Jump to content

Ερωτευμένοι του myphone... ενωθείτε!

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως μπορειτε εσεις οι αντρες να ταζετε λαγους με πετραχειλια να ειναι ολα τελεια για λιγους μηνες και ξαφνικα κινητο κλειστο εξαφανιση πληρης σαν να πεθανατε?

που ειναι ολα τα λογια που κανεις ωρες ατελειωτες βραδυα που ειναι οι υποσχεσεις που ειναι η φιλια και πανω απ ολα η ανθρωπινη σχεση που δημιουργητε που για μενα ειναι και το πιο σημαντικο?τοσο παραμυθι? αυτο αξιζει οσκαρ ερμεινιας. το δικο μου μυαλο δεν χωραει τοσο ψεμα, γιατι ?

στα καλα καθουμενα φανταζομαι δεν γινονται αυτα...

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ετσι οπως ορμας το 1ο που θα σκεφτει ειναι"να πηδηξει θελει..και μετα αντε γεια"

Το να θελει να την φιλησει στο πρωτο "ραντεβου" δεν ειναι δα και αξιοπεριεργο. 28χρονων γαιδαρα ειναι, οχι κανα 14χρονο, δεν θα κοκκινισει κιολας.:p

προσωπικα δε θα εβγαινα με καποιον αγνωστο..

εστω δλδ πως ερχεται ο χ στο ιατρειο,και μου ζηταει μετα να βγουμε.

ακομα και ελευθερη να ειμουν,παλι,δε θα εβγαινα..

απο εκει και περα,αν τον γνωριζα υπο αλλες συνθηκες, πχ σε παρεα με κοινους γνωστους κτλ κτλ,δλδ δεν ηταν καποιος εντελως ξεκαρφωτος, αν μου ζητουσε ο χ να βγουμε, αν μου αρεσε σαν ανθρωπος(οσο θα ειχα μαθει) οκ,μπορει και να εβγαινα αλλα θα ειχα κοσμο σταντ μπαι.

Αυτο ειναι κλασσικη γνωρισμα των γυναικων.

Αν ο αντρας δεν ειναι φιλος φιλου, ξαδερφος φιλης, αδερφος φιλης, γνωστος φιλου κ.λ.π. και δεν εχουμε το ISO του, δεν του δινουμε καμια ευκαιρια. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως μπορειτε εσεις οι αντρες να ταζετε λαγους με πετραχειλια να ειναι ολα τελεια για λιγους μηνες και ξαφνικα κινητο κλειστο εξαφανιση πληρης σαν να πεθανατε?

που ειναι ολα τα λογια που κανεις ωρες ατελειωτες βραδυα που ειναι οι υποσχεσεις που ειναι η φιλια και πανω απ ολα η ανθρωπινη σχεση που δημιουργητε που για μενα ειναι και το πιο σημαντικο?τοσο παραμυθι? αυτο αξιζει οσκαρ ερμεινιας. το δικο μου μυαλο δεν χωραει τοσο ψεμα, γιατι ?

πολλες απαντησεις μπορουν να δωθουν στο ερωτημα σου..το θεμα ειναι,σε νοιαζει να τους μαθεις?

Αυτο ειναι κλασσικη γνωρισμα των γυναικων. Αν ο αντρας δεν ειναι φιλος φιλου, ξαδερφος, αδερφος φιλης κ.λ.π. και δεν εχουμε το ISO του, δεν του δινουμε καμια ευκαιρια. :lol:

καθε κανονας εχει και την εξαιρεση του.κι εγω απεφευγα παντα γνωριμιες με εντελως αγνωστους κτλ κτλ

και κοιτα να δεις...τελικα την επαθα απο εντελως "αγνωστο"

γκιβ λαβ ε τσανς!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

πολλες απαντησεις μπορουν να δωθουν στο ερωτημα σου..το θεμα ειναι,σε νοιαζει να τους μαθεις?

καθε κανονας εχει και την εξαιρεση του.κι εγω απεφευγα παντα γνωριμιες με εντελως αγνωστους κτλ κτλ

και κοιτα να δεις...τελικα την επαθα απο εντελως "αγνωστο"

γκιβ λαβ ε τσανς!

μια αο τα ίδια..έλεγα και "κατηγορούσα" σαν επιπόλαια τα άτομα που "σκαλώνουν",έτσι..στα καλά καθούμενα..Και μόλις έπαθα και εγώ την πλάκα μου παρόμοια απλά :X

και το χειρότερο; όσο βάζω τη λογική μου,τόσο δε βγάζω άκρη..όσο και αν προσπαθώ να αντιληφθώ "προς τι" το αμοιβαίο "κρυφτούλι" απο το Πάσχα και μετά,τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι

Αυτο ειναι κλασσικη γνωρισμα των γυναικων.

Αν ο αντρας δεν ειναι φιλος φιλου, ξαδερφος φιλης, αδερφος φιλης, γνωστος φιλου κ.λ.π. και δεν εχουμε το ISO του, δεν του δινουμε καμια ευκαιρια. :lol:

καλά,έλιωσα όπως το είπες...σαν να λέμε pedigree έ; :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

δύσκολο να εννοούσαμε τα ίδια ;)

απλά δώσαμε διαφορετική προέκταση του ίδιου πράγματος

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Α ειναι πολυ απλο,βρισκουμε μια που μας αρεσει,την πιανουμε το μπιρι μπιρι,της ταζουμε πραματα για να ''εκτιμησει'' την ανθρωπινη σχεση που και καλα αναπτυσουμε,μετα ψαχνουμε το φικι φικι (καλα σαρωνω ε?),καποιες πεφτουν στα ταματα,καποιες θελουν και αλλο μπλα μπλα βραδυνο για καμποσο καιρο.Αν τελικα δεν μας αρεσει το φικι φικι ή κουραστουμε φευγουμε μανι μανι.Γιατι ομως?Γιατι πολυ απλα οι θυσιες ειναι δυσαναλογες των κερδων..πολυς κοπος,μεγαλο ρισκο,η ζωη ειναι μικρη,αρπαζουμε τις ευκαιριες και οχι αυτες που θα μπορουσαν να γινουν ευκαιριες μετα απο λιγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διότι αυτά θέλετε να ακούσετε. Σας αρέσει να σας παραμυθιάζουν. Οχι, δεν είμαι υπέρ του ψέμματος, ούτε και της απόκρυψης της αλήθειας.

Το να εξαφανίζεσαι ξαφνικά πάντως χωρίς να δίνεις μια εξήγηση και να μην απαντάς σε sms ή να μη σηκώνεις τηλέφωνα δεν είναι και πολύ αντρίκια συμπεριφορά.

δεν ειναι τρομερο? δεν μου χει ξανατυχει. και εγινε απο την μια μερα στην αλλη στην κυριολεξια.

δεν μπορω να καταλαβω και να δικαιολογησω μια τετοια συμπεριφορα, απορω γιατι ενας αντρας μπορει και το κανει αυτο τοσο ευκολα, ας απαντησει αντρας παρακαλω σας ειναι τοσο ευκολο οσο το κανετε να φαινετε? δηλαδη την μια μερα εισαι με την κοπελα περνας τελεια γελας κανεις σχεδια για τις επομενες μερες και ξαφνικα ξυπνας το πρωι και λες βαζω χι? ετσι απλα?

γιατι εγω δεν μπορω να πεταξω τοσο ευκολα εναν ανθρωπο απο διπλα μου ειτε αυτο ειναι σχεση ειτε φιλια? δεσιμο κανενα? τοσο παραμυθι?

Don't give up! :!:

Cavaradossi, τα ίδια κάνετε κι εσείς, μην το ψάχνεις το θέμα, δεν υπάρχει εξήγηση...

Το να θελει να την φιλησει στο πρωτο "ραντεβου" δεν ειναι δα και αξιοπεριεργο. 28χρονων γαιδαρα ειναι, οχι κανα 14χρονο, δεν θα κοκκινισει κιολας.

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά όποτε δεν το έκανα, έχανα το τραίνο...Πίστεψέ με, δεν είμαι υπέρ...

δεν ειναι τρομερο? δεν μου χει ξανατυχει. και εγινε απο την μια μερα στην αλλη στην κυριολεξια.

δεν μπορω να καταλαβω και να δικαιολογησω μια τετοια συμπεριφορα, απορω γιατι ενας αντρας μπορει και το κανει αυτο τοσο ευκολα, ας απαντησει αντρας παρακαλω σας ειναι τοσο ευκολο οσο το κανετε να φαινετε? δηλαδη την μια μερα εισαι με την κοπελα περνας τελεια γελας κανεις σχεδια για τις επομενες μερες και ξαφνικα ξυπνας το πρωι και λες βαζω χι? ετσι απλα?

γιατι εγω δεν μπορω να πεταξω τοσο ευκολα εναν ανθρωπο απο διπλα μου ειτε αυτο ειναι σχεση ειτε φιλια? δεσιμο κανενα? τοσο παραμυθι?

εσυ βρε κουκλα μου μιλας για μερες..εχω ζησει απο πολυ κοντα σκηνικο που το ζευγαρι τα ειχανε 5 χρονια..ο τυπος μαλιστα ειχε κανει και προταση γαμου στην αλλη..και μια μερα απλα σταματησε να απαντα στις κλησεις,δεν επερνε τηλεφωνο κτλ κτλ

ωραια το δεχομαι οτι το κανουν και μετα απο χρονια..γιατι ομως?

δωσε μια εξειγηση πες δεν γουσταρω να σου μιλαω αλλο βρισε κανε κατι, μην εξαφανιζεσαι ετσι απλα ρε ****το ειναι τρελο αυτο το πραγμα! και προσωπικα ξερω πολλους που το χουν κανει και σε αλλες ενω δεν ξερω καμια γυναικα που να χει φερθει με αυτον τον τροπο.

Mπα μην το λες εχω ακουσει και τετοιες περιπτωσεις.

Παντως αυτο που λες ειναι μεγαλη βλακεια. Το να μην εχεις τα κοτσια να δωσεις μια εξηγηση ειναι τελειως ανανδρο.

Πως το κανει καποιος αυτο και μετα ειναι ενταξει με τον εαυτο του δεν μπορω να το καταλαβω.

δωσε μια εξειγηση πες δεν γουσταρω να σου μιλαω αλλο βρισε κανε κατι, μην εξαφανιζεσαι ετσι απλα ρε ****το ειναι τρελο αυτο το πραγμα! και προσωπικα ξερω πολλους που το χουν κανει και σε αλλες ενω δεν ξερω καμια γυναικα που να χει φερθει με αυτον τον τροπο.

Νιωθω οτι εισαι φορτισμενη αλλα μη τα παραλες κιολας...

Να σου πω εγω πολλες που ξερω!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

γιατι ειναι κοτες

γιατι εχουν λερωμενη την φωλια τους

γιατι βρηκαν κατι καλυτερο και βαριουνται να χρυσωνουν χαπια

γιατι δεν αξιζει η αλλη εξηγησεις γιατι και πως

γιατι ετυχε πραγματικα κατι σοβαρο

γιατι ετσι περιεργα την ειδαν και δεν εχουν να πουνε κατι

ξερεις ποσα γιατι μπορω να αραδιασω?

το ζητημα ειναι,οτι αυτα τα γιατι σε αυτους που τα λενε συχνα φανταζουν σοβαρα ενω σε αυτους που τα ακουνε- γελοια.

αλλα μη λεμε πως δε το κανουν και οι γυναικες αυτο..η μ@λ@κι@ ειναι unisex καμια φορα.:)

η διαφορα σε μια σχεση μεγαλης διαρκειας ειναι οτι οφειλει να πει κατι, ενω σε γνωριμια λιγων ημερων το θεωρει "δεδομενο" πως δεν εχει καμια υποχρεωση.καλως ή κακως.:O

ουτε εγω μπορω να το καταλαβω, θα μου πεις εδω κανουν χειροτερα οι ανθρωποι και μετα πεφτουν να κοιμηθουν ησυχα σε αυτο θα κολησουν? ..

γιατι ειναι κοτες

γιατι εχουν λερωμενη την φωλια τους

γιατι βρηκαν κατι καλυτερο και βαριουνται να χρυσωνουν χαπια

γιατι δεν αξιζει η αλλη εξηγησεις γιατι και πως

γιατι ετυχε πραγματικα κατι σοβαρο

γιατι ετσι περιεργα την ειδαν και δεν εχουν να πουνε κατι

ξερεις ποσα γιατι μπορω να αραδιασω?

το ζητημα ειναι,οτι αυτα τα γιατι σε αυτους που τα λενε συχνα φανταζουν σοβαρα ενω σε αυτους που τα ακουνε- γελοια.

αλλα μη λεμε πως δε το κανουν και οι γυναικες αυτο..η μ@λ@κι@ ειναι unisex καμια φορα.:)

η διαφορα σε μια σχεση μεγαλης διαρκειας ειναι οτι οφειλει να πει κατι, ενω σε γνωριμια λιγων ημερων το θεωρει "δεδομενο" πως δεν εχει καμια υποχρεωση.καλως ή κακως.:O

ηταν 2 μηνες δεν ηταν χρονια σιγουρα αλλα και γω δεν δικαιουμαι μια εξηγηση? ειμασταν ολη μερα μαζι τι σκατα θελω να ξερω. ειναι τρελα αυτο που συμβαινει.:(

Όντως είναι άναδρο να φεύγεις έτσι ξαφνικά. Πες τουλάχιστον φεύγω χωρίς καμία εξήγηση (αν και χρειάζεται). Άμα φεύγεις έτσι είναι λες και φοβάσαι κάτι. Αυτό δε το καταλαβαίνω. Πάντως δε νομίζω να σέβονται τον εαυτό τους τέτοιοι τύποι. Αλλά αν εκλάβουν κι αυτοί τέτοια συμπεριφορά έκει έχει γέλιο η υπόθεση.

Cavaradossi ξέρεις πόσες γυναίκες συμπεριφέρονται όπως οι άντρες που περιγράφεις.... Άσε μην τη ψάχνεις τη δουλειά. άμα σου τύχει τέτοιο πάλι καλά να λες που έφυγε.

Hello !

ηταν 2 μηνες δεν ηταν χρονια σιγουρα αλλα και γω δεν δικαιουμαι μια εξηγηση? ειμασταν ολη μερα μαζι τι σκατα θελω να ξερω. ειναι τρελα αυτο που συμβαινει.:(

προφανως ή ξενερωσε ή σπαστηκε ή απλα ειδε πως δεν κολαει η φαση.

σταματα να καθεσαι και να το σκεφτεσαι γιατι δεν αξιζει ουτε αυτο..

ξενερωσε κιολας ο παμπογερος δεν φτανει που ηταν διπλα του μια μικρη την ειδε και καπως.

τα χω παρει πολυ ασχημα

ενα ενα μας τα λες...ηταν και μεγαλης ηλικιας??

αποκλειεις το ενδεχομενο να ηθελε απλα να περασει καλα?

και αυτο ειναι δικαιολογια το οτι ηθελε απλα να περασει καλα?

καποια πραγματα δεν τα λες η δεν τα κανεις αμα θες απλα να περασεις καλα.

ντροπη του ειλικρινα.

δε τον δικαιολογω.απλα σου λεω τι πιθανον να συμβαινει.

μπορει να σκεφτηκε πως αν σου ζητησει απλα να περασετε καλα,θα εχανε την ...καλοπεραση.ε οποτε σου πουλησε παραμυθι κι εσυ μασησες.

αποψη μου ειναι να προχωρησεις χωρις να ασχοληθεις καθως και μονη σου βλεπεις πως δεν αξιζει.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...