Jump to content

POCO X8 Pro/X8 Pro Max

tsimisde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 110
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, skiniko said:

Ωραία θήκη φίλος

Περαστικος απο καλλιθεα-Αθηνα την ειχε πριν καιρο μια συν μια δωρο.Τωρα σκετη ....

https://www.cell-phones.gr/tiki-pc-tpu-carbon-cover-magsafe-xiaomi-poco-f7-ultra-black?search=Xiaomi Poco F7 Ultra&description=true&sort=p.sort_order&order=ASC&limit=36

Για τα χρώματα, έχει δίκιο ο συνάδελφος πιο πάνω, μόνο τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις έχει....

Screenshot_2026-03-31-07-14-00-798_com.android.settings-edit.jpg

Βαλε ζωντανια και το κυκλακι εκεί που το έχω παρακάτω για να καθαρίσει το λευκό απ' την μπεζιλα...

Screenshot_2026-03-30-17-26-44-763_com.android.settings-edit.jpg.1630de9c1e9794a6c8d84867491acf9a.jpg

Edited by s_nova

Εμενα πανττως το PocoX8 Pro Max αρχισε να μου γιαλιζει το ματι ! Και απο reviews που διαβαζω σε διαφορα sites οι photos δεν μου φαινονται και τοσο χαλια ! Δεν ξερω βασικα και τι θέλει και ο καθενας απο το κινητό  του εγώ στην ηλικια που ειμαι στο θεμα καμερας θέλω τα βασικα ! Μια καλη photo οταν την χρειαστω είτε για χαβαλε είτε για social στα ορια του λογικού και τέλος ! Tώρα με καλύπτει αυτο ! Μικρότερος το έψαχνα παρα πολυ στην κάμερα ! Βλέπω πλέον ότι η ΜΠΑΤΑΡΙΑ η ταχύτητα κτλ αρχίζουν να εχουν τον πρώτο λογο στην αγορά του κινητού που θα κανω ! 

Edited by freddaras

Φίλε, αξίζει, είναι τουμπανάκι το κινητό. Αγόραζα καμεροκινητά μέχρι πρότινος, επειδή με ενδιέφερε η φωτογραφία. Τώρα όμως με το Poco, δε νιώθω να στερούμαι κάτι στο θέμα κάμερα, με καλύπτει γιατί, για να είμαι ειλικρινής, η χρήση της κάμερας, είναι απλά για να βγάζω στιγμιότυπα, για μένα, για να ανεβάσω κάτι στα σοσιαλ, να στείλω καμιά φωτογραφία, συνεπώς, δε χρειάζομαι την υπέρτατη κάμερα. 

Όσον αφορά την μπαταρία, το έχω κοντά μια εβδομάδα και έχω φορτίσει μόνο τρείς φορές και θα με βγάλει ως το μεσημέρι, για να το φορτίσω για τέταρτη φορά. Με έχει κερδίσει απο τη στιγμή που φορτίζω ανά δύο μέρες, δε χρειάζομαι κάτι άλλο.

Επίσης, παρόλο που το έχω περιεργαστεί εκτενώς αυτές τις μέρες, το έχω ζορίσει με πλοήγηση, 5G, φουλ φωτεινότητα σε εξωτερικό χώρο, δεν έχω νιώσει ποτέ το άγχος ότι εξαντλείται, ούτε φεύγει σα νερό, πραγματικά έχει τον ατέλειωτο. 

Games δεν παίζω, δεν ξέρω υπό αυτές τις συνθήκες πως ανταποκρίνεται αλλά γενικά, είναι σκυλί του πολέμου, μακάρι βέβαια και σε βάθος χρόνου να αποδειχθεί έτσι....

1 ώρα πριν, tsimisde said:

Φίλε, αξίζει, είναι τουμπανάκι το κινητό. Αγόραζα καμεροκινητά μέχρι πρότινος, επειδή με ενδιέφερε η φωτογραφία. Τώρα όμως με το Poco, δε νιώθω να στερούμαι κάτι στο θέμα κάμερα, με καλύπτει γιατί, για να είμαι ειλικρινής, η χρήση της κάμερας, είναι απλά για να βγάζω στιγμιότυπα, για μένα, για να ανεβάσω κάτι στα σοσιαλ, να στείλω καμιά φωτογραφία, συνεπώς, δε χρειάζομαι την υπέρτατη κάμερα. 

Όσον αφορά την μπαταρία, το έχω κοντά μια εβδομάδα και έχω φορτίσει μόνο τρείς φορές και θα με βγάλει ως το μεσημέρι, για να το φορτίσω για τέταρτη φορά. Με έχει κερδίσει απο τη στιγμή που φορτίζω ανά δύο μέρες, δε χρειάζομαι κάτι άλλο.

Επίσης, παρόλο που το έχω περιεργαστεί εκτενώς αυτές τις μέρες, το έχω ζορίσει με πλοήγηση, 5G, φουλ φωτεινότητα σε εξωτερικό χώρο, δεν έχω νιώσει ποτέ το άγχος ότι εξαντλείται, ούτε φεύγει σα νερό, πραγματικά έχει τον ατέλειωτο. 

Games δεν παίζω, δεν ξέρω υπό αυτές τις συνθήκες πως ανταποκρίνεται αλλά γενικά, είναι σκυλί του πολέμου, μακάρι βέβαια και σε βάθος χρόνου να αποδειχθεί έτσι....

σε ευχαριστώ για τις απαντησεις ! οπως το λες ! καμερα πλεον για μια στιγμη που θες να κρατησεις και αυτο μια στο το τοσο η κατι για τα social ! οπως ειπα οι εποχες που ειχαμε τρελα με την καμερα εχουν περασει ! αν και απο οτι εχω δει σε sites και απο οτι διαβαζω η καμερα του κινητου ειναι παραπάνω απο ικανοποιητική ! σε ολα τα αλλα το κινητο φαίνεται σκυλι ! και στο θεμα μπαταρίας ! εχω απογοητευτεί με την samsunng που στο 57 δεν ειχαμε καμια εξελιξη εδω οποτε καταληγω σαν το επομενο μου κινητο (μαλλον) εδω ! 

1291820236_7249D876-7CC6-4EF6-BAF9-D86A59926A87.thumb.png.b05175e6fb4d2c24fcb58c2690ef058a.png

ή λάθος τιμή είναι ή τιμή κράχτης για αυτό το χρώμα συγκεκριμένα.

9 ώρες πριν, freddaras said:

εχω απογοητευτεί με την samsunng που στο 57 δεν ειχαμε καμια εξελιξη εδω οποτε καταληγω σαν το επομενο μου κινητο (μαλλον) εδω ! 

Δυστηχώς σε όλη την σειρά είναι αυτή η κατάσταση.

Και εγώ το S26 κοιταζα(λογω μεγέθους), αλλά ειναι μια από τα ίδια με πέρυσι και με Exynos....

6 minutes ago, Fulgore1 said:

ή λάθος τιμή είναι ή τιμή κράχτης για αυτό το χρώμα συγκεκριμένα.

Ότι και να είναι εγώ μια φορά την προχώρησα την παραγγελία κ βλέπουμε. Βέβαια τόσες μέρες εγώ το λευκό ζαχαρωνα αλλά στα 399 δε λέω όχι και στο μαύρο 😁. Ότι είναι πάντως θα ενημερώσω 

3 ώρες πριν, Fulgore1 said:

επιβεβαίωση σε προηγούμενα ποστ μου , εκανε αλλαγή απο χ7προ στο 8μαξ , τερας μπαταρια δυνατός επεξεργαστής που αν δεν είσαι του gaming δε θα δείς τα ορεια του , μη ζωντανά χρώματα οθονης, το οποίο βλεπω σε πολλές συσκευές φετος κ  μικρότερες αναλύσεις 

πιστεύω το α57 σε σεταπ καμερών είναι καλύτερο οπως το 8μαξ στα υπόλοιπα πλην λογοσμικου θεωρώ το oneui ποιο optimized το χυπερος3 οχι στα ποκο (υπάρχει ενα batt drain μικρό) σε ρεντμι ξιαομι δεν ξέρω , ασε που πρέπει να ασχοληθείς κ με το κλείσιμο από πολλά απ των διαφημίσεων για να μην έχεις ενοχλήσεις 

Edited by votis

4 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Πάντως ούτε στο πανω review φαίνονται άσχημες οι photos ! Ξαναλέω ειναι και τι ζητάει ο καθένας ! Στην φάση που ειμαι εγω τωρα μια χαρα μου φαίνονται ! Και ειναι και βραδινές και οι 2 ..Αρχίζει να μου γυαλίζει άσχημα στο ματι το κινητακι ! 😋

15 minutes ago, freddaras said:

Πάντως ούτε στο πανω review φαίνονται άσχημες οι photos ! Ξαναλέω ειναι και τι ζητάει ο καθένας ! Στην φάση που ειμαι εγω τωρα μια χαρα μου φαίνονται ! Και ειναι και βραδινές και οι 2 ..Αρχίζει να μου γυαλίζει άσχημα στο ματι το κινητακι ! 😋

xda λοιπόν , τι συσκευή έχεις τώρα, αφού απο φωτό είσαι οκ χτυπά το είναι καλή συσκευη 

αν θες το 512 εχει τιμή καλή στο αμαζον uk κοίτα να το προλάβεις, εμένα μαρεσει το λευκό θα το χτύπαγα αλλά με φρενάρουν οι ίδιοι φακοί με το χ7 προ ,  φ7 

6 minutes ago, votis said:

xda λοιπόν , τι συσκευή έχεις τώρα, αφού απο φωτό είσαι οκ χτυπά το είναι καλή συσκευη 

αν θες το 512 εχει τιμή καλή στο αμαζον uk κοίτα να το προλάβεις, εμένα μαρεσει το λευκό θα το χτύπαγα αλλά με φρενάρουν οι ίδιοι φακοί με το χ7 προ ,  φ7 

εχω samsung a55 για κυρια συσκευη και Poco X5 Pro για δευτερη !To a55 το εχω ενάμιση χρονο περασα καλα το κινητο ηταν τουμπανο για την εποχη του πολυ καλες καμερες κτλ και μπαταρια ετσι και ετσι ! Θα πηγαινα σε α57 αλλα ξενερωσα γιατι δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη εξελιξη απο το 55 και κυριως ξενερωσα που κρατανε την μπαταρία 5000 χαμηλο νουμερο για την εποχη μας (ολα πλεον γινονται απο το κινητο εμενα στην δουλεια μου ειδικα ασε ) ! ! Το pocο αν το παρω θα το παρω με επιδότηση σε λιγους μηνες ! Εχω πανω απο 300 ευρω λογο εταιρικού νουμερου και ψάχνομαι απο τωρα ! Ολα μαλλον δειχνουν οτι θα καταληξω εδω ! (θα δουμε ομως ) 

Edited by freddaras

4 ώρες πριν, skiniko said:

Ότι και να είναι εγώ μια φορά την προχώρησα την παραγγελία κ βλέπουμε. 

Και εγώ έτσι απο περιέργεια αν και κρατάω πολύ μικρό καλάθι με το Eshop γενικότερα.

Με την οθόνη του Poco Max τι πρόβλημα υπάρχει; Αυτό που λέτε ότι δε είναι τόσο ζωντανά τα χρώματα κτλ... Βλέπω άλλοι το κράζουν αυτό και άλλοι το θεωρούν  πλεονέκτημα...(Ότι είναι πιο φυσικά τα χρώματα κτλ)

25 minutes ago, freddaras said:

Με την οθόνη του Poco Max τι πρόβλημα υπάρχει; Αυτό που λέτε ότι δε είναι τόσο ζωντανά τα χρώματα κτλ... Βλέπω άλλοι το κράζουν αυτό και άλλοι το θεωρούν  πλεονέκτημα...(Ότι είναι πιο φυσικά τα χρώματα κτλ)

Η Xiaomi έχει βγάλει τις επιλογές για τις χρωματικές παλέτες P3 - sRGB, Κορεσμό, Τιμή, Αντίθεση κλπ... Με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ρυθμίσεις όπως θέλετε τα χρώματα δεν οθόνη. Χωρίς αυτές τις ρυθμίσεις τα χρώματα φαίνονται άτονα και ξεπλυμμένα. 

8 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Και εγώ έτσι απο περιέργεια αν και κρατάω πολύ μικρό καλάθι με το Eshop γενικότερα.

Eγώ τους πήρα και τηλέφωνο για την επιβεβαίωση,  με πληρωμή και παραλαβή απ το κατάστημα κιόλας, έβαλα μάλιστα και τιμολόγιο για αποφορολόγηση... 320 θα μου βγει, μιλάμε αν ισχύει θα είναι η κλοπή του αιώνα! Πολύ καλό πάντως για να ναι αληθινό δε ξέρω.

Και μια φωτο όπου πραγματικά από χθές έγινε προέκταση του χεριού μου το κινητό, μόνο όταν κοιμήθηκα το άφησα....

IMG_20260402_111117.jpg

5 ώρες πριν, MeddlingMageGR79 said:

Η Xiaomi έχει βγάλει τις επιλογές για τις χρωματικές παλέτες P3 - sRGB, Κορεσμό, Τιμή, Αντίθεση κλπ... Με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ρυθμίσεις όπως θέλετε τα χρώματα δεν οθόνη. Χωρίς αυτές τις ρυθμίσεις τα χρώματα φαίνονται άτονα και ξεπλυμμένα. 

μαλιστα ! Και για ποιο λογο εγινε αυτο ? 

3 ώρες πριν, freddaras said:

μαλιστα ! Και για ποιο λογο εγινε αυτο ? 

Δεν γνωρίζω. Το έκανε ΚΑΙ στο Poco F8 Ultra που έχω εγώ ΚΑΙ στο Poco X8 Pro Plus που έχει η γυναίκα μου. 

Ευτυχώς υπάρχει τρόπος μόνιμος να επαναφέρεις τα χρώματα μέσω των προγραμμάτων Shizuku και eShell (το μαύρο το πληρωμένο) και τις κατάλληλες εντολές. Εάν το αγοράσεις και δεις ότι όντως σε χαλάνε τα χρώματα στείλε μου μήνυμα να σου στείλω τις οδηγίες που έχω. 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ενώ στο F8 Ultra κατέβασα κανονικά το Shizuku, στο X8 Pro Max γράφει ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με το λειτουργικό... Μας κοροϊδεύει δηλαδή. Κατεβάζεις το APK στην έκδοση 13.5.4.r1049 και την παίρνει κανονικά. 

Edited by MeddlingMageGR79