my7650 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Θα καταθέσω αίτηση φορητότητας απο κοτέ για wind 21/12 γνωρίζω οτί θα ενεργοποιηθεί το καινούργιο χρόνο.το πάγιο όμως θα είναι το φλέξι της προσφοράς την 21/12 που θα κάνω την αίτηση ή τα κανονικά που θα ισχύουν από τον καινούργιο χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Αν βαριέσαι να πας σε κατάστημα μπορείς πολύ απλά να καλέσεις τον 5ψήφιο για φορητότητα προς Wind. Ψάξε τον λίγο.Παλιά ήταν 13846 δεν ξέρω αν άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 27 του μηνος θα ερχοταν ηθρε σημερα ;) και το παλικαρι μου πε οτι ειχαν ερθει κ την προηγουμενη,οπως και να ναι αψογοι! τωρα δεν μπορω να στειλω μηνυματα και να επικοινωνησω με wind.. μου λεει λυπουμαστε, η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Γεια χαρά σε όλους. Καλό μήνα! Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από cosmokarta σε πρόγραμμα συμβολαίου wind 1. Στο κατάστημα wind αλλά και στο έντυπο που μου έδωσαν ανέφεραν ως ημέρα πραγματοποίησης της φορητότητας την σημερινη 1/2/2008. Ακόμα η κάρτα της cosmote λειτουργεί κανονικά. Αν κάποιος έχει κάνει ήδη φορητότητα, θυμάται την ημέρα που του είπαν ότι θα γίνει η μετάβαση ποιά ώρα περίπου έγινε τελικά; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos P800 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Μήπως βιάζεσαι? μέχρι το βραδυ 1 Φεβρουαρίου είναι... Παράθεση http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Άντε να δούμε :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Γεια χαρά σε όλους. Καλό μήνα! Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από cosmokarta σε πρόγραμμα συμβολαίου wind 1. Στο κατάστημα wind αλλά και στο έντυπο που μου έδωσαν ανέφεραν ως ημέρα πραγματοποίησης της φορητότητας την σημερινη 1/2/2008. Ακόμα η κάρτα της cosmote λειτουργεί κανονικά. Αν κάποιος έχει κάνει ήδη φορητότητα, θυμάται την ημέρα που του είπαν ότι θα γίνει η μετάβαση ποιά ώρα περίπου έγινε τελικά; Ευχαριστώ! Στην WIND το κάνουν έως τις 5 το απόγευμα. Αν δεν στο κάνουν μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι πήγαινε στο κατάστημα που έκανες την αίτηση, γιατί κάπου έχει κολλήσει το θέμα και δεν έχει δοθεί το τελικό OK για να σου ενεργοποιηθεί η νέα SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 μου ηρθε κ εμενα η νεα καρτα στην acs ανοιξα το φακελο υπεγραψα 3αιτησεις που ειχε μεσα και κρατησα την μια. μου ειπαν οτι θα τη στειλουν πισω. πραγματοποιηση τησ φορητοτητας γραφει 7/1 ...τωρα τι αλλο χρειαζεται ? θα παρει πισω η κοσμοτε στον αριθμο μου για επιβεβαιωση ?γιατι το εχω συνεχεια κλειστο .. Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 λογικά η νέα κάρτα θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί...κάλεσε την εταιρία που μεταφέρθηκες! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 sorry λαθος ημερομηνια.μπερδευτηκα 7/02:O Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Στην WIND το κάνουν έως τις 5 το απόγευμα. Αν δεν στο κάνουν μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι πήγαινε στο κατάστημα που έκανες την αίτηση, γιατί κάπου έχει κολλήσει το θέμα και δεν έχει δοθεί το τελικό OK για να σου ενεργοποιηθεί η νέα SIM. Τελικά κατά τις 18+ έγινε η μετάβαση! Όλα πήγαν καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 σημερα λεει οτι θα ενεργοποιηθει κ εμενα αλλα μεχρι τωρα τπτ 9 πηγε και ακομη τπτ.. τι να κανω ??? τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι επρεπε να τους ενημερωσω οτι παρελαβα την καρτα. και οτι θα το ενεργοποιησουν αυριο για να δουμε Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Πηγα αρχές Φεβρουαριου σε ενα καταστημ αΤΙΜ για να κανω φορητοτητα απο Κοσμοτε-συνδεση σε Τιμ-καρτα . ο υπαλληλος κρατησε τα στοιχεια μου σε μια λευκη κολλα Α4( δεν υπάρχει φόρμα για αυτο;) και ειπε οτι θα με ενημερώσουν για να παω 20-27/2 να πάρω την simκαρτα-τιμ Κάνει τόσες μέρες η φορητότητα; Μεχρι στιγμής δεν είχα κανένα τηλεφώνημα ουτε απο την κοσμοστε (που φευγω απο το κοσμοτε 1000,ουτε αποτην τιμ ) Υπάρχει περίπτωση ο νέος υπα΄λληλος να μην ήξερε τι να κάνει και να αφησε το χαρτι στα σκουπίδια ή να χάθηκε? Που μπορώ να πάρω τηλεφωνο να ενημερωθώ για την πορεία της αιτηση σ φορητότητας μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Θα έπρεπε να κάνεις αίτηση και να την υπογράψεις. Πολύ περίεργο και λάθος αυτός ο τρόπος με την κόλλα Α4. Κάλεσε το 13846 που είναι η υπηρεσία φορητότητας της τιμ και ρώτησέ τους εαν έχουν κάποια αίτηση σχετική. Αλλιώς κάνε την σε αυτούς. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Θα έπρεπε να κάνεις αίτηση και να την υπογράψεις. Πολύ περίεργο και λάθος αυτός ο τρόπος με την κόλλα Α4. Κάλεσε το 13846 που είναι η υπηρεσία φορητότητας της τιμ και ρώτησέ τους εαν έχουν κάποια αίτηση σχετική. Αλλιώς κάνε την σε αυτούς. Μπορεί να υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το σύστημα εκείνη τη στιγμή, ή ίσως φόρτος στο κατάστημα και γι' αυτό να κρατήθηκε σε χαρτί πρόχειρα αίτηση με σκοπό να περαστεί μετά. Άλλωστε για μεταφορά σε καρτοκινητό με φορητότητα δεν απαιτούνται υπογραφές. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ναι αλλά όταν φεύγει από συμβόλαιο του πρώτου παρόχου με την αίτηση εξουσιοδοτεί τον νέο πάροχο να προβεί σε όλες τις διαδικασίες διακοπής του λογαριασμού του και των υπηρεσιών του στην 1η εταιρεία. Επίσης στην αίτηση υπογράφεις οτι δέχεσαι να αναλάβεις να πληρώσεις ό,τι λογαριασμούς εκδοθούν μέχρι την ημέρα της φορητότητας καθώς και επιστροφή τυχόν επιδότησης που έχεις λάβει κτλ. Δεν θα έπρεπε κανονικά να υπογράψει και να δεσμευθεί για αυτό ο συνδρομητής; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Προφανώς οι υπογραφές θα πέσουν όταν θα παραλάβει ο φίλος την νέα κάρτα της wind και σε κάθε περίπτωση πριν την φορητότητα (όταν γίνεται φορητότητα από σύνδεση ή από καρτοκινητό με δηλωμένα στοιχεία απαιτείται υπογραφή για τη φορητότητα, μόνο σε ανώνυμα καρτοκινητά δεν απαιτείται υπογραφή αλλά απαιτείται προσκόμιση και φωτοτύπιση της παλιάς κάρτας SIM)! Αν δεν υπογράψει ο φίλος για την φορητότητα, η φορητότητα είναι παράνομη... Τέλος πάντων, δεν νομίζω να γίνει παρανόμως η φορητότητα, απλά θα τον βάλουν να υπογράψει πριν του δώσουν την κάρτα και στείλουν το μήνυμα ενεργοποίησης της φορητότητας στην ΕΒΔΑΦ. Τυπικά τώρα, ναι, η φορητότητα (δυστυχώς λόγω αποκλειστικής ευθύνης της ΕΕΤΤ) θέλει 10 εργάσιμες! Για να σε ενημερώσουν αν έχει περαστεί η αίτηση φορητότητας πάρε στο 13846 δωρεάν από το κινητό cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Όπως και να 'χει δεν είναι ανησυχητικό. Αν και επαναλαμβάνω, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που γίνεται φορητότητα σε καρτοκινητό (έστω και αν ήταν σύνδεση στον πάροχο-δότη) χωρίς ούτε μία υπογραφή ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxcv Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Γεια σε ολους.Αυτες τις μερες σκεφτομαι να μεταφερω τους 2 αριθμους Frog των γονιων μου σε F2G της Wind. Θέλω να μάθω αν επιλέξω οι νεες καρτες να ερθουν με courrier στο σπιτι μου θα χρεωθώ, ή ειναι και αυτό δωρεάν? Και επισης μπορώ να δηλώσω και τις 2 στο ονομά μου(αν και ειμαι ανηλικος) για να τις παραλάβω εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Καλυτερα πηγαινε να την κανεις σε καποιο καταστημα wind.Eιναι δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ειχα κανει πριν απο δυο βδομαδες(και περισσοτερο) φορητοτητα σε F2G σε ενα καταστημα wind. μου ειχαν πει οτι θα σταματουσε η παλια sim cosmote στις 29/4 ,και αυτο,λογω οτι μεσολαβει το πασχα,και θα αργουσε λιγες μερες.. αλλα μεχρι σημερα τιποτα! εχω την καινουρια sim,αι απλα περιμενω να διακοπει η αλλη,και να την αλλαξω. αν και θα παω αυριο στο καταστημα να ρωτησω,αλλα τετοια καθυστερηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ειχα κανει πριν απο δυο βδομαδες(και περισσοτερο) φορητοτητα σε F2G σε ενα καταστημα wind. μου ειχαν πει οτι θα σταματουσε η παλια sim cosmote στις 29/4 ,και αυτο,λογω οτι μεσολαβει το πασχα,και θα αργουσε λιγες μερες.. αλλα μεχρι σημερα τιποτα! εχω την καινουρια sim,αι απλα περιμενω να διακοπει η αλλη,και να την αλλαξω. αν και θα παω αυριο στο καταστημα να ρωτησω,αλλα τετοια καθυστερηση? Σίγουρα κάπου έχει κολλήσει η διαδικασία... Πήγαινε και ρώτα τους και πες τους τις ακριβής ημερομηνίες που σου είχαν πει για να σε ενημερώσουν τι φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Μήπως πρέπει το κατάστημα να ενεργοποιήσει το μήνυμα φορητότητας; Για πέρνα μία από το κατάστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 ειχα κανει πριν απο δυο βδομαδες(και περισσοτερο) φορητοτητα σε F2G σε ενα καταστημα wind. μου ειχαν πει οτι θα σταματουσε η παλια sim cosmote στις 29/4 ,και αυτο,λογω οτι μεσολαβει το πασχα,και θα αργουσε λιγες μερες.. αλλα μεχρι σημερα τιποτα! εχω την καινουρια sim,αι απλα περιμενω να διακοπει η αλλη,και να την αλλαξω. αν και θα παω αυριο στο καταστημα να ρωτησω,αλλα τετοια καθυστερηση? ενταξει πηγα απτο καταστημα πριν, και ηδη ενεργοποιηθηκε. αρα μαλλον καπου ειχε κολλησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maverick_7 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Γίνεται να μετατρέψω το momad μου σε F2G...? Αν ναι , πώς ακριβώς γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts