Jump to content

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

xpuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει καμία ιστοσελίδα που να είναι φθηνότερη από τις άλλες. Δεν μπορεί λ.χ. να έχει μια ιστοσελίδα μια πτήση 100 ευρώ και μια άλλη την ίδια μέρα, ίδια ώρα, ίδια αερογραμμή, ίδιος τύπος ναύλου, 50 ευρώ...

Ανάλογα το πρακτορείο παίζουν κάποιες διαφορές στα 10-15€ κάποιες φορές για την ίδια πτήση.

Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.300Mhz

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 569
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανάλογα το πρακτορείο παίζουν κάποιες διαφορές στα 10-15€ κάποιες φορές για την ίδια πτήση.

Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.300Mhz

Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά που μπορείς να βρεις...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

παιδια υπαρχει κανα κουπονι οπως αυτο στο πετας.gr πριν 2 μηνες???Θελω να κλεισω για ελσινκι εισιτηρια...Πολυ ακριβα και στασεις για παρα πολλες ωρες σε ενδιαμεσεις πολεις.Γιατι το συνδυαστικο(μετ επιστροφης)ειναι πιο φτηνο απο οτι οταν παω να τα κλεισω ξεχωριστα?Δλδ ενα πηγαινα και ενα επιστροφη που με βολευουν οι ωρες..

μια λίγο ασχετη ερωτηση.

σε πτηση για εξωτερικο τι διασταση τσαντας χειρος επιτρεπεται να εχω μαζι μου στο αεροπλανο;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μια λίγο ασχετη ερωτηση.

σε πτηση για εξωτερικο τι διασταση τσαντας χειρος επιτρεπεται να εχω μαζι μου στο αεροπλανο;

Η κάθε αερογραμμή έχει δική της πολιτική, οπότε κοίταξε στην ιστοσελίδα της.

Πειτε μου την γνωμη σας ποια απο τις παρακατω εταιριες θεωρειται πιο αξιοπιστη :

Πτηση θεσσαλονικη – Λονδινο :

Thomson flights ~ 85 ευρω

Ryanair ~ 85 ευρω

Thomas cook ~ 75 ευρω (αυτη ειχε και ενα ατυχημα νομιζω το 2008 :cry: )

Η Ryanair είναι η εταιρεία που έχει μεταφέρει τους περισσότερους επιβάτες σε διεθνείς πτήσεις. Οι άλλες είναι εταιρείες που ειδικεύονται κυρίως στις ναυλωμένες πτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνονται εκπτώσεις στην ασφάλεια ή την αξιοπιστία. Στατιστικά, περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάθεις κάτι περπατώντας στον δρόμο, παρά πετώντας.

Προσωπικά θα επέλεγα την Ryanair, χωρίς ιδιαίτερο όμως λόγο.

Έχει κανένας εμπειρία με την fly thomas cook? άκουσα κακές κριτικές για την άνεση των καθισμάτων, για το φαγητο και την συμπεριφορα του προσωπικου. μεταξύ 345 reviews παίρνει μέσω όρο 2/5 ενώ η Agean για παράδειγμα 3.5/5
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Επειδή είδα σε κάποιο quote αναφορά για ατύχημα της Thomas Cook το 2008 και δε θυμόμουν τίποτα σχετικό, έψαξα και indeed δε βρήκα τίποτα.

Επειδή θέλω να πιστεύω ότι παρακολουθώ τον κλάδο, αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει θα του ήμουν ευγνώμων.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει κανένας εμπειρία με την fly thomas cook? άκουσα κακές κριτικές για την άνεση των καθισμάτων, για το φαγητο και την συμπεριφορα του προσωπικου. μεταξύ 345 reviews παίρνει μέσω όρο 2/5 ενώ η Agean για παράδειγμα 3.5/5

Λογικό δεν είναι; Σίγουρα οι διαφορές μεταξύ των δύο εταιρειών είναι εμφανείς, η πρώτη πρόκειται για σχετικά χαμηλού κόστους και ναυλωμένων πτήσεων αερογραμμή, ενώ η δεύτερη για «κανονική» αερογραμμή.

Προσωπικά δεν έχω εμπειρία με Thomas Cook, αλλά για να την εμπιστεύονται τόσοι Άγγλοι που έρχονται στην Κύπρο, κάτι θα ξέρουν. Or not. :p

Λογικό δεν είναι; Σίγουρα οι διαφορές μεταξύ των δύο εταιρειών είναι εμφανείς, η πρώτη πρόκειται για σχετικά χαμηλού κόστους και ναυλωμένων πτήσεων αερογραμμή, ενώ η δεύτερη για «κανονική» αερογραμμή.

Προσωπικά δεν έχω εμπειρία με Thomas Cook, αλλά για να την εμπιστεύονται τόσοι Άγγλοι που έρχονται στην Κύπρο, κάτι θα ξέρουν. Or not. :p

τι σημαίνει ναυλωμένων πτήσεων?:confused::)

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

τι σημαίνει ναυλωμένων πτήσεων?:confused::)

Το καλοκαίρι τα μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία συνηθίζουν να νοικιάζουν εξ ολοκλήρου αεροσκάφη, παρά μεμονωμένες θέσεις σε πτήσεις, ούτως ώστε να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές τόσο για τα αεροπορικά εισιτήρια, όσο και για τα πακέτα που προσφέρουν.

Επί παραδείγματι, παρά να χρειάζεται ένα πρακτορείο να κλείσει πακέτο από Αγγλία για Κύπρο με αεροπορικά εισιτήρια με Aegean, British, Cyprus, προτιμάει την επιλογή των ναυλωμένων πτήσεων.

• 4 weeks later...
Αυτη τη στιγμη εχει προσφορα η groupon 29 euro για εσωτερικο και 59 για εξωτερικο

Κοιτάμε και τα ψιλά γράμματα.

"Δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων.

Οι ναύλοι αφορούν σε εισιτήρια απλής μετάβασης και δεν επιβαρύνονται με επίναυλο καυσίμου."

Πρόσθεσε καμιά 100+€ στην τιμή λοιπόν.

Amazon Fire stick 4k max

Κοιτάμε και τα ψιλά γράμματα.

"Δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων.

Οι ναύλοι αφορούν σε εισιτήρια απλής μετάβασης και δεν επιβαρύνονται με επίναυλο καυσίμου."

Πρόσθεσε καμιά 100+€ στην τιμή λοιπόν.

Νομίζω ότι οι φόροι του Ελ. Βενιζέλος είναι γύρω στα 35€...

Εγώ ότι προσφορές έχω δει της Olympic Air, πάντα στις αρχικές τιμές σκίζει, και στους φόρους τσακίζει...

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ ότι προσφορές έχω δει της Olympic Air, πάντα στις αρχικές τιμές σκίζει, και στους φόρους τσακίζει...

Μα τους φόρους δεν τους καθορίζει η εταιρεία. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο...

Οι προσφορές της Aegean φαίνονται καλές.

Κοιτούσα για Μάρτη για Κων/πουλη και βγαίνει τελική τιμή 130€ το άτομο.

Amazon Fire stick 4k max

Με ψήνει φιλαράκι μου να πάμε στο Ajax - Real (δεν παρακολουθώ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο) και σκεφτόμουν μήπως πήγαινα Βρυξέλλες και από κει στο Αμστερνταμ (λογικά με τραίνο). Αξίζει; Πόσες ώρες είναι; Το απευθείας (με ανταπόκριση βασικά μέσω Lufthansa) με γρήγορη αναζήτηση το έβγαλα γύρω στα 400€.

Στη Μαδρίτη, επειδή την έχω επισκεφθεί ήδη 2 φορές, τι αξίζει εκεί κοντά να δεις;

Κων/πολη, πόσες μέρες χρειάζεται για να δεις αυτά που αξίζει κάποιος να δει;

Συνεχίζεται η προσφορά τηε Groupon για εσωτερικό μόνο 108 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται φόροι ) με επιστροφή !!!!

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/airfast-aeroporika-eswteriko-sidedeal/763756/.hcWu0Y

εξωτερικό 118 + φόροι

Οι προσφορές της Aegean φαίνονται καλές.

Κοιτούσα για Μάρτη για Κων/πουλη και βγαίνει τελική τιμή 130€ το άτομο.

Κωνσταντινούπολη για Δυο! Αεροπορικά Εισιτήρια και Τετράστερη Διαμονή (Από €299) από την Airfast Tickets.