_Costas_ Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Βρηκα την εκδοση οκ παιζει αλλα μεσα απο το προγραμμα. Απο το site του youtube δεν μου παιζει !!! Αλλα δεν πειραζει !!! Οκ ειμαι !!! Ξερει κανενας κανενα site να βλεπω τηλεοραση απο το ppc ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 καλησπερα ξερει κανεις πως μπορω να βαλο το πατσ που δεν ανοιγη μονο του να τρωει την μπαταρια το κατεβασα απο την μιο αλλα δεν μπενει!! α εχω το p550 ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 ερχεται rom με wm6 για το mio p550 βασικά υπάρχει ηδη στα γαλλικά, στα αγγλικά είναι σε beta στάδιο για όσους ενδιαφέρονται παρακολουθήστε το θέμα στο... http://airist620.positifforum.com/le-t620-en-general-f5/ca-c-est-fait-rom-wm61-pour-airis-t620-t2746.htm ειναι στα γαλλικά αλλά με λιγη βοήθεια από το γουγλ κάτι μπορεί να γίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Argise alla kati paei na ginei! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 για δραματική αύξηση στις επιδόσεις του ήχου εγκαταστήστε το πρώτο αρχειακι.Για να λειτουργήσει σε mio p550 χρειάζεται τα εξής: κάντε reset χρειάζεται τροποποίηση η registry με το δεύτερο προγραμματακι που είναι συνημμένο και πρέπει να εγκατασταθεί και αυτό. Οι αλλαγές στη registry θα γίνουν στο πεδίο: [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Drivers \ BuiltIn \ WaveDev] όπου αλλάζουμε τις τιμές σε: olddll:s3c2440x_wavedev.dll olddriver: το ίδιο ξανά reset και λογικά είναι οκ! Αν το απεγκαταστησουμε και θέλουμε να επαναφέρουμε τις αρχικές τιμές, αυτές είναι : dll :btp_avdrv.dll olddll:s3c2440x_wavedev.dll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ενδιαφέρον tweaking μιας και πρόκειται για μια εφαρμογή που κάνει πραγματικά διαφορά! Ωραίος! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Costas_ Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Εμενα αυτο το προγραμμα srs wow hd δεν μου δουλεψε. Δεν ειχα καθολου ηχο εμφανιστηκε στις ρυθμισεις ενα εικονιδιο αλλα απο οδι θυμαμε κατι για drivers ελεγε οτι δεν εχει και κατι τετοιο. Ισος να εκανα κανενα λαθος. Το εβγαλα τωρα και ειμαι οκ οπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Δοκίμασες την τροποποίηση στη Registry που προτείνει ο φίλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εμενα αυτο το προγραμμα srs wow hd δεν μου δουλεψε. Δεν ειχα καθολου ηχο εμφανιστηκε στις ρυθμισεις ενα εικονιδιο αλλα απο οδι θυμαμε κατι για drivers ελεγε οτι δεν εχει και κατι τετοιο. Ισος να εκανα κανενα λαθος. Το εβγαλα τωρα και ειμαι οκ οπως πριν. Σε μένα με την τροποποίηση στην registry δούλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 εχω ηδη ένα mio p550 με wm6!!! η εγκατασταση έγινε ευκολα συμφωνα με τις οδηγίες! Δοκιμάζω και θα γράψω συντομα εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Έχεις βάλει τη ROM που αναφέρεις στο link πιο πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Έχεις βάλει τη ROM που αναφέρεις στο link πιο πάνω; κατέβασα την έκδοση που βρήκα στο http://66.102.9.104/translate_c?hl=el&sl=fr&tl=el&u=http://airist620.positifforum.com/le-t620-et-la-rom-wm61-f16/projet-renaissance-rom-wm61-version-16-mio-airis-t2832.htm&usg=ALkJrhgcETmvEUNqtzc15jfBtkhicvRaUQ είναι χθεσινή rom στα γαλλικά και μεχρι στιγμής δουλεύει οκ. απ'ότι διάβασα σημέρα βράδυ θα υπάρχει update και αγγλική rom! η μετάφραση της σελίδας από το google αν και βοηθάει ...έχει πολύ γέλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 an bgei aggliki 8a mas enhmeroseis??? κατέβασα την έκδοση που βρήκα στο http://66.102.9.104/translate_c?hl=el&sl=fr&tl=el&u=http://airist620.positifforum.com/le-t620-et-la-rom-wm61-f16/projet-renaissance-rom-wm61-version-16-mio-airis-t2832.htm&usg=ALkJrhgcETmvEUNqtzc15jfBtkhicvRaUQ είναι χθεσινή rom στα γαλλικά και μεχρι στιγμής δουλεύει οκ. απ'ότι διάβασα σημέρα βράδυ θα υπάρχει update και αγγλική rom! η μετάφραση της σελίδας από το google αν και βοηθάει ...έχει πολύ γέλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Costas_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Έχουμε κανένα πρόγραμμα για pocket με WM5 FTP Client αλλά να υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispreveza Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εχει καταφερει να κατεβασει κανεις παιδια την αγγλικη Rom απο Ftp και αν ναι ειναι ευκολο να την ανεβασει σε rapidshare ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispreveza Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Αν καποιος θελει την αγγλικη Rom την κατεβασα απο εδω http://www.filestube.com/3cd4c412acdd998f03e9/details.html .Δεν τη δοκιμασα ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdolos Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Η γαλλική ROM είναι πάρα πολύ καλή χωρίς προβλήματα και πλήρης. Αρκεί να μη σε πειράζουν τα γαλλικά!! Η αγγλική είναι ελλειπής σε προγράμματα και μάλλον δεν αξίζει. Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν LENG extenter δεν δουλεύει και κολλάει το pda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Η αγγλική είναι ελλειπής σε προγράμματα .....opws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdolos Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Τα προγράμματα multimedia τα παιχνίδια τα utils και το task manager νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsti Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Αν καποιος θελει την αγγλικη Rom την κατεβασα απο εδω http://www.filestube.com/3cd4c412acdd998f03e9/details.html .Δεν τη δοκιμασα ακομη Φαίνεται πως είναι 'cooked ROM' αυτή, προφανώς, οπότε εφόσον είναι custom-made θα υπάρξουν πολλές εκδόσεις με extra προγράμματα κλπ. Αλλά η ουσία είναι να παίζουν ΣΤΑΘΕΡΑ τα WM6 στο P550 και P350.... ιδίως τα drivers :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Εχει δοκιμάσει κανείς την αγγλική rom? Εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Εχει δοκιμάσει κανείς την αγγλική rom? Εντυπώσεις? Γιατί δεν τη δοκιμάζεις να μας πεις εσύ εντυπώσεις; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Γιατί δεν τη δοκιμάζεις να μας πεις εσύ εντυπώσεις; :rolleyes: Δεν ρωταω γιατι περιμένω αλλοι να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα.Απλά ρωτάω για να αποφύγω τον κόπο εφόσον το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος και δεν αξίζει.Εσύ που μου απαντάς με ερώτηση την έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Δεν ρωταω γιατι περιμένω αλλοι να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα.Απλά ρωτάω για να αποφύγω τον κόπο εφόσον το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος και δεν αξίζει.Εσύ που μου απαντάς με ερώτηση την έχεις δοκιμάσει? μιας και παρακολουθώ το γαλλικό forum για το θέμα, θα έλεγα να περιμένεις να βγει η 1.6 της αγγλικής rom.. η 1.5 ήταν κακομεταφρασμένη και με κάποια προβληματάκια (όχι οτι δε δουλεύει) Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εσύ που μου απαντάς με ερώτηση την έχεις δοκιμάσει? Den eimi katoxos tis sygkekrimenis syskevis pia. Pros enimerwsi rwtaw. Apo oti exw akousei einai arketa "light" ROM me orismena kaloudia tis official ROM na exoun afairethei (Den diafwnw me afti ti logiki). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts