Jump to content

Friends (NBC)

PaFmAn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση...

Ξερει κανεις απο ποια season ειναι τα επεισοδια που δειχνει τωρα το star?????:confused:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Πες μας κάτι που να έδειξε σήμερα να σου πω :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μια ερωτηση...

Ξερει κανεις απο ποια season ειναι τα επεισοδια που δειχνει τωρα το star?????:confused:

Ειναι στα μισα.season 5.Μαλιστα σημερα εδειξε 3 επεισοδια.

Ευχαριστω!!!

Εδειξε 3 οπως λεει και ο jim19, και ειχε αυτο που ο τζοι θα επαιζε στο "Νομος και Ταξη", αυτο με τον "πυροβολισμο" οταν ειχαν παει για παρακολουθηση τα αγορια με τον αστυνομικο που τα χει η φοιβη και το πρωτο ηταν που επιασε δουλεια στο Ραλφ Λωρεν η Ρειτς!!!

Κορυφαια στιγμη: Ο υποτιτλος στα λογια της Ρειτσελ: "Θα παρει προαγωγη η ντουμανιαρα":lol: :lol: :lol: :lol:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

κορυφαια ατακα οντως... ακου ντουμανιαρα!!! εχουμε μια γλωσσα ομως... απιστευτη!!!!

και ο τζοι με το φαγητο... τρελο γελιο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Παιδια θυμαστε ποια σεζον ειναι αυτη που ο Joey,πινει ενα γαλονι γαλα???Γιατι εγω πριν λιγο το ειδα στη τελευταια στον υπολογιστη μου.Μηπως ομως το ειχε δειξει σε καποια απο τις πρωτες σεζον,και απλα το εδειξε ξανα???Η δεν ισχυει αυτο που λεω???Γιατι απο τις πρωτες 3 σεζον εχω δει ελαχιστα επεισοδια...

Σαιζον 10.

The One Where Joey Speaks French

Είναι η τελευταία σκηνή του επεισοδίου όπου μαζί με τη Phoebe σβήνουν από το βιογραφικό του όλες τις ψεύτικες "δεξιότητές" του και προσπαθεί να της αποδείξει πως το να πιει ένα γαλόνι γάλα είναι πραγματικό.

:) Τρελό γέλιο το επεισόδιο

Phoebe: Repeat after me: Je m'appelle Claude

Joey: Je de coupe plough!

:respect:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Σαιζον 10.

Είναι η τελευταία σκηνή του επεισοδίου όπου μαζί με τη Phoebe σβήνουν από το βιογραφικό του όλες τις ψεύτικες "δεξιότητές" του και προσπαθεί να της αποδείξει πως το να πιει ένα γαλόνι γάλα είναι πραγματικό.

ΠΩωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΕΖΟΝ!!!!! JOEY ΘΕΟΣ!! Την κατέχει την γαλλική! :lol: :lol: :lol:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Σαιζον 10.

Και η Φοιβη να ουρλιαζει... "you're not speaking french!!!!!!!":lol: :lol: :lol:

Απιστευτο επεισοδιο!!!!!:respect:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Και η Φοιβη να ουρλιαζει... "you're not speaking french!!!!!!!":lol: :lol: :lol:

Απιστευτο επεισοδιο!!!!!:respect:

Πω, πω! Καλα, όταν ουρλιάζει σ'εκείνη τη σκηνή η Φοίβη είναι όλα τα λεφτά! Το‘βλεπα κ το ξανάβλεπα στο dvd. Μιλάμε για ανεκτίμητο στιγμιότυπο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Πω, πω! Καλα, όταν ουρλιάζει σ'εκείνη τη σκηνή η Φοίβη είναι όλα τα λεφτά! Το‘βλεπα κ το ξανάβλεπα στο dvd. Μιλάμε για ανεκτίμητο στιγμιότυπο!

Πραγματι τρελο γελιο..Και εκει που παθαινει το εγκεφαλικο ο πατερας της Ρειτς,και σε καποια φαση μπαινει μεσα ο Ρος,πιστευοντας οτι ο πατερας της απο την αναισθησια κοιμαται,και ανοιγει τη τηλεοραση και βλεπει ντοκυμαντερ για τους.....δεινοσαυρους....και ολος ο διαλογος που επακολουθει....Αφου ο Ρος εχει βαλει τα ποδια του πανω στο κρεβατι του πατερα της,αυτος ξυπνει και του λεει..:Μου κουνησες το καθετηρα!!!!:lol: :lol:

• 2 weeks later...

:lol: Φοβερός τίτλος καταρχάς!

Πάντως από το λίγο που διάβασα στο imdb, δεν θα με απέτρεπε από το να το έβλεπα αν έπεφτε στα χέρια μου.

Δεν λές, πάλι καλα που παίζει ο Simon Pegg από το SHAUN OF THE DEAD ?

• 6 months later...
Μια κομμενη(?) σκηνη απο το FRIENDS...Προσωπικα δεν την εχω ξαναδει και εχει πολυ γελιο...ειδικα η Phoebe!
:)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το "Πρωτο Θεμα" θα βγαζει σε dvd τις σεζον απο τα φιλαρακια πιθανοτατα απο την αλλη κυριακη!!!!!!!!:up:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Το "Πρωτο Θεμα" θα βγαζει σε dvd τις σεζον απο τα φιλαρακια πιθανοτατα απο την αλλη κυριακη!!!!!!!!:up:

Εισαι σιγουρος??Νομιζω οτι απλως κανει μια αναφορα στις καλυτερες στιγμες των σεζον απλα.Για την ιστορια σημερα παικτηκε το τελευταιο επεισοδιο απο το Σταρ.

Για την ιστορια σημερα παικτηκε το τελευταιο επεισοδιο απο το Σταρ.

Οπότε από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει ακόμη μία επανάληψη... Όχι ότι μας χαλάει δηλαδή... :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Εισαι σιγουρος??Νομιζω οτι απλως κανει μια αναφορα στις καλυτερες στιγμες των σεζον απλα.Για την ιστορια σημερα παικτηκε το τελευταιο επεισοδιο απο το Σταρ.

Ειμαι σιγουρος γιατι το λεει καθαρα...;)

Θα δινουν Friends και sopranos !!!!!

Πως τα καταφεραν να παρουν τα dvd απορω....

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Εγώ κατάλαβα ότι θα δώσουν Friends & Sopranos σε DVD αλλά λεπτομέρειες για το πως και πότε δεν έδωσαν.

Το Sopranos πολύ θα με βόλευε να το πάρω έτσι αλλά φοβάμαι ότι θα το έχουν πετσοκομμένο όπως δίνουν και τις ταινίες :wacko:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Παιδια μια μεγαλη βοηθεια...Μηπως ξερει κανεις να μου πει που μπορω να κατεβασω for free το πως γυριστηκαν και τα σαρδαμ που κανουν τα φιλαρακια απο καθε σαιζον?Τα εχω βρει στο youtube αλλα δεν ξερω πως θα τα κατεβασω στον υπολογιστη μου...Οποιος ξερει ας βοηθησει!