EricssonyFan Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) ... Edited 19 Μαρτίου by EricssonyFan 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα. Κρατάς το s25u τελικά και περιμένεις για το oppo? Καλά αυτό για τη θαμπάδα στους -10 είναι για γέλια και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αναφορά του ice universe. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Με έχουν μπερδέψει οι YouTubers. Μπορεί κάποιος που το έχει να το βάλει δίπλα σε S25, S24U με το privacy display off τελείως και να μας πει αν έχει πρόβλημα στις γωνίες θέασης (αν αλλοιώνεται η ποιότητα αν το κοιτάς από πλάγια) σε σχέση με το άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 5 minutes ago, yorgos00 said: Με έχουν μπερδέψει οι YouTubers. Μπορεί κάποιος που το έχει να το βάλει δίπλα σε S25, S24U με το privacy display off τελείως και να μας πει αν έχει πρόβλημα στις γωνίες θέασης (αν αλλοιώνεται η ποιότητα αν το κοιτάς από πλάγια) σε σχέση με το άλλο; Έχει διαφορά μεγάλη απ' ότι φαίνεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Υπάρχει η προσφορά για gemini pro δωρεάν για κάποιους μήνες με την καινούρια συσκευή όπως στα προηγούμενα galaxy? 6 μήνες δεν δίνανε αν θυμάμαι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) 19 minutes ago, yorgos00 said: Με έχουν μπερδέψει οι YouTubers. Μπορεί κάποιος που το έχει να το βάλει δίπλα σε S25, S24U με το privacy display off τελείως και να μας πει αν έχει πρόβλημα στις γωνίες θέασης (αν αλλοιώνεται η ποιότητα αν το κοιτάς από πλάγια) σε σχέση με το άλλο; Έχει καλυφθεί και εδώ μέσα αρκετές φορές και οι youtubers το έχουν αναφέρει αρκετά. Αν κοιτάς το κινητό με την οθόνη παράλληλα στο βλέμμα σου, ναι έχει ένα color tint/shift. Σε οποιαδήποτε περίπτωση καθημερινότητας, δεν υπάρχει διαφορά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα, μάλιστα η οθόνη είναι ελαφρώς καλύτερη στην αποτύπωση χρωμάτων. 13 minutes ago, alizeas said: Έχει διαφορά μεγάλη απ' ότι φαίνεται Το καταλαβαίνω ότι θες να βγάλεις τα απωθημένα σου για πολλοστή φορά, αλλά αυτό που πόσταρες δεν δείχνει απολύτως τίποτα και είναι και στα όρια της ανακρίβειας ο σχολιασμός σου. Έχεις κάνει περισσότερα ποστ στο θρεντ του S25u και S26u για να βγάλεις του πεταματού τα Ultra και καλύτερο το oppo, απ ότι στο θρεντ του oppo.(βασικά περισσότερα σχόλια απ ότι έχει το θρεντ του oppo 😄 ) Edited 8 Μαρτίου by OverClocker 3 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 5 minutes ago, OverClocker said: Έχει καλυφθεί και εδώ μέσα αρκετές φορές και οι youtubers το έχουν αναφέρει αρκετά. Αν κοιτάς το κινητό με την οθόνη παράλληλα στο βλέμμα σου, ναι έχει ένα color tint/shift. Σε οποιαδήποτε περίπτωση καθημερινότητας, δεν υπάρχει διαφορά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα, μάλιστα η οθόνη είναι ελαφρώς καλύτερη στην αποτύπωση χρωμάτων. Το καταλαβαίνω ότι θες να βγάλεις τα απωθημένα σου για πολλοστή φορά, αλλά αυτό που πόσταρες δεν δείχνει απολύτως τίποτα και είναι και στα όρια της ανακρίβειας ο σχολιασμός σου. Έχεις κάνει περισσότερα ποστ στο θρεντ του S25u και S26u για να βγάλεις του πεταματού τα Ultra και καλύτερο το oppo, απ ότι στο θρεντ του oppo.(βασικά περισσότερα σχόλια απ ότι έχει το θρεντ του oppo 😄 ) Ελπίζω να μην απαντάς σοβαρά... Εγώ πάντως πλάκα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOS_KOS Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Καλησπερα αν υπάρχει κανένα κουπόνι απο το eshop samsung για προπαραγγελια θα με ενδιέφερε Αλλιώς θα περιμένω μέχρι δευτέρα να πάρω από το chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 1 hour ago, NOS_KOS said: Καλησπερα αν υπάρχει κανένα κουπόνι απο το eshop samsung για προπαραγγελια θα με ενδιέφερε Αλλιώς θα περιμένω μέχρι δευτέρα να πάρω από το chat Μου εχουν στειλει κωδικο -10% απο τα Αλτερλαηφ, SAMSUNG_ALTERLIFE Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Καλησπερα κι απο μενα! Ας ελπισουμε αυτο με το θολωμα στους φακους να ειναι παραμυθι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 2 ώρες πριν, alizeas said: Ελπίζω να μην απαντάς σοβαρά... Εγώ πάντως πλάκα κάνω. Σοβαρά απαντάω. Και στην προκειμενη περίπτωση, εξηγησέ μου σε παρακαλώ, πως γίνεται κάποιος να καταλάβει ότι κάνεις πλακά διαβάζοντας το ποστ σου? 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 3 ώρες πριν, NOS_KOS said: Καλησπερα αν υπάρχει κανένα κουπόνι απο το eshop samsung για προπαραγγελια θα με ενδιέφερε Αλλιώς θα περιμένω μέχρι δευτέρα να πάρω από το chat εχω εγω. στο στελνω σε προσωπικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alizeas Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 4 ώρες πριν, OverClocker said: Σοβαρά απαντάω. Και στην προκειμενη περίπτωση, εξηγησέ μου σε παρακαλώ, πως γίνεται κάποιος να καταλάβει ότι κάνεις πλακά διαβάζοντας το ποστ σου? Φίλε μου εννοώ σας πειράζω που αγοράζετε 3 χρόνια συνεχόμενα το ίδιο κινητό! Το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Καλησπέρα σας !! Είμαι μεταξύ 25 κ 26. Θα ήθελα μια βοήθεια παρακαλώ Με ενδιαφέρει η φαρδιά οθόνη. Μην είναι τηλεκοντρόλ.. Το κινητό κάθεται καλά στο γραφείο ή μπαλαπντζαρει λογω φακών ; Τι μου προτείνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 1 hour ago, alizeas said: Φίλε μου εννοώ σας πειράζω που αγοράζετε 3 χρόνια συνεχόμενα το ίδιο κινητό! Το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλό. Μάλιστα. Έχεις κερδίσει τρόπαιο. 51 minutes ago, MobilePerson said: Καλησπέρα σας !! Είμαι μεταξύ 25 κ 26. Θα ήθελα μια βοήθεια παρακαλώ Με ενδιαφέρει η φαρδιά οθόνη. Μην είναι τηλεκοντρόλ.. Το κινητό κάθεται καλά στο γραφείο ή μπαλαπντζαρει λογω φακών ; Τι μου προτείνετε Φλατ στο γραφείο κανένα απ τα 2 δεν κάθεται, το 26 είναι χειρότερο σε θέμα τραμπάλας όπως και το Z fold 7. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου (edited) https://youtu.be/Vdh-VTl4DEM?is=IVy_-K_AShNeAFWd Screen comparison S26 VS S25 με και χωρις το private mode Edited 9 Μαρτίου by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Αναμενόμενο το αποτέλεσμα με το privacy mode ON, δεν καταλαβαίνω γιατί καποιοι εξακολουθούν να ξαφνιάζονται, ειδικά στο maximum. Στον χρωματισμό, που είναι πιο ψυχρή η οθόνη του 25, δεν τσέκαρε ρυθμίσεις όπως θερμοκρασία χρώματος, comfort-shield ή vividness αν είναι σεταρισμένα σωστά. ------------ Αγνοήστε τον τίτλο που είναι clickbait, δείχνει πως δουλεύει το FRC στα Samsung vs άλλες εταιρίες(η μάλλον πιο σωστά ότι στo S26 δεν φαίνεται καν) και σύγκριση banding S25 vs S26 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Τελικά το χτύπησα και εγώ. Δεν άντεξα. Την Παρασκευή από το πλαίσιο. Μου ήρθε μήνυμα οτι θα παραλάβω ΕΩΣ 10/3. Ισχύει αυτό ή θα έχουμε καταστάσεις τύπου Μήλου που γράφανε και αλλάζανε κατά περίπτωση τις ημερομηνίες; Μπορεί δηλαδή να έρθει και σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 19 minutes ago, pickup said: Τελικά το χτύπησα και εγώ. Δεν άντεξα. Την Παρασκευή από το πλαίσιο. Μου ήρθε μήνυμα οτι θα παραλάβω ΕΩΣ 10/3. Ισχύει αυτό ή θα έχουμε καταστάσεις τύπου Μήλου που γράφανε και αλλάζανε κατά περίπτωση τις ημερομηνίες; Μπορεί δηλαδή να έρθει και σήμερα; Μαζί σου και εγώ, αγορά απο samsung με κουπόνι κλασικά. Αναμένουμε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Λογικά πλέον οι αποστολές θα γίνονται αυθημερόν εφόσον υπάρχει απόθεμα. Όσο για το nfc και το που βρίσκεται η κεραία: https://www.samsung.com/hk_en/nfc-support/ 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου (edited) 5 minutes ago, giannisr said: Μαζί σου και εγώ, αγορά απο samsung με κουπόνι κλασικά. Αναμένουμε! Δεν άντεξες έτσι;...🤣 Θυμάμαι σε έτρωγε το χέρι σου... Edited 9 Μαρτίου by pickup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 1 hour ago, pickup said: Δεν άντεξες έτσι;...🤣 Θυμάμαι σε έτρωγε το χέρι σου... Φέτος έκανα μουτράκια στη samsung και το έπαιξα δύσκολος, δεν το προ παρήγγειλα πρώτη, δεύτερη μέρα αλλά σχεδόν στη τελευταία τρομάρα μου...Έτσι έχασα και τους διπλάσιους πόντους.. Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να επιβεβαιώσω για τυχόν προβλήματα στην οθόνη στα οποία έχω καταλήξει οτι μπορεί να προκαλεί σε μερικούς ανθρώπους που έχουν ήδη θέματα όρασης όπως αστιγματισμό ή γενικά ευαισθησία (για αυτό παρατηρείται σε κάποιους λίγους και όχι όλους). Έχει αναφερθεί εκτενώς το θέμα ήδη και εδώ και θεωρώ οτι το όποιο πιθανό πρόβλημα (αν υπάρχει τελικά) σχετικά θα λυθεί στο s27, είπαμε τα μονά νούμερα στα galaxy είναι τα "καλά"! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 14 minutes ago, giannisr said: Φέτος έκανα μουτράκια στη samsung και το έπαιξα δύσκολος, δεν το προ παρήγγειλα πρώτη, δεύτερη μέρα αλλά σχεδόν στη τελευταία τρομάρα μου...Έτσι έχασα και τους διπλάσιους πόντους.. Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να επιβεβαιώσω για τυχόν προβλήματα στην οθόνη στα οποία έχω καταλήξει οτι μπορεί να προκαλεί σε μερικούς ανθρώπους που έχουν ήδη θέματα όρασης όπως αστιγματισμό ή γενικά ευαισθησία (για αυτό παρατηρείται σε κάποιους λίγους και όχι όλους). Έχει αναφερθεί εκτενώς το θέμα ήδη και εδώ και θεωρώ οτι το όποιο πιθανό πρόβλημα (αν υπάρχει τελικά) σχετικά θα λυθεί στο s27, είπαμε τα μονά νούμερα στα galaxy είναι τα "καλά"! Ελπίζω να μη φτάσουν στα χέρια μας με θολωμένους φακούς μόνο και τρέχουμε...Ελπίζω να είναι μεμονωμένα περιστατικά αυτά που ακούμε και να μην εξελιχθεί σε μάστιγα. Για καλό και για κακό πάντως δεν θα σπρώξω ακόμα το 25άρι μου. Ας έχω και μία πισινή. Όταν με το καλό στρώσει και δείξει ότι όλα πάνε καλά το δίνω τότε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 15 minutes ago, pickup said: Ελπίζω να μη φτάσουν στα χέρια μας με θολωμένους φακούς μόνο και τρέχουμε...Ελπίζω να είναι μεμονωμένα περιστατικά αυτά που ακούμε και να μην εξελιχθεί σε μάστιγα. Για καλό και για κακό πάντως δεν θα σπρώξω ακόμα το 25άρι μου. Ας έχω και μία πισινή. Όταν με το καλό στρώσει και δείξει ότι όλα πάνε καλά το δίνω τότε. αν δεν κάνω λάθος το θέμα με τους φακούς έγινε σε θερμοκρασίες -5, -6 βαθμούς κελσίου (και δεν γνωρίζω σε συνδυασμό με τι άλλες συνθήκες) οπότε δεν νομίζω να έχουμε θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Ρε σεις, μην τρελένεστε με τα hoax. Τα ίδια έλεγαν για το S25 ότι ξεκολλάνε οι φακοί και στο s24 ότι οι γωνίες στο σασι τους χαλαγε τα τζιν 🤣 2 2 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts