OverClocker Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Όσοι πήρατε από samsung eshop, σας έχει εμφανίσει εκτιμώμενους πόντους samsung rewards στην παραγγελία? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Τη προτείνετε για πρώτο σετάρισμα από μετάβαση από s23 ultra? Περνάμε τα πάντα εκτός από εφαρμογές ούτως ώστε να γίνει όσο πιο καθαρό σετάρισμα γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) Εγώ πάντα smart switch καλώδιο, τράμπα ότι μπορεί να κάνει και τέλος, να τα σπάσω όσο γίνεται λιγότερο 😜 Edited 7 Μαρτίου by OverClocker 1 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 11 minutes ago, margianniss said: Τη προτείνετε για πρώτο σετάρισμα από μετάβαση από s23 ultra? Περνάμε τα πάντα εκτός από εφαρμογές ούτως ώστε να γίνει όσο πιο καθαρό σετάρισμα γίνεται? Δεν έχω συναντήσει πρόβλημα ποτέ με μεταφορά από το ένα στο άλλο με smart switch από τις λίγες φορές που το έχω κάνει. Συστήνω όμως για σιγουριά αν δεν βαριέσαι στήσιμο από την αρχή. Εγώ έτσι έκανα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Παρέλαβα κι εγώ από Κωτσόβολο σήμερα με αποφορολόγηση και πόντους στην Alpha Bonus Visa. Μόνο τα ακουστικά δεν ήρθαν ακόμα αν και η παραγγελία δόθηκε μαζί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Εντελώς απαράδεκτη η Samsung να καταργήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την θήκη Smart View.Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που την προτιμούσαν και την χρησιμοποιούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.👎👎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 1 minute ago, sotcot said: Εντελώς απαράδεκτη η Samsung να καταργήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την θήκη Smart View.Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που την προτιμούσαν και την χρησιμοποιούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.👎👎 Στο s24 είχε smart view? Νομίζω οι book θήκες πλέον δεν έχουν ενδιαφέρον από το κοινό. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) Αν τα δεδομένα σου δεν είναι πολλά και δεν έχεις χακαρισμένες εφαρμογές τότε με το smart για γρήγορα ή ακόμη καλύτερα μια μια εφαρμογή από την αρχή για καθαρή εγκατάσταση. Αν είναι πολλά τα δεδομένα και οι εφαρμογές που έχεις τότε κλάφτα Χαράλαμπε (=ό,τι και να διαλέξεις το ίδιο θα είναι) κι ας μην σε λένε έτσι. Οι πόντοι μας μπαίνουν, αν θυμάμαι καλά, 14 μέρες μετά την οριστικοποίηση της πώλησης. Ακούσατε αν θα κυκλοφορήσει γυαλιά με ίντερνετ η Samsung γιατί στην Βαρκελώνη δεν αντιλήφθηκα κάτι τέτοιο. Ρωτάω γιατί δεν θέλω να φύγω απο την Sammy, αλλά μια ομαδα νέων έβγαλε κάτι εξαιρετικά στο Kikstarter. Edited 7 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 3 minutes ago, OverClocker said: Στο s24 είχε smart view? Νομίζω οι book θήκες πλέον δεν έχουν ενδιαφέρον από το κοινό. Όσο και να μην υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό ( σχετικό είναι αυτό ) εξακολουθεί να υπάρχει πολύς κόσμος παγκοσμίως που τις χρησιμοποιούσε οπότε το άκυρο για την Samsung ισχύει. Και να μην ξεχνάμε και την αφαίρεση της λειτουργίας Bluetooth από το Spen.👎👎 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) 4 ώρες πριν, Tips2022 said: Καλημέρες.... το κινητό ανοίχτηκε και δοκιμάστηκε χθες στα χέρια μας. Με την πρώτη ματιά είδα: 1) Σε σχέση με το S23 ultra είναι μέρα με σούρουπο. 2) Ενώ η μετάβαση από το 13 pro max στο 17 pro max έγινε και δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα, εδώ από το S23 ultra στο s26 ultra, έγινε σε 2 ώρες (1552 εφαρμογές και δεδομένα) και χωρίς τους κωδικούς σε πολλές τις εφαρμογές, καλά για τράπεζες δε συζητάω που ούτε αυτό δεν μπόρεσε να κάνει σωστά. Τι κυνηγάς και αντιγράφεις ρε Sammy το iphone κάνε τουλάχιστον τα βασικά να τρέχουν άμεσα! 3) Το κινητό ανέβασε θερμοκρασία στο πάνω μέρος της συσκευής κάτι που είχα ξεχάσει αυτό το θέμα με το S23 ultra 4) Το ΑΙ έτοιμο να δείξει τα δόντια του περισσότερο μέσα στη συσκευή.....Αν φέτος πάρει και τα ελληνικά θα σκίζει.... 5) Λεπτότερο το SPen ένα τσουτσουν@κι που δεν μπορεί να κρατήσουν τα χέρια μας (μεγαλώσαμε κιόλας κι ας μας λένε παληκάρια εδώ μέσα).... χώρια που πρέπει να το βάλεις σωστά δηλ με τη φορά της γωνίας που είναι. Του χρόνου (του παραχρόνου δεν έχει σημασία για να μην μαλώνουμε κιόλας...γιατί δε το αντέχω) φαίνεται ότι θα το πετάξει για χάριν της μπαταρίας! 6) Το γκρι χρώμα σαν αυτό του iphone ουδέτερο, ήσυχο και σοβαρό. 7) Το τηλέφωνο χωρίς θήκη δεν μπορεί να καθίσει σωστά στο γραφείο ή στο τραπέζι, κάνει τραμπάλες...λίγο το κακό γιατί όλοι φοράμε θήκες και σκεπτόμαστε την μεταπώληση! 😎Η μπαταρία τα έπαιξε την πρώτη μέρα, αρχίζει και φαίνεται στρωμένη σήμερα... θα δείξει! 9) Ο ήχος στο τέρμα τα παίζει θέλει ένα τσικ πιο κάτω (κάτι σαν τη Λιόλιου που τσιρίζει) και όλα κυλούν τέλεια και δυνατά. 10) Μικρότερο και λεπτότερο κάνει αισθητή τη διαφορά στο κομμάτι αυτό. Το κουβαλάς πιο εύκολα παντού αρκεί να μην το ξεχάσεις (φτερό στον άνεμο) γιατί τα γραμμάρια βάρους πιο κάτω κάνουν τη διαφορά, αφού με τα άλλα είναι σαν να είχες πέτρες... και πιο εύκολα το κρατάς στο ένα χέρι τώρα στο κρεβάτι την ώρα του ύπνου!!! Τι όχι? 11) Το One ui 8.5 είναι σίγουρα μια καλή αναβάθμιση αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας Σήμερα δοκιμές σε φωτό και βίντεο....και μην ξεχνάτε τα Lut που έχουμε για πρώτη φορά! Γενικά πας ένα βήμα μπροστά τεχνολογικά με τέτοιο κινητό γιατί τα υπόλοιπα κινητά αρχίζουν και σου φαίνονται μπαχαντέλες πλην iphone. Το οικοσύστημα το αναγνώρισε στιγμιαία! Μέχρι να έρθουν οι θήκες από Κίνα σίγουρα θα του βάλω μια διαφανή που μοβίζει στις άκρες από κατάστημα θηκών για το λόγο ότι ο φόβος φυλάει τα έρμα! Δεν εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά (δεν καταλαβαίνει κανείς ότι έχεις ένα τόσο σημαντικό εργαλείο) το κινητό μας όπως το iphone αν είσαι φιγουρατζής....χαχαχα! Υ.Γ. Η εφαρμογή Samsung News σε σας λειτουργεί κανονικά γιατί στο δικό μας βγάζει λάθος! Αν ναι τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει μιας την ξαναεγκατέστησα αλλά δεν.... Μήπως έχεις κανένα DNS ανοιχτό? Μήπως το αυτό να μην δουλεύει το Samsung news? Edited 7 Μαρτίου by Johnny_Johnny 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) Το ΑΙ που δίνει η Sammy πσντού στο κινητό της δεν σας φαίνεται λίγο παππουδίστικο ή του καναπέ=έτοιμα στο πιάτο, ανεξαρτήτως αν οι ηλικιωμένοι εδώ στην Ελλάδα έχουν μαύρα μεσάνυχτα μ αυτό! Πάντως εμένα μου αρέσει που το συναντάω παντού στο κινητό μας... λίγο με τις συνδρομές του έχω πρόβλημα! 9 minutes ago, Johnny_Johnny said: Μήπως έχεις κανένα DNS ανοιχτό? Ω ρε φίλε τι είπες τώρα!!!! Λύθηκε... Σ' ευχαριστώ πολύ. Έγραψες. Να γιατί μου αρέσουν τα forum χωρίς τις αντιπαραθέσεις. Αλήθεια εσείς δεν χρησιμοποιείτε το dns.adguard? Εμένα το πήρε κατά την μεταφορά από τις ρυθμίσεις του άλλου κινητου Edited 7 Μαρτίου by Tips2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 2 ώρες πριν, OverClocker said: Όσοι πήρατε από samsung eshop, σας έχει εμφανίσει εκτιμώμενους πόντους samsung rewards στην παραγγελία? Όχι ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Johnny_Johnny said: Μήπως έχεις κανένα DNS ανοιχτό? Μήπως το αυτό να μην δουλεύει το Samsung news? Σε S24U και σε Fold 7 παντως με adgurad Vpn μια χαρα δουλευει το Samsung news... Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Tips2022 said: Καλημέρες.... το κινητό ανοίχτηκε και δοκιμάστηκε χθες στα χέρια μας. Με την πρώτη ματιά είδα: 1) Σε σχέση με το S23 ultra είναι μέρα με σούρουπο. 2) Ενώ η μετάβαση από το 13 pro max στο 17 pro max έγινε και δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα, εδώ από το S23 ultra στο s26 ultra, έγινε σε 2 ώρες (1552 εφαρμογές και δεδομένα) και χωρίς τους κωδικούς σε πολλές τις εφαρμογές, καλά για τράπεζες δε συζητάω που ούτε αυτό δεν μπόρεσε να κάνει σωστά. Τι κυνηγάς και αντιγράφεις ρε Sammy το iphone κάνε τουλάχιστον τα βασικά να τρέχουν άμεσα! 3) Το κινητό ανέβασε θερμοκρασία στο πάνω μέρος της συσκευής κάτι που είχα ξεχάσει αυτό το θέμα με το S23 ultra 4) Το ΑΙ έτοιμο να δείξει τα δόντια του περισσότερο μέσα στη συσκευή.....Αν φέτος πάρει και τα ελληνικά θα σκίζει.... 5) Λεπτότερο το SPen ένα τσουτσουν@κι που δεν μπορεί να κρατήσουν τα χέρια μας (μεγαλώσαμε κιόλας κι ας μας λένε παληκάρια εδώ μέσα).... χώρια που πρέπει να το βάλεις σωστά δηλ με τη φορά της γωνίας που είναι. Του χρόνου (του παραχρόνου δεν έχει σημασία για να μην μαλώνουμε κιόλας...γιατί δε το αντέχω) φαίνεται ότι θα το πετάξει για χάριν της μπαταρίας! 6) Το γκρι χρώμα σαν αυτό του iphone ουδέτερο, ήσυχο και σοβαρό. 7) Το τηλέφωνο χωρίς θήκη δεν μπορεί να καθίσει σωστά στο γραφείο ή στο τραπέζι, κάνει τραμπάλες...λίγο το κακό γιατί όλοι φοράμε θήκες και σκεπτόμαστε την μεταπώληση! 😎Η μπαταρία τα έπαιξε την πρώτη μέρα, αρχίζει και φαίνεται στρωμένη σήμερα... θα δείξει! 9) Ο ήχος στο τέρμα τα παίζει θέλει ένα τσικ πιο κάτω (κάτι σαν τη Λιόλιου που τσιρίζει) και όλα κυλούν τέλεια και δυνατά. 10) Μικρότερο και λεπτότερο κάνει αισθητή τη διαφορά στο κομμάτι αυτό. Το κουβαλάς πιο εύκολα παντού αρκεί να μην το ξεχάσεις (φτερό στον άνεμο) γιατί τα γραμμάρια βάρους πιο κάτω κάνουν τη διαφορά, αφού με τα άλλα είναι σαν να είχες πέτρες... και πιο εύκολα το κρατάς στο ένα χέρι τώρα στο κρεβάτι την ώρα του ύπνου!!! Τι όχι? 11) Το One ui 8.5 είναι σίγουρα μια καλή αναβάθμιση αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας Σήμερα δοκιμές σε φωτό και βίντεο....και μην ξεχνάτε τα Lut που έχουμε για πρώτη φορά! Γενικά πας ένα βήμα μπροστά τεχνολογικά με τέτοιο κινητό γιατί τα υπόλοιπα κινητά αρχίζουν και σου φαίνονται μπαχαντέλες πλην iphone. Το οικοσύστημα το αναγνώρισε στιγμιαία! Μέχρι να έρθουν οι θήκες από Κίνα σίγουρα θα του βάλω μια διαφανή που μοβίζει στις άκρες από κατάστημα θηκών για το λόγο ότι ο φόβος φυλάει τα έρμα! Δεν εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά (δεν καταλαβαίνει κανείς ότι έχεις ένα τόσο σημαντικό εργαλείο) το κινητό μας όπως το iphone αν είσαι φιγουρατζής....χαχαχα! Υ.Γ. Η εφαρμογή Samsung News σε σας λειτουργεί κανονικά γιατί στο δικό μας βγάζει λάθος! Αν ναι τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει μιας την ξαναεγκατέστησα αλλά δεν.... Αν μπορείς να μας αιτιολογήσεις γιατί τα υπόλοιπα είναι μπαχατέλες και πίσω τεχνολογικά θα ήταν πολύ ωραίο. Το γράφω διότι για κινητό της χρονιάς για το 2025 οι περισσότεροι reviews παγκοσμίως χαρακτήρισαν ένα κινητό που δεν είναι ούτε Samsung ούτε Apple. Υ.Γ κουβέντα να γίνεται, Ε; Έχω όλες τις μάρκες προσωπικά. Υ. Γ2 να το χαρείς εύχομαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, alizeas said: Αν μπορείς να μας αιτιολογήσεις γιατί τα υπόλοιπα είναι μπαχατέλες και πίσω τεχνολογικά θα ήταν πολύ ωραίο. Το γράφω διότι για κινητό της χρονιάς για το 2025 οι περισσότεροι reviews παγκοσμίως χαρακτήρισαν ένα κινητό που δεν είναι ούτε Samsung ούτε Apple. Υ.Γ κουβέντα να γίνεται, Ε; Έχω όλες τις μάρκες προσωπικά. Υ. Γ2 να το χαρείς εύχομαι!! Γιατί τα υπόλοιπα θεωρούνται «μπαχατέλες» (Τεχνολογικά); Αν και το 2025 είδαμε συσκευές (όπως το Oppo Find X8 Ultra ή το Vivo X200 Pro) να κλέβουν την παράσταση στις κάμερες και να ανακηρύσσονται «κινητά της χρονιάς» από πολλούς reviewers, η Samsung και η Apple παραμένουν σε άλλη κατηγορία για τους εξής λόγους: Το Οικοσύστημα: Όπως είδες, το κινητό «αναγνωρίστηκε στιγμιαία». Η διασύνδεση με το ρολόι, τα ακουστικά, το tablet ή το laptop είναι σε επίπεδα που οι Κινέζοι κατασκευαστές ακόμα παλεύουν να φτάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Υποστήριξη & Μεταπώληση: Η Samsung δίνει πλέον 7 χρόνια updates. Μια «μπαχατέλα» (τεχνολογικά πάντα) μπορεί να έχει απίστευτο hardware, αλλά σε 2 χρόνια το software της θα είναι αρχαιολογία. Επίσης, η μεταπώληση που ανέφερα είναι ο λόγος που η Apple και η Samsung κρατούν τα σκήπτρα· οι υπόλοιποι χάνουν το 50% της αξίας τους μόλις βγουν από το κουτί. Integrations & AI: Το ότι το AI «δείχνει τα δόντια του» μέσα στη συσκευή (on-device) απαιτεί επεξεργαστική ισχύ και software optimization που μόνο η Samsung έχει καταφέρει να κάνει τόσο ομαλά στο Android. Οθόνη & Anti-reflective: Η επίστρωση που ξεκίνησε από το S24 Ultra και τελειοποιήθηκε τώρα, κάνει όλα τα άλλα κινητά να μοιάζουν με καθρέφτες. Μόλις το συνηθίσεις, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Μια μικρή αντιπαράθεση στο μεταξύ μας forum... Οι reviewers που λένε ότι «δεν είναι Samsung ή Apple το κινητό της χρονιάς» συνήθως εστιάζουν καθαρά στο Hardware-per-Euro (π.χ. ταχύτητα φόρτισης 120W ή αισθητήρες κάμερας 1 ίντσας). Όμως, για κάποιον που θέλει ένα εργαλείο που θα δουλεύει απροβλημάτιστα (μετά το αρχικό σοκ των κωδικών!) για τα επόμενα 3-4 χρόνια, η «ασφάλεια» του Ultra είναι δύσκολο να νικηθεί. Υπομονή με τη μπαταρία, το AI μαθαίνει τις συνήθειές μου αυτές τις μέρες. Μετά από 4-5 κύκλους φόρτισης πιστεύω πως θα δω το πραγματικό της πρόσωπο! Όλα τα παραπάνω είναι σύμφωνα με όσα έγραψα στο αρχικό κείμενο των πρώτων εντυπώσεων χωρίς να επεκταθώ γιατί νομίζω πως θα ξεφύγουμε και θα κουράσουμε... Αυτά για μια γρήγορη απάντηση....χωρίς να αγνοήσουμε την αίσθησή μου από την μακρόχρονη και πολυετή εμπειρία μου με τα κινητά (Το 1ο κινητό που ειδα στον Καναδά "μαχατέλα" στα χέρια των εργολάβων ήταν το 1990). Υγ. Ακούω μια φίλη της γυναίκας μου να της λέει: Καλά τι διαβάζεις στο κινητό αφού η οθόνη σου είναι σβηστή; Γυρίζει το κινητό και της δείχνει πως αυτό δεν συμβαίνει και σκάμε στα γελια...χαχαχα ε ρε γλέντια που θα γίνουν με κάτι infuencers...από δω η γυναικα μου κι από κει η ινφλουένσερ με οθόνη Samsung!!! Privacy στο έπακρο!!! Ήρθε η ώρα να απολαύσετε παντού π@ρν@ ακόμη κι αν το περιβάλλον ή η γυναίκα σας δεν σας το επιτρέπει...χεξ παντού.....γιατί προηγείται ακόμη και της τεχνολογίας! Edited 7 Μαρτίου by Tips2022 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, Tips2022 said: Γιατί τα υπόλοιπα θεωρούνται «μπαχατέλες» (Τεχνολογικά); Αν και το 2025 είδαμε συσκευές (όπως το Oppo Find X8 Ultra ή το Vivo X200 Pro) να κλέβουν την παράσταση στις κάμερες και να ανακηρύσσονται «κινητά της χρονιάς» από πολλούς reviewers, η Samsung και η Apple παραμένουν σε άλλη κατηγορία για τους εξής λόγους: Το Οικοσύστημα: Όπως είδες, το κινητό «αναγνωρίστηκε στιγμιαία». Η διασύνδεση με το ρολόι, τα ακουστικά, το tablet ή το laptop είναι σε επίπεδα που οι Κινέζοι κατασκευαστές ακόμα παλεύουν να φτάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Υποστήριξη & Μεταπώληση: Η Samsung δίνει πλέον 7 χρόνια updates. Μια «μπαχατέλα» (τεχνολογικά πάντα) μπορεί να έχει απίστευτο hardware, αλλά σε 2 χρόνια το software της θα είναι αρχαιολογία. Επίσης, η μεταπώληση που ανέφερα είναι ο λόγος που η Apple και η Samsung κρατούν τα σκήπτρα· οι υπόλοιποι χάνουν το 50% της αξίας τους μόλις βγουν από το κουτί. Integrations & AI: Το ότι το AI «δείχνει τα δόντια του» μέσα στη συσκευή (on-device) απαιτεί επεξεργαστική ισχύ και software optimization που μόνο η Samsung έχει καταφέρει να κάνει τόσο ομαλά στο Android. Οθόνη & Anti-reflective: Η επίστρωση που ξεκίνησε από το S24 Ultra και τελειοποιήθηκε τώρα, κάνει όλα τα άλλα κινητά να μοιάζουν με καθρέφτες. Μόλις το συνηθίσεις, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Μια μικρή αντιπαράθεση στο μεταξύ μας forum... Οι reviewers που λένε ότι «δεν είναι Samsung ή Apple το κινητό της χρονιάς» συνήθως εστιάζουν καθαρά στο Hardware-per-Euro (π.χ. ταχύτητα φόρτισης 120W ή αισθητήρες κάμερας 1 ίντσας). Όμως, για κάποιον που θέλει ένα εργαλείο που θα δουλεύει απροβλημάτιστα (μετά το αρχικό σοκ των κωδικών!) για τα επόμενα 3-4 χρόνια, η «ασφάλεια» του Ultra είναι δύσκολο να νικηθεί. Υπομονή με τη μπαταρία, το AI μαθαίνει τις συνήθειές μου αυτές τις μέρες. Μετά από 4-5 κύκλους φόρτισης πιστεύω πως θα δω το πραγματικό της πρόσωπο! Όλα τα παραπάνω είναι σύμφωνα με όσα έγραψα στο αρχικό κείμενο των πρώτων εντυπώσεων χωρίς να επεκταθώ γιατί νομίζω πως θα ξεφύγουμε και θα κουράσουμε... Αυτά για μια γρήγορη απάντηση....χωρίς να αγνοήσουμε την αίσθησή μου από την μακρόχρονη και πολυετή εμπειρία μου με τα κινητά (Το 1ο κινητό που ειδα στον Καναδά "μαχατέλα" στα χέρια των εργολάβων ήταν το 1990). Υγ. Ακούω μια φίλη της γυναίκας μου να της λέει: Καλά τι διαβάζεις στο κινητό αφού η οθόνη σου είναι σβηστή; Γυρίζει το κινητό και της δείχνει πως αυτό δεν συμβαίνει και σκάμε στα γελια...χαχαχα ε ρε γλέντια που θα γίνουν με κάτι infuencers...από δω η γυναικα μου κι από κει η ινφλουένσερ με οθόνη Samsung!!! Privacy στο έπακρο!!! Ήρθε η ώρα να απολαύσετε παντού π@ρν@ ακόμη κι αν το περιβάλλον ή η γυναίκα σας δεν σας το επιτρέπει...χεξ παντού.....γιατί προηγείται ακόμη και της τεχνολογίας! Απαρχαιωμένη μπαταρία ( Το oppo έχει sot 14 ώρες άνετα) 8bit οθόνη (οι άλλοι 10 bit) Αργή φόρτιση Μέτριες κάμερες Η Samsung χρησιμοποιεί ai τής Google που θα έρθει σε όλους (η oppo έχει αναπτύξει δική της) Φωτηνοτητα μόνο 3000... Και μένει το οικοσύστημα για όποιον τον νοιάζει και η antireflective οθόνη και μία υποτιθέμενη με τα πώληση που δεν έχει καμία σχέση με την αξία του κινητού. Καλά όλα αυτά, αλλά την τεχνολογία δεν βλέπω... Μάλλον τεχνολογικά είναι λίγο πίσω, η Samsung! Edited 7 Μαρτίου by alizeas 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 19 minutes ago, alizeas said: Απαρχαιωμένη μπαταρία ( Το oppo έχει sot 14 ώρες άνετα) 8bit οθόνη (οι άλλοι 10 bit) Αργή φόρτιση Μέτριες κάμερες Η Samsung χρησιμοποιεί ai τής Google που θα έρθει σε όλους (η oppo έχει αναπτύξει δική της) Φωτηνοτητα μόνο 3000... Και μένει το οικοσύστημα για όποιον τον νοιάζει και η antireflective οθόνη και μία υποτιθέμενη με τα πώληση που δεν έχει καμία σχέση με την αξία του κινητού. Καλά όλα αυτά, αλλά την τεχνολογία δεν βλέπω... Μάλλον τεχνολογικά είναι λίγο πίσω, η Samsung! 1. Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να έχουν κάνει μια αναβάθμιση στη μπαταρία, αλλά αν αυτό που βλέπω όλους να συμφωνούν είναι ότι δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο για τις silicon/carbon μέχρι να αποδειχθούν οκ στους κινέζους. 2. Δεν είναι τόσοι πολλοί αυτοί που έχουν 10bit. Πλέον βγαίνει στη φόρα ότι και η Apple 8bit FRC οθόνες έχει. Βέβαια μην ξεχνάς ότι στο 26 έχουμε innovation της privacy display, οπότε δεν μιλάμε για στάσιμη κατάσταση. 3. Αργή φόρτιση για τα δικά σου γούστα ίσως. 60w σχεδόν κανείς δε θα χρειαστεί. 4. μέτριες σε σχέση με άλλες 3 συσκευές. 5. Bixby παίζει πάνω σε gemini k perplexity. Επίσης το Galaxy AI έχει αποδείξει μέχρι τώρα το αν κάνει καλά τη δουλειά του. 6. Φωτεινότητα μόνο 2600?, μόνο απο αυτό φαίνεται ότι μάλλον δεν έχεις δουλέψει s24-25-26 κάτω απο ήλιο ή γενικά έξω για να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω ούτως η άλλως. Γενικά βλέπω "χαρακτηρστικό-λαγνεία". Σα να παίζουμε υπερατου ενα πράμα. 7. Για το οικοσύστημα και την αντιανακλαστική οθόνη, privacy, dex και αρκετά πραγματάκια ακόμα δεν έχει το oppo σου, φυσικά τα θεωρούμε τίποτα ε? 8. Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά που μπήκατε να γράψετε σε samsung thread για το πόσο γαμάτα είναι τα oppo, vivvo,xiaomi,1+ κτλπ, το έχουμε εμπεδώσει το έχετε βγάλει από μέσα σας, νομίζω αρκετά όμως. 3 1 1 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) 56 minutes ago, alizeas said: Απαρχαιωμένη μπαταρία ( Το oppo έχει sot 14 ώρες άνετα) Καλά όλα αυτά, αλλά την τεχνολογία δεν βλέπω... Μάλλον τεχνολογικά είναι λίγο πίσω, η Samsung! Εδώ σου εχω τις κυριότερες τεχνολογικές καινοτομίες που το ξεχωρίζουν: 1. Privacy Display (Ενσωματωμένο Φίλτρο Ιδιωτικότητας) Αυτή είναι ίσως η πιο "έξυπνη" προσθήκη στο hardware. Αντί για τα κλασικά αυτοκόλλητα προστασίας, η Samsung ενσωμάτωσε micro-louvers απευθείας στο OLED panel. Πώς λειτουργεί: Μέσω του Control Center, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία που περιορίζει τη γωνία θέασης. Έτσι, ενώ εσύ βλέπεις κανονικά, όποιος κοιτάζει από το πλάι (π.χ. σε λεωφορείο ή μετρό) βλέπει μια σκοτεινή ή θολή οθόνη. Smart Automation: Μπορεί να ρυθμιστεί να ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανοίγεις συγκεκριμένες εφαρμογές (π.χ. τραπεζικές εφαρμογές ή email). 2. ALoP Telephoto Technology (All Lens On Prism) Για πρώτη φορά, η Samsung εγκαταλείπει την κλασική περισκοπική δομή στον τηλεφακό 5x για χάρη της τεχνολογίας ALoP. Το αποτέλεσμα: Ο φακός είναι πλέον κυκλικός και όχι ορθογώνιος. Αυτό επιτρέπει πολύ μεγαλύτερο διάφραγμα (f/2.9), επιτρέποντας 37% περισσότερο φως να φτάσει στον αισθητήρα σε σύγκριση με το S25 Ultra. DSLR Bokeh: Λόγω του νέου σχεδιασμού των φακών, το θόλωμα στο παρασκήνιο (bokeh) είναι πιο φυσικό και στρογγυλεμένο, πλησιάζοντας την αισθητική των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών. 3. Agentic AI & Τριπλή Μηχανή Τεχνητής Νοημοσύνης Το S26 Ultra δεν βασίζεται σε ένα μόνο μοντέλο AI, αλλά σε μια συνεργασία τριών επιπέδων: Gemini (Google): Για σύνθετες εργασίες μεταξύ εφαρμογών (π.χ. "κλείσε μου ένα ραντεβού και πρόσθεσέ το στο ημερολόγιο"). Perplexity: Ενσωματωμένο για αναζητήσεις στο web σε πραγματικό χρόνο. Bixby (On-device): Μια νέα, αναβαθμισμένη έκδοση που τρέχει τοπικά στη συσκευή για τον έλεγχο των ρυθμίσεων με φυσική γλώσσα, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο internet. 4. Δορυφορική Συνδεσιμότητα (Satellite Connectivity) Μετά από αναμονή ετών, η σειρά S26 υποστηρίζει πλέον πλήρως τη δορυφορική επικοινωνία σε μεγάλες αγορές (συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης). Επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων ανάγκης (eSOS) και κειμένου σε περιοχές χωρίς σήμα κινητής τηλεφωνίας. (Σωτήριο για την ορειβασία μου) 5. Προηγμένη Θερμική Διαχείριση Λόγω της τεράστιας ισχύος του Snapdragon 8 Elite Gen 5, η Samsung επανασχεδίασε το εσωτερικό του τηλεφώνου: Νέος Vapor Chamber: Το θερμικό υλικό έχει τοποθετηθεί πλέον και στις πλάγιες πλευρές του επεξεργαστή, επιτρέποντας τη διασπορά της θερμότητας σε πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια. Αυτό επιτρέπει στο τηλέφωνο να διατηρεί υψηλές επιδόσεις στο gaming για πολύ περισσότερη ώρα χωρίς να "ζεσταίνεται". Για το SPen που δεν έχουν οι άλλες εταιρίες στα κινητά τους δεν γράφω.... Edited 7 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος από τους κατόχους έχει παιδιά και έχει σχηματίσει εικόνα για το αν έχει διορθωθεί το motion blur, ειδικά σε φωτογραφίες με φωτισμό εσωτερικού χώρου Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 14 minutes ago, Dark_Lord said: Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος από τους κατόχους έχει παιδιά και έχει σχηματίσει εικόνα για το αν έχει διορθωθεί το motion blur, ειδικά σε φωτογραφίες με φωτισμό εσωτερικού χώρου Είναι αρκετά βελτιωμένο. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) Επιπλέον των όσων ανέφερα πιο πάνω έχουμε: Snapdragon 8 Elite Gen 5 "for Galaxy" Ενώ πολλά high-end Android χρησιμοποιούν τον ίδιο επεξεργαστή, η Samsung έχει μια custom (πειραγμένη) έκδοση που τρέχει σε υψηλότερες συχνότητες. AI Performance: Διαθέτει αναβαθμισμένη NPU (μονάδα τεχνητής νοημοσύνης) που επιτρέπει "on-device" επεξεργασία video σε πραγματικό χρόνο, κάτι που το Pixel 10 Pro XL κάνει συχνά μέσω cloud. Θερμοκρασίες: Φέτος η Samsung βελτίωσε το σύστημα ψύξης, κάνοντάς το πιο αποδοτικό σε gaming σε σχέση με το iPhone 17 Pro Max, το οποίο παραδοσιακά "ρίχνει" την απόδοση όταν ζεσταθεί. Το Σύστημα Καμερών (200MP + Μεταβλητό Διάφραγμα) Το S26 Ultra παραμένει ο βασιλιάς των megapixels, αλλά η διαφορά φέτος είναι στο φως. 8K Video στα 60fps: Ενώ το iPhone 17 Pro Max εστιάζει στην ποιότητα του ProRes στα 4K, η Samsung προσφέρει πλέον πλήρως σταθεροποιημένο 8K video που είναι κλάσεις ανώτερο για crop και επαγγελματικό μοντάζ. S Pen & Latency (2.4ms) Παραμένει το μοναδικό ultra-premium κινητό με ενσωματωμένη γραφίδα. Η απόκριση έχει πέσει πλέον στα 2.4ms, που σημαίνει ότι η αίσθηση είναι πρακτικά ταυτόσημη με το να γράφεις με στυλό σε χαρτί. Ούτε η Apple ούτε η Google έχουν αντίστοιχη λύση ενσωματωμένη στο σώμα της συσκευής. Είπαμε το S26 Ultra είναι το πιο πλήρες τεχνολογικά. Edited 7 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 3 minutes ago, Tips2022 said: Επιπλέον των όσων ανέφερα πιο πάνω έχουμε: Snapdragon 8 Elite Gen 5 "for Galaxy" Ενώ πολλά high-end Android χρησιμοποιούν τον ίδιο επεξεργαστή, η Samsung έχει μια custom (πειραγμένη) έκδοση που τρέχει σε υψηλότερες συχνότητες. AI Performance: Διαθέτει αναβαθμισμένη NPU (μονάδα τεχνητής νοημοσύνης) που επιτρέπει "on-device" επεξεργασία video σε πραγματικό χρόνο, κάτι που το Pixel 10 Pro XL κάνει συχνά μέσω cloud. Θερμοκρασίες: Φέτος η Samsung βελτίωσε το σύστημα ψύξης, κάνοντάς το πιο αποδοτικό σε gaming σε σχέση με το iPhone 17 Pro Max, το οποίο παραδοσιακά "ρίχνει" την απόδοση όταν ζεσταθεί. Το Σύστημα Καμερών (200MP + Μεταβλητό Διάφραγμα) Το S26 Ultra παραμένει ο βασιλιάς των megapixels, αλλά η διαφορά φέτος είναι στο φως. Μεταβλητό Διάφραγμα (Variable Aperture): Ο κύριος αισθητήρας μπορεί να αλλάζει το διάφραγμα (f/1.4 έως f/2.4 ανάλογα με τις συνθήκες), επιτρέποντας πολύ καλύτερες νυχτερινές λήψεις και φυσικό "θόλωμα" (bokeh) στο παρασκήνιο. 8K Video στα 60fps: Ενώ το iPhone 17 Pro Max εστιάζει στην ποιότητα του ProRes στα 4K, η Samsung προσφέρει πλέον πλήρως σταθεροποιημένο 8K video που είναι κλάσεις ανώτερο για crop και επαγγελματικό μοντάζ. S Pen & Latency (2.4ms) Παραμένει το μοναδικό ultra-premium κινητό με ενσωματωμένη γραφίδα. Η απόκριση έχει πέσει πλέον στα 2.4ms, που σημαίνει ότι η αίσθηση είναι πρακτικά ταυτόσημη με το να γράφεις με στυλό σε χαρτί. Ούτε η Apple ούτε η Google έχουν αντίστοιχη λύση ενσωματωμένη στο σώμα της συσκευής. Είπαμε το S26 Ultra είναι το πιο πλήρες τεχνολογικά. Δεν είπα ότι δεν είναι καλό. Samsung είχα κάθε χρονιά. Βεβαίως έχει τα καλά του. Απλά είπα πώς τεχνολογικά είναι λίγο παρωχημένο σε αρκετούς τομείς πια. Αν πιάσεις το oppo θα το καταλάβεις. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) Εμ τι να πεις τώρα .... Δεν θα πάω σε άλλο κινητό γιατί τα πάντα γύρω μου γίνονται αρμονικά και δεν θα σου μιλήσω για την νεα tv s95f για τον φούρνο χωρισμένο στη μέση για το ψυγείο που αν θες λειτουργείς την όρθια κατάψυξη αν θες το ψυγείο για το AI που υπάρχει στην εστια και τον φούρνο (βάζω το φαγητό το αναγνωρίζει το ψήνει και κλείνει τον φούρνο μονο του και όλα αυτά τα βλέπω σε κάμερα πίνοντας έξω καφέ στην Ασκληπιού) και την ηχομπαρα με το Q-Symphonie κλπ. Σοκ τεχνολογίας... στο δρόμο και η δική της αντλία θερμότητας. Υγ Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρία Edited 7 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) Καλησπέρα παιδιά. Φέτος πρώτη φορά που δεν πήγα στη ναυαρχίδα της Σαμμυ μετά από χρόνια κ σας μιλάω σαν σούπερ φάν για όποιον με ξέρει. Κάθε ultra το κρατούσα ένα χρόνο κ μετά πήγαινα στο επόμενο. Λατρεύω oneui αλλά πλέον σε όλα το υπόλοιπα είναι πολύ πίσω. Προτίμησα να πάω σε OnePlus 15 μετά από χρόνια (είχα OnePlus 7),watch 3 και buds 4. Ήθελα μια αλλαγή μετά από τόσα χρόνια. Το OnePlus 15 είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου σε όλα τα επίπεδα, οθόνη, λειτουργικό, ήχος, δόνηση, κάμερα, φόρτιση, ανέλπιστα καλη μπαταρία με 9+ ώρες sot σε μιάμιση μέρα χρήσης μέχρι το 30% Δεν υπάρχει καν σύγκριση Κρατούσα 1 χρόνο κάθε συσκευή ultra κ ξέρω τι σας λέω. Αυτά από μένα. Του χρόνου βλέπουμε. Εύχομαι να χαρείτε τις συσκευές σας. Ευχαριστώ. Edited 7 Μαρτίου by johnnyman25 1 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) 11 minutes ago, johnnyman25 said: Καλησπέρα παιδιά. Φέτος πρώτη φορά που δεν πήγα στη ναυαρχίδα της Σαμμυ μετά από χρόνια κ σας μιλάω σαν σούπερ φάν για όποιον με ξέρει. Λατρεύω oneui αλλά πλέον σε όλα το υπόλοιπα είναι πολύ πίσω. Προτίμησα να πάω σε OnePlus 15 μετά από χρόνια (είχα OnePlus 7),watch 3 και buds 4. Ήθελα μια αλλαγή μετά από τόσα χρόνια. Το OnePlus 15 είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου σε όλα τα επίπεδα, οθόνη, λειτουργικό, ήχος, δόνηση, κάμερα, φόρτιση, ανέλπιστα καλη μπαταρία με 9+ ώρες sot σε μιάμιση μέρα χρήσης μέχρι το 30% Δεν υπάρχει καν σύγκριση Κρατούσα 1 χρόνο κάθε συσκευή ultra κ ξέρω τι σας λέω. Αυτά από μένα. Του χρόνου βλέπουμε. Εύχομαι να χαρείτε τις συσκευές σας. Ευχαριστώ. Ένα βήμα πριν από γκρεμό σ' αυτο πήγες? Παρά τις έντονες φήμες που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2026 περί «διάλυσης» ή κλεισίματος της εταιρείας, η ίδια η OnePlus εξέδωσε επίσημη διάψευση. Ο CEO της εταιρείας στην Ινδία, Robin Liu, χαρακτήρισε τις αναφορές αυτές ψευδείς και ανυπόστατες, διαβεβαιώνοντας ότι οι δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά. Παρ' όλα αυτά, η εταιρεία βρίσκεται σε μια φάση στρατηγικής αναδιάρθρωσης: Ενοποιείται πιο στενά με τη μητρική OPPO. Έχει μειώσει την παρουσία της σε ορισμένες αγορές (π.χ. Βόρεια Αμερική και Ευρώπη). Ακύρωσε κάποια αναμενόμενα μοντέλα, όπως το αναδιπλούμενο OnePlus Open 2. Στην Ελλάδα, οι συσκευές της συνεχίζουν να υποστηρίζονται κανονικά με ενημερώσεις λογισμικού (OxygenOS)!!!! Φοβερή επιλογή!!!! Edited 7 Μαρτίου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts