Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση....ποσο πιστευετε θα επηρεαζει(?) τις καμερες το built in magnet module απο τις θηκες?? καθως διαβαζω για "δυνατο μαγνητη" κλπ στις περισσοτερες.....

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

Μόλις παρέλαβα,το κινητό είναι πανέμορφο,έχω το purple,μου φαίνεται πιο γρήγορο και πιο smooth από το 25 ultra,και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στην οθόνη ,όταν τελειώσω το στήσιμο θα σας πω λεπτομέρειες 

Γιώργος

32 minutes ago, gmarvel said:

Μόλις παρέλαβα,το κινητό είναι πανέμορφο,έχω το purple,μου φαίνεται πιο γρήγορο και πιο smooth από το 25 ultra,και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στην οθόνη ,όταν τελειώσω το στήσιμο θα σας πω λεπτομέρειες 

Καλορίζικο!

Αντε με το καλο και το review! 😊

Με όσες πληροφορίες διαβάζω, ειμαι ακόμα 50/50... από s24 είναι incremental upgrade, οχι generational. Εύχομαι το επόμενο να είναι και να δικαιολογεί την μετάβαση (βάσει κοστους)

1 ώρα πριν, gmarvel said:

To εγχειρίδιο χρήσης να μην ξεχάσεις να διαβάσεις πρώτα:

RTFM :classic_biggrin:

1 ώρα πριν, Gorge said:

Οταν ειχε βγει το S24U για να μας πεισουν οτι η οθονη ηταν χαλια, ανεβασαν εικονες απο μικροσκοποιο .. Πιθανον το ποστ να υπαρχει ακομα...

Για το ποστ δεν είμαι σίγουρος, το μικροσκόπιο όμως υπάρχει ακόμα:

image.thumb.png.266b47815fdf9a490cfe443d5fb805f9.png

σξεφτομαι να γυρθσω πισω την liquid air και να παρω την nano pop εσεις τι θα κανατε?

υπογραφή εκτός ορίων

6 ώρες πριν, Tips2022 said:

Αποκλειστικό:

Σύμφωνα με τα όσα μου αποκάλυψε το predator (για τον πόλεμο των κινητών και των μοντέλων αυτών) θα ειναι μόνο για το S26 Ultra.

Yγ. Το Rose Gold εξαντλήθηκε εξαιτίας της γιορτής για την παγκόσμια ημέρα της γυναικας;

μπορει να τρολαρεις , αλλα πολυ πιθανον να διαψευστεις...

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

5 ώρες πριν, anergos13 said:

μπορει να τρολαρεις , αλλα πολυ πιθανον να διαψευστεις...

Θα διαψευστώ  μόνο αν βγει και το κάνει η Samsung, όπως το έκανε και με την οθόνη 10bit! Το Creative είναι στα 9 πράγματα που χαρακτηρίζουν αποκλειστικά την νεα συσκευή μας. Είπαμε το 10ο το έφαγε η μαρμάγκα!

Θα με θυμηθείς οταν τον Μάιο με το καλό η Sammy δωσει την αναβάθμιση του 8.5 και στο 25ultra.

Πιστεύω να γνωρίζεις ποια ειναι τα άλλα 8 μιας και είσαι εδώ και δεν καπνιζεις φούμαρα....Test 1,2 -1,2,8

Edited by Tips2022

4 ώρες πριν, Tips2022 said:

Θα διαψευστώ  μόνο αν βγει και το κάνει η Samsung, όπως το έκανε και με την οθόνη 10bit! Το Creative είναι στα 9 πράγματα που χαρακτηρίζουν αποκλειστικά την νεα συσκευή μας. Είπαμε το 10ο το έφαγε η μαρμάγκα!

Θα με θυμηθείς οταν τον Μάιο με το καλό η Sammy δωσει την αναβάθμιση του 8.5 και στο 25ultra.

Πιστεύω να γνωρίζεις ποια ειναι τα άλλα 8 μιας και είσαι εδώ και δεν καπνιζεις φούμαρα....Test 1,2 -1,2,8

Εδω και  χρονια ακολουθει την ιδια τακτικη δινει αρχικα software features στη βασικη Ναυαρχιδα και μετα απο μερικους μηνες τα περναει στην προηγουμενη ...

Την εχουμε μαθει την Samsung εδω και 15 χρονια, ετσι λειτουργει...

Εδω θα ειμαστε σε μερικους μηνες...μη χαθεις😝

Λαβε και την απο

απαντηση απ το AI...

Now Brief.

https://youtu.be/h2Ah8NrH7fI?is=YmNzvFzOjeX76heG

Το Now Brief (που αποτελεί μέρος του αναβαθμισμένου οικοσυστήματος Galaxy AI) έγινε ευρύτερα γνωστό και "διαφημίστηκε" έντονα με την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S25 στις αρχές του 2025, καθώς ήρθε πακέτο με το One UI 7.

Εδώ είναι μερικές διευκρινίσεις για το πώς λειτούργησε η "αποκλειστικότητα":

• Χρονική Προτεραιότητα: Η σειρά S25 ήταν η πρώτη που το είχε προεγκατεστημένο "out of the box". Σε αυτό το πλαίσιο, ναι, λειτούργησε ως το hero feature της νέας ναυαρχίδας.
  • One UI 7 Update: Η δυνατότητα αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το λογισμικό One UI 7. Μόλις η Samsung άρχισε να σπρώχνει την ενημέρωση και σε παλαιότερα μοντέλα (όπως η σειρά S24, το Z Fold6 και το Z Flip6), το Now Brief έγινε διαθέσιμο και σε αυτά.

Circle to Search

https://youtu.be/qWsTQLsvLDA?is=P3rGWQrqHEnCrX04

1. Το Λανσάρισμα (Ιανουάριος 2024): Το Circle to Search παρουσιάστηκε ως το "αστέρι" του Galaxy AI κατά την αποκάλυψη της σειράς Galaxy S24. Για ένα μικρό διάστημα, ήταν διαθέσιμο μόνο στα S24 και στα Google Pixel 8/8 Pro.
  2. Η Επέκταση (Μάρτιος 2024): Μόλις δύο μήνες αργότερα, με την ενημέρωση One UI 6.1, το Circle to Search (μαζί με το Live Translate και το Generative Edit) δόθηκε στη σειρά Galaxy S23 (συμπεριλαμβανομένου του S23 FE), καθώς και στα αναδιπλούμενα Z Fold5 και Z Flip5.
Edited by anergos13

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

12 ώρες πριν, gmarvel said:

Λογικά παραλαμβάνω κι εγώ σήμερα! Αυτό που έχω μεγάλη περιέργεια να δω στην πράξη, είναι η διαφορά στην ποιότητα της φωτογραφίας ανάμεσα στα 24MP και τα 12MP. Πολλά sites υποστηρίζουν ότι εκεί κρύβεται η ουσιαστική βελτίωση. Για να δούμε..

Όσοι έχετε παραγγήλει πήρατε τηλ στη samsung και σας έδωσαν tracking number? Γιατί στο site που μου λέει καθ οδόν από χθες δεν έχει tracking για την κουριερ.

Δεν δίνουν τρακινγκ στο site.

Όσοι θα παραλάβουν με easymail, έρχεται μνμ απ αυτούς.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

11 minutes ago, margianniss said:

Όσοι έχετε παραγγήλει πήρατε τηλ στη samsung και σας έδωσαν tracking number? Γιατί στο site που μου λέει καθ οδόν από χθες δεν έχει tracking για την κουριερ.

Σε εμενα εστειλαν το tracking number sto Viber, με easy mail θα ερθει.

https://www.easymail.gr/web-tracking

1.35 million pre-orders, an all-time high

4 ώρες πριν, Tips2022 said:

Χωρίς να έχω πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα καθώς δεν γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο που έγραψε το παραπάνω και σχολιάζοντας αποκλειστικά και μόνο την ανάρτηση και όχι τον συγγραφέα, το παραπάνω δεν με κάνει σοφότερο και είναι αυτές ακριβώς οι αναρτήσεις που δεν λένε κάτι, απλά δημιουργούν σκόνη και τίποτε παραπάνω. Χωρίς να αποτελεί μομφή για το παλικάρι που το έγραψε επαναλαμβάνω. 

Μόλις ήρθε το δικό μου με Easy Mail , περιοχή Μαρκόπουλο.

Edited by SpeedRacer

35 minutes ago, SpeedRacer said:

Μόλις ήρθε το δικό μου με Easy Mail , περιοχή Μαρκόπουλο.

Αναμένουμε εντυπώσεις

Μόλις παρέλαβα το αποκλειστικό Silver (από το eshop της Samsung)... και απολαμβάνω την αθάνατη μυρωδιά του καινούργιου κουτιού....είναι για δώρο και δεν το ανοίγω! Χρόνια πολλά στις γυναίκες μας....(Θα πάει υπέρ της Παγκόσμιας Ημέρας των Γυναικών δηλ. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος αλλά μέχρι τότε θα ακολουθώ τα σχόλιά σας εδώ γιατί είστε καταπληκτική ομάδα)

Edited by Tips2022

Πως και δε το κρατας εσυ?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Μη νομίζεις...γίνεται μια μάχη μέσα μου (σαν αυτή των Αμερικανών) μιας και δεν πρόλαβα με το bonus να πάρω και το Pink! Γιατί δεν το συνέχισε το bonus μέχρι 11/3??? Δε λειτουργεί η εφαρμογή του ασθητήρα γλυκόζης (Bluetooth) που έχει στο Xiaomi 14 Ultra....

Αυτά είναι τα 10 χαρακτηριστικά του Galaxy S26 Ultra που θα σας αναγκάσουν να αναβαθμίσετε:

Η νέα ναυαρχίδα της Samsung 2026 είναι επιτέλους εδώ στα χέρια μου. Το Galaxy S26 Ultra δεν είναι απλώς μια άλλη μικρή εξέλιξη στη σειρά της, αλλά ένα σίγουρο άλμα προς τα εμπρός.

Αυτές είναι οι 10 σημαντικές καινοτομίες που κάνουν αυτό το τηλέφωνο το καλύτερο κινητό στο σήμερα.  

1. Προβολή απορρήτου: Μόνο για τα μάτια σας

2. Snapdragon 8 Elite Gen 5

3. Ταχύτερη φόρτιση 60W

4. Ελαφρύτερος αισθητήρας 200MPx. Η κύρια κάμερα έχει τώρα ένα διάφραγμα f/1.4

5. HorizonLock (σταθεροποίηση όπως και με το GoPro)

6. Creative Studio  

Είναι μια νέα ενσωματωμένη εφαρμογή για συντάκτες και δημιουργούς. Υποστηρίζει επαγγελματικό κωδικό βίντεο APV, σας επιτρέπει να εργάζεστε σε στρώσεις και χρησιμοποιεί AI για το “Auto Trim” – κόβει αυτόματα βαρετά αποσπάσματα από το αρχείο σας.  

7. Η πιο ανθεκτική Gorilla Armor 2. Γι αυτό θα βάλω Film και όχι τζαμάκι!  

8. Ρεκόρ λεπτού σώματος κινητού (7.9 mm)

9. 10bit οθόνη

Η οθόνη 10-bit στο Galaxy S26 Ultra είναι εξαιρετική στο ότι μπορεί να εμφανίσει 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα. Η περσινή γενιά Galaxy S25 πήρε μόνο μια οθόνη 8-bit που μπορεί να εμφανίσει 16,7 εκατομμύρια χρώματα. Δεν μπορεί μόνο να καταγράψει το βίντεο 10-bit HDR, αλλά σε πλήρη δόξα θα το παίξει επίσης σε εσάς. Διάψευση Samsung!

10. Πράκτορες της τεχνητής νοημοσύνης. Η Samsung δεν παίρνει πλέον μόνο την τεχνητή νοημοσύνη ως ένα σύνολο εργαλείων, αλλά ως «πράκτορα». Το τηλέφωνο μπορεί να χειριστεί κλήσεις, να κρατήσει σημειώσεις και ακόμη και να εκτελέσει ενέργειες σε εφαρμογές για εσάς (π.χ. "παραγγείλετε με μια πίτσα όπως την τελευταία φορά"). Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Bixby, Gemini και Perplexity. Το πόσο θα τρέξουν στην γλώσσα μας μένει να το δούμε.

Μια εξέλιξη που έχει νόημα.

Υγ. Αυτά είδα και κατάλαβα που διαφήμιζαν περισσότερο στη Βαρκελώνη κι ας μη με λένε CEO!

Τέλος, αντί να αναζητάτε βίντεο και μαθήματα YouTube και ΑΙ για τις διαφορετικές λειτουργίες της συσκευής μας στο διαδίκτυο, έχετε τα πάντα στο εγχειρίδιο χρήσης.  

Το τέλος των μυστικών καθώς το εγχειρίδιο αποκαλύπτει τα πάντα  

Έτσι, είτε θέλετε να εξερευνήσετε την κάμερα, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις, να χρησιμοποιήσετε το S Pen ή να δοκιμάσετε άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά, το εγχειρίδιο είναι εύκολο να κατανοηθεί. Περιγράφει επίσης τη λειτουργικότητα των μεμονωμένων προεγκατεστημένων εφαρμογών, βοηθά με τις ρυθμίσεις Always On display ή την κυκλοφορία ενός κινητού hotspot κ.λπ. Συνολικά, έχει αξιοσέβαστες 190 σελίδες, αποκαλύπτοντας ακόμη και τα μεγαλύτερα μυστικά για το Galaxy S26 Ultra. Χαχα έτσι γιατί δεν πρέπει να το αγνοούν μερικοί, μερικοί παρά τη 15/ετή τους θητεία στη Samsung!

Edited by Tips2022

ειναι νωρις να ρωτησω αλλα θα με ενδιεφερε η αποδοση της μπαταριας.

υγ. μην μουπειτε δες το youtube ,ΔΕΝ εμπιστευομαι youtubers μονο καθημερινους ανθρωπους μεσα απο την χρηση τους.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλημέρα! 

Παρέλαβα και εγώ την νέα μπακατελα της Samsung 🙂

Unboxing το βράδυ αργά ή αύριο.. 

PXL_20260306_092944084.jpg

kountouraN

3 ώρες πριν, dsgeo said:

Έχει παραλάβει κανείς από Γερμανό; 

Αναμένω....

Παρέλαβα και γω το πρωί, η οθόνη και απο κοντά δεν φαίνεται να έχει κάποια διαφορά σε θέμα ευκρίνειας σε σχέση με το 25.

Μόνο αυτά που είχα αναφέρει ήδη και απ τα demo unit του πλαισίου.

1. Χειρότερο anti-reflectiveness υπό συνθήκες. 
2. Μικρότερη γωνία θέασης χωρίς να έχει color shift.
3. Φαίνεται ότι η κατασκευή της οθόνης είναι διαφορετική και το καταλαβαίνεις κάτω απ το φώς στο πως το "αποροφά".

Σαν απόκριση κτλπ, δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο, νομίζω πλέον οι διαφορές είναι αρκετά μικρές. Δεν είναι τόσο μεγάλη απ ότι S23u->S24u

Oneui 8.5, καλοδεχούμενο, στο λίγο που πρόλαβα να το δουλέψω μου αρέσει το πως βελτίωσαν το 8.

Στις κάμερες, με το macro που έχει γίνει λίγο ντόρος, σε δικιά μου χρήση και expectations, δε βλέπω κάποια διαφορά.

Σέλφι μου φαίνεται αισθητά καλύτερη, χαλάλι η μεγαλύτερη τρούπα.

Το wobble λόγο του μεγαλύτερου ύψους των καμερών πάνω στο γραφείο είναι από άλλο πλανήτη, ξενέρα λίγο αυτό, κάτι πρέπει να κάνουν στις επόμενες γενιές...μήπως να γυρίσουν τους φακούς σε οριζόντια διαταξη...?

Το spen, αν έχεις θήκη, μπορείς μόνο απ την εξωτερική μεριά να το τραβήξεις.

Το απλικατερ του protector, διαφορετικό αυτή φορά, πιο εύκολο η αλήθεια είναι γιατί κλειδώνει στις κάμερες, αλλά δυστυχώς "έκαψα" το 1 γιατί μου έκατσε "σκονίτσα" ακριβώς στο κέντρο 😭

Η samsung slim hardcase, καλές εντυπώσεις, θα γ@μουσε αν δεν είχε τους μαγνήτες να "πετάνε" πίσω, ή αν είχε κάποια χωρίς τελείως.

H Σιλικόνης είναι λίγο πιο παχιά στη πλάτη απ ότι του s25.