Jump to content

Samsung Galaxy S26 Ultra

Athkatla
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

45 minutes ago, Tips2022 said:

Τέλος σας δίνω μια απρόσμενη είδηση για όσους έχουν το s25 Ultra καθώς θα λάβουν μια λειτουργία φωτογραφίας του S26 Ultra. Δηλ.

Η Samsung επικεντρώθηκε κυρίως σε νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην υπάρχουσα σειρά Galaxy S26. Και δεν είναι σύμπτωση. Έκανε λίγες αναβαθμίσεις υλικού, οπότε ήταν απαραίτητο να προσελκύσει χρήστες με κάτι το διαφορετικό. Ωστόσο, γρήγορα γίνεται σαφές, ακόμη και σε όσους το έχουν παραλάβει, ότι δεν θα υπάρχουν τόσα πολλά αποκλειστικά χαρακτηριστικά για το Galaxy S26 ultra. Σε παλαιότερα κινητά (S23 ultra) τηλέφωνα θα φτάσει επίσης με το One UI 8,5 και μαζί μ' αυτό το μεγάλο χαρακτηριστικό του Virtual Aperture που θα πάρουν σύντομα από το Galaxy S25 Ultra.

Το Virtual Aperture δεν είναι καινούργιο. Η Samsung εισήγαγε για πρώτη φορά αυτό εμπνευσμένο από το DSLR ως μέρος της επαγγελματικής λειτουργίας φωτογραφιών Expert RAW. Στο Galaxy S25 Ultra, είναι διαθέσιμο σε ευρυγώνιο φακό και μπορεί να ρυθμίσει το βάθος του πεδίου για να κάνει τις φωτογραφίες να φαίνονται καλύτερες.

Tο Virtual Aperture είναι ήδη εγκατεστημένο στο Galaxy S26 Ultra για τηλεφακό και περισκοπικό φακό. Είναι επίσης μέρος της λειτουργίας πορτραίτου. Αυτό μας επιτρέψει στο κινητό μας να προσαρμόσουμε το βάθος του πεδίου για άλλους τύπους φωτογραφιών. Αυτό δεν ισχύει, παρόλο που η αναβάθμιση των καμερών δεν έχει αλλάξει σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Νέο για το Galaxy S25

Ακριβώς επειδή η Samsung έχει αγγίξει ελάχιστα το υλικό των καμερών, πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται γιατί η εικονική επέκταση του διαφράγματος δεν είναι διαθέσιμη στο Galaxy S25 Ultra. Ένας από τους περίεργους χρήστες δε δίστασε και έκανε αυτή την ερώτηση στο νοτιοκορεατικό φόρουμ της Samsung. Και έλαβε μια εκπληκτική απάντηση - το Galaxy S25 Ultra λαμβάνει επίσης εικονική υποστήριξη διαφράγματος για φακούς τηλεφακού 3× και 5×. Και πάλι, μέσω της εφαρμογής Expert RAW.

Ο συντονιστής δε διευκρίνισε πότε θα μπορούσε να συμβεί αυτό, αλλά είναι πιθανό ότι αυτό θα συμβεί με την εξάπλωση του One UI 8.5. Έτσι, αν και το Galaxy S25 Ultra διατηρεί φυσικά μόνο ένα σταθερό άνοιγμα, θα είναι σε θέση και αυτοί να προσομοιώσουν διαφορετικές παραλλαγές θόλωσης και να χρησιμοποιήσουν το καλύτερο. Η θολούρα θα φαίνεται πιο φυσική από πριν.

Οι ιδιοκτήτες των παλαιότερων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S24 Ultra, είναι άτυχοι. Αν και έχουν επίσης πολύ καλές φωτογραφικές μηχανές, η Samsung δεν αναμένει να εισαγάγει αυτό το επαγγελματικό φωτογραφικό χαρακτηριστικό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η σειρά Galaxy S25 εξακολουθεί να έχει υψηλές πωλήσεις, ο νοτιοκορεατικός γίγαντας επικεντρώνεται ειδικά σε αυτό και στο Galaxy S26. 

Πάντως αν είχα στην κατοχή μου το S25 ultra δεν θα το άλλαζα με τίποτα φέτος! Κάνει οικονομία η Sammy, κάντε και εσείς στην τσέπη σας....πλην "καμένων" της τεχνολογίας στο club των οποίων θέλω να πιστεύω ότι ανήκω και εγώ!

Υ.γ. Εν τω μεταξύ αρχίζει σήμερα η διαδικασία επιστροφής του S23 Ultra με την Flip.gr για να δούμε τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας που μου πρότεινε κάποιος εδώ μέσα συμφορουμίτης...

2) Θα έρθει με καθυστέρηση 14 ημερών το One UI 8.8 στο κινητό μας! Ακόμη δεν απολαύσαμε το 8.5 θα μου πείτε....

3) Το κυκλοφορώ χωρίς θήκη και temp και είναι σκέτη απόλαυση στο χρώμα γκρι - ασημί! Κινητάρα ή αλλιώς ο ενθουσιασμός του καινούργιου?!

4) Έχει γούστο να την πατήσουμε σαν αυτούς που πήγαν για σκι στην Αράχωβα με αυτοκίνητα μπαταρίας και έμειναν στο δρόμο....ε ρε πλάκα που θα έχουμε και εμείς στους -6 βαθμούς!!! Το έβαλε κανένας ψύχραιμος στην κατάψυξη?

Για πάτα λιγο εδω στο κουτάκι να δω κατι που θέλω.

17730563526683114044189112033259.thumb.png.48f67bd23a1199fb0cdf8fa822501f8c.png

4 minutes ago, Gorge said:

🤣😂 Το ιδιο σκεφτομουν και εγω , εχει τερματισει το ΑΙ

1 hour ago, dimkit said:

🤣😂 Το ιδιο σκεφτομουν και εγω , εχει τερματισει το ΑΙ

Το θεμα ειναι οτι αν οντως ειναι ανθρωπος, τα εχει διαβασει αυτα που ανεβαζει; 
Ελεος πια με το ΑΙ. Ας γραψουν και κατι μονοι τους.. 

1 hour ago, Gorge said:

Sorry για το άσχετο ποστ αλλά έκλαψα. 

Βασικά κλαίω, ακόμα! 😂

kountouraN

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s26-ultra-camera-test/

18η θέση στο Dxomark , μόνο 2 θέσεις βελτίωση σε σχέση με το s25 ultra. Έχε χάρη Samsung που δεν υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές (Στο android) ακόμα στην Ελλάδα. Και για να μην πέσετε και με φάτε αναφέρομαι για τους χρήστες που το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς.

42 minutes ago, dimkit said:

δ/

18η θέση στο Dxomark , μόνο 2 θέσεις βελτίωση σε σχέση με το s25 ultra. Έχε χάρη Samsung που δεν υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές (Στο android) ακόμα στην Ελλάδα. Και για να μην πέσετε και με φάτε αναφέρομαι για τους χρήστες που το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς.

image.thumb.png.cfb2376ffd66f615a56ee8130f0c5707.png

image.thumb.png.ca52d1691d0def88f42ecd742354cd64.png

Από ότι βλέπω, 18η θέση το S26U, 29ή το S25U στο τεστ της κάμερας προς το παρόν.

Edited by Athkatla

εγω παντως σε τεστ που εχω δει με xiaomi 17 ultra, oppo x9 pro, iphone 17 promax , vivo οι φωτο που βγαζει ειναι πολυ καλες και εφαμιλες η πολυ κοντα. πως λοιπoν ειναι 18o? 

και κατω απο το iphone 16 pro max? 

Εμένα μου κάνει άλλο εντύπωση, στα video που εχει ανεβάσει ο techaholic από vivo k oppo k xiaomi, εν κινησει, κανουν το κλασικο που χάνουν κάποιο καρε και η εικόνα πηδάει,πράγμα που είναι αντίθετο με ότι λέγεται από review. 

Εκτός αν φταίει το editing του.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Θα αιτηθώ στη google να σου μπλοκάρουν το gemini.

1 ώρα πριν, Tips2022 said:

Εντάξει σταματάω εδώ............ χωρίς να με ρωτήσουν, κάποια κ@λόπαιδα μέσα εδώ! 😁

Υ.Γ. Για να αιτηθείς κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να μάθεις να το ζητάς ή ζητάνε ευγενικά.....αλλιώς τζάμπα καίει η λάμπα!

Ρε φιλος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΕΣ!!! Ας ελπισουμε οτι οντως σταματας εδω!!! Αναθεμα και εαν το εχεις παρει το S26U.....

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S,X, C64mini, Amiga mini, ROG ALLY💘,PS5, PS5 30th Anniversary, Asus Rog XBOX Ally X.

3 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Αυτό ισχύει, αλλά όπως είπε και ένας άλλος πιο μετά, όταν το πιάνεις τελικά δεν κάνεις αυτό το ουαο. Πόσο μάλλον όταν από μπροστά μοιάζει με plus μοντέλο, η ακόμα χειρότερα με τη σειρά A! Αν είχε πολύ καλύτερες κάμερες θα το κράταγα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα το ξαναπάρω, θα περίμενω περισσότερες κριτικές. 

Το 26 είτε θα μπαλατζαρει με οποιαδήποτε φυσιολογικη θηκη, είτε θα του βαλεις μια σκληροτράχηλη που, ακυρώνει το κόπο της Samsung να το κάνει όσο πιο λεπτό γίνεται. Δεν έχει νόημα. Οι spigen crystal για τα s25 ultra, και ringke fusion x , κάθονται τελεια στο τραπέζι. 

Δυστυχώς όμως τα τηλεκοντρόλ είναι μονόδρομος, και πρόσωπικα για μένα είναι αυτό το "ουαο" που έψαχνα επειδή βαρεθηκα το 25. Το είχα απωθημένο χρόνια να πάρω κάτι τέτοιο και είπα να δοκιμάσω, είναι το πρώτο μου!  Τώρα απλώς θα περιμένω να χαλάσει η οθόνη.. : p /ελπίζω όχι!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με Huawei mate 20x, η πιο φαρδιά οθόνη που υπάρχει το 2026 ακόμα...! 

IMG_20260309_235154.jpg

Πάρε το oppo να γλυτώσεις. Άλλη κλάση.

Εγω παντως με σύγκριση με το δικο μου S24u βλέπω μεγαλες διαφορές και ειδκα στην κάμερα. Επιτέλους βγαζει σωστές φωτο ο τηλεφακός δουλεύει άψογα εστιάζει και δεν βγαίνει σαν χαλασμένο πιξελ μετα την επεξεργασία. 

Οταν βλέπεις και τις δυο οθόνες με κλειστό το privacy δεν εχει καμια διαφορά που λενε κάποιοι. 

Το privacy τα σπαει απλα. 

Επιτέλους πληροφορίες μπαταρίας κύκλους φόρτισης, ημερομηνία κατασκευής, ημερομηνία ενεργοποίησης, υγεία μπαταρίας.

Για το ui 8.5 ειναι προς το παρον οτι καλύτερο πολυ παραμετροποίηση εχει να κάνεις. 

Διάρκεια μπαταρίας σε εμενα μερα δεν πρόκειται να βγάλει κανενα κινητο αλλα σε σχέση με το s24u ειναι αρκετά καλύτερο (θα μου πεις το αλλο εχει κλείσει 2 χρόνια πλέον,οκ).

Το design πολυ πιο όμορφο και πολυ πιο βολικό στο χέρι. 

Το μόνο που θελω απο σαμμυ ειναι να προσθέσει το Voice focus και στα ακουστικά 

Και να δωσει ελληνικά στην ΑΙ της επιτέλους!.

😎

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

8 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Αυτό ισχύει, αλλά όπως είπε και ένας άλλος πιο μετά, όταν το πιάνεις τελικά δεν κάνεις αυτό το ουαο. Πόσο μάλλον όταν από μπροστά μοιάζει με plus μοντέλο, η ακόμα χειρότερα με τη σειρά A! Αν είχε πολύ καλύτερες κάμερες θα το κράταγα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα το ξαναπάρω, θα περίμενω περισσότερες κριτικές. 

Το 26 είτε θα μπαλατζαρει με οποιαδήποτε φυσιολογικη θηκη, είτε θα του βαλεις μια σκληροτράχηλη που, ακυρώνει το κόπο της Samsung να το κάνει όσο πιο λεπτό γίνεται. Δεν έχει νόημα. Οι spigen crystal για τα s25 ultra, και ringke fusion x , κάθονται τελεια στο τραπέζι. 

Δυστυχώς όμως τα τηλεκοντρόλ είναι μονόδρομος, και πρόσωπικα για μένα είναι αυτό το "ουαο" που έψαχνα επειδή βαρεθηκα το 25. Το είχα απωθημένο χρόνια να πάρω κάτι τέτοιο και είπα να δοκιμάσω, είναι το πρώτο μου!  Τώρα απλώς θα περιμένω να χαλάσει η οθόνη.. : p /ελπίζω όχι!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με Huawei mate 20x, η πιο φαρδιά οθόνη που υπάρχει το 2026 ακόμα...! 

IMG_20260309_235154.jpg

Κρίμα που μπήκες στον κόπο αγοράς και επιστροφής 😞.

Όσο για την ομοιότητα με τα Α μοντέλα, και το 25 την ίδιο ομοιότητα θα μπορούσες να πεις ότι έχει με την αντίστοιχη γενιά Α. Απλά και τα 2 τείνουν προς την γραμμή των Ζ fold. 

Όσο για το ουάου που λες, ερχόμενος από το 25, αν δεν σε απαχολουσε το privacy display και τα λοιπά upgrades, ναι, δεν θα έκανες ουάου και δεν έπρεπε να μπεις στον κόπο αλλαγής.

Αλλά όποιος πιάσει και δουλέψει ένα S23 και μετά ένα S26 και λέει είναι ίδια συσκευή, ας πάει να ξεπλύνει λίγο την μούρη του γιατί κοιμάται ακόμα.

Btw, EricssonyFan λες, αλλά μόνο Nokia βλέπω στη φωτό σου.

Εγώ σήμερα το περιμένω. Πληθαίνουν οι αναφορές σχετικά με υγρασία στους φακούς ακόμα και σε κινητά μέσα στο κουτί πριν καν ανοιχθούν. Δεν μου αρέσει όλο αυτό και σίγουρα δεν πρόκειται περί hoax. Υφίσταται αφού σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν φωτογραφίες που αναδεικνύουν το πρόβλημα. Μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν εστιάζεται το θέμα μόνο σε περιπτώσεις χρήσης του κινητού σε ακραίες θερμοκρασίες αλλά αφορά πλέον και σε περιπτώσεις που το κινητό ήταν κλειστό στην εργοστασιακή του συσκευασία. 🤔

10 minutes ago, pickup said:

Εγώ σήμερα το περιμένω. Πληθαίνουν οι αναφορές σχετικά με υγρασία στους φακούς ακόμα και σε κινητά μέσα στο κουτί πριν καν ανοιχθούν. Δεν μου αρέσει όλο αυτό και σίγουρα δεν πρόκειται περί hoax. Υφίσταται αφού σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν φωτογραφίες που αναδεικνύουν το πρόβλημα. Μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν εστιάζεται το θέμα μόνο σε περιπτώσεις χρήσης του κινητού σε ακραίες θερμοκρασίες αλλά αφορά πλέον και σε περιπτώσεις που το κινητό ήταν κλειστό στην εργοστασιακή του συσκευασία. 🤔

Το ότι κάποιοι μπορεί να κάνουν εσφαλμένη χρήση ή οι συνθήκες να είναι τέτοιες που προκαλούν αυτό τοφαινόμενο ή ακόμα και μεμονωμένη περίπτωση προβληματικής συσκευής,  δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σε προβληματίζει.

Μιλάμε για εκατομμύρια συσκευές που έχουν πουληθεί και οι αναφορές στο ιντερνετ είναι για 4 περιπτώσεις. Οι 2 συσκευές ήταν απ τον ίδιο άνθρωπο.

Γενικά πάντως, Υγρασία σε φακούς καμερών είναι κάτι που δεν είναι πρωτοφανές, ένα γενικό search αν κάνεις θα δείς πολλά κινητά αλλά και φακους από dslr με αντίστοιχες περιπτώσεις.

25 minutes ago, OverClocker said:

Το ότι κάποιοι μπορεί να κάνουν εσφαλμένη χρήση ή οι συνθήκες να είναι τέτοιες που προκαλούν αυτό τοφαινόμενο ή ακόμα και μεμονωμένη περίπτωση προβληματικής συσκευής,  δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σε προβληματίζει.

Μιλάμε για εκατομμύρια συσκευές που έχουν πουληθεί και οι αναφορές στο ιντερνετ είναι για 4 περιπτώσεις. Οι 2 συσκευές ήταν απ τον ίδιο άνθρωπο.

Γενικά πάντως, Υγρασία σε φακούς καμερών είναι κάτι που δεν είναι πρωτοφανές, ένα γενικό search αν κάνεις θα δείς πολλά κινητά αλλά και φακους από dslr με αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πολύ άγχος ρε παιδάκι μου...και αυτό το πράγμα με το ιντερνετ και τις συνεχείς πληροφορίες μπορεί να σε τρελάνει. Ιδίως εμάς τους μεσήλικες (σε μένα αναφέρομαι και μόνο...😄)

Edited by pickup

Καλημέρα σε όλη την ομάδα

Να ευχαριστηθούμε τις συσκευές για ακόμα μια χρονιά

Φέτος για πρώτη φορά η αφορά έγινε με leasing για ένα χρόνο

με σκοπό να αλλάζω κάθε χρόνο συσκευή.

Για ακόμα ένα χρόνο μετάβαση στην καινούργια συσκευή.

Η επιλογή σε χρώμα μαύρο με εντυπωσίασε. Βοηθάει και μου αρέσει ότι 

και τα πλαϊνά της συσκευής είναι μαύρα και ματ.

Θα χρειαστώ μία βοήθεια

Κάθε χρόνο κάνω την μετάβαση από την μία συσκευή στην καινούργια με την εφαρμογή της

samsung.

Είχε ένα αρνητικό ότι μεταφέρει και κάποια σκουπίδια από την προηγούμενή συσκευή

Φέτος θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση. έχετε κάποιες οδηγείες;

Επίσης θέλω σε κάποιες εφαρμογές να μεταφέρω τα δεδομένα τους στην καινούργια συσκευή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπορείς να επιλέξεις με το smart switch ποιες εφαρμογές θες να κάνεις μπακ απ ποιες όχι και ποιες με αρχεία η χωρίς.

Μόλις μου ήρθε το πρώτο update 560 κάτι  mb. Ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου!

1 minute ago, EricssonyFan said:

Aπο μπροστά το 25 δεν φαίνεται καν ότι είναι σειρά A. Πιο πολύ τετράγωνο δείχνει παρά καμπυλωτό. Η γραμμή των fold από καμπυλωτή χρόνο με το χρόνο έγινε πιο τετράγωνη, δεν ισχύει αυτό που λες. Μην κοιτάς μόνο το σχεδιασμό της κάμερας. 

Πρόσεξα στο gsmarena ότι όντως φέτος και η οθόνη μικρινε και τα μπεζελ μεγάλωσαν. Εντάξει η σελφι μεγάλωσε αλλά όντως τραβάει πιο ultrawide. Προσωπικά το ουαο μου ήταν πιο πολύ το χρώμα. Πέρυσι ήταν πολύ βαρετά.  Η οθόνη με απόρρητο ήταν καλοδεχούμενη αλλά δεν είναι για πολύ ώρα γιατί όντως ζαλίζει. 

Όπως και να ναι, εγώ κρατήσα δύο θήκες να υπάρχουν, είναι έντεκα μήνες μπροστά μας, θα δείξει..

IMG_20260310_110941.jpg

Τα μπεζελ δεν μεγάλωσαν, απλά λόγο καμπυλών και μεγαλυτερης σελφι το screen to body ratio  μίκρυνε ελάχιστα.

Δε κοιτάω μόνο το σχεδιασμό της κάμερας αλλά δε συμφωνώ ότι έχει αλλάξει κάτι τα 3 τελευταία χρόνια στις τάσεις σχεδιασμού της samsung και προς τα που παει.

Όσο για το privacy, δεν έχει νόημα να το έχεις ενεργό όλη την ώρα, το βάζεις ενεργοποιείται μόνο στις εφαρμογές που θέλεις. Τώρα για ζαλάδα, αυτό είναι στο καθένα, λογικά και privacy screen protector θα σε ενοχλεί.

Ωπ , εμφανιστηκαν και τα SE, ερικσον όμως καθαρόαιμο? 😜

34 minutes ago, Vlasismiriagos said:

Μόλις μου ήρθε το πρώτο update 560 κάτι  mb. Ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου!

Για αυτο εμφανίστηκαν εχθες τα updates στις εφαρμογές της sammy. Ήρθε του Φεβρουαρίου και έχουμε Μάρτιο 🤣

1 hour ago, Tips2022 said:

Screenshot_20260310_131045_Software update.jpg

Αυτή η ενημέρωση ασφαλείας είναι από τον Φεβρουάριο του 2026 και επιλύει συνολικά 37 ελαττώματα ασφαλείας, καθιστώντας τη νέα ναυαρχίδα της Samsung πιο ασφαλή. Έτσι μην υπολογίζετε σε κάποια ιλιγγιώδη χαρακτηριστικά, αν και κάποιοι λένε* ότι βρήκαν και κάτι παραπάνω!!!! 

*Ορισμένοι χρήστες (και γω μαζί τους) αναφέρουν την παρουσία μιας λειτουργίας αυτοματισμού! Βρείτε την πρώτα και εάν θέλετε(?) την ενεργοποιείτε!

Μιλάς με γρίφους γέροντα... :classic_laugh:  to inactivity restart εννοείς;