parafron4 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 egw lew saw saw2 saw3 k to hostel to prwto den kserw an einai thriler pantos htan tromaktika Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 The Reaping Διαφωνω καθετα με την μεση βαθμολογια του imdb. Απο τις πιο αξιολογες ταινιες που εχω δει, με πολυ καλη σκηνοθεσια, καλε ερμηνεις (θεα η Swank kκαι ακομα μια φορα εκπληκτικη η AnnaSophia Robb...και μονο με το βλεμμα της!) Ειλικρινα την ευχαριστηθηκα παρα πολυ!:) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 εδώ άλλα λενε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=172335&highlight=reaping :):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Οτι και να λενε,προσωπικα μου αρεσε....:D :happy: Ισως να παιζει ρολο οτι τελυταια παραειχα πεσει σε ηλιθια εργα,αλλα οπως και να εχει το τοι καταφερε να με κρατησει να το δω ολο, χωρις να παιζω με το ffw να χαζευω στο νετ κτλ κτλ, λεει πολλα.:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 The Reaping Διαφωνω καθετα με την μεση βαθμολογια του imdb. Απο τις πιο αξιολογες ταινιες που εχω δει, με πολυ καλη σκηνοθεσια, καλε ερμηνεις (θεα η Swank kκαι ακομα μια φορα εκπληκτικη η AnnaSophia Robb...και μονο με το βλεμμα της!) Ειλικρινα την ευχαριστηθηκα παρα πολυ!:) Μια χαρα ειναι η βαθμολογια και πολυ του βαλανε, εμενα δεν μου αρεσε καθολου (παραλιγο να με παρει ο υπνος). Θα συμφωνισω για την swank, ειναι θεα:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Οτι και να λενε,προσωπικα μου αρεσε....:D :happy: Ισως να παιζει ρολο οτι τελυταια παραειχα πεσει σε ηλιθια εργα,αλλα οπως και να εχει το τοι καταφερε να με κρατησει να το δω ολο, χωρις να παιζω με το ffw να χαζευω στο νετ κτλ κτλ, λεει πολλα.:p Το έχω κατεβάσει, αλλά δεν έτυχε να κάτσω να το δω ακόμα. Θα το δω όμως, μπας και όντως λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο για μένα. Βαρέθηκα να βλέπω ταινία στο Fast Forward και να σερφάρω στο net ταυτόχρονα... Για να δούμε... :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Μια χαρα ειναι η βαθμολογια και πολυ του βαλανε, εμενα δεν μου αρεσε καθολου (παραλιγο να με παρει ο υπνος). Θα συμφωνισω για την swank, ειναι θεα:love: Τι σκατα ρε?Μονο σε εμενα αρεσε?:p Δεν πειραζει,shit happens.:D Τα ματια ομως και το βλεμμα και την εκφραστικοτητα (για την ηλικια της ειδικα) της AnnaSophia Robb ομως δεν τα βρισκεις πουθενα αλλου... Μιλαμε ειναι καθηλοτικα οχι μαμακιες.:respect: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 The Reaping Διαφωνω καθετα με την μεση βαθμολογια του imdb. Απο τις πιο αξιολογες ταινιες που εχω δει, με πολυ καλη σκηνοθεσια, καλε ερμηνεις (θεα η Swank kκαι ακομα μια φορα εκπληκτικη η AnnaSophia Robb...και μονο με το βλεμμα της!) Ειλικρινα την ευχαριστηθηκα παρα πολυ!:) Τι σκατα ρε?Μονο σε εμενα αρεσε?:p Δεν πειραζει,shit happens.:D Τα ματια ομως και το βλεμμα και την εκφραστικοτητα (για την ηλικια της ειδικα) της AnnaSophia Robb ομως δεν τα βρισκεις πουθενα αλλου... Μιλαμε ειναι καθηλοτικα οχι μαμακιες.:respect: Και σε εμένα άρεσε, δεν θυμάμαι πόσα της είχα βάλει, αλλά γενικά μου άρεσε αρκετά. :up: :) Edit: εδώ η κριτική. Εν τω μεταξύ σχολιάσαμε και την ερμηνεία της AnnaSophia Robb και δεν το θυμόμουν... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 The Hills Have Eyes 2 Ναι,αυτή αυτός είναι ο τίτλος. Το τρέιλερ της ταινίας ήταν πολύ τρομακτικό. Πρόκειται απλώς για μια διαφημιστική απάτη ή ολόκληρο το έργο είναι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Είδα χτες το Saw (το 1ο του 2004) και μπορώ να πω μου άρεσε το story αρκετά και ήθελα να ρωτήσω αν το 2 και το 3 κινούνται στο ίδιο story... Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα ιδιαίτερα βέβαια... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Ναι, περίπου την ίδια φιλοσοφία έχουν και τα τρία. Φυσικά με εξαίρεση τον Jigsaw και άλλο ένα πρόσωπο από το 1ο που είδες, δεν υπάρχουν και πολλά κοινά σημεία όσον αφορά τα πρόσωπα. Δεν σε τρομάζει το Saw, σε αηδιάζει και σε ξαφνιάζει όταν στο τέλος της ταινίας (κάτι επίσης κοινό και στις τρεις ταινίες) ανατρέπεται ξαφνικά όλο το story. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως η σειρά προτίμησης στην οποία θα τα έβαζα είναι 1>2>3, όπως δηλαδή βγήκανε. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Ναι, περίπου την ίδια φιλοσοφία έχουν και τα τρία. Φυσικά με εξαίρεση τον Jigsaw και άλλο ένα πρόσωπο από το 1ο που είδες, δεν υπάρχουν και πολλά κοινά σημεία όσον αφορά τα πρόσωπα. Δεν σε τρομάζει το Saw, σε αηδιάζει και σε ξαφνιάζει όταν στο τέλος της ταινίας (κάτι επίσης κοινό και στις τρεις ταινίες) ανατρέπεται ξαφνικά όλο το story. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως η σειρά προτίμησης στην οποία θα τα έβαζα είναι 1>2>3, όπως δηλαδή βγήκανε. Θα σου πω εντυπώσεις όταν δω και τα άλλα 2...Thanx για την απάντηση Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 The Reaping Διαφωνω καθετα με την μεση βαθμολογια του imdb. Απο τις πιο αξιολογες ταινιες που εχω δει, με πολυ καλη σκηνοθεσια, καλε ερμηνεις (θεα η Swank kκαι ακομα μια φορα εκπληκτικη η AnnaSophia Robb...και μονο με το βλεμμα της!) Ειλικρινα την ευχαριστηθηκα παρα πολυ!:) +1 Μολις την ειδα κ μου αρεσε εξισου πολυ!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Tα ίδια είπα και εγώ, εδώ Και αν δεν το έχεις ήδη δει, ΤΡΕΧΑ να βρεις το Identity. Aν δεν το έχεις δει, θα σ' αρέσει πολύ σίγουρα! :happy: Ενταξει τι να πω? Τρελη φαση η ταινια ετσι?Απο την αρχη που οδηγουσαν στο πουθενα μεχρι το τελος ησουν "στην τσιτα"!!!!;) Πολυ καλη πραγματικα ταινια thriller!!!Παρα πολυ καλη... ThanX φιλε Dessert!!!!:D ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 You are welcome, mate :) Χαίρομαι που σου άρεσε. (ΥΓ: Δε μου σχολίασες όμως την πρωταγωνίστρια :love: ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 You are welcome, mate :) Χαίρομαι που σου άρεσε. (ΥΓ: Δε μου σχολίασες όμως την πρωταγωνίστρια :love: ) Επιτηδες φιλε μου... Γιατι αν ξεκιναγα να μιλαω γι'αυτην και για το υπεροχο προσωπο/σωμα αλλα και καταπληκτικα ματια της δεν θα εγραφα τιποτα για την ταινια...:love: :love: http://img160.imageshack.us/img160/7637/00004flb4.th.jpg Παρεπιπτοντως ηταν και πολυ πειστικη στον ρολο της.;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 http://www.cosmo.gr/Cinema/World/162994.html To top-5 των καλύτερων ταινιών τρόμου... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Θα συμφωνισω με το top-5 αν και θα ηθελα τον Freddy... τουλαχιστον δευτερο. Όσο για το The Reaping που ειδα πιο πανω κατι σχολια, την θεωρω πολυ μετρια και κατι παραπανω... δικαιος θαφτηκε απο κριτικους και κοσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Ωραιο τοπ-5. Κλασσικα εικονογραφημενα, θριλερ που ολοι αγαπησαμε.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Δε λέω, γούστα είναι αυτά, αλλά ο δρόμος με τις λεύκες? Έλεος, είπα να το δω και τραβούσα τα μαλλιά μου...για να μη πω τιποτα χειρότερο...:p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Δε λέω, γούστα είναι αυτά, αλλά ο δρόμος με τις λεύκες? Έλεος, είπα να το δω και τραβούσα τα μαλλιά μου...για να μη πω τιποτα χειρότερο...:p Τι διαφορα εχει με το Παρασκευη και 13;:p Τα ιδια πραματα, απλα ειναι και τα 2 κλασσικα πλεον.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Κλασικά ως προς τι? In how bäd they are?:p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Κλασικά ως προς τι? In how bäd they are?:p Με το Umlaut?:blink::p Πάντως από αυτή τη λίστα διαφωνώ με τον Εξορκιστή.:ninja: Τον έχω δεί σε μικρή ηλικία και ειλικρινά δε θυμάμαι σκηνή που να με φόβισε. Πιστεύω πως μύθος είναι όλα. Ειλικρινά όμως το Dawn of the dead στην έκδοση του 2004 είναι φοβερό. Όχι σε θέμα "κοψοχολιάσματος" και φόβου, αλλά σε θέμα εξέλιξης της πλοκής και σε εφέ. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Ναι, δεν είναι μπαντ, είναι μπαεντ, πως βελάζουν τα πρόβατα?έτσι :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Καλύτερη τρόμου Tale of two sisters (το κορεάτικο- Ιστορία των δύο αδελφών) και Shine (με Νικολσον) Καλύτερο Θριλερ μάλλον θα πω το Oldboy και το Γερμανικό Tattoo Θα συμφωνήσω με το The fog (1979) του John_Xasioti ότι βέβαι είανα καλύτερο του ριμεικ Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts