one_tree_hill Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Πειτε μου αν το κάνω CID 50 το w810 θα παίρνει wav πάνω απο 16 khz ? πώς να πάρει ρε συ...άμα αλλάξει η erom????:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Δεν μπορώ να κάνω κάτι με το erom ή κάτι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 ε,αυτό σου λέω...θα αλλάξει η erom σε 50άρα...So what???και τότε,θα σου πω καλά εγώ:p πύτε αυτό που θες,ούτε patches! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Γιατί τόση κάψα κι εσύ; για τα WAV; τα MP3 είναι σαφώς μικρότερα σε μέγεθος... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Δηλαδή δεν θα παίρνει patches αλλά θα παιρνει WAV πανω απο 16 khz σωστά ? mclound το WAV έχει πιο καλή ποιότητα σε ήχο αλλά το κακό είναι οτι τρώει πολύ χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Δηλαδή δεν θα παίρνει patches αλλά θα παιρνει WAV πανω απο 16 khz σωστά ? mclound το WAV έχει πιο καλή ποιότητα σε ήχο αλλά το κακό είναι οτι τρώει πολύ χώρο Όχι ρε φίλε, και να αλλάξεις την erom το ίδιο πράγμα είναι, δεν θα παίρνει τα αρχεία που θέλεις. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Δηλαδή καλύτερα να το αφήσω όπως είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Τελικά θα κρατήσω το W810 γιατι ανακάλυψα οτι παίρνει το nero digital audio σε μορφή mp4 έχει codec ΑΑC και παίρνει 448 kbps και 44100hz και είναι πιο καλο απο το mp3 και το wma και παρατήρησα στο walkman player οτι οταν ανοίγω το mp4 στα 448 kbps(nero digital audio) οταν ρυθμίζω το πρίμα που είναι τερμα δεξια παρατήρησα οτι ανέβηκε στα 17khz όποτε ανοιγω αυτο τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Τελικά θα το κρατήσω γιατι ανακάλυψα οτι το W810 παίρνει το nero digital audio σε μορφή mp4 έχει codec ΑΑC και παίρνει 448 kbps και είναι πιο καλο απο το mp3 και το wma και παρατήρησα στο walkman player οτι οταν ανοίγω το mp4 στα 448 kbps(nero digital audio) οταν βάζω πρίμα τα πρίμα είναι στα 17khz. βάζουμε καμιά τελεία πού και πού:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkwizard Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 γινεται να αυξησουμε τη χωρητικοτητα των sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 γινεται να αυξησουμε τη χωρητικοτητα των sms? οχι... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 γινεται να αυξησουμε τη χωρητικοτητα των sms? Δυστηχως οχι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos2 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Παιδια καλησπερα,γνωριζει κανενας τι αλλαζει το firmware update μεσω seus???Γιατι εχω βαλει κατι modded acoustic drivers klp...Ευχαριστω.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 δε θα αφαιρεθεί τίποτα,μόνο patches,αν έχεις...αλλά μη κάνεις αναβάθμιση...δε προσφέρει τίποτα,μ'ονο αναβάθμιση σε cid50... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Τι γίνεται οταν κάνουμε unlock το κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 στην ελλάσα,τίποτα...αν είναι κλειδωμένο πχ στην O2,μπορείς να βάλεις κάρτα μόνο της Ο2...Με ξεκλείδωμα βάζεις ό,τι θες... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 επίσης αν έχεις vodafone menu πχ και το ξεκλειδώσεις θα περάσεις το εργοστασιακό (αυτό έκανα και εγώ) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Δηλαδή αυτο που εκανα εγώ flashing και εβαζα firmwire σημαίνει οτι είναι unlock σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzil Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 μήπως γνωρίζει κανείς με ποίον τρόπο μπορώ να διαβάζω αρχεία τύπου excel στο κινητό μου? έχω φορτώσει το top 610 excel, το microsoft excel και το mini excel αλλά όταν περνάω κάποιο αρχείο excel από το pc στο κινητό δεν μπόρω να το ανοίξω και να το διαβάσω. ξέρει κανείς κάτι? thank u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 μήπως γνωρίζει κανείς με ποίον τρόπο μπορώ να διαβάζω αρχεία τύπου excel στο κινητό μου? έχω φορτώσει το top 610 excel, το microsoft excel και το mini excel αλλά όταν περνάω κάποιο αρχείο excel από το pc στο κινητό δεν μπόρω να το ανοίξω και να το διαβάσω. ξέρει κανείς κάτι? thank u Νομίζω πως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzil Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργώ αρχεία office μέσω κάποιον προγραμμάτων, αλλά όχι και να βλέπω, επεξεργάζομαι αρχεία που πέρασα στο κινήτο από το pc. για να κάνω αυτή τη δουλεία ποιο κινήτο θα χρειαζόμουνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 επίσης αν έχεις vodafone menu πχ και το ξεκλειδώσεις θα περάσεις το εργοστασιακό (αυτό έκανα και εγώ) χωρις κανενα προβλημα???? Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 χωρις κανενα προβλημα???? Με απώλεια εγγύησης και ένα μικρό κόστος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 καλα η εγγυηση εχει λιξει αλλα το καστος??? Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Αν δεν κάνεις την μετατροπή μόνος σου και το πας σε κάποιο κατάστημα προφανώς θα πληρώσεις. Αυτό εννοώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts