Jump to content

Fujitsu Siemens LOOX N560

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης έχει κανείς κατεφέρει να συνδέσει εξωτερικό USB σκληρό δίσκο και να αναγνωρίζεται από το Ν560 ????

Ενώ συνδέοντας USB memory φαίνεται κανονικά, προσπαθώντας να αναγνωρίσω ένα σκληρό δίσκο....αυτός δεν φαίνεται.

Είναι χρήσιμο για να μεταφέρω φωτογραφίες από memory stick φωτογραφικής μηχανής σε σκληρό δίσκο (τα οποία τα έχω και τα δύο) χωρίς να αγοράσω και επιπλέον συσκευή που μεταφέρει απ' ευθείας από memory stick σε hard disk....

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία.....

Mobiles: HTC Desire Z, SE X10 Pro, AirCon: Mitsubishi MSZ-FD35VA (12KBTU/3.5KW), Hitachi Air Exchanger Inverter RAS-D10EX2 (9KBTU/2.5KW), LG Mirror Inverter C18AWR (18KBTU/5KW), LG Mirror C12AHP (12KBTU/3.5KW)

• Απαντήσεις 942
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@yiannis_athens

Δεν έχω συνδέσει ποτέ δίσκο, αλλά είχα διαβάσει ότι παίζει μόνο με δίσκους που έχουν εξωτερική τροφοδοσία. Οι 2,5' που παίρνουν ρεύμα από usb δεν μπορούν να δουλέψουν γιατι το loox δε μπορεί να τους δωσει ρεύμα. Μήπως ο δίσκος σου είναι 2,5' ή 1.8';

Kαι νομιζω οτι πρεπει να ειναι FAT32

Ναι FAT32 και εξωτερική τροφοδοσία! ;)

Επίσης το Ιταλικό site εγώ το έδωσα και όποιος κάνει ότι ο Μάνος (δηλ. Hard reset και ακίνητος για κανενα 10λεπτο σε ανοιχτο χώρο την πρώτη φορά) και μετά ότι λέει το Ιταλικό site θα νομίζει ότι έχει άλλο GPS στο Ν560 του! ;)

@yiannis_athens

Δεν έχω συνδέσει ποτέ δίσκο, αλλά είχα διαβάσει ότι παίζει μόνο με δίσκους που έχουν εξωτερική τροφοδοσία. Οι 2,5' που παίρνουν ρεύμα από usb δεν μπορούν να δουλέψουν γιατι το loox δε μπορεί να τους δωσει ρεύμα. Μήπως ο δίσκος σου είναι 2,5' ή 1.8';

Είναι 2.5" και με εξωτερική τροφοδοσία. Αν δεν βάλω εξωτερική τροφοδοσία το N560 αναφέρει USB overcurrent. Αν βάλω την επιπλέον τροφοδοσία, ο σκληρός δίσκος παίζει κανονικά, αλλά δεν αναγνωρίζεται από το Ν560. Το αγνοεί πλήρως.

Επίσης το ίδιο προβλημα έχω με το κινητό Motorola E770V που έχει USB connection, και το οποίο αν το συνδέσω στο PC βλέπω την Flashcard σαν αφαιρούμενο δίσκο κανονικά, αλλά με το Ν560 δεν το βλέπω.

Έχει κανείς σας συνδέσει USB δίσκο και να παίζει ?

Mobiles: HTC Desire Z, SE X10 Pro, AirCon: Mitsubishi MSZ-FD35VA (12KBTU/3.5KW), Hitachi Air Exchanger Inverter RAS-D10EX2 (9KBTU/2.5KW), LG Mirror Inverter C18AWR (18KBTU/5KW), LG Mirror C12AHP (12KBTU/3.5KW)

Είναι 2.5" και με εξωτερική τροφοδοσία. Αν δεν βάλω εξωτερική τροφοδοσία το N560 αναφέρει USB overcurrent. Αν βάλω την επιπλέον τροφοδοσία, ο σκληρός δίσκος παίζει κανονικά, αλλά δεν αναγνωρίζεται από το Ν560. Το αγνοεί πλήρως.

Επίσης το ίδιο προβλημα έχω με το κινητό Motorola E770V που έχει USB connection, και το οποίο αν το συνδέσω στο PC βλέπω την Flashcard σαν αφαιρούμενο δίσκο κανονικά, αλλά με το Ν560 δεν το βλέπω.

Έχει κανείς σας συνδέσει USB δίσκο και να παίζει ?

Άκυρο είναι NTFS, θα το δοκιμάσω με FAT32 και θα ενημερώσω....

Άκυρο είναι NTFS, θα το δοκιμάσω με FAT32 και θα ενημερώσω....

Ενημερωτικά, λειτουργεί κανονικά με FAT32. Ευχαριστώ πολύ για το hint....

Paides pos kanoume Hard Reset???

Ταυτόχρονα Power + Calendar Button + Pen in soft reset hole....και περιμένεις μερικά sec για το μπιπ...:-)

Πρέπει να βάλω δηλαδή τους drivers του Ρώσου ? Αν και έσω κάνει pair, το N560 βλέπει το active sync service του PC, δεν παίζει.....

Το έχει κάνει κανείς να παίζει ???

Το stack που έχει δεν κανει sync. Αν θες πρεπει να βαλεις αυτο το stack.

Εγω το έβαλα και είναι μερα με την νύχτα.

Μόνο που δεν θυμαμαι τι διαφορετικπο έκανα στη εγκατασταση. :P

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΌΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Ν560 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΠΙ RESET, ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ RESET; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επίσης έχει κανείς κατεφέρει να συνδέσει εξωτερικό USB σκληρό δίσκο και να αναγνωρίζεται από το Ν560 ????

Ενώ συνδέοντας USB memory φαίνεται κανονικά, προσπαθώντας να αναγνωρίσω ένα σκληρό δίσκο....αυτός δεν φαίνεται.

Είναι χρήσιμο για να μεταφέρω φωτογραφίες από memory stick φωτογραφικής μηχανής σε σκληρό δίσκο (τα οποία τα έχω και τα δύο) χωρίς να αγοράσω και επιπλέον συσκευή που μεταφέρει απ' ευθείας από memory stick σε hard disk....

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία.....

FAT32 και παίζει, αλλά τώρα δεν μπορώ να συνδέσω μέσω USB την SONY DSC S60 που έχω, μου βγάζει Device not recognized και μου ζητάει να βάλω το όνομα του USB device driver. Επίσης δεν αναγνωρίζει ένα memory card reader (connectland) που έχω (για memory stick pro).

Ένα, ένα μου βγαίνουν.....έχει κανείς συνδέσει κάποιο memory card reader and/or Digital Cam....?

FAT32 και παίζει, αλλά τώρα δεν μπορώ να συνδέσω μέσω USB την SONY DSC S60 που έχω, μου βγάζει Device not recognized και μου ζητάει να βάλω το όνομα του USB device driver. Επίσης δεν αναγνωρίζει ένα memory card reader (connectland) που έχω (για memory stick pro).

Ένα, ένα μου βγαίνουν.....έχει κανείς συνδέσει κάποιο memory card reader and/or Digital Cam....?

Θέλει Drivers για κάμερα! Αν και δεν νομιζω να βρεις καποιον για την συγκεκριμενη νομιζω οτι υπαρχει ενας generic που παίζει με τις περισσοτερες! Πάντως αν ήθελες κάτι τέτοιο μπορούσες να πάρεις και ένα φτηνό laptop με τα ίδια χρήματα! :lol:

Και αυτός ο generic Γιάννη;;;

Έχω φάει τον κόσμο...

:(

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Γνωρίζει κάποιος να μου πει, γιατί όταν πηγαίνω στο GPS Locator, δεν βρίσκει κανένα δορυφόρο και μένει μόνο στο searching for satellites; Πρέπει να κάνω και κάποιες άλλες ρυθμίσεις; Μόλις τώρα το πήρα και δεν το γνωρίζω καλά.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει, γιατί όταν πηγαίνω στο GPS Locator, δεν βρίσκει κανένα δορυφόρο και μένει μόνο στο searching for satellites; Πρέπει να κάνω και κάποιες άλλες ρυθμίσεις; Μόλις τώρα το πήρα και δεν το γνωρίζω καλά.

An ekanes to tweak tou Italikou site ksexna to GPS Locator! Sto kato kato siga to programma! Yparxoun poly kalytera gia auti tin douleia opos to Vito GPS Navigator! Apla to GPS Locator paizei mono me tis rithmiseis tis FSC pou einai kai problimatikes!

Μπορεί κάποιος να μου πει από που θα καταλάβω ότι το GPS της συσκευής λειτουργεί κανονικά , γιατί πιστεύω από τα προγράμματα που έχω βάλει δεν πρέπει να έχω καθόλου σήμα. Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις:

Θέλει Drivers για κάμερα! Αν και δεν νομιζω να βρεις καποιον για την συγκεκριμενη νομιζω οτι υπαρχει ενας generic που παίζει με τις περισσοτερες! Πάντως αν ήθελες κάτι τέτοιο μπορούσες να πάρεις και ένα φτηνό laptop με τα ίδια χρήματα! :lol:

Έχω portable (15"), αλλά δεν νομίζω πως αξίζει να το κουβαλάει κανείς μαζί του (εάν δεν πάει με αυτοκίνητο). Οπότε το PDA καλό είναι γιατί και σαν GPS μπορεί να σε βοηθήσει σε μιά πόλη. Τώρα το βολικότερο θα ήταν να πάρω ένα σκληρό δίσκο που δέχεται κατευθείαν memory cards ή ένα laptop με οθόνη 8"-12" (έχει βγάλει το πλαίσιο ένα μοντέλο με 12" -> 1200 Euro, αλλά τώρα και αυτά είναι πολλά). Έχουμε γεμίσει όμως με συσκευές και καλώδια....:-)

Θα δοκιμάσω με άλλα memory card readers και θα ενημερώσω.

Έχω portable (15"), αλλά δεν νομίζω πως αξίζει να το κουβαλάει κανείς μαζί του (εάν δεν πάει με αυτοκίνητο). Οπότε το PDA καλό είναι γιατί και σαν GPS μπορεί να σε βοηθήσει σε μιά πόλη. Τώρα το βολικότερο θα ήταν να πάρω ένα σκληρό δίσκο που δέχεται κατευθείαν memory cards ή ένα laptop με οθόνη 8"-12" (έχει βγάλει το πλαίσιο ένα μοντέλο με 12" -> 1200 Euro, αλλά τώρα και αυτά είναι πολλά). Έχουμε γεμίσει όμως με συσκευές και καλώδια....:-)

Θα δοκιμάσω με άλλα memory card readers και θα ενημερώσω.

Αγόρασα ένα νέο memory card reader (Transcend Compact Memory Reader) από το πλαίσιο, το οποίο συνδέεται κατευθείαν στο USB slot (χωρίς καλώδιο) με (P/N: TS-RDC) και το οποίο αναγνωρίζεται από το Ν560. Οπότε τελικά λειτουργεί.

καλημερα σας

με την καταλυτικη βοηθεια των katsj και SuperBilly16V εχω κανει κι εγω την παραγγελία του απο το play247.

πιστευω να τα παμε καλα.

www.katametritis.gr

παλικαρια η εξωτερικη κεραια του n560 ειναι η παρακατω?

http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=FSEXTANT&searchlink=yes&search=SIEMENS&page=1

για να την παραγγειλω!

το μηχανημα το περιμενω μαλλον αυριο.εχει αποσταλει απο play247.

edit:ειναι ιδια με αυτην?

http://www.pixmania.com/gr/gr/388319/art/fujitsu-siemens/aiuoanee-eanasa-aea-gps-l.html

www.katametritis.gr