katsifis Δημοσιεύτηκε February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 6, 2006 Ειπα να ανοιξω ενα θεμα που θα ασχολειται με το snooker?Καταρχας το ξερεται?πιος παιχτης σας αρεσει?Τους κανονισμους τους ξερεται.Στο τελευταιο open νικητης ηταν ο doherth το παρακολουθησατε...Ας μιλησουμε λιγο για snooker... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarbonFibre Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Παρακολούθησα το τουρνουά της Μάλτας και απογοητεύτηκα λίγο από την απόδοση του Steven Hendry.Φαινόταν λίγο νευρικός στις στεκιές του. Anyway o Stewen Hendry είναι ο κορυφαίος εδώ και πάνω από 10 χρόνια κατα την άποψή μου. Παράθεση ΆΚΥΡΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Η ενασχόλησή μου με το (πολύ ενδιαφέρον ομολογουμένως) άθλημα, περιορίζεται στην τηλεθέαση του Eurosport. Στο τελευταίο που είχα παρακολουθήσει μου άρεσε ο O'Sullivan. Στην Ελλάδα παίζουν snooker; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Απ' όσο ξέρω υπάρχουν λίγα τραπέζια, ένα εξ αυτών στο Strike στο Χαϊδάρι. Δεν έχω παίξει ποτέ, αν και μου αρέσει πάρα πολύ το μπιλιάρδο γενικότερα... (Μας έχει φάει το αμερικάνικο...:p) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Αλλο ενα στην ''πρεσβεια'' στην κηφισια. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 φοβερό παιχνίδι το snooker.μοιάζει με το αμερικάνικο.απλά μετράμε πόντους εκεί,με διαφορετικά στησίματα στα χρώματα.και γλυφάδα έχει πολλά τραπέζια.το συγκεκριμένο game ενδύκνειται εν τω μεταξύ για τρελά στοιχήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Δεν θυμάμαι τα ονόματα (των γερόντων) που έπαιζαν πριν 3-4 χρόνια, όμως η τελευταία "φουρνιά" δεν μου γεμίζει το μάτι. Πριν απο 3-4 χρόνια έβλεπα παίκτες που ήταν "αστέρια", τώρα, δυστυχώς, χρειάζεται πολύς χρόνος ακόμα για να δούμε νέα "αστέρια". Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παρακολούθησα το τουρνουά της Μάλτας και απογοητεύτηκα λίγο από την απόδοση του Steven Hendry.Φαινόταν λίγο νευρικός στις στεκιές του. Anyway o Stewen Hendry είναι ο κορυφαίος εδώ και πάνω από 10 χρόνια κατα την άποψή μου. Δυστυχως τα τελευταια 2 χρονια η αποδοση του Hendry εχει πεσει αρκετα.Ομως σιγουρα συγκαταλεγεται ακομα στους κοφυφαιους.;) Η ενασχόλησή μου με το (πολύ ενδιαφέρον ομολογουμένως) άθλημα, περιορίζεται στην τηλεθέαση του Eurosport. Στο τελευταίο που είχα παρακολουθήσει μου άρεσε ο O'Sullivan. Στην Ελλάδα παίζουν snooker; Δεν ξερω αν εδειξε το Eurosport το τελευταιο Master Snooker της Αγγλιας.Ο τελικος ηταν μεταξυ O'Sullivan και Higgins με νικητη τον τελευταιο με 10-9. Ο αγωνας ειχε διαρκεια τουλαχιστον 5 ωρες και ηταν συναρπαστικος. Τα 2 πρωτα frames τα πηρε ο O'Sullivan με 2 απιστευτα breaks με 139 και 138 αντιστοιχα παιρνοντας και το χρηματικο επαθλο για το μεγαλυτερο break. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 το καλυτερο τραπεζι που υπαρχει στην ελλαδα το εχει ο κατσουφρης στην αμφιθεα , αυτος που μεταδιδει τους αγωνες στο ευρορσπορτ... κατα τα αλλα δεν ειναι διαδεδομενο εδω αν και οι κορυφαιοι εννιαμπαλαδες της Ελλαδας μπορουν με εντατικη εξασκηση να ειναι πολυ ανταγωνιστικοι στο σνουκερ...εχω δει 9μπαλαδες και στρεϊταδες να κανουν break 70-80-90 -δεν ειναι ασχημα αλλα ως εκει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Έχει και άλλο ένα τραπέζι απέναντι από τα village στο ρέντη. Εκεί έχω παίξει μία φόρα χωρίς θεαματικά αποτελέσματα:lol: :lol: . Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο O' Sullivan και ο νέος ο κορεάτης (;;;). Από τους παλιούς κορυφαίος για μένα είναι ο Higgins. Πάντως είναι αρκετά δύσκολο και δεν έχει καμμία σχέση με το αμερικάνικο. Αλλά εδώ που τα λέμε το αμερικάνικο είναι πιό γρήγορο και πιο ευχάριστο για δύο φίλους που απλά θέλουν να παίξουν μπιλιάρδο. Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παιδια το σνοοκερ ειναι πολυ ενδιαφερον "αθλημα" αμμα το γνωρισεται καλυτερα θα εντυποσιαστειται...Οι κανονισμοι ειναι καπω ετσι.1ον. περιεχει 15 κοκκινες μπαλες και 6 χρωματα μαυρη(7ποντους) ποζ(6ποντους) μπλε(5ποντους)κιτρινη (2ποντους)καφε(4ποντους)πρασινη(3ποντους)..Οι παιχτες ξεκινανε σπασιμο με (σεειφτειτ).Πρωτη μπαλα πρεπει να ειναι κοκκινη και μετα χρωμα.το σεειφτειτ ειναι η αμυνα...Το φαουλ ειναι αν δεν βρεις καμια μαλα η μπει η ασπρη σε καπια τρυπα οπως κι επισης το φαουλ ειναι 4 ποντους στον αντιπαλο εκτος αα το φαουλ γινει στην μαυρη μπλε κι ροζ που οι ποντοι ειναι αναλογοι..νουμερο ενα ανεπισημα ειναι ο μεγιστος ΣΑΛΙΒΑΝ ακολουθουν ΧΕΝΤΡΙ και ΧΙΓΚΙΝΣ.Το επομενο ΟΠΕΝ ειναι στις 27 του μηνα παρακολουθειστετο..ΕΠΕΙΔΗ ασχολουμε αρκετα .........περιμενω αποριες ωστε να κανουμε επιτελους ενα κλαμπ με το αθλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ronnie O'Sullivan + Steven Hendry RULE !!!!! Δεν χάνω ευκαιρεία να παρακολουθώ snooker από Eurosport. Για όσους ξέρουν μπιλιάρδο σκεφθείτε ότι το τραπέζι είναι 3 μέτρα μήκος και η μπάλλες ίσα - ίσα χωράνε στις τρύπες. Δεν είναι σαν του αμερικάνικου τις τρύπες. Αν δει κανείς τραπέζι snooker από κοντά και παίξει και 1-2 παιχνίδια τότε θα καταλάβει πόσο δύσκολο είναι όταν στο Eurosport βλέπει τον O'Sullivan να βάζει "καρφωτές" μπάλλες σε γωνικαή τρύπα από τη μέση+ του τραπεζιού... :wacko: :up: katsifis : μάλλον safety θα εννοείς (προφέρεται ΣΕ-Ι-ΦΤΥ) Οσο για τους κανόνες είναι απλοί. Οι πάικτες βάζουν μία κόκκινη μετά ένα χρώμα. Μία κόκκινη - ένα χρώμα , μέχρι να τελειώσουν οι κόκκινες και μετά μπαίνουν τα χρώματα με τη σειρά, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο. Κίτρινο(2)-Πράσινο(3)-Καφέ(4)-Μπλε(5)-Ροζ(6)-Μαύρο(7). Φυσικά οι παίκτες προσπαθούν να βάζουν κόκκινη και μετά αν γίνεται να βρεθούν σε θέση για τη μαύρη (μαύρο χρώμα) γιατί δίνει 7 βαθμούς. Οσο για τα φαουλ. Παίζουν όλα τα φάουλ του κανονικού μπιλιάρδου + αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Αυτό που διαφοροποιεί το snooker είναι ότι κάνοντας ο αντίπαλος φάουλ (π.χ. δεν βρήκε μπάλλα) έχεις δικαίωμα να το βάλεις να την ξαναπαίξει!!! :D Και ξανά :D και ξανά :D (4 φορές από 4 πόντους τη φορά = 16 πόντοι για σένα). :lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 O' Sullivan rulezz κι από μένα! :up: Δεν έχω δει τραπέζι από κοντά, αλλά κι από την TV φαίνεται ότι είναι τεράστιο σε μήκος κι ότι έχει μικρές τρύπες... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 το καλυτερο τραπεζι που υπαρχει στην ελλαδα το εχει ο κατσουφρης στην αμφιθεα , αυτος που μεταδιδει τους αγωνες στο ευρορσπορτ... κατα τα αλλα δεν ειναι διαδεδομενο εδω αν και οι κορυφαιοι εννιαμπαλαδες της Ελλαδας μπορουν με εντατικη εξασκηση να ειναι πολυ ανταγωνιστικοι στο σνουκερ...εχω δει 9μπαλαδες και στρεϊταδες να κανουν break 70-80-90 -δεν ειναι ασχημα αλλα ως εκει.... Το να παιξει ενας παιχτης απο9μπαλο σνοοκερ ειναι απλο αλλα το να μπορει να παιξει επαγγελματικα και να ανταγωνιστει στα ισσα ακομα και το νουμερο 50 παιχτη του σνοοκερ ειναι ακατορθωτο.ΕΚΤΟ απο οικανοτητα θελει ενα ειδος εξυπναδας και το βασικοτερο ψυχραιμια που εχει τον ιδιο συντυελεστη με την οικανοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 O' Sullivan rulezz κι από μένα! :up: Δεν έχω δει τραπέζι από κοντά, αλλά κι από την TV φαίνεται ότι είναι τεράστιο σε μήκος κι ότι έχει μικρές τρύπες... Οι τρυπες του σνοοκερ ειναι διαφορετικες απο του αμερικανικου στο σνουκερ ειναι πιο καμπιλοτες που συμενει οτι το χτυπημα πρεπει να ειναι τελειο αλλιως......ειναι εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 να κανω μια ερωτηση...για να κανεις century πρπει οι ποντοι να ειναι συνεχομενοι ή απλα να φτασεις πανω απο 100?επισης ποιο ειναι το μεγαλυτερο σκορ που μπορει να πιασει καποιος και ποιος εχει το ρεκορ ποντων σε ενα παιγνιδι? Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Μεγάλη μορφή και ο Jimmy White, αλλά μετά το έριξε στις μπύρες....:lol: :p Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 να κανω μια ερωτηση...για να κανεις century πρπει οι ποντοι να ειναι συνεχομενοι ή απλα να φτασεις πανω απο 100?επισης ποιο ειναι το μεγαλυτερο σκορ που μπορει να πιασει καποιος και ποιος εχει το ρεκορ ποντων σε ενα παιγνιδι? πρεπει να είναι συνεχόμενοι ποντοι το μεγιστο ειναι 147 ποντοι ποθ γινετε μονο αν βαλει κανεις ολες τις κοκκινες σε συνδιασμο με την μαυρη και μετα ολα τα χρώματα Για μενα οι καλλιτεροι είναι Peter Ebdon και John Higgins :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 πρεπει να είναι συνεχόμενοι ποντοι το μεγιστο ειναι 147 ποντοι ποθ γινετε μονο αν βαλει κανεις ολες τις κοκκινες σε συνδιασμο με την μαυρη και μετα ολα τα χρώματα Για μενα οι καλλιτεροι είναι Peter Ebdon και John Higgins :) το μεγαλυτερο σερι ειναι μεν 147 αλλα το 2004 ο hendri εκανε 151 λογο οτι ο αντιπαλος του εκανε φαουλ στην αρχη και στην συνεχεια εβαλε τα παντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ο ebdon ειναι ο μεγαλυτερος αμυντικος παιχτης του σνοοκερ, εχει την οικανοτητα να εκνεβριζει τον αντιπαλο απο τα συνεχομενα αμυντικα χτυπηματα..Πριν 1,5 χρονο ο EBDON επαιζαι με το οσαλλιβαν οπου ο οσαλιβαν ηταν μπροστα με 5_2 φρειμ. Σε εκεινο το σημειο εγινε ενα τατσ α μπολ.Ο εμπντον για 20 λεπτα προκαλουσε οτι δεν ηταν το καταφανεστατο τατς ,ο οσσλιβαν εκνευριστηκε ,και στα υπολοιπα φρειμ επαιξε κακκιστα και τελικα εχασε το τελικο...απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ οποιος το ειχε δει μπορει να καταλαβει το μεγαλειο αυτου του παιχτη σε εκεινο το παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Να προσθεσω οσον αφορα τα φαουλ που ανεφερε ο vampyre παραπανω οτι παιζει και ενα αλλο ενδεχομενο. Αν χτυπωντας ο παικτης μια κοκκινη μπει μετα κατα λαθος καποιο χρωμα τοτε και παλι παιρνει φαουλ ο αντιπαλος. Παρτε και ενα απιστευτο 147 break του Ronnie (παλιο ειναι του '97) ισως το πιο γρηγορο μεχρι τωρα.Προσεξτε οταν ξεμενει απο ελευθερες κοκκινες και αφου χτυπαει τη μαυρη πως γυρναει την ασπρη για να σπασει και τις υπολοιπες κοκκινες.Απλα απολαυση...:D http://rapidshare.de/files/6595099/_1997___E___W___R.O_Sullivan_vs_M.Price______147_5__20_b_.avi.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 το snooker του ρεντη ειναι......τρισαθλιο!ασε που συνεχεια πανε κατι πανασχετοι (sic) και παιζουν scratchball (ναι ειναι ενα νεο αθλημα που συναγωνιζεται το ποιος θα βαλει πιο πολλες φορες την ασπρη μεσα:lol: ). το συγκεκριμενο break ειναι πραγματι το γρηγοροτερο που εχει γινει ποτε σε επισημο αγωνα(5 λεπτα και 20 δευτερα)γιατι και σε προπονησεις γινονται απιστευτα πραματα.Σε προπονηση περσυ ενας ειχε κανει break 155 με freeball φυσικα.Οσο για Ding Junhui , ειναι απιστευτο ταλεντο και ο μελλοντικος νο1 τετοια σταθεροτητα στο παιχνιδι δεν εχω δει σε 18χρονο παικτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Έχω πετύχει κάποιες παρτίδες στο Eurosport,κυρίως με τον Ρόνι Ο'Σάλιβαν. Σε μία εξ'αυτών έκανε το τέλειο game ή κάτι τέτοιο,το οποίο μόνο τρεις φορές είχε επιτευχθεί μέχρι τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 το μεγαλυτερο σερι ειναι μεν 147 αλλα το 2004 ο hendri εκανε 151 λογο οτι ο αντιπαλος του εκανε φαουλ στην αρχη και στην συνεχεια εβαλε τα παντα.. Eτσι μπορει να φτάσει το σκόρ σε πολύ μεγάλα επιπεδα!! Απλα εχω την εντύπωσή ότι τα foul δεν μετράνε στο break που κάνει ο κάθε παίχτης. Είναι απλά οι πόντοι που έχει από τις μπάλες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Οσοι παρακολουθειτε σνουκερ, θα εχετε δει τον Ronnie να αλλαζει χερι απο στεκια σε στεκια, ειδικα σε μεγαλα και γρηγορα breaks. Ο Χεντρυ μπορει να θεωρειται ο καλυτερος παιχτης που εχει ακουμπησει στεκα (σε συλλογη τροπεων), αλλα ο πιο ταλαντουχος ειναι χωρις αμφιβολια ο Ronnie. Thanks για το βιντεακι asymvivastos! Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts