giokosta Δημ. Παρασκευή στις 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:05 μμ 1 hour ago, Athkatla said: Επειδή το έχω και εγώ και στο PC και στο κινητό και δεν περνάει κουνούπι από διαφήμιση, θα ήθελα να μάθω τι κάνει καλύτερα το adguard.; Έχω την ιδέα ότι σε δύσκολα σαιτ πχ alfavita με πολλές διαφημίσεις τα κόβει όλα το Adguard ενώ σαν browser o Brave οχι Παρόλα αυτά τον έβαλα σαν προεπιλογή αοενεργοπιησα το adguard και το τεστάρω πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Παρασκευή στις 08:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:21 μμ 2 ώρες πριν, Athkatla said: Επειδή το έχω και εγώ και στο PC και στο κινητό και δεν περνάει κουνούπι από διαφήμιση, θα ήθελα να μάθω τι κάνει καλύτερα το adguard.; Κι εγώ το ίδιο με brave. Δεν περνάει τίποτα. 1 Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S26 Ultra MySmartwatch: Huawei Watch GT 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. Σάββατο στις 08:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:44 μμ Ποια φτηνά ακουστικά προτείνετε; Buds8 pro της xiaomi? Τάχει προσφορά ο Γερμανός κ διάβασα στα reviews skroutz δύο τρεις με s 26 ultra ότι συνεργάζονται σωστά Γνώμες ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Κυριακή στις 12:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:46 πμ 4 ώρες πριν, giokosta said: Ποια φτηνά ακουστικά προτείνετε; Buds8 pro της xiaomi? Τάχει προσφορά ο Γερμανός κ διάβασα στα reviews skroutz δύο τρεις με s 26 ultra ότι συνεργάζονται σωστά Γνώμες ;; Γιατί φθηνά ακουστικά ενώ έχεις κινητό χιλίων+ ευρώ; απλά θα ταλαιπωρείς τους άλλους που θα σε ακούνε χάλια και στο τέλος θα βαρεθείς να φωνάζεις γιατί δε θα σε ακούνε. H buds 3 pro ή buds 4 pro. Αξίζουν τα λεφτά τους έως τελευταία δραχμή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. Κυριακή στις 05:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:15 πμ 4 ώρες πριν, DjTony said: Γιατί φθηνά ακουστικά ενώ έχεις κινητό χιλίων+ ευρώ; απλά θα ταλαιπωρείς τους άλλους που θα σε ακούνε χάλια και στο τέλος θα βαρεθείς να φωνάζεις γιατί δε θα σε ακούνε. H buds 3 pro ή buds 4 pro. Αξίζουν τα λεφτά τους έως τελευταία δραχμή Ρε φίλε εγώ λέω τα buds 8 pro 😁😁😁 Που έχει ο Γερμανός σταψ64ευρω Φτηνά τα λέω σε σχέση με τα Σαμσουνγκ η αιφον ακουστικά στα 150 και 200ε Οπότε πάμε στην ουσία συμφωνείς με οποία επιλογή από 4 προ και πάνω να καταλάβω;; Υγ. Σε ηρεμία πόσο πέφτει η μπαταρία με wifi a ανοιχτό; Εμένα σε 4ωρες 3% είναι λογικό; μου φαίνεται πολύ κάπως... Βλέπε σκρηνσοτ Έχω αφαιρέσει την χρήση viber κλπ σοσιαλ για κάποια λεπτά που έκανα στις 4 το πρωί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Κυριακή στις 05:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:15 πμ (edited) Εξαρταται για τη χρηση που τα θελει. Τα φτηνα προφανως εχουν θεματακια στην ομιλια αλλα για ποντκαστ η μουσικη πχ μια χαρα κανουν τη δουλεια τους. Εγω δεν θα εδινα ποτε πανω απο 50 ευρω σε ακπυστικα, ας ειχα και κινητο των 5000... Edited Κυριακή στις 05:17 πμ by GMF80 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. Κυριακή στις 05:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:19 πμ (edited) 9 minutes ago, GMF80 said: Εξαρταται για τη χρηση που τα θελει. Τα φτηνα προφανως εχουν θεματακια στην ομιλια αλλα για ποντκαστ η μουσικη πχ μια χαρα κανουν τη δουλεια τους. Το εξήγησα πιο πάνω Φτηνά εννοώ τα xiaomi 8 buds pro που διάβασα είναι καλά κ κοστίζουν 65 στον Γερμανό σε 6 άτοκες δηλ τζαπα Η τα 5 προ στα 45ευρω επίσης Υγ εάν θες μου λες κι εσύ πόσο σου πέφτει η μπαταρία σε αναμονή εγώ βλέπω κάτι σαν 1% την ώρα Όλα κλειστά μόνο με wifi 7 minutes ago, giokosta said: Το εξήγησα πιο πάνω Φτηνά εννοώ τα xiaomi 8 buds pro που διάβασα είναι καλά κ κοστίζουν 65 στον Γερμανό σε 6 άτοκες δηλ τζαπα Η τα 5 προ στα 45ευρω επίσης Μήπως έχεις κάποιο από τα δύο; Υγ εάν θες μου λες κι εσύ πόσο σου πέφτει η μπαταρία σε αναμονή εγώ βλέπω κάτι σαν 1% την ώρα Όλα κλειστά μόνο με wifi 4 ώρες πριν, DjTony said: Γιατί φθηνά ακουστικά ενώ έχεις κινητό χιλίων+ ευρώ; απλά θα ταλαιπωρείς τους άλλους που θα σε ακούνε χάλια και στο τέλος θα βαρεθείς να φωνάζεις γιατί δε θα σε ακούνε. H buds 3 pro ή buds 4 pro. Αξίζουν τα λεφτά τους έως τελευταία δραχμή Τα 5 pro στα 46ε;; πως το βλέπεις; η τα 8 προ στα 65ε;; Edited Κυριακή στις 05:26 πμ by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Κυριακή στις 05:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:29 πμ (edited) Τρία με τέσσερα τα εκατό όλη νύχτα, ανοιχτή συσκευή με κλειστά WiFi, Bluetooth συγχρονισμούς κλπ και δίκτυο 5g Nova σκουπίδια εφαρμογές δεν έχω στο κινητό μου Αν έχεις WiFi ανοιχτό νορμάλ μου φαίνεται...θα μάθει και τα πατήματα σου η συσκευή και λογικά θα πέσει κι άλλο η κατανάλωση σε standby λειτουργία Edited Κυριακή στις 05:32 πμ by konakis 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. Κυριακή στις 06:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:23 πμ (edited) 56 minutes ago, konakis said: Τρία με τέσσερα τα εκατό όλη νύχτα, ανοιχτή συσκευή με κλειστά WiFi, Bluetooth συγχρονισμούς κλπ και δίκτυο 5g Nova σκουπίδια εφαρμογές δεν έχω στο κινητό μου Αν έχεις WiFi ανοιχτό νορμάλ μου φαίνεται...θα μάθει και τα πατήματα σου η συσκευή και λογικά θα πέσει κι άλλο η κατανάλωση σε standby λειτουργία Για τα.. Σκουπίδια το πήρα αν εννοείς τα σοσιαλ 😁😁😁✌️✌️✌️✌️ Έχει το πλας των διπλών εφαρμογών που δεν τα χουν τα αιφον Οπότε με wifi ανοιχτό κι ότι άλλο κλειστό βρίσκεις νοσμαλ την απώλεια του 1% περίπου την ώρα το βράδυ να καταλάβω Θα το δοκιμάσω με wifi κλειστό Κόσμοτε έχω 5g δυνατό σήμα Θα είναι πιο μικρή η απώλεια λες;; Edited Κυριακή στις 06:27 πμ by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Κυριακή στις 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:49 πμ @giokosta από προσωπικές μου εμπειρίες δεν θα σου πρότεινα ακουστικά bt με τόσα λεφτά. Δυστυχώς σε αυτά τα χρήματα που αναφέρεις δεν παίρνεις καλά ακουστικά. Πρέπει να δώσεις κοντά στο 100αρικο αν θες να μιλάς σαν άνθρωπος (να σε ακούνε σωστά και χωρίς γκρίνιες όπως γράφτηκε πριν). Για να καταλάβεις, 3 γνωστοί μου έχουν xiaomi και κανέναν δεν ακούω καλά, ειδικά όταν βρίσκονται σε περιβάλλον με φασαρία. Την έχω πατήσει κι εγώ με xiaomi και τελικά πήρα Samsung και όλα καλά! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. Κυριακή στις 10:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:48 πμ δοκιμασμένα , redmi buds 5 , και OnePlus Nord Buds 3 Pro, τα φοράω μέσα από το κράνος και δεν καταλαβαίνει ο συνομιλητής ότι είμαι σε μηχανή . Μπορώ να πω ότι τα redmi μετά από 3 μήνες είχαν θέμα με το δεξί ακουστικό . και το κατάστημα δεν έκανε αποδεκτή τη βλάβη . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. Κυριακή στις 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:16 μμ (edited) 4 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: @giokosta από προσωπικές μου εμπειρίες δεν θα σου πρότεινα ακουστικά bt με τόσα λεφτά. Δυστυχώς σε αυτά τα χρήματα που αναφέρεις δεν παίρνεις καλά ακουστικά. Πρέπει να δώσεις κοντά στο 100αρικο αν θες να μιλάς σαν άνθρωπος (να σε ακούνε σωστά και χωρίς γκρίνιες όπως γράφτηκε πριν). Για να καταλάβεις, 3 γνωστοί μου έχουν xiaomi και κανέναν δεν ακούω καλά, ειδικά όταν βρίσκονται σε περιβάλλον με φασαρία. Την έχω πατήσει κι εγώ με xiaomi και τελικά πήρα Samsung και όλα καλά! Τι προτείνεις στα 100ε;;; 2 ώρες πριν, mger said: δοκιμασμένα , redmi buds 5 , και OnePlus Nord Buds 3 Pro, τα φοράω μέσα από το κράνος και δεν καταλαβαίνει ο συνομιλητής ότι είμαι σε μηχανή . Μπορώ να πω ότι τα redmi μετά από 3 μήνες είχαν θέμα με το δεξί ακουστικό . και το κατάστημα δεν έκανε αποδεκτή τη βλάβη . Δεν σε ενοχλούν μέσα από κράνος;; Δεν μ ενδιαφέρει να μιλάω. Απλά. Να ακούω τα φωνητικά αν μου στείλουν θέλω και να ακούω καμμια μουσική οσο ταξιδεύω Δεν ακταλαβα όμως Τα buds 5 pro τα προτεινεις η όχι; Η μόνο της one plus? Edited Κυριακή στις 01:19 μμ by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. Κυριακή στις 01:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:19 μμ 2 minutes ago, giokosta said: Τι προτείνεις στα 100ε;;; Δεν σε ενοχλούν μέσα από κράνος;; Δεν μ ενδιαφέρει να μιλάω. Απλά. Να ακούω τα φωνητικά αν μου στείλουν θέλω και να ακούω καμμια μουσική οσο ταξιδεύω καμία ενόχληση ! ίσως την ώρα που το βγάζω , μπορεί να φύγει από το αυτί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. Κυριακή στις 08:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:46 μμ 7 ώρες πριν, mger said: καμία ενόχληση ! ίσως την ώρα που το βγάζω , μπορεί να φύγει από το αυτί . Ε βέβαια Προβληματάκι αυτο με τι βγάλσιμο παρότι έχω jeτ Στα 100ε τι προτείνεις δεν μου είπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. Κυριακή στις 08:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:47 μμ εγώ θα έπαιρνα τα Galaxy Buds, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Κυριακή στις 09:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:22 μμ 8 ώρες πριν, giokosta said: Τα buds 5 pro τα προτεινεις η όχι; Τα έχω φίλε μου πάνω από χρόνο, πάρα πολύ καλά σε όλα, και σε ομιλία κανένα παράπονο, εκεί στα 50€ τα είχα πάρει, παραπάνω λεφτά για ακουστικά δεν θα έδινα για κανέναν λόγο, μόνο σε ενσύρματα θα τα εσκαγα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. Δευτέρα στις 09:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:29 πμ Έσκασε security update Αυγούστου 2 Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12, Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Δευτέρα στις 09:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:45 πμ Αντε να δούμε one ui 9. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Υπό συνθήκες πίεσης πριν λίγες μέρες σε διακοπές. Μόνιμα 5g Bluetooth. Ανάλυση τέρμα φωτεινότητα αυτόματο. Κάποιες ώρες hot spot. Δεν το λες και άσχημα στο 16ωρο. *Facebook instagram δεν υπάρχουν στην συσκευή μου. 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) στο s24 ultra μου όταν από το 1x βράδυ για βίντεο είναι αρκετά φωτεινό, πάω στο 3x, 5x το βίντεο γίνεται θεοσκοτεινο εντελώς άχρηστο. στο 26 γίνεται το ίδιο; υπάρχει κάποια λύση; στα iphone; Edited 8 ώρες πριν by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts