Jump to content

Lerris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    812
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lerris

  1. Θα παρακαλέσω μόνο όποιος το δει και έρθει να πει εντυπώσεις να βάλει spoiler tags και να μην του ξεφύγει τίποτα από την πλοκή! :)
  2. Ναι, όντως άλλαξε η ηθοποιός. Εμένα πάλι, η καινούργια μου φαίνεται καλύτερη. Η προηγούμενη παραήταν αντράκι στο ρόλο, ενώ αυτή μου φαίνεται πως το παίζει στο σωστό μέτρο. ;) Btw, πολύ καλύτερο το δεύτερο επεισόδιο από το πρώτο. Είχε πολύ γέλιο!
  3. Τελικά μαθεύτηκε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας και θα είναι στις 30 Οκτωβρίου: http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=60&parent_id=45&movie_id=001849 Μια εβδομάδα δηλαδή από αυτή της Αμερικής. ;) Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει ειδική προβολή και πάλι στις 23, 24 όπως συνέβη και πέρσι. Θα το ξέρουμε από βδομάδα. :rolleyes:
  4. Ωραία! :D Ας ελπίσουμε να γίνει και φέτος! Πέρυσι ήθελα πολύ να πάω στην πρώτη προβολή αλλά δεν βόλεψε. Φέτος πιστεύω να μπορέσω! :p
  5. Ευχαριστώ. Μακάρι να ισχύει... Πέρσι πάντως, στο 4, ήρθε με μια βδομάδα καθυστέρηση η επίσημη πρεμιέρα, ενώ στα Village είχε ειδική προβολή την ίδια βραδιά με την Αμερική. ;)
  6. Για εξωτερικό ξέρω. ;) Για Ελλάδα ρωτάω αν έχει μαθευτεί πότε έρχεται.
  7. Ξέρει κανείς αν έχει ανακοινωθεί πότε θα είναι η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στις Ελληνικές αίθουσες;
  8. Yep, that's me! Ευχαριστώ, να'σαι καλα! Χε, χε! Μην το λες! Με τον Λούκας ποτέ δεν ξέρεις! Για όλα είναι ικανός έτσι όπως το'χει χάσει τελευταίως! :p
  9. Ναι, το τρέιλερ είναι όντως του τρίτου κύκλου. Θυμάμαι που το είδα πέρσι λίγο πριν αρχίσει ο τρίτος κύκλος. Φανταστικό τρέιλερ πάντως!
  10. Κι όμως, αν πάτε εδώ, στο Σάββατο 12 Απριλίου, και μπείτε στην περιγραφή του επεισοδίου του ΟΤΗ θα δείτε ότι γράφει την πλοκή του 5x01. Οπότε, θα ξεκινήσει να προβάλει και τον 5ο κύκλο αμέσως. ;)
  11. :blink: Ελπίζω να μην αληθεύει με τίποτα! Είπαμε έγινε μία, έγινε δύο, τέρμα!
  12. Κοίτα, εγώ είμαι ικανοποιημένος με την ως τώρα πορεία της σειράς. Νομίζω πως φέτος το πάνε πολύ καλά και η μεταπήδηση 4 χρόνια μπροστά ήταν έξυπνη κίνηση και την εκμεταλλεύτηκαν καλά Αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και διάθεση, πιστεύω θα είναι καλή και η επόμενη σαιζόν! ;) Α, και μην ξεχνάμε ότι επανέρχονται Οπότε από φέτος κιόλας η σειρά θα γίνει και πάλι πιο πικάντικη! :cool:
  13. Φίλε stroggoff, νομίζω τα ξεκαθάρισες καλύτερα απ' όλους σχετικά μ' αυτό το θέμα. Δεν είχα διαβάσει το μήνυμά σου την τελευταία φορά πριν απαντήσω. Νομίζω έδωσες τη σωστότερη απάντηση. ;)
  14. Oh yes, guys!! :yahoo: Είναι γεγονός! 18 επεισόδια για φέτος και full 6th season του χρόνου!! :up: Αυτά είναι!!! :dance: :clap:
  15. Κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Αλλά μάλλον το παίρνεις κάπως "κυριολεκτικά" και ο Ντάνιελ μάλλον το χρησιμοποίησε "μεταφορικά" (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την λέξη). Πιστεύω πως αυτό που λέω στο προηγούμενο post μου εννοεί, απλώς χρησιμοποίησαν τις συγκεκριμένες λέξεις οι σεναριογράφοι τη συγκεκριμένη στιγμή, γιατί ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί εντελώς ότι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι αυτό που επιρρεάζει τον χρόνο κατά την είσοδο-έξοδο στο νησί. Όμως, από την άλλη ίσως και όντως να παίζει κάτι με τον χρόνο πάνω στο νησί το οποίο δεν μας έχουν αποκαλύψει ακόμα. (Αν και δύσκολο το κόβω... ;))
  16. just_a_comment, μάλλον δεν έχεις καταλάβει σωστά την πρόταση του Ντάνιελ. Είπε: "Υour perception of how long your friends have been gone is not necessarily how long they 've actually been gone." Σωστά; Σε ελεύθερη μετάφραση τι μας λέει: "Το πόση ώρα νομίζεις ότι λείπουν οι φίλοι σου, δεν είναι το πόση ώρα λείπουν στην πραγματικότητα". Δεν λέει: "Υour perception of how the time is running on this island, is not necessarily how the time is actually running". Δεν ξέρω αν κατάλαβες ακριβώς τι θέλω να πω. Δηλαδή με λίγα λόγια η δήλωση του Ντάνιελ είχε να κάνει με την αντίληψη του πόσο λείπουν οι φίλοι του Τζακ γενικά και όχι σε σχέση με τον χρόνο επάνω στο νησί, όπως νομίζεις. Και εκτός νησιού να βρίσκονταν ο Τζακ κ οι υπόλοιποι τα ίδια λόγια θα έλεγε, γιατί αναφερόταν στο "ηλεκτρομαγνητικό πεδίο" που βρίσκεται στην εισοδο-έξοδο του νησιού και όχι στο ίδιο το νησί. ;) Γιατί μπερδεύεστε, βρε παιδιά; Το "your" το είπε ο Ντάνιελ, γιατί πολύ απλά αυτός γνώριζε ήδη τι παίζει με τον χρόνο όταν μπαίνεις/βγαίνεις απ' το νησί. Ε, εκείνη τη στιγμή μίλαγε στον Τζακ και την Τζούλιετ που δεν γνώριζαν, γι' αυτό είπε "your perception" και όχι "our perception". Νομίζω πως είναι απλό.
  17. +1. Και εμένα μ' άρεσε αρκετά το επεισόδιο. Το μόνο που με χάλασε Γενικώς είχε μερικές ωραίες στιγμές. ;) Υ.Γ. joel_barris,
  18. Δεν διαφωνώ φίλε μου, ο ήχος σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πάρα πολύ καλός και προσεγμένος. Τώρα, πάνω στο τραγούδι της Καλομοίρας, εμένα το κουπλέ μού φάνηκε play-back και το ρεφρέν live. Τέλος πάντων, το σίγουρο είναι πως σε μερικά σημεία χτυπούσε ότι ήταν play-back, ενώ Χρύσπα-Μαρτάκης το είπαν εξολοκλήρου live. Και η απορία μου είναι ότι το πέρασαν έτσι στο ντούκου οι ιθύνοντες; Δεν υποτίθεται πως είναι υποχρεωτικό να τραγουδάνε όλοι live στη συγκεκριμένη βραδιά (αλλά και τη βραδιά eurovision);
  19. Ρε παιδιά, δεν πρόκειται να το πω με κακία, ούτε έχω καμία τέτοια πρόθεση, γιατί δεν υποστήριζα ιδιαίτερα κάποιο απ'τα 3 κομμάτια, αλλά η Καλομοίρα τραγούδησε playback! Ήταν προφανέστατο! Έκανε πραγματικά μπαμ σε σχέση με Χρύσπα-Μαρτάκη, οι οποίοι λαχάνιαζαν σε δυο-τρεια σημεία! Ενώ η Καλομοίρα, αν προσέξετε όταν ξαναδείτε την εμφάνισή της, μόνο στο ρεφρέν ακουγόταν live (αν και μέχρι και εκεί παίζει να ήταν play-back live! Αν βγάζει νόημα αυτό που είπα! :wacko: ). Όλο το υπόλοιπο φαινόταν πάρα πολύ ότι ήταν στάνταρ play-back. Και ξαναλέω ότι δεν το λέω με κακία, ούτε επειδή υποστηρίζω κάποιο απ'τα άλλα δύο παιδιά, ούτε επειδή θέλω να ανοίξω κάποια διαμάχη. Απλώς μου χτύπησε άσχημα στο μάτι και ήθελα να το μοιραστώ. ;)
  20. Ούτε εμένα με χαλάει ιδιαίτερα η φωνή της Μπρουκ. Απλώς καθαρά από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να μάθω τι της συνέβη, αν όντως ήταν κρυωμένη όταν γύριζαν τα επεισόδια ή αν έχει πάθει κάτι μόνιμο (πχ από το κάπνισμα, ας πούμε).
  21. Εδώ είμαι κ γω ρε παιδιά, απλώς είχα λιώσει με την εξεταστική και δεν προλάβαινα πολλά-πολλά!! :whip: Τώρα που ξεμπέρδεψα όμως, επιστρέφω δριμύτερος!! :p Το 5χ08 ωραίο επεισόδιο, αλλά όχι τόσο καλό όσο τα προηγούμενα της 5ης! Υ.Γ. pro-Χέιλι club is here!! Μαζί σας, Eva, VeCo!!! Όσο για τους αντίπαλους, come and get it!! :food: :p
×
×
  • Create New...