nikos63 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Καλησπερα στη παρεα. Εχω το ΜΙΟ p350 ,1ον στην καρτα εχω καποιες σημειωσεις . Πως μπορω να τις αννοιγω στον υπολογιστη; Και 2ον πως μπορω να βαλω συντομευσεις στην επιφανεια εργασιας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 1) Συνέδεσε τη συσκευή σου με το PC μέσω ActiveSync και πέρασε τες στο PC να τις ανοίξεις από εκεί. 2) Χρειάζεσαι πρόγραμμα, πχ. Spb Pocket Plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Κάτι που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν ή σε άλλο θέμα, αλλά το διαπίστωσα όταν προσπάθησα να συνδέσω με το wireless router μου το Mio 350: Τα WM5 δεν υποστηρίζουν ως security mode το WPA2, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνδεθεί η συσκευή στο δίκτυο παρά την καταχώρηση του σωστού κωδικού και το ότι η κάρτα μου (Spectec) υποστηρίζει το συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Για να συνδέσουμε λοιπόν το Mio στο ασύρματο δίκτυό μας θα πρέπει να αλλάξουμε το security mode του wireless router σε WPA, υποβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ασφάλεια του δικτύου μας... :mad: Αν έχει βρει κάποιος τρόπο υποστήριξης του WPA2 σε WM5 συσκευή θα χαρώ πολύ να το διαβάσω! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 1) Συνέδεσε τη συσκευή σου με το PC μέσω ActiveSync και πέρασε τες στο PC να τις ανοίξεις από εκεί. 2) Χρειάζεσαι πρόγραμμα, πχ. Spb Pocket Plus. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση 1ον ετσι το κανω αλλα παλι δεν μπορω να τα ανοιξω με ποιο προγραμμα να τις ανοιξω ; 2ον το προγραμματακι ψαχνω να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 1ον ετσι το κανω αλλα παλι δεν μπορω να τα ανοιξω με ποιο προγραμμα να τις ανοιξω ; Με το Notepad στο PC σου δεν το βλέπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 με αυτο ανοιγει αλλα δεν διαβαζει τις γραμματοσειρες σωστα μου βγαζει τετραγωνα αντι γιαγραμματα Εκει πρεπει να ειναι το πρβλημα θα το ψαξω (καμοια ιδεα ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Το προβλημα λυθηκε Υπαρχουν οι καταληλες ρυθμησεις στο active sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_4 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 καλισπερα στην παρεα. εχω ενα μιο Ρ350 τι λυση μου προτεινεται για bluetooth. πρεπει ναπαρω το Ρ550 υπαρχει κατι για το 350 ευχαριστω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 καλισπερα στην παρεα. εχω ενα μιο Ρ350 τι λυση μου προτεινεται για bluetooth. πρεπει ναπαρω το Ρ550 υπαρχει κατι για το 350 ευχαριστω....... Η μόνη λύση είναι καρτούλα sdio bluetooth. Έχω μια που την χρησιμοποιούσα για να συνδέω το κινητό με το 350 μου και να μπαίνω στο ιντερνετ. Αν ενδιαφέρεσαι την δίνω, στείλε πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Έχει το μειονέκτημα όμως ότι πρέπει να βγάζεις την κάρτα μνήμης σου για να έχεις την συγκεκριμένη στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_4 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 πηρα το Ρ550 πολυ καλο υπαρχει καποιο προγραμμα να το χρησημοποιω σαν τηλεφωνο μεσο bluetooth ευχαριστω πολυ................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 πηρα το Ρ550 πολυ καλο υπαρχει καποιο προγραμμα να το χρησημοποιω σαν τηλεφωνο μεσο bluetooth ευχαριστω πολυ................. Το Ρ550 δεν είναι τηλέφωνο και φυσικά δεν μπορεί να γίνει τηλέφωνο μέσω προγράμματος, ούτε υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο με προσθήκη hardware... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_4 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 καλισπερα εχω το p550 και τοu περασα το LEng λειτουργει κανονικα ολαστα ελλινικα αλλα μου βγαζει ενα μυνημα συνεχεια οτι πρεπει ναδηλωσω το προιον τι μπορω να κανω να μην εμφανιζεται αυτο το μυνημα και πως μπορω να απεγγαταστησω το LEng ευχαριστω.................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 μπαινουν ελλινικα στο p550???? :blink: Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 καλισπερα εχω το p550 και τοu περασα το LEng λειτουργει κανονικα ολαστα ελλινικα αλλα μου βγαζει ενα μυνημα συνεχεια οτι πρεπει ναδηλωσω το προιον τι μπορω να κανω να μην εμφανιζεται αυτο το μυνημα Να αγοράσεις το πρόγραμμα, αφού δεν είναι δωρεάν αλλά δοκιμαστική έκδοση. και πως μπορω να απεγγαταστησω το LEng ευχαριστω.................... Start Menu -> Settings (Ρυθμίσεις) -> System -> Αφαίρεση προγραμμάτων (Remove programs) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Καλησπέρα, μια ερώτηση. Μέχρι πόσα GB κάρτα μπορεί να δει το mio 550 ; Έβαλα μια 4GB και δεν την έβλεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14385 Για κάνε αυτά που λέει και το μηχάνημα σου θα τα δεί όλα!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ευχαριστω, θα το δοκιμάσω και ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Σκεφτομαι να περασω τα νεα Windows στο Μio 350 που εχω. Ειναι καθολου ''επικινδυνη'' διαδικασια? Δηλαδη μπορει να κολλησει στη μεση η εγκατασταση και μετα να μην ανοιγει καν το Mio? Ειναι απολυτα συμβατη? Η εγκατασταση γινεται ''απο πανω'' η σβηνονται ολα τα προγραμματα και δεδομενα οποτε πρεπει να παρω backup? Εχω το αρχειο Rom_wm6_1_.1_ENGLISH_for_Mio_P550-350_v1.5b_by_CRashOverHead ειναι καλη εκδοση η υπαρχει αλλη νεοτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Θα σου συνιστούσα να μην το δοκιμάσεις καν. Πρόκειται για cooked ROM πειραγμένη να μπαίνει στα συγκεκριμένα mio. Πολλοί που τα έχουν δοκιμάσει δεν έχουν μείνει και τόσο ευχαριστημένοι μιας και η ποιότητα της δουλειά που έχει γίνει δεν βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Νομίζω ότι έχει ακόμα και λειτουργίες τηλεφώνου που φυσικά δεν δουλεύουν στη συσκευή σου. Η διαφορά στην ταχύτητα δεν είναι τόσο μεγάλη, καταναλώνει περισσότερη RAM και εν τέλει δεν κερδίζεις κάτι το ουσιαστικό. Και το σημαντικότερο... με το που την περνάς χάνεις την εγγύηση της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση. Θα μεινω στην 5 που με καλυπτει ετσι κι αλλιως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Στα λόγια μου έρχεσαι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 κυριι καλισπερα... μπαινουν ελλινικα στο p550???? Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μόνο με αυτό... http://www.penreader.com/pocket-pc/greek/Language_Extender_Greek.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts