Christos kitsos Δημ. 26 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαΐου 50 minutes ago, freddaras said: τα ιδια τραβαω τωρα με το 55 ..με κουρασε στο χερι αν και σε γενικες γραμμες παραμενει βραχος ! \ Πήγαινε στο Α57 freddaras νομίζω ήρθε η ώρα για την αλλαγή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. 27 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαΐου 16 ώρες πριν, freddaras said: τα ιδια τραβαω τωρα με το 55 ..με κουρασε στο χερι αν και σε γενικες γραμμες παραμενει βραχος ! \ Το πως κάθεται ένα κινητό στο χέρι είναι κάτι που δεν το αναφέρουν πολλοί... τι να το κάνω να έχει καλά χαρακτηριστικά αλλά να είναι τούβλό στο χέρι, αυτός ήταν και ο λόγος που έδωσα το s25 ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. Τετάρτη στις 09:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:46 πμ Από σημα πως πάει παιδιά? Πιάνει καλό γενικα; Οι κάτοχοι είστε ευχαριστημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigipp.1972 Δημ. Τετάρτη στις 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:51 μμ Κάτοχος του εδώ και 2 μήνες. Απόλυτα ευχαριστημένος. Θέμα λήψης σήματος δεν διαπιστώθηκε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. Χθες στς 11:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:10 πμ 19 ώρες πριν, sigipp.1972 said: Κάτοχος του εδώ και 2 μήνες. Απόλυτα ευχαριστημένος. Θέμα λήψης σήματος δεν διαπιστώθηκε. Καμερα; μπαταρία; ικανοποιημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Κάμερα, μπαταρία, nightography, AI κλπ; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigipp.1972 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την κάμερα και την μπαταρία. ΑΙ δεν δοκίμασα, καθώς αφενός δεν κατέχω το άθλημα, αλλά και αφετέρου προερχόμενος από Xiaomi 13 Pro+ δεν έχω συγκριτικά. Μου όμως δώσατε το ερέθισμα να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts