Cocous-XL Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) Το θέμα είναι αν μπορώ να απαιτήσω αντικατάσταση. Γιατί δεν είναι λίγα τα 950 ευρώ? Μιλάμε τώρα για μεγάλη πατάτα για μία συσκευή που διαφημίζεται για τον ήχο της. Edited 11 Ιανουαρίου by Cocous-XL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Just now, Cocous-XL said: Το θέμα είναι αν μπορώ να απαιτήσω αντικατάσταση. Γιατί είναι λίγα τα 950 ευρώ? Μιλάμε τώρα για μεγάλη πατάτα για μία συσκευή που διαφημίζεται για τον ήχο της. Απ΄οσο ξερω στις 14 μερες σιγουρα. Τωρα που εχουν περασει εισαι στην ευχέρεια του παμπλικ. Φιλε μου αστοχιες σε καποιο τεχνολογικο μπορει να γινουν σε οποιαδηποτε συσκευη. Το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη υποστήριξη απο πισω. Καταλαβαινω ομως εχεις απολυτο δικιο ειναι ακριβη συσκευη και ειναι κριμα να σου τυχει κατι που δεν δουλευει σωστα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) Αύριο θα μιλήσω με το service της Xiaomi και μετά θα πάω από public. Το γμτ είναι ότι τόσες μέρες εχθές έβαλα να ακούσω μια εκπομπή και το κατάλαβα. Σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ ακουστικά. Και στον ήχο κλήσης δεν το έδωσα σημασία.. Μεγάλη απογοήτευση. Edit: Παρατήρησα ότι δεν το κάνει πάντα. Και αν ακουμπήσω μερικές φορές στην πλάτη σταματάει. Πρέπει επειδή είναι μικρός ο χώρος εκτόνωσης να ακουμπάει το woofer στην πλάτη του κινητού και να τρίζει. Ότι νά ναι. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Edited 12 Ιανουαρίου by Cocous-XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Εισαι σιγουρος οτι το κανει σε ολες τις μορφες ηχου??? Γιατι υπαρχουν πολλα βιντεακια στο youtube που τα εχουν ανεβασει με κακη ποιοτητα και δημιουργουν προβληματα σε ολες τις συσκευες σαν να κλωτσαει το ηχειο .Μουχει συμβει και στις δυο συσκευες που εχω στο one plus 15 και poco F7 Ultra. Κανε ενα τσεκ εαν στο κανει και σε βιντεο καλης ποιοτητας ηχου τοτε μιλα με το σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos_A Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Παίδες τα κατάφερα και ενεργοποίησα τα RCS. Αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα ας προσπαθήσει με τα βήματα που έκανα μπας και λυθεί. Απενεργοποίησα τη Συνομιλία RCS στην εφαρμογή Google Message. Έκλεισα την εφαρμογή Πήγα στις Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές -> Μηνύματα και εκκαθάρισα την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα. Πήγα από τις ρυθμίσεις συσκευής στην επιλογή Google, όλες οι υπηρεσίες και μετά μπήκα στην επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου. Την απενεργοποίησα. Επέστρεψα στα μηνύματα Google και μετά την αρχική οθόνη μπήκα στη συνομιλία RCS η οποία ήταν ήδη ενεργοποιημένη. Είναι σε κατάσταση σύνδεσης, πάτησα το κουμπί επαλήθευση αριθμού και έβαλα τον αριθμό μου χειροκίνητα. Συνδέθηκε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, s_nova said: Εισαι σιγουρος οτι το κανει σε ολες τις μορφες ηχου??? Γιατι υπαρχουν πολλα βιντεακια στο youtube που τα εχουν ανεβασει με κακη ποιοτητα και δημιουργουν προβληματα σε ολες τις συσκευες σαν να κλωτσαει το ηχειο .Μουχει συμβει και στις δυο συσκευες που εχω στο one plus 15 και poco F7 Ultra. Κανε ενα τσεκ εαν στο κανει και σε βιντεο καλης ποιοτητας ηχου τοτε μιλα με το σερβις. Σίγουρος ναι. Και όχι πάντα. Αυτό είναι το θέμα. Αν είχε πρόβλημα το ηχείο θα το έκανε συνέχεια. Επίσης αν βάλω την παλάμη μπροστά στο woofer και τις κλείσω τον αέρα ξεκινάει και κάνει. Σαν να συγχρονίζει με κάτι και τρίζει. Πολύ περίεργο. Από public μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με το επίσημη αντιπροσωπεία και θα με ενημερώσουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Δυστυχως οσο ειχα το F8 Ultra δεν το προσεξα αυτο μου ξεφυγε αν και υποψιαζομουν οτι επρεπε να το ελεγχω λογο καινουργιας τεχνολογιας .Εαν ομως το ειχα τωρα (εχω F7 ultra) θα πηγαινα σε ενα καταστημα mistore σιγουρα θα το εχει στα σταν θα μιλαγα με τον υπευθυνο για το θεμα να δουμε εαν το εκανε και σε αλλη συσκευη ετσι απο περιεργια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocous-XL Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 1 hour ago, s_nova said: Δυστυχως οσο ειχα το F8 Ultra δεν το προσεξα αυτο μου ξεφυγε αν και υποψιαζομουν οτι επρεπε να το ελεγχω λογο καινουργιας τεχνολογιας .Εαν ομως το ειχα τωρα (εχω F7 ultra) θα πηγαινα σε ενα καταστημα mistore σιγουρα θα το εχει στα σταν θα μιλαγα με τον υπευθυνο για το θεμα να δουμε εαν το εκανε και σε αλλη συσκευη ετσι απο περιεργια. Δυστυχώς δεν το βρίσκω πουθενά για να δοκιμάσω στην περιοχή μου. Αλλιώς θα το είχα κάνει ήδη. Απλά το περίεργο είναι ότι αν θέλω να το επισπεύσω, δηλ και όταν δεν ακούγεται εάν βάλω την παλάμη μπροστά στο woofer πίσω στην πλάτη και του κλείσω τον αέρα μετά ξεκινά να τρίζει. Είναι πολύ περίεργο. Σηκώνω ψηλά τα χέρια. Απλά περιμένω απάντηση από την αντιπροσωπεία που απευθύνθηκε το public. Τι το θέλανε το ηχείο στην πλάτη? Πραγματικά ο μοναδικός λόγος που δεν το αγόρασα. Πολλά άλλα αλλά αυτό δεν θα το έδινα ποτέ σημασία. Εξάλλου σπάνια ακούω μουσική από το κινητό. Μόνο με ακουστικά. Και γι αυτό δεν το πήρα χαμπάρι από την αρχη αλλά μετά από 22 μέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) Παιδιά μια ερώτηση έχει αρκετή φωτηνοτητα σε εξωτερικό χώρο;; γιατί to GSM αρένα το βγάζει στα 1010 ενώ πχ το 15t pro στα 1450 Τι λέτε;; φαίνεται άνετα σε ήλιο η οθόνη , όχι κάθετο, απλά φωτεινό περιβάλλον, η ψάχνεις να βρεις σκιά, να πας από κάτω για να δεις τι λέει;;; 53 minutes ago, konakis said: Edited 18 Ιανουαρίου by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου (edited) Edit... Λάθος νήμα Edited 18 Ιανουαρίου by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου 1 hour ago, giokosta said: Παιδιά μια ερώτηση έχει αρκετή φωτηνοτητα σε εξωτερικό χώρο;; γιατί to GSM αρένα το βγάζει στα 1010 ενώ πχ το 15t pro στα 1450 Τι λέτε;; φαίνεται άνετα σε ήλιο η οθόνη , όχι κάθετο, απλά φωτεινό περιβάλλον, η ψάχνεις να βρεις σκιά, να πας από κάτω για να δεις τι λέει;;; Κανένα πρόβλημα με φωτεινότητα, πάρα πολύ φωτεινό βλέπεις τα πάντα στον ήλιο. Και δεν προέρχονται από "φθηνά" κινητά. Είχα s23 και S22 ultra πριν από το Poco. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, konakis said: Edit... Λάθος νήμα Που είναι το λάθος;;; ; 5 ώρες πριν, petrosk93 said: Κανένα πρόβλημα με φωτεινότητα, πάρα πολύ φωτεινό βλέπεις τα πάντα στον ήλιο. Και δεν προέρχονται από "φθηνά" κινητά. Είχα s23 και S22 ultra πριν από το Poco. Αυτό το θέμα με τα ξέπλυμαλενα χρώματα που γράφουν σε ξένα σαιτ τοχει αντιμετωπίσει κάποιος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, giokosta said: Παιδιά μια ερώτηση έχει αρκετή φωτηνοτητα σε εξωτερικό χώρο;; γιατί to GSM αρένα το βγάζει στα 1010 ενώ πχ το 15t pro στα 1450 Τι λέτε;; φαίνεται άνετα σε ήλιο η οθόνη , όχι κάθετο, απλά φωτεινό περιβάλλον, η ψάχνεις να βρεις σκιά, να πας από κάτω για να δεις τι λέει;;; Απόλυτα ικανοποιητικό στο φως του ήλιου... Πολύ ανώτερο του s23 ultra που είχα. 8 ώρες πριν, giokosta said: Που είναι το λάθος;;; ; Αυτό το θέμα με τα ξέπλυμαλενα χρώματα που γράφουν σε ξένα σαιτ τοχει αντιμετωπίσει κάποιος;;; Μια χαρά είναι η οθόνη τουλάχιστον σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le roi Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Ειμαι και γω κατοχος του κινητου,εδω και μια εμβδομαδα.Ειναι για μενα μεγαλη αναβαθμιση μιας και το προηγουμενο κινητο μου ηταν το redmi note 9 pro.Κυριολεκτικα για μενα ειναι απιστευτο κινητο.Δεν εχω καποιο προβλημα απο αυτα που διαβασω οτι εχουν αντιμετωπιζει αλλοι. Το μονο δυσκολο ειναι οτι δεν μπορω να βρω θηκη και τζαμι,ακομα,αλλα αυτο το βρισκω λογικο γιατι ειναι ακομα καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 22 ώρες πριν, le roi said: Ειμαι και γω κατοχος του κινητου,εδω και μια εμβδομαδα.Ειναι για μενα μεγαλη αναβαθμιση μιας και το προηγουμενο κινητο μου ηταν το redmi note 9 pro.Κυριολεκτικα για μενα ειναι απιστευτο κινητο.Δεν εχω καποιο προβλημα απο αυτα που διαβασω οτι εχουν αντιμετωπιζει αλλοι. Το μονο δυσκολο ειναι οτι δεν μπορω να βρω θηκη και τζαμι,ακομα,αλλα αυτο το βρισκω λογικο γιατι ειναι ακομα καινουργιο Η θήκη που έχει μέσα εμένα με ικανοποίησε.. αγόρασα και μία άλλη σιλικόνης από το skroutz διαφανεις αλλά πιο πολύ χρησιμοποιώ αυτήν που έχει μέσα το κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Update 😁 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου (edited) On 11/12/2025 at 7:26 ΜΜ, Mikepan_1 said: Τι λενε παιδια οι καμερες και το software στο κινητο; Σκεφτομαι να αλλαξω το OnePlus 12 με αυτο κυριως γιατι δεν μου αρεσε το Oxygen, πιστευετε θα δω διαφορα προς το καλυτερο? Με ενδιαφερει κυριως smoother/ταχυτερο OS, μπαταρια γιατι κανω βαρια χρηση κ ειμαι συχνα εκτος σπιτιου (καταλαβαινω ειναι τουμπανο) και καμερες. Στις καμερες φοβαμαι κυριως μην δω ιδιαιτερο downgrade. Η αναλυση της οθονης (που διαβαζω οτι ειναι χαμηλοτερη) δεν με νοιαζει κ στο Oneplus το εχω στο 2376x1080 το resolution για να μην καιει μπαταρια και παιχνιδια δεν παιζω. Το πηρα τελικα το κινητο, το δουλεψα 3 μερες. Τελικα ομως κρατησα το OP12 και το εδωσα στη γυναικα αυτο να αντικαταστησει το 12R. Κυριως γιατι η καμερα μου φανηκε χειροτερη απο το OP12 απο μερικες δοκιμες που εκανα (αν και αρκετα τιμια γενικα) με πιο επιθετικη επεξεργασια, αρκετα πιο φωτεινη για τα γουστα μου και χαμηλοτερη λεπτομερεια/υψηλοτερο noise αν τις δεις τις φωτογραφιες σε μεγαλυτερη οθονη (υπολογιστη, smart tv). Ο ηχος του κινητου top - καλυτερος απο oneplus12, οθονη μια χαρα οσο το δουλεψα δεν ειδα κανα θεμα με washed χρωματα που λενε κλπ, software δεν ειδα καποιο αρνητικο, μπαταρια απο λιγο που το ειδα μου φανηκε καπως καλυτερη απο του Oneplus. Μια ερωτηση παιδια: ποιον φορτιστη μπορουμε να χρησιμοποιησουμε για να πιασει τα 100w charging? Με τον 100w του Oneplus φορτιζε πανω απο 1.5 ωρα προφανως δεν πιανει 80-100w. Εχει δουλεψει καποιος φορτιστη που να κανει το 0-100% σε περιπου 45 λεπτα που λενε στα reviews οτι θελει για να φορτισει; Φορτιστη 100w xiaomi δεν βλεπω να υπαρχει, εναν 120w βρισκω της xiaomi αλλα καποιοι λενε πως το κινητο δεν πιανει 100w με αυτον?! Edited 25 Ιανουαρίου by Mikepan_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου (edited) Στο θέμα του φορτιστή εγώ πήρα τον 120W της Xiaomi 20 ευρώ και φορτίζει απίστευτα γρήγορα. Edited 25 Ιανουαρίου by petrosk93 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου On 25/1/2026 at 9:47 ΜΜ, petrosk93 said: Στο θέμα του φορτιστή εγώ πήρα τον 120W της Xiaomi 20 ευρώ και φορτίζει απίστευτα γρήγορα. Και εγω αυτόν πήρα πολύ καλός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Από που πήρατε τον φορτιστή της Xiaomi στα 20 ευρώ; Ρωταω γιατί κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου (edited) On 28/1/2026 at 8:15 ΠΜ, tiniakos said: Από που πήρατε τον φορτιστή της Xiaomi στα 20 ευρώ; Ρωταω γιατί κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες. Από TechHut στα 18.99€.Το κατάστημα ό,τι πουλάει - Oppo Realme Xiaomi - είναι αυθεντικό με εγγύηση αντιπροσωπείας. https://techhut.gr/xiaomi-ecosystem01/4594-xiaomi-120w-hypercharge-combo-type-a-bhr9462eu.html Edited 29 Ιανουαρίου by CRISPAF77 Παράθεση Realme GT8 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) Εάν δεν σας ικανοποιεί ο κορεσμός της οθόνης μπορείτε να τον ανεβάσετε... Κατεβάζετε από το play store αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher Και κάνετε τα εξής βήματα... Εγώ τον κορεσμό τον έβαλα περίπου στο 75% όπως φαίνεται και από την εικόνα.. φτιάξετε μετά και ένα shortcut σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει κάποια απορρύθμιση... Τέλος κλειδώστε το με λουκέτο και είστε έτοιμοι... Εάν ξαναμπείτε μέσα από τις κανονικές ρυθμίσεις της συσκευής στο υπάρχων μενού χάνεται η ρύθμιση του κορεσμού και πρέπει να τρέξετε πάλι το πρόγραμμα.... Edited 31 Ιανουαρίου by Konstantine73 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, Konstantine73 said: Εάν δεν σας ικανοποιεί ο κορεσμός της οθόνης μπορείτε να τον ανεβάσετε... Κατεβάζετε από το play store αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher Και κάνετε τα εξής βήματα... Εγώ τον κορεσμό τον έβαλα περίπου στο 75% όπως φαίνεται και από την εικόνα.. φτιάξετε μετά και ένα shortcut σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει κάποια απορρύθμιση... Τέλος κλειδώστε το με λουκέτο και είστε έτοιμοι... Εάν ξαναμπείτε μέσα από τις κανονικές ρυθμίσεις της συσκευής στο υπάρχων μενού χάνεται η ρύθμιση του κορεσμού και πρέπει να τρέξετε πάλι το πρόγραμμα.... Φίλε μου όταν λες κλειδώστε με λουκέτο πως ακριβώς το εννοείς? Γιατί το έκανα αλλά μόλις κλείσει η οθόνη τη χάνει τη ρύθμιση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 9 ώρες πριν, T.R.S. said: Φίλε μου όταν λες κλειδώστε με λουκέτο πως ακριβώς το εννοείς? Γιατί το έκανα αλλά μόλις κλείσει η οθόνη τη χάνει τη ρύθμιση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Swipe up από κάτω προς τα πάνω σου βγάζει ποια app τρέχουν στην συσκευή σου... Παρατεταμένο πάτημα και πατάς το λουκέτο... Edited 1 Φεβρουαρίου by Konstantine73 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le roi Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Το εκανα και γω και εχει μεγαλη μεγαλη διαφορα οντως. Δεν χρειαστηκε να κλειδωσω τιποτα γιατι το κινητο την κρατησε την ρυθμιση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts