Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και με τι μουτρα θα με αντικρισει εμενα ξανα? τετοιοι ανθρωποι ντρεποντε καθολου η στα @@ τους ολα? γιατι θα με ξαναδει συχναζουμε στα ιδια μερη λογω δουλειας.
Don't give up! :!:

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

-θα κανει σα να μην συμβαινει τιποτα "γεια σου ταδε,ολα καλα?"

-θα κανει σα να μη σε ξερει "ποια εισαι εσυ?"

-θα σου μιλησει σαν αυτο που εκανε να ηταν απολυτως φυσιολογικο "μα σου ειχα πει,εσυ δε το καταλαβες"

-θα σε αποφυγει διακριτικα "αααχ περναει απο εξω η αγαπημενη θεια μου που εχω να την δω χρονια"

-θα σε βγαλει τρελη αν πεις κατι "εγω με σενα κοπελια?πας καλα?"

-θα τον δεις με αλλη οποτε σιγα μη πας εσυ να του μιλησεις :p

μπορω να σκεφτω και αλλα ενδεχομενα ,αλλα πραγματικα ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ενας καφρος ηταν,παει εφυγε...παλι καλα να λες..προσεχε απο εδω και στο εξης

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

mallon το πρωτο τον κοβω να κανει .

το θεμα ειναι πως μονο καφρος δεν μου εδειξε οτι ειναι γι αυτο επεσα απο τα συννεφα.μιλαμε για οσκαρ ερμηνειας ο τυπος οχι αστεια :(

στα καλα καθουμενα φανταζομαι δεν γινονται αυτα...

κι όμως γίνονται... κι εγώ δεν θα το πίστευα αλλά γίνονται... έχω μια φίλη που έχει πάρει τον μισό πληθυσμό της Θεσσαλονίκης, και μάλιστα σχέσεις με άτομα ξηγημένα και ευγενικά, 2 εβδομάδες και μετά κινητά κλειστά και αντίο... ούτε εξήγηση... Και που έπαθε τα ίδια, μυαλό δεν άλλαξε...είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου...

Στα 35 χρονια τις ζωης μου θα ηταν ψεμμα να δεν παραδεχομουν οτι εχω συναντησει τετοια ατομα και (των 2 φυλλων) που αρεσκονται σε μια τετοια συμπεριφορα.......

Ακομα δεν ντρεπομαι να πω οτι το εχω κανει και εγω στην αρχη της εφηβειας μου (πρωτα φοιτητικα χρονια).....περασα για κανα μηνα καλα σε μια σχεση που εγραφε απο την πρωτη μερα την ημερομηνια ληξης πανω της...και μετα απλα εξαφανιστηκα...δεν υπηρχαν και τα κινητα τοτε και ηταν λιγο ευκολοτερο....

Συναντηθηκαμε 2 φορες τυχαια αλλα καναμε και οι δυο σαν να μην βλεπαμε τον αλλο....

Αυτο που εχει ενδιαφερον και που γιαυτο και απανταω στο συγκεκριμενο θεμα....ειναι να δωσω τους δικους μου λογους (οπως τους θυμαμαι τωρα μετα απο τοσα χρονια) που με οδηγησαν σε μια τετοια ανανδρη συμπεριφορα...

Εκεινη την εποχη,το να κανω κατι τετοιο,μου φαινοταν σαν η πιο 'ακοπη και ευκολη' λυση....σαν το κοψιμο ενος γορδιου δεσμου με απολυτο και αποφασιστικο τροπο χωρις το ψυχοφθορο κλαμα,παρακαλετο (που πιστευα-τρομαρα μου-οτι θα εισεπρατα απο εκεινη) ή το βασανο να βρω πειστικες δικαιολογιες....

Ποτε δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο τοτε,οτι υπαρχει περιπτωση να την 'χαλασει' αυτη η συμπεριφορα τοσο πολυ....τι κριμα ποτε δεν εμαθα....ισως και για εκεινη ολο αυτο να ηταν μια ευλογια τελικα,ποιος ξερει....

Μετα απο λιγο,εφαγα και εγω τα δικα μου 'χαστουκακια' σε σχεσεις...ειδα τι σημαινει ο πονος ενος χωρισμου....βαρυναν και λιγο περισσοτερο οι γεννετικοι μου αδενες....και επαψα να κανω τετοιες λαμακιες...

Ενδιαφερον κοινο στοιχειο με την ιστορια της φιλης Cavaradossi.....υπηρχε και εδω μια διαφορα ηλικιας...εγω ειμουν 22 και εκεινη τοτε 29.

My 2 cents

πως μπορειτε εσεις οι αντρες να ταζετε λαγους με πετραχειλια να ειναι ολα τελεια για λιγους μηνες και ξαφνικα κινητο κλειστο εξαφανιση πληρης σαν να πεθανατε?

που ειναι ολα τα λογια που κανεις ωρες ατελειωτες βραδυα που ειναι οι υποσχεσεις που ειναι η φιλια και πανω απ ολα η ανθρωπινη σχεση που δημιουργητε που για μενα ειναι και το πιο σημαντικο?τοσο παραμυθι? αυτο αξιζει οσκαρ ερμεινιας. το δικο μου μυαλο δεν χωραει τοσο ψεμα, γιατι ?

εγω θα ρωτησω το αλλο.Γιατι πατε και πεφτετε σε αυτους που σας ταζουν τα παντα και σας φλομονουν στο ψεμα και αδιαφορειτε τελειως γι αυτους που σας αγαπαν πραγματικα????

δεν ειναι τρομερο? δεν μου χει ξανατυχει. και εγινε απο την μια μερα στην αλλη στην κυριολεξια.

δεν μπορω να καταλαβω και να δικαιολογησω μια τετοια συμπεριφορα, απορω γιατι ενας αντρας μπορει και το κανει αυτο τοσο ευκολα, ας απαντησει αντρας παρακαλω σας ειναι τοσο ευκολο οσο το κανετε να φαινετε? δηλαδη την μια μερα εισαι με την κοπελα περνας τελεια γελας κανεις σχεδια για τις επομενες μερες και ξαφνικα ξυπνας το πρωι και λες βαζω χι? ετσι απλα?

γιατι εγω δεν μπορω να πεταξω τοσο ευκολα εναν ανθρωπο απο διπλα μου ειτε αυτο ειναι σχεση ειτε φιλια? δεσιμο κανενα? τοσο παραμυθι?

Εγω προσωπικα δεν θα εκανα κατι τετοιο,ωστοσο μια δικαιολογια που μπορω να βρω ειναι οτι εμαθε κατι για σενα η εσυ του ειπες κατι και θυμωσε μαζι σου,οποτε κραταει αυτη τη σταση για να ηρεμισει λιγο και να το συζητησετε ησυχα γιατι πανω στα νευρα του μπορει να πει πραγματα πυ δεν θελει και μετα η κατασταση να γινει χειροτερη.Ισως θελει λιγο χρονο.

Διαβασα ομως πως ειναι μεγαλος σε ηλικια.Μηπως ειναι παντρεμενος και εχει παιδι γιατι αν ειναι ετσι τοτε τα πραγματα αλλαζουν τελειως.

κι όμως γίνονται... κι εγώ δεν θα το πίστευα αλλά γίνονται... έχω μια φίλη που έχει πάρει τον μισό πληθυσμό της Θεσσαλονίκης, και μάλιστα σχέσεις με άτομα ξηγημένα και ευγενικά, 2 εβδομάδες και μετά κινητά κλειστά και αντίο... ούτε εξήγηση... Και που έπαθε τα ίδια, μυαλό δεν άλλαξε...είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου...

Το λες και μονος σου,εχει παρει τη μιση Θεσσαλονικη οποτε φωναζει απο μακρια οτι ειναι σχεση της μιας αντε δυο εβδομαδων κι ας μπλεκει με ατομα ξηγημενα και ευγενικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κοπελα μπορει να εχει βαλει στοχο να παρει και την αλλη μιση θεσσαλονικη οποτε μπορει να την πιεζει ο χρονος.. καταλαβαινεις.. γι αυτο και στις 2 βδομαδες το κοβει...

Εγω και γω μια γνωστη ,τετοια, κοπελα...

θα συμφωνησω με το ποστ του Parakelsos1977 σχετικα με τις εξηγησεις αυτης της συμπεριφορας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Στα 35 χρονια τις ζωης μου θα ηταν ψεμμα να δεν παραδεχομουν οτι εχω συναντησει τετοια ατομα και (των 2 φυλλων) που αρεσκονται σε μια τετοια συμπεριφορα.......

Ακομα δεν ντρεπομαι να πω οτι το εχω κανει και εγω στην αρχη της εφηβειας μου (πρωτα φοιτητικα χρονια).....περασα για κανα μηνα καλα σε μια σχεση που εγραφε απο την πρωτη μερα την ημερομηνια ληξης πανω της...και μετα απλα εξαφανιστηκα...δεν υπηρχαν και τα κινητα τοτε και ηταν λιγο ευκολοτερο....

Συναντηθηκαμε 2 φορες τυχαια αλλα καναμε και οι δυο σαν να μην βλεπαμε τον αλλο....

Αυτο που εχει ενδιαφερον και που γιαυτο και απανταω στο συγκεκριμενο θεμα....ειναι να δωσω τους δικους μου λογους (οπως τους θυμαμαι τωρα μετα απο τοσα χρονια) που με οδηγησαν σε μια τετοια ανανδρη συμπεριφορα...

Εκεινη την εποχη,το να κανω κατι τετοιο,μου φαινοταν σαν η πιο 'ακοπη και ευκολη' λυση....σαν το κοψιμο ενος γορδιου δεσμου με απολυτο και αποφασιστικο τροπο χωρις το ψυχοφθορο κλαμα,παρακαλετο (που πιστευα-τρομαρα μου-οτι θα εισεπρατα απο εκεινη) ή το βασανο να βρω πειστικες δικαιολογιες....

Ποτε δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο τοτε,οτι υπαρχει περιπτωση να την 'χαλασει' αυτη η συμπεριφορα τοσο πολυ....τι κριμα ποτε δεν εμαθα....ισως και για εκεινη ολο αυτο να ηταν μια ευλογια τελικα,ποιος ξερει....

Μετα απο λιγο,εφαγα και εγω τα δικα μου 'χαστουκακια' σε σχεσεις...ειδα τι σημαινει ο πονος ενος χωρισμου....βαρυναν και λιγο περισσοτερο οι γεννετικοι μου αδενες....και επαψα να κανω τετοιες λαμακιες...

Ενδιαφερον κοινο στοιχειο με την ιστορια της φιλης Cavaradossi.....υπηρχε και εδω μια διαφορα ηλικιας...εγω ειμουν 22 και εκεινη τοτε 29.

My 2 cents

σοφη κουβεντα ειπες τωρα.......οταν θες να εξαφανιστεις και να απομονωθεις το κινητο δε σε αφηνει:ninja:

φιλε μου,αυτες ειναι γνωστες και μη εξαιρεταιες! νομιζω πως ο ανθρωπος φαινεται και τον κοβεις το τι μπορει να συμβει... να οπως λες κι εσυ οτι ο μισος πληθυσμος πηγε μαζι της..εχουμε ενα στοιχειο! ε δεν θελει και πολυ!

οσο για την Cavaradossi προφανως ειναι η μονη που το ενοιωσε στο πετσι της.

η αληθεια ειναι οτι εμενα δε μου εχει συμβει κατι τετοιο,αλλα παρομοια σκηνικα που ισως τα περιμενα ισως να μουν και προετιμασμενος γι αυτο.

αντε να δουμε αν ποτε διορθωσουμε ποτε τις σχεσεις μας..γιατι απ το κακο στο χειροτερο παμε.

μια πρωην μου, ξαφνικα μετα απο 3 μηνες χωρισμου μου αποκαλυψε οτι τελικα δεν ηταν ετοιμη για σχεση! :lol: τι να λεμε τωρα..

Never Give Up:!:

Join friend!

φιλε μου,αυτες ειναι γνωστες και μη εξαιρεταιες! νομιζω πως ο ανθρωπος φαινεται και τον κοβεις το τι μπορει να συμβει... να οπως λες κι εσυ οτι ο μισος πληθυσμος πηγε μαζι της..εχουμε ενα στοιχειο! ε δεν θελει και πολυ!

οσο για την Cavaradossi προφανως ειναι η μονη που το ενοιωσε στο πετσι της.

η αληθεια ειναι οτι εμενα δε μου εχει συμβει κατι τετοιο,αλλα παρομοια σκηνικα που ισως τα περιμενα ισως να μουν και προετιμασμενος γι αυτο.

αντε να δουμε αν ποτε διορθωσουμε ποτε τις σχεσεις μας..γιατι απ το κακο στο χειροτερο παμε.

μια πρωην μου, ξαφνικα μετα απο 3 μηνες χωρισμου μου αποκαλυψε οτι τελικα δεν ηταν ετοιμη για σχεση! :lol: τι να λεμε τωρα..

Συμφωνω!!! Οσο μεγαλωνεις και αποκτας εμπειριες, τοσο πιο πολυ κοβει το ματι σου και προστατευεσαι!!!

Εμενα πρωην κοπελα ενος φιλου μου, τον πηρε μετα απο2 χρονια χωρισμου! Και μαντεψτε τι τον ηθελε..... Ειχε καιρο να κανει σεξ και ηταν ο πρωτος που σκεφτηκε...

Hello !

ρε παιδια ειχε φαει τρελο κολημα, μου το λεγαν και οι γυρω μου δεν ειχαν ξαναδει παρομοια κατασταση. μιλαμε εδειχνε οτι ειχε δαγκωσει την λαμαρινα τρελα.και να φανταστειτε αυτος με κυνηγησε. απιστευτα ομως.ερχοταν καθε μερα στην δουλεια μου βγαιναμε καθε μερα και οταν δεν ειμασταν μαζι μιλαγαμε με sms η τηλ.ειχαμε συμφωνησει πως ταιριαζαμε σαν χαρακτηρες παρα πολυ καναμε απιστευτη παρεα τρελο γελιο ηταν λες και βρηκα το αλλο μου μισο.

ετσι την επαθα κι εγω..... χαχχαχα! απλα η διαφορα ειναι οτι δεν εξαφανιστηκε.

τελικα οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος...αυτο μαθαμε και φετος!

Never Give Up:!:

Join friend!

Πάλι καλά που το κατάλαβε μετά από 3 μήνες χωρισμού..

Εμενα πρωην κοπελα ενος φιλου μου, τον πηρε μετα απο2 χρονια χωρισμου! Και μαντεψτε τι τον ηθελε..... Ειχε καιρο να κανει σεξ και ηταν ο πρωτος που σκεφτηκε...

Αυτό σημαίνει ότι ο φίλος σου μάλλον της είχε αφήσει μια πολύ μα πάρα πολύ καλή εντύπωση στο κρεβάτι..

ετσι την επαθα κι εγω..... χαχχαχα! απλα η διαφορα ειναι οτι δεν εξαφανιστηκε.

τελικα οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος...αυτο μαθαμε και φετος!

Αυτό έμαθες εσύ φέτος?!?Γιατί εγώ έμαθα ότι κανείς και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

η στραβά αρμενίζουμε ή στραβός ειναι ο γυαλός..νά αρμενίζουμε στραβά δε παίζει,οπότε κάτι έχει ο γυαλός τελικά :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

mallon το πρωτο τον κοβω να κανει .

το θεμα ειναι πως μονο καφρος δεν μου εδειξε οτι ειναι γι αυτο επεσα απο τα συννεφα.μιλαμε για οσκαρ ερμηνειας ο τυπος οχι αστεια :(

Δεν είναι απαραίτητο ότι υποκρινόταν μαζί σου. Υπάρχουν δυστυχώς και άνθρωποι που απ' τη μία ενθουσιάζονται παθιάζονται και λένε μεγάλα λόγια που τους βγαίνουν αυθόρμητα τη μία στιγμή και κάποια άλλη στιγμή απλά τους έχει φύγει. Σαν να πρόκειται για διαφορετικό άνθρωπο.

Δεν είναι απαραίτητο ότι υποκρινόταν μαζί σου. Υπάρχουν δυστυχώς και άνθρωποι που απ' τη μία ενθουσιάζονται παθιάζονται και λένε μεγάλα λόγια που τους βγαίνουν αυθόρμητα τη μία στιγμή και κάποια άλλη στιγμή απλά τους έχει φύγει. Σαν να πρόκειται για διαφορετικό άνθρωπο.

+1 :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

οχι..απλά το όνομα του ειναι "ενθουσιασμός" και τίποτα παραπάνω ;)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

και μετα τον ενθουσιασμο τι μενει? ενα κενο?δεν θες ουτε ζωγραφιστο πια να δεις τον αλλον?

αυτο ειναι τραγικο, εγω δεν το χω παθει ποτε.

και όμως συμβαίνει σε πολλούς αυτό..

ρε παιδια ειχε φαει τρελο κολημα, μου το λεγαν και οι γυρω μου δεν ειχαν ξαναδει παρομοια κατασταση. μιλαμε εδειχνε οτι ειχε δαγκωσει την λαμαρινα τρελα.και να φανταστειτε αυτος με κυνηγησε. απιστευτα ομως.ερχοταν καθε μερα στην δουλεια μου βγαιναμε καθε μερα και οταν δεν ειμασταν μαζι μιλαγαμε με sms η τηλ.ειχαμε συμφωνησει πως ταιριαζαμε σαν χαρακτηρες παρα πολυ καναμε απιστευτη παρεα τρελο γελιο ηταν λες και βρηκα το αλλο μου μισο.

Ολοι θελουμε λογικες εξηγησεις, κανουν τη ζωη πιο ευκολη. Αν δε μπορουμε να τις λαβουμε τοτε μπορουμε να γενικευσουμε... :O

Αυτό έμαθες εσύ φέτος?!?Γιατί εγώ έμαθα ότι κανείς και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...

Το θεμα ειναι οτι η επομενη σκεψη ειναι «υπαρχουν και εξαιρεσεις» :frog:

Το θεμα ειναι οτι η επομενη σκεψη ειναι «υπαρχουν και εξαιρεσεις» :frog:

Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις..Και μερικές φορές ευτυχώς που υπάρχουν

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα ;)

Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις..Και μερικές φορές ευτυχώς που υπάρχουν

Ναι, συμφωνω.

Αλλα αν υπαρχουν εξαιρεσεις τοτε δεν ειναι «κανεις». Γι' αυτο εβαλα και το :frog:, να σε πειραξω λιγο. :O

Και το γεγονος αυτο περιπλεκει τα πραγματα γιατι αντε εσυ (δεν εννοοω εσυ εσυ αλλα γενικα το λεω) τωρα βρες ποιος ειναι εξαιρεση και ποιος οχι. Και τελικα τη θες την εξαιρεση, γιατι σε πολλους τους αρεσει να ζουν σε αυταπατες! :fool:

@Cavaradossi

Με το περι γενικευσης εννοουσα αυτο που εγραψε η c00kiE που ειναι μια πολυ λογικη σκεψη που τελικα μας οδηγει στο συμπερασμα οτι μονο ο χρονος μπορει να δειξει ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι καποιος. :O

και με τι μουτρα θα με αντικρισει εμενα ξανα? τετοιοι ανθρωποι ντρεποντε καθολου η στα @@ τους ολα?

Welcome to Earth.:p ;)

Ελπιζω να το ξεπερνας ηδη το σκηνικο, ειδικα αφου αυτος καιγοταν αρχικα(μετα κολλησες κι εσυ βεβαια φανταζομαι) και να βρεις ενα ωραιο πιπινι να περασεις τον δυσκολο χειμωνα που ερχεται. :happy:

Η κοπελα μπορει να εχει βαλει στοχο να παρει και την αλλη μιση θεσσαλονικη οποτε μπορει να την πιεζει ο χρονος.. καταλαβαινεις.. γι αυτο και στις 2 βδομαδες το κοβει...

:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...