woudoulis Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 είναι πολύ πιο gore και splatter. Μακράν χειρότερο απο το 1. Οσο για το 0... ασε.... Να ρίξει φως πάει αλλα τα κάνει ακόμη χειρότερα. Τελικά επρεπε να μείνει μονο στο 1. Εγώ όσο το έβλεπα φοβόμουν πως θα τελειώσει βλακωδώς με τίποτα εξωγήινους κτλπ αλλά τελικά ήταν πολύ καλό σε σωστές δόσεις και μετρημένο Αυτό το κακό κάνουν που βγάζουν και άλλα νούμερα και το χαλάνε Κάπως έτσι ξεφτυλίσανε και έγινε κωμωδία το nightmare on elmstreet το οποίο κυκλοφορεί σε dvd όλα τα νούμερα μαζί και λέω να το πάρω να θυμηθώ τη παιδική μου ηλικία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Εγώ όσο το έβλεπα φοβόμουν πως θα τελειώσει βλακωδώς με τίποτα εξωγήινους κτλπ αλλά τελικά ήταν πολύ καλό σε σωστές δόσεις και μετρημένο Αυτό το κακό κάνουν που βγάζουν και άλλα νούμερα και το χαλάνε Κάπως έτσι ξεφτυλίσανε και έγινε κωμωδία το nightmare on elmstreet το οποίο κυκλοφορεί σε dvd όλα τα νούμερα μαζί και λέω να το πάρω να θυμηθώ τη παιδική μου ηλικία :p τα έχω πάρει εγώ απο Αμερική. Και η αλήθεια είναι οτι μολις τα είδα ολα ξενέρωσα. Καμια σχέση με ότι θυμόμουνα απο παλιότερα και φόβοσ μηδεν... :O Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 To κρυφτό πήρα τώρα με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο Ελπίζω να είναι καλό Ελα ρε τέτοια απαγοήτευση το night mare on elm street ? Αφού το ένα ήταν πολύ έξυπνο σενάριο και δεν είχε τις βλακείες που είχε μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolos Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 To κρυφτό πήρα τώρα με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο Ελπίζω να είναι καλό Ελα ρε τέτοια απαγοήτευση το night mare on elm street ? Αφού το ένα ήταν πολύ έξυπνο σενάριο και δεν είχε τις βλακείες που είχε μετά Το κρυφτο για μενα ειναι παρα πολυ καλο και εχει και προτοτυπο σεναριο.... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Το κρυφτο για μενα ειναι παρα πολυ καλο και εχει και προτοτυπο σεναριο.... Όχι και πρωτότυπο σενάριο όμως το κρυφτό... :O Το Gothika σου θυμίζει τίποτα; Πανομοιότυπο σενάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Όχι και πρωτότυπο σενάριο όμως το κρυφτό... :O Το Gothika σου θυμίζει τίποτα; Πανομοιότυπο σενάριο. Και το Gothika και το Κρυφτό, έχουν σενάριο που μοιάζει πάρα πολύ με το Identity! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Επειδή την έδειξε το Star χθές την θυμήθηκα, καταπληκτική ταινία, του Κάρπεντερ, το In the Mouth of Madness (Στο στόμα της τρέλας ο ελληνικός τίτλος), το σενάριο θυμίζει πολύ Lovecraft, έχει τρομερή ατμόσφαιρα χωρίς να προσπαθεί να τρομάξει με τις συνηθισμένες σκηνοθετικές ευκολίες (splatter, κλασσικές σκηνές με κάποιον που πετάγεται απο το πουθενά για να σε τρομάξει και καλά). Αν δεν την είδατε ψάξτε την σε video club, δεν ξέρω αν υπάρχει σε dvd. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Emena maresi h trilogia ton scream.poia i gnomi sas gia ta scream; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Emena maresi h trilogia ton scream.poia i gnomi sas gia ta scream; Emena m'arese to gegonos oti eprepe na provlepseis pios itan o dolofonos apo tin parea... kai merikes fores oute apo tin parea itan.. LOL :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. July 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Emena maresi h trilogia ton scream.poia i gnomi sas gia ta scream; Αχ αυτό το scream...Ποτε δεν κατάλαβα γτ δηλώθηκε ως "Ταινια Τρόμου"... Πρωτη φορά είδα ένα scream 3η γυμνασίου.. Παντελώς αδιάφορο.. Ουτε σε μια στιγμή δεν τρόμαξα.. Σε τέτοιο στύλ (όπου ένας μανιακός, δολοφωνεί ότι κουνιέται... :p ) καλούτσικο είναι το "Ξερω τι κάνατε πέρισυ το καλοκαίρι", αλλα κ πάλι δεν μπορώ να πω οτι αξιζει για ταινία τρόμου... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Scream... :down: Δεν νομίζω ότι είναι θρίλερ (για ταινία τρόμου ούτε συζήτηση). Μάλλον δράσης με μία εσάνς από σασπένς... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Εγω παλι δεν ειμαι και πολυ φιλος σε αυτου του ειδους τις ταινιες αλλα δεν θα ξεχασω αυτη που ειχα δει πρωτη φορα και πιτσιρικας. Τον αγγλικο τιτλο δεν τον θυμαμαι (μπορει να εχει αναφερθει) ο ελληνικος νωμιζω ηταν "το πνευμα του κακου". Ηταν με εκεινο το ξανθο κοριτσακι με τα ισια μαλια που η οικογενεια του εμενε σε ενα σπιτι χτυσμενο πανω σε νεκροταφειο. Μιλαμε για πολυ κλ@σιμο. Ειχε βγει και σε συνεχειες. Βρε τι θυμηθηκα βραδιατικα. Παω για υπνο γρηγορα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Εγω παλι δεν ειμαι και πολυ φιλος σε αυτου του ειδους τις ταινιες αλλα δεν θα ξεχασω αυτη που ειχα δει πρωτη φορα και πιτσιρικας. Τον αγγλικο τιτλο δεν τον θυμαμαι (μπορει να εχει αναφερθει) ο ελληνικος νωμιζω ηταν "το πνευμα του κακου". Ηταν με εκεινο το ξανθο κοριτσακι με τα ισια μαλια που η οικογενεια του εμενε σε ενα σπιτι χτυσμενο πανω σε νεκροταφειο. Μιλαμε για πολυ κλ@σιμο. Ειχε βγει και σε συνεχειες. Βρε τι θυμηθηκα βραδιατικα. Παω για υπνο γρηγορα Νομίζω έτσι είχαν μεταφράσει το Poltergeist ! Μετά ήρθαν τα Poltergeist II: The Other Side, Poltergeist III, Poltergeist: The Legacy. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Emena i tainia pou me "sigklonise" polli kai den koimomoun isixos gia tis epomenes nyxtes otan eimoun polli pio mikros stin Thessaloniki, itan to Evil Dead pou evgenan apo to kellari kai tous epernan ta zombie.. fysika tote thewreitw 1is klassis horror movie :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Κάτι φίλοι μου μου είπαν πως το Blair Witch Project είναι πολύ καλό. Είναι ? Μπορεί κάποιος να μου πεί λίγο τη πλοκή ? Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Κάτι φίλοι μου μου είπαν πως το Blair Witch Project είναι πολύ καλό. Είναι ? Μπορεί κάποιος να μου πεί λίγο τη πλοκή ? Τρεις φοιτητες κινηματογραφου ταξιδευουν ως το Maryland, για να γυρισουν ενα ερασιτεχνικο φιλμ σχετικα με εναν τοπικο `αστικο μυθο`... Την Μαγισσα του Blair. Οι τρεις τους πηγαινουν στο δασος για να βρουν την Μαγισσα του Blair, αλλα ποτε δεν επιστρεφουν. Ενα χρονο αργοτερα, βρισκεται η ταινια που ειχαν γυρισει. Το υλικο αυτο συγκεντρωθηκε και εγινε ταινια. The Blair Witch Project. Search is your friend ;) http://www.cine.gr/film.asp?id=1199&page=4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Να συμπληρώσω στο πληρέστατο ποστ του Μπάγερν ότι έχει 1 και 2. Το ένα είναι πολύ καλύτερο του 2 κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Κάτι φίλοι μου μου είπαν πως το Blair Witch Project είναι πολύ καλό. Είναι ? Μπορεί κάποιος να μου πεί λίγο τη πλοκή ? Ειχα δει το προηγουμενο καλοκαιρι το blair witch project 1 και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ.Αρκετα σκοτεινο εργο χωρις τιποτα το ιδιαιτερο.Το περιμενα καλυτερο...Αλλα μονο και μονο που ειναι αληθινη ιστορια σε τραβαει να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Ειχα δει το προηγουμενο καλοκαιρι το blair witch project 1 και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ.Αρκετα σκοτεινο εργο χωρις τιποτα το ιδιαιτερο.Το περιμενα καλυτερο...Αλλα μονο και μονο που ειναι αληθινη ιστορια σε τραβαει να το δεις. Τι είναι??? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Τι είναι??? Αληθινή ιστορία! :lol: :rotfl: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Τι είναι??? Η ταινια αν δεν κανω λαθος ειναι βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα.Ετσι τουλαχιστον εχω ακουσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Guys.. i prwti LENE oti einai apo pragmatika gegonota.. opios thelei pisteuei. I deyteri omws den nomizw na einai... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Αυτο ηταν το promotion της ταινιας. Κατεληξε να γινει urban legend :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Guys.. i prwti LENE oti einai apo pragmatika gegonota.. opios thelei pisteuei. I deyteri omws den nomizw na einai... Η δευτερη οντως δεν ειναι.Αξιζει να την δω ή οχι?Απο οσο διαβασα πριν δεν ειναι τοσο ενδιαφερουσα οσο η πρωτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Egw eida tin 2i kai den eida tin 1i. Mou arese i 2i ! by the way gia tin 1i: This film was in the Guinness Book Of World Records for "Top Budget:Box Office Ratio" (for a mainstream feature film). The film cost $22,000 to make and made back $240.5 million, a ratio of $1 spent for every $10,931 made. more: http://imdb.com/title/tt0185937/trivia Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts