Juamx Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Που ακριβώς το αναφέρει αυτό φίλε Juamx στο link που παραθέτεις; Δε μπόρεσα να το βρω. To αναφέρει πάνω-πάνω: Μόνο στη CU Land μπορείς να επικοινωνείς εντελώς δωρεάν και απεριόριστα χωρίς να πληρώνεις μία! Για εσάς που έχετε γραφτεί ήδη στο Vodafone Unlimited αλλά και για όσους εγγραφούν από δω και πέρα θα κερδίζουν αυτόματα και εντελώς δωρεάν: Απεριόριστα λεπτά ομιλίας ή βίντεο-κλήσεων και απεριόριστα SMS ή MMS προς όλους τους CU συνδρομητές για 1 μήνα με κάθε ανανέωση 5 €. Απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS προς όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής Vodafone για 1 μήνα με κάθε ανανέωση 10 € κι άνω. Και το ποσό της ανανέωσης σου μένει στην κάρτα για να το χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 βάζοντας όμως μια κάρτα των 10 ευρώ, δεν έχεις εμεμες-βίντεοκλήσεις προς vodafone, ούτε προς cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Σχετικά με το myaccount που αναφέρθηκε πιο πάνω: στα καρτοκινητά ισχύει αποκλειστικά ένας λογαριασμός για έναν αριθμό.Το κάθε νούμερο έχει το δικό του myaccount. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Τι προσφέρει να έχεις λογαριασμό στο myaccount όταν έχεις καρτοκινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Πριν από λίγο είδα μια διαφήμιση του Vodafone Cu στην οποία είχε διορθωθεί και δεν ανέφερε το «Οι άλλοι δεν σου δίνουν, σου παίρνουν 3 ευρώ». Επίσης, ή εγώ δεν κατάλαβα καλά ή η Vodafone παραπληροφορεί ή η προσφορά άλλαξε. Έλεγε πως με κάθε ανανέωση έχεις απεριόριστα λεπτά ομιλίας και sms προς όλη τη Vodafone με κάθε ανανέωση και στο κάτω μέρος έγραφε «Ελάχιστη ανανέωση 5 ευρώ». Δηλαδή, πλέον με 5 ευρώ έχεις απεριόριστα (1500) λεπτά ομιλίας και sms (1500) προς όλη τη Vodafone, σωστά; :confused: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Τι προσφέρει να έχεις λογαριασμό στο myaccount όταν έχεις καρτοκινητό; Έχεις δωρεάν ανάλυση κλήσεων , έλεγχο υπολοίπου και μεταφορά χρόνου ομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Έχεις δωρεάν ανάλυση κλήσεων , έλεγχο υπολοίπου και μεταφορά χρόνου ομιλίας Δηλαδη μπορω να εχω αναλυση κλησεων και στο καρτοκινητο μου??? Πως γινεται αυτο! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δηλαδη μπορω να εχω αναλυση κλησεων και στο καρτοκινητο μου??? Πως γινεται αυτο! Για το myaccount συζητάμε. Αν μπορέσεις και το ανοίξεις γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Για το myaccount συζητάμε. Αν μπορέσεις και το ανοίξεις γίνεται Τι εννοεις αν μπορεσω και το ανοιξω?? Μπηκα στο site της vodafone και ειδα οτι μπορω να κανω εγραφη, αν εγραφω μετα λειτουργει κανονικα? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 εγώ στο καρτοκινητό cu που έχω κ λογαριασμό, δεν μου έχει ανάλυση κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Τι εννοεις αν μπορεσω και το ανοιξω?? Μπηκα στο site της vodafone και ειδα οτι μπορω να κανω εγραφη, αν εγραφω μετα λειτουργει κανονικα? Διάβασε το σχετικό θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211960 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 έχω μια ερώτηση: Τώρα με την ταυτοποίηση των κινητών, μπορώ να το κάνω, εγώ, για τον αριθμό, του πατέρα μου, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό? μαζί με την καρτούλα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 To αναφέρει πάνω-πάνω: Μόνο στη CU Land μπορείς να επικοινωνείς εντελώς δωρεάν και απεριόριστα χωρίς να πληρώνεις μία! Για εσάς που έχετε γραφτεί ήδη στο Vodafone Unlimited αλλά και για όσους εγγραφούν από δω και πέρα θα κερδίζουν αυτόματα και εντελώς δωρεάν: Απεριόριστα λεπτά ομιλίας ή βίντεο-κλήσεων και απεριόριστα SMS ή MMS προς όλους τους CU συνδρομητές για 1 μήνα με κάθε ανανέωση 5 €. Απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS προς όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής Vodafone για 1 μήνα με κάθε ανανέωση 10 € κι άνω. Και το ποσό της ανανέωσης σου μένει στην κάρτα για να το χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις! Ναι αγορίνα μου αλλά εμείς λέμε άλλο πράγμα! Λέμε ότι ΔΕΝ περιλαμβάνονται mms και "δωρεάν" χρόνος για βιντεοκλήσεις με την ανανέωση των 10 euro που ισχύει για όλη τη Voda! Συγκεκριμένα postάρω εγώ: Δηλαδή το unlimited με τα 10 ευρώ από CU/Νέο καρτοκινητό προς όλη τη Voda ΔΕΝ περιλαμβάνει videoκλήσεις στα 1500' ομιλίας; Στην ουσία έχει μόνο 1500' "παραδοσιακές" κλήσεις ήχου και 1500 "παραδοσιακά" sms; Ενώ το unlimited με τα 5 ευρώ από CU προς CU περιλαμβάνει και videoκλήσεις στα 1500' όπως και mms στα 1500 sms; Πολύ μας μπερδεύει η Voda... :wacko: Και απαντάς εσύ: Παιδιά έχει! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8761 Τι ακριβώς έχει; Δουλευόμαστε; Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Δηλαδη μπορω να εχω αναλυση κλησεων και στο καρτοκινητο μου??? Πως γινεται αυτο! Συγνώμη Λάθος μου . Δεν ισχύουν στην Vodafone όσα έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Mπορείτε όμως να ζητήσετε ανάλυση κλήσεων, αλλά χρεώνεστε.. γύρω στα 2-3 ευρώ.. δεν θυμάμαι ακριβώς. (σε έντυπη μορφή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Συγνώμη Λάθος μου . Δεν ισχύουν στην Vodafone όσα έγραψα. σωστά μόνο στο my account τις cosmote ισχύει αυτό. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω τώρα που το φπα αυξήθηκε στα 21% θα αυξηθεί και ο φόρος κινητής τηλεφωνίας στις κάρτες ανανέωσης δηλαδή το 12% θα αυξηθεί;. Και κάτι άλλο θα αυξηθούν οι τιμές των προπληρωμένων πακέτων χρόνου ομιλίας, sms και μβ ίντερνετ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 σωστά μόνο στο my account τις cosmote ισχύει αυτό. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω τώρα που το φπα αυξήθηκε στα 21% θα αυξηθεί και ο φόρος κινητής τηλεφωνίας στις κάρτες ανανέωσης δηλαδή το 12% θα αυξηθεί;. Και κάτι άλλο θα αυξηθούν οι τιμές των προπληρωμένων πακέτων χρόνου ομιλίας, sms και μβ ίντερνετ;. Λογικα θα πρεπει να αυξηθουν αλλα πιστευω οτι εξ αιτιας των πολυ μεγαλω περιθωριων κερδους οι εταιριες δεν θα τις ανεβασουν σε πρωτη φαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Λογικα θα πρεπει να αυξηθουν αλλα πιστευω οτι εξ αιτιας των πολυ μεγαλω περιθωριων κερδους οι εταιριες δεν θα τις ανεβασουν σε πρωτη φαση. ρώτησα στο 13830 και τελικά δεν επηρεάζεται ο φόρος κινητής τηλεφωνίας 12% όσο για τις αυξήσεις στα πακέτα μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο έτσι μου είπανε. Αλλά πιστεύω ότι θα αυξηθούν αφού όλα θα αυξηθούν δεν νομίζω οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να μην στην απέξω. Απλά θα δείξουνε σιγά σιγά. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά. Κάτι άκυρο το πακέτο sms 130 του cu από ότι έμαθα δεν υπάρχει περιορισμός ενεργοποιήσεων ανά μήνα,όπως στα πακέτα που προορίζονται προς cu που είναι μέχρι 4 ενεργοποιήσεις ανά μήνα και μέχρι 2 στα 1200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Sorry αν έχει ήδη συζητηθεί, αλλά καταργήθηκε η ενημέρωση για το κόστος της τελευταίας κλήσης από το 1252; Πήρα στην Τ.Υ. και μου είπαν πως ναι επειδή έχουν μπει στο 1252 άλλες πληροφορίες (=διαφημίσεις για τα πακέτα τους) και να το υπολογίζω από το πόσο μειώθηκαν τα χρήματα στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Sorry αν έχει ήδη συζητηθεί, αλλά καταργήθηκε η ενημέρωση για το κόστος της τελευταίας κλήσης από το 1252; Πήρα στην Τ.Υ. και μου είπαν πως ναι επειδή έχουν μπει στο 1252 άλλες πληροφορίες (=διαφημίσεις για τα πακέτα τους) και να το υπολογίζω από το πόσο μειώθηκαν τα χρήματα στην κάρτα. ναι νομιζω πως ναι στο νεο καρτοκινητο vodafone στο vodafone cu απο δικια μου πηρα υπαρχει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Η ενημέρωση για το κόστος της τελευταίας κλήσης παρέχετε κανονικά στο CU, Στο νέο καρτοκινητό καταργήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 και στο καρτοπρογραμμα καταργηθηκε! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juamx Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) Ναι αγορίνα μου αλλά εμείς λέμε άλλο πράγμα! Λέμε ότι ΔΕΝ περιλαμβάνονται mms και "δωρεάν" χρόνος για βιντεοκλήσεις με την ανανέωση των 10 euro που ισχύει για όλη τη Voda! Συγκεκριμένα postάρω εγώ: Και απαντάς εσύ: Τι ακριβώς έχει; Δουλευόμαστε; Νομίζω πως είναι clear: με 5€ έχεις Video-κλήσεις και MMS προς CU, με 10 όχι. Πρόκειται για 2 διαφορετικές προσφορές. Θέλεις video-κλήσεις προς CU, κάνε 5 € ανανέωση διότι με 10 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά. αν διαβάσεις στο link Που έβαλα τις λεπτομέρειες απο κάτω τα λέει ολα:blink: δλδ αν βάζω κάρτα των 10 ευρώ, μιλάω κ στέλνω σε όλους τους vodafone, αλλά προς CU, μπορώ να στείλω MMS κ να κάνω βίντεοκλήσεις? Λάθος έκανα! μόνο με 5€ έχεις video calls & MMS προς CU. Με 10€ δεν έχεις Edited March 12, 2010 by Petros the Great ***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ****** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) Νομίζω πως είναι clear: με 5€ έχεις Video-κλήσεις και MMS προς CU, με 10 όχι. Πρόκειται για 2 διαφορετικές προσφορές. Θέλεις video-κλήσεις προς CU, κάνε 5 € ανανέωση διότι με 10 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! Τι δεν καταλαβαίνεις από όλα αυτά. αν διαβάσεις στο link Που έβαλα τις λεπτομέρειες απο κάτω τα λέει ολα:blink: Εγώ καταλαβαίνω τα πάντα. Απλά σου ζήτησα να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς όταν λες Παιδιά έχει! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8761 απαντώντας μου στο Δηλαδή το unlimited με τα 10 ευρώ από CU/Νέο καρτοκινητό προς όλη τη Voda ΔΕΝ περιλαμβάνει videoκλήσεις στα 1500' ομιλίας; Στην ουσία έχει μόνο 1500' "παραδοσιακές" κλήσεις ήχου και 1500 "παραδοσιακά" sms; Ενώ το unlimited με τα 5 ευρώ από CU προς CU περιλαμβάνει και videoκλήσεις στα 1500' όπως και mms στα 1500 sms; Πολύ μας μπερδεύει η Voda... :wacko: Και επειδή μάλλον εσύ δεν κατάλαβες την ερώτησή μου, την επαναλαμβάνω... Τι έχει; EDIT: Λάθος έκανα! μόνο με 5€ έχεις video calls & MMS προς CU. Με 10€ δεν έχεις Αυτό ήθελα ν' ακούσω... Είναι κρίμα να παραπληροφορούμε τον κόσμο... Edited March 12, 2010 by stefidis Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Ελπίζω η vodafone να απαντήσει σύντομα στη νέα προσφορά της wind, όσον αφορά το ίντερνετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts