soublaki-3 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Θα πάρεις πίσω τους φόρους αεροδρομίου. Τα υπόλοιπα τα χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrr Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 και κάτι τελευταίο.να μπορώ να τα κάνω ανοικτά δεν παίζει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ανοικτό όχι, αλλαγή ημερομηνίας ναι, αλλά δεν σε συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrr Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 κακά τα μαντάτα..ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Όλα εξαρτώνται από την τιμή που έχεις πληρώσει . Αν είναι φτηνή , μόνο τους φόρους . Αν το πλήρωσες πιο ακριβά έχεις δικαιώματα αλαγής ή ακύρωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το καταλληλο θέμα αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω. Γνωρίζετε πόσο αυστηρή είναι η Ryanair σχετικά με τις διαστάσεις και το βάρος των χειραποσκευών; Εχώ μια μικρή βαλίτσα που δεν περνάει το όριο του 55Χ40Χ20 σε μήκος και πλάτος αλλά μόνο σε ύψος που ειναι 24. Από τη στιγμη που δε θα είναι τέρμα γεμάτη όμως (για να μη περάσω τα 10kg) πιστεύω πως αν πιεστεί μπορεί να φτάσει και τα 20. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Δεν θα έχεις πρόβλημα. Στην τελική, κάνε ηλεκτρονικό check-in ώστε να μην τη δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το καταλληλο θέμα αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω. Γνωρίζετε πόσο αυστηρή είναι η Ryanair σχετικά με τις διαστάσεις και το βάρος των χειραποσκευών; Εχώ μια μικρή βαλίτσα που δεν περνάει το όριο του 55Χ40Χ20 σε μήκος και πλάτος αλλά μόνο σε ύψος που ειναι 24. Από τη στιγμη που δε θα είναι τέρμα γεμάτη όμως (για να μη περάσω τα 10kg) πιστεύω πως αν πιεστεί μπορεί να φτάσει και τα 20. εχω διαβασει οτι η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι ακρως αυστηρη σε αυτα.. εχουν ειδικο κουτι που αν χωραει πληρως η βαλιτσα σου σε αυτο εισαι οκ, αλλα εστω και 3-4 εκατοστα να βγαινει εξω απο το κουτι μαλλον θα εχεις προβλημα... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-tok-qsHRMda5S9RcREV9_ubYdPC1r5JAQe0KyFyTD3OYSoGw-A Edited April 4, 2011 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 εχω διαβασει οτι η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι ακρως αυστηρη σε αυτα.. εχουν ειδικο κουτι που αν χωραει πληρως η βαλιτσα σου σε αυτο εισαι οκ, αλλα εστω και 3-4 εκατοστα να βγαινει εξω απο το κουτι μαλλον θα εχεις προβλημα... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-tok-qsHRMda5S9RcREV9_ubYdPC1r5JAQe0KyFyTD3OYSoGw-A Αν κάνεις όμως ηλεκτρονικό check-in δεν νομίζω να περνάει από το κουτί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Δεν θα έχεις πρόβλημα. Στην τελική, κάνε ηλεκτρονικό check-in ώστε να μην τη δουν. :dizzy: Απαράδεκτος. Εφόσον δε γνωρίζεις μη μιλάς και κάψεις τον κόσμο! :down: :down: :rtfm: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 :dizzy: Απαράδεκτος. Εφόσον δε γνωρίζεις μη μιλάς και κάψεις τον κόσμο! :down: :down: :rtfm: :mad: Οσες φορές έχω μεγαλύτερη βαλίτσα έτσι το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 :mad: Οσες φορές έχω μεγαλύτερη βαλίτσα έτσι το κάνω. Με τη Ryanair ή με άλλες εταιρίες; Δε θα συνέχιζα επειδή είσαι τόσο σίγουρος, αλλά το κάνω μπας και σώσω τον άνθρωπο που ρώτησε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Πήγα με Ryanair Νορβηγία τον Γενάρη που μας πέρασε και δεν μου φάνηκαν ιδαίτερα αυστηροί στους ελέγχους τους.Με 1 βασική βαλίτσα είμασταν και περάσαμε χωρίς κανείς να την μετρήσει στον πόντο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Οποιος προλάβει: Θεσσαλόνικη - Ρώμη 18€ με φόρους 11-14 Μαϊου. Θα τα κλεινα εγώ, αλλά δεν βρίσκω παρέα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ναι αλλά και παρέα να βρείς, δεν μένεις Θεσσαλονίκη , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ναι αλλά και παρέα να βρείς, δεν μένεις Θεσσαλονίκη , Κάθε βδομάδα το κάνω...σιγά το πράγμα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Οποιος προλάβει: Θεσσαλόνικη - Ρώμη 18€ με φόρους 11-14 Μαϊου. Θα τα κλεινα εγώ, αλλά δεν βρίσκω παρέα...:O Αθήνα-Ρώμη και πίσω για τις ίδιες μέρες: 311€ Θεσ/κη-Ρώμη και πίσω για τις ίδιες μέρες: 424€ Που το είδες με τους φόρους μέσα 18€? :wacko::wacko: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 H ryanair έχει δικά της αεροπλάνα? Από θέματα ασφάλειας είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 H ryanair έχει δικά της αεροπλάνα? Από θέματα ασφάλειας είναι οκ? απο wiki Ryanair claims to operate the newest, greenest and quietest fleet of aircraft in Europe. As of March 2011, the average age of the Ryanair fleet is 3.2 years. Ryanair's fleet reached 200 aircraft for the first time on 5 September 2009. δεν εχω ακουσει κατι σοβαρο σχετικα με την ασφαλεια... μη σε απασχολει αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Δεν υπαρχουνε φθηνα αεροπορικα εισητηρια στην Ελλαδα εκτος και αν εισαι πραγματικα πολυ τυχερος,ειδικα η δυο μεγαλες ελληνικες εταιριες ειναι πανακριβες και κλεφτες..Μετα απο πολυ ψαξιμο εχθες εκλεισα Στα 266,32 ευρω για Θεσσαλονικη-Κω απο 19απριλη εως 8 μαιου με επιστροφη την ιδια μερα..Για Καλυμνο που θελω να παω βαραμε 320 συν...Αλλα τι να κανω που δεν εχει ενα πλοιο να πηγαινει μια φορα την εβδομαδα απο Θεσνικη..Πιο φθηνα θα μου εβγαινε να παω Λονδινο και να γυρισω πισω..Το καλοκαιρι απο καθαρη τυχη βρηκα για δυο ατομα την ιδια διαδρομη στα 254 και τωρα θελουνε 266 το ατομο και μεσω Αθηνας..Ελπιζω να γινει κατι με τα υδροπλανα στο μελλον και να ζοριστουνε λιγο.Το καλοκαιρι παντως θα παω μεσω Τουρκιας σε πολυ καλυτερες τιμες... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αθήνα-Ρώμη και πίσω για τις ίδιες μέρες: 311€ Θεσ/κη-Ρώμη και πίσω για τις ίδιες μέρες: 424€ Που το είδες με τους φόρους μέσα 18€? :wacko::wacko: Ακόμα 18€ μου το βγάζει...Εχω πει σε όλους τους γνωστούς και φίλους και δεν μπορεί κανείς...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) θέλω να πάω εγώ Ρώμη.... κάποιο link να κλείσω εισητήρια?? edit: τελικά το βρήκα! κλείνωωωωωω εμένα μου το βγάζει 4 ευρώ να πάω και 4 να έρθω πάλι θεσσαλονίκη.... (άλλες μέρες)κουλό? νομίζω στο checkout όμως αν θυμάμαι από την τελευταία φορά που πήγα, είχε 40 ευρώ τη βαλίτσα.... άρα είναι 40+18 να ξέρετε θα κλείσω και για μιλάνο και για ρώμη..... απλά το πρόβλημα είναι τα ξενοδοχεία.... πρέπει να βρούμε κανά φτηνό!! άμα ξέρει κανείς κανά καλό για ρώμη ας μου πει να αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό όμως. εκτός από τα εισητήρια που θα εκτυπώσετε, να κάνετε εκτύπωση και ένα άλλο(κάτι με card έλεγε) για το checkin φαντάζομαι. το κάνεις νομίζω λίγες μέρες πριν πετάξεις. εγώ δεν το ήξερα και είχα μόνο τα εισιτήρια όταν είχα πετάξει για Μιλάνο μέσω Βόλου με την ίδια εταιρία, και πλήρωσα 40 ευρώ επιπλέον για να μου το κάνουν αυτοί.... οπότε προσοχή. γιατί ένα λάθος εκεί, και σε χρεώνουν καλά.... πάντως μια χαρά που υπάρχουν κάποιες εταιρίες(παλιότερα ήταν και μία άλλη που έκλεισε με προσφορές τρελές) που βγάζουν τέτοιες προσφορές να ταξιδεύει και λίγο ο κόσμος γιατί με τις τιμές που έχουν τώρα και με την κρίση που υπάρχει με άδεια αεροπλάνα ταξιδεύεις Edited April 8, 2011 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 θέλω να πάω εγώ Ρώμη.... κάποιο link να κλείσω εισητήρια?? edit: τελικά το βρήκα! κλείνωωωωωω εμένα μου το βγάζει 4 ευρώ να πάω και 4 να έρθω πάλι θεσσαλονίκη.... (άλλες μέρες)κουλό? νομίζω στο checkout όμως αν θυμάμαι από την τελευταία φορά που πήγα, είχε 40 ευρώ τη βαλίτσα.... άρα είναι 40+18 να ξέρετε θα κλείσω και για μιλάνο και για ρώμη..... απλά το πρόβλημα είναι τα ξενοδοχεία.... πρέπει να βρούμε κανά φτηνό!! άμα ξέρει κανείς κανά καλό για ρώμη ας μου πει να αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό όμως. εκτός από τα εισητήρια που θα εκτυπώσετε, να κάνετε εκτύπωση και ένα άλλο(κάτι με card έλεγε) για το checkin φαντάζομαι. το κάνεις νομίζω λίγες μέρες πριν πετάξεις. εγώ δεν το ήξερα και είχα μόνο τα εισιτήρια όταν είχα πετάξει για Μιλάνο μέσω Βόλου με την ίδια εταιρία, και πλήρωσα 40 ευρώ επιπλέον για να μου το κάνουν αυτοί.... οπότε προσοχή. γιατί ένα λάθος εκεί, και σε χρεώνουν καλά.... πάντως μια χαρά που υπάρχουν κάποιες εταιρίες(παλιότερα ήταν και μία άλλη που έκλεισε με προσφορές τρελές) που βγάζουν τέτοιες προσφορές να ταξιδεύει και λίγο ο κόσμος γιατί με τις τιμές που έχουν τώρα και με την κρίση που υπάρχει με άδεια αεροπλάνα ταξιδεύεις Σου προτείνω ένα απο τα πιό ωραία ξενοδοχεία της Ρώμης , μπες εδώ http://www.nh-hotels.com/NHRomaLdaVinci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) με ενδιαφέρει να είναι και λίγο φτηνό με πρωινό. μια βδομάδα θα κάτσω! το link δεν δουλεύει! μάλλον εννοείς αυτό ? http://www.booking.com/hotel/it/jollyleonardodavinci.el.html αν γίνεται να είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρομιο με λεωφορείο η τρένο η κάτι άλλο,και να μην είναι πολύ μακρια από το κέντρο. έστω να μπορώ να πάω κέντρο εύκολα με ένα λεωφορείο πχ.όχι όμως να σκάσω και 700+ ευρώ για 5 νύχτες δε με ενδιαφέρουν οι πολλές ανέσεις με ένα φίλο θα πάω! λογικά αν βρώ κάπου κοντά στο σταθμό των τρένων η λεωφορείων είναι εύκολο να φτάσω από το αεροδρόμιο ε? δε μαρέσει καθόλου να ψαχνω το ξενοδοχείο αλλάζοντας 2-3 λεωφορεία. μάλλον θα υπάρχει λεωφορείο από το ciampino στο central train station ώστε να βρω κάπου εκεί ξενοδοχειο? είναι μακριά ο σταθμός τους από το κεντρο? το maximum 50 ευρω τη βραδια το άτομο περίπου. όλο και κάποια προσφορά θα υπάρχει.... Edited April 8, 2011 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αυτή που λες οτι έκλεισε εννοείς τη SkyEurope; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts