσιμα για ίντερνετ;. Στην wind υπαρχει εδω δεν ξερω εαν υπαρχει

Ναι, αυτό εννοώ. Δυστυχώς αυτό στην Q δε γίνεται.

μπορώ να ταυτοποιήσω, το νούμερο του πατέρα μου, που βρίσκεται στο εξωτερικό μαζί με την κάρτα του?

παιδιά στην κάρτα cu αν κάνω ανανέωση 5Ε θα έχω 1500 λεπτά ομιλίας μόνο για cu.? αν κάνω ανανέωση 10Ε θα έχω προς όλοι την vοdafone(πχ συμβόλαια) η μόνο σε cu.?

μπορώ να ταυτοποιήσω, το νούμερο του πατέρα μου, που βρίσκεται στο εξωτερικό μαζί με την κάρτα του?

Φυσικά μπορείς , στο δικό σου όνομα .

Αλλά γιατί να βιαστείς ? Μέχρι τις 31/07 Δεν θα έχει γυρίσει?

Πω πω είδα την προσφορά της wind και έμεινα κάγκελο! Ε σιγουρα θα απαντήσει και η vodafone, τι στο καλό... Και πριν απο λίγες μέρες ενεργοποίησα το πακέτο με τα 30ΜΒ στο cu μου.. αν βάλει 1,5 GB, το iPhone θα πάρει φωτιά!!!!

Φυσικά μπορείς , στο δικό σου όνομα .

Αλλά γιατί να βιαστείς ? Μέχρι τις 31/07 Δεν θα έχει γυρίσει?

απ'ότι φαίνεται, όχι..

business..

ρώτησα κ σε άλλο θρεντ, κ μου απάντησαν, πως μπορεί να γίνει κ η αλλαγή, αργότερα, από το όνομα μου, στου πατέρα μου

Πόσες φορές έχει δώσει κάτι η wind κάτι και μετά από λίγες μέρες τα παίρνει πίσω? Tελευταίο παράδειγμα τα mb που έδινε στ συμβόλαιά της small ή medium δεν θυμάμαι.. Μετά από λίγες μέρες τα πήρε πίσω.. Και άλλες τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.. Για δεύτερη κάρτα καλή είναι η προσφορά.. Αλλά με τίποτα σαν κύριο αριθμό από τη συγκεκριμένη εταιρία.

Πόσες φορές έχει δώσει κάτι η wind κάτι και μετά από λίγες μέρες τα παίρνει πίσω? Tελευταίο παράδειγμα τα mb που έδινε στ συμβόλαιά της small ή medium δεν θυμάμαι.. Μετά από λίγες μέρες τα πήρε πίσω.. Και άλλες τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.. Για δεύτερη κάρτα καλή είναι η προσφορά.. Αλλά με τίποτα σαν κύριο αριθμό από τη συγκεκριμένη εταιρία.

ελπίζω να μην απαντάς σε μένα...

γιατί στο ποστ μου γράφω, πως παω την άλλη Τρίτη, πάω να πάρω κ ένα πακετάκι Wind..

εγώ το cu κ γενικά την vodafone, δεν την αλλάζω προς το παρόν..

ελπίζω να μην απαντάς σε μένα...

γιατί στο ποστ μου γράφω, πως παω την άλλη Τρίτη, πάω να πάρω κ ένα πακετάκι Wind..

εγώ το cu κ γενικά την vodafone, δεν την αλλάζω προς το παρόν..

Όχι φίλε μου.. Εγώ γενικά το έγραψα... Πακέτο και εγώ μπορώ να πάρω.. δεν λέω καλή προσφορά (ελπίζω να μην το πάρει πίσω είναι να προσθέσει κάτι σαν προϋπόθεση όπως συνηθίζει η wind) Aλλά για κύριο νούμερο είναι αίσχος σε αυτήν την εταιρία. Καμία εμπιστοσύνη.

Όταν περάσει ο μήνας και τελειώσει το Unlimited δεν θα πρέπει να έρχεται μήνυμα να σε ειδοποιεί ότι τελειώνει;Σήμερα κανονικά θα έπρεπε να μου σταλεί αλλά τίποτα.:worry:

η βοντα συνηθως απανταει σε καθε κινηση του ανταγωνισμου

Πιστευω πως η γουιντ εβγαλε αυτη την προσφορα με το σκεπτικο οτι ο ανταγωνισμος δεν μπορει να δωσει κατι καλυτερο .Η βοντα οντως απαντα σε ολα συνηθως ομως σε αυτην την περιπτωση μιλαμε για τελειως τζαμπα και αν θυμασαι καλα καποτε που η γουιντ εδινε απεριοριστο ιντερνετ με 3.49ευρω για 3 χρονια καμια εταιρια δεν ειχε απαντησει τοτε.

Πιστευω πως η γουιντ εβγαλε αυτη την προσφορα με το σκεπτικο οτι ο ανταγωνισμος δεν μπορει να δωσει κατι καλυτερο .Η βοντα οντως απαντα σε ολα συνηθως ομως σε αυτην την περιπτωση μιλαμε για τελειως τζαμπα και αν θυμασαι καλα καποτε που η γουιντ εδινε απεριοριστο ιντερνετ με 3.49ευρω για 3 χρονια καμια εταιρια δεν ειχε απαντησει τοτε.

Σίγουρα θα απαντήσει. Η wind κάνει αυτή την προσφορά για να αυξήσει το ταυτοποιημένο πελατολόγιο διότι έτσι θα διατηρήσει την αξία της η εταιρεία μετά την ολοκλήρωση στις 31/07/2010. Φαντάσου από τα 5 εκατ πελάτες που λέει ότι έχει να ταυτοποιηθούν 3 εκατ. Η αξία της εταιρείας θα πέσει πολύ.

Κάπως έτσι θα κινηθεί και η vodafone και η cosmote με διαφορετικό η καθεμία τρόπο.

Εγώ γιατι πιστεύω πως η Vodafone θα δώσει ως κάποιου είδους απάντηση κάποιον δωρεάν όγκο(π.χ. 1.5 GB)στα απεριόριστα των Καρτοκινητων;Δωρεάν δε νομίζω να δωθεί.

Εγώ γιατι πιστεύω πως η Vodafone θα δώσει ως κάποιου είδους απάντηση κάποιον δωρεάν όγκο(π.χ. 1.5 GB)στα απεριόριστα των Καρτοκινητων;Δωρεάν δε νομίζω να δωθεί.

Ισως κατι να ξερης αν παντως ειναι 1.5 gb δεν νομιζω να το επιλεξη ο κοσμος αν θα πρεπει να το πληρωση αλλα αν δωση 5gb τοτε θα μαζεψη τα ασημαζεφτα?

εγω παλι την εχω σαν κυριο αριθμο και ειμαι μια χαρα.....!και ειδικα με τη νεα προσφορα.....ακομα καλυτερα!

εγώ παραμένω στη vodafone, ακόμα κ για συναισθηματικούς λόγους..

κ ευτυχώς έκανε η wind το πρώτο βήμα, μπας κ ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο κ η καρτοκινητή της vodafone..

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked