Jump to content

Google pixel 10 pro/ 10 pro xl

bujinkan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, Tasos19s said:

Ποιος τα γνωρίζει και τα ψωνίζει;

Eλλάδα εννοείς;Γιατί παγκόσμια δεν νομίζω ότι τα πάνε και άσχημα .

2 ώρες πριν, pakitis said:

Ελλάδα την έχουν παρατημένη στο θέμα αυτό και κάνουν πάρτι οι υπόλοιποι.

Μέχρι προχθές φαντάσου δεν υπήρχε υποστήριξη για volte

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα σας,

Θέλω να επισημάνω κάτι σαν χρήστης 8pro,9a και λίγο του 9 pro παρατήρησα ότι η Cosmote τα σνομπάρει.Τι θέλω να πω και στα 3 έχω χρησιμοποιήσει κάρτα sim Cosmote και Nova και έχω παρατηρήσει το ίδιο ότι η Cosmote τα φτάνει μέχρι 4g και με έλλειψη σήματος αρκετά συχνά ενώ η Nova τα λειτουργεί κανονικά.Μετά από επικοινωνία με το 13888 και το 13788(τεχνικό τμήμα τους)μου ανέφεραν ότι δεν γνώρισαν την μάρκα καν,πράγμα που δεν το πίστεψα και ότι θα πρέπει να δηλωθεί σαν τεχνικό πρόβλημα που δεν επιλύθηκε ποτέ 

2 ώρες πριν, Petran89 said:

Καλημέρα σας,

Θέλω να επισημάνω κάτι σαν χρήστης 8pro,9a και λίγο του 9 pro παρατήρησα ότι η Cosmote τα σνομπάρει.Τι θέλω να πω και στα 3 έχω χρησιμοποιήσει κάρτα sim Cosmote και Nova και έχω παρατηρήσει το ίδιο ότι η Cosmote τα φτάνει μέχρι 4g και με έλλειψη σήματος αρκετά συχνά ενώ η Nova τα λειτουργεί κανονικά.Μετά από επικοινωνία με το 13888 και το 13788(τεχνικό τμήμα τους)μου ανέφεραν ότι δεν γνώρισαν την μάρκα καν,πράγμα που δεν το πίστεψα και ότι θα πρέπει να δηλωθεί σαν τεχνικό πρόβλημα που δεν επιλύθηκε ποτέ 

Για 5G απλά το ζητάς απο το chat και στο ενεργοποιούν.Αυτό έκανα εγώ και είχα 5G κανονικά.Δεν χρειάζεται να τους πεις σε ποια συσκευή,αν επιμένουν πες iphone.

Οτι ειναι βλακεία η δικαιολογία  το ότι πρέπει να ειναι πιστοποιημένες οι συσκευές είναι.

1 minute ago, bill33 said:

Για 5G απλά το ζητάς απο το chat και στο ενεργοποιούν.Αυτό έκανα εγώ και είχα 5G κανονικά.Δεν χρειάζεται να τους πεις σε ποια συσκευή,αν επιμένουν πες iphone.

Οτι ειναι βλακεία η δικαιολογία  το ότι πρέπει να ειναι πιστοποιημένες οι συσκευές είναι.

Δεν ξέρω γιατί απλά στην εξυπηρέτηση δεν με βοήθησαν ποτέ μου είπαν ότι δηλώθηκε σαν τεχνικό πρόβλημα και ότι θα επιλυθεί μόνο του που δεν έγινε ποτέ 

3 ώρες πριν, Petran89 said:

Δεν ξέρω γιατί απλά στην εξυπηρέτηση δεν με βοήθησαν ποτέ μου είπαν ότι δηλώθηκε σαν τεχνικό πρόβλημα και ότι θα επιλυθεί μόνο του που δεν έγινε ποτέ 

Το έκανα πριν ένα μήνα,και κάτι, απο το τσατ.

Spoiler

Ενεργοποίηση 5g

18/11/25 - 15:22

Μελίνα-Melina

Καλησπέρα σας! Έχω διαβάσει το αίτημά σας, θα ήθελα λίγο χρόνο για να το ελέγξω και θα φροντίσω να σας εξυπηρετήσω άμεσα.

18/11/25 - 15:25

Μελίνα-Melina

Κ. bill33, για ενεργοποίηση 5G , δοκιμάστε παρακαλώ να στείλετε ένα δωρεάν sms στο 1333 το λεκτικο 5G και αναμένετε απάντηση

18/11/25 - 15:26

Βγάζει μη συμβατή συσκευή

18/11/25 - 15:26

Μελίνα-Melina

Υποστήριζει το5G η συσκευή σας;

18/11/25 - 15:27

Φυσικα

18/11/25 - 15:28

Μελίνα-Melina

Ωραία, δοκιμάστε να το ξαναστείλετε παρακαλώ

18/11/25 - 15:28

Τώρα το πήρε, λέει ενεργοποίηση σε λίγα λεπτά. Σας ευχαριστώ πολύ

18/11/25 - 15:29

Δύο μέρες μετά έκανα φορητότητα σε  vodafone βέβαια ,λολ

Εγώ έχω Pixel απο το ΧL και έχω αλλάξει 5 συσκευές,όλα Pro.

Λοιπόν επειδή αυτο με τα Pixel ποιος τα περνει ειναι μεγάλη κουβέντα, έχω να πω οτι στατιστικά πάντα,και μιας και μένω σε νησι,απο τους τουρίστες το καλοκαίρι ελάχιστοι ειναι οι κάτοχοι των Pixel συσκευών,και το λέω επειδή ειμαι σε ταβέρνα και έχω μια άποψη...Απο τους πελάτες ή πλειοψηφία εχει iPhone,μετα S series και η αλήθεια ειναι οτι τα τελευταία χρόνια άρχισαν σιγά σιγά να εμφανίζονται με Pixel συσκευές...

Απόψε ειμαι Μοναχο,και μετά απο 5 μέρες εδώ,έχω να πω οτι το σύνολο ειναι σχεδόν μόνο iphone...

Pixel είδα σήμερα κανα δυο και αυτά μετα απο 5 μέρες...

Και απο Android S series πολυ και A series...

Εγώ για να πάρω S series πρέπει να φτιάξει πραγματικά την κάμερα...

Η σύγκριση μεταξύ του 9 Pro που έχω και του S 25 ultra που εχει φίλος,το Pixel ειναι καλύτερο...

Αν πήγαινα σε S μιας και iPhone με τίποτα,θα πρέπει να φτιαξει την κάμερα,αλλα και,πάλι δεν ξερω αν,μποω να το αντέξω...Απο το 18 έχω Pixel,και ειμαι ευχαριστημένος...Και τα τελευταία χρόνια δουλεύουν όλα και ομαλά...

Και με cosmote που διάβασα οτι δεν πιάνει,5 G...

Σορρυ για το σεντόνι αλλα δεν,μπορώ να ακούω ανακρίβειες γύρω απο,τα Pixel...

Το μόνο που ζηλεύω σε S series ειναι η απόκριση στην οθόνη με βροχή...Ειναι πολυ καλύτερη ακόμα και απο iphone, σε Pixel ειναι τραγική...Και το έχω δοκιμάσει πολλές φορες...Ακομα και σε Α55 η απόκριση σε βροχή ειναι καλύτερη απο το 9 Pro,και απο το 8 Pro που ειχα πριν.

Για 10 Pro δεν έχω άποψη,αλλα δεν πιστεύω να ειναι καλύτερη...

Και το έχω δοκιμάσει μιας και δουλεύω σε εξωτερικό χώρο,με όλες τις συνθήκες όλες τις εποχές...Το καλοκαίρι εχει φτιάξει λίγο η λειτουργία του Pixel,δεν θερμαίνεται τόσο πολυ ώστε να κλείνει λειτουργίες απο την κάμερα...

11 ώρες πριν, jimlost said:

Εγώ έχω Pixel απο το ΧL και έχω αλλάξει 5 συσκευές,όλα Pro.

Λοιπόν επειδή αυτο με τα Pixel ποιος τα περνει ειναι μεγάλη κουβέντα, έχω να πω οτι στατιστικά πάντα,και μιας και μένω σε νησι,απο τους τουρίστες το καλοκαίρι ελάχιστοι ειναι οι κάτοχοι των Pixel συσκευών,και το λέω επειδή ειμαι σε ταβέρνα και έχω μια άποψη...Απο τους πελάτες ή πλειοψηφία εχει iPhone,μετα S series και η αλήθεια ειναι οτι τα τελευταία χρόνια άρχισαν σιγά σιγά να εμφανίζονται με Pixel συσκευές...

Απόψε ειμαι Μοναχο,και μετά απο 5 μέρες εδώ,έχω να πω οτι το σύνολο ειναι σχεδόν μόνο iphone...

Pixel είδα σήμερα κανα δυο και αυτά μετα απο 5 μέρες...

Και απο Android S series πολυ και A series...

Εγώ για να πάρω S series πρέπει να φτιάξει πραγματικά την κάμερα...

Η σύγκριση μεταξύ του 9 Pro που έχω και του S 25 ultra που εχει φίλος,το Pixel ειναι καλύτερο...

Αν πήγαινα σε S μιας και iPhone με τίποτα,θα πρέπει να φτιαξει την κάμερα,αλλα και,πάλι δεν ξερω αν,μποω να το αντέξω...Απο το 18 έχω Pixel,και ειμαι ευχαριστημένος...Και τα τελευταία χρόνια δουλεύουν όλα και ομαλά...

Και με cosmote που διάβασα οτι δεν πιάνει,5 G...

Σορρυ για το σεντόνι αλλα δεν,μπορώ να ακούω ανακρίβειες γύρω απο,τα Pixel...

Το μόνο που ζηλεύω σε S series ειναι η απόκριση στην οθόνη με βροχή...Ειναι πολυ καλύτερη ακόμα και απο iphone, σε Pixel ειναι τραγική...Και το έχω δοκιμάσει πολλές φορες...Ακομα και σε Α55 η απόκριση σε βροχή ειναι καλύτερη απο το 9 Pro,και απο το 8 Pro που ειχα πριν.

Για 10 Pro δεν έχω άποψη,αλλα δεν πιστεύω να ειναι καλύτερη...

Και το έχω δοκιμάσει μιας και δουλεύω σε εξωτερικό χώρο,με όλες τις συνθήκες όλες τις εποχές...Το καλοκαίρι εχει φτιάξει λίγο η λειτουργία του Pixel,δεν θερμαίνεται τόσο πολυ ώστε να κλείνει λειτουργίες απο την κάμερα...

Τί σεντόνι ρε φίλε; Μια χαρά, εμένα μου αρέσουν αυτά. :)

Είμαι πολύ πρόσφατος κάτοχος pixel. Είχα να πάρω ναυαρχίδα κινητό από το Galaxy S6 οπότε δεν έχω την ικανότητα να συγκρίνω το 10 pro XL με τα iPhone και Samsung αλλά έχω μείνει καταευχαριστημένος με το εργαλείο. Απόκριση οθόνης, ξεκλείδωμα οθόνης, κάμερα όλα φανταστικά. 

Αυτό με τη βροχή δεν ξέρω ακόμα για να σου πω. Αλλά έμεινα μακάκας στη χρήση στον ήλιο όπου δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 27/12/2025 at 10:46 ΠΜ, Tasos19s said:

Ποιος τα γνωρίζει και τα ψωνίζει;

Και τα 9 και τα 10 τα έχει το πλαίσιο και μάλιστα τα 10άρια τα είχε ενδιαφέρουσες προσφορές black friday με τρία χρόνια εγγύηση. Και το 9άρι απλό που έχω εγώ, χώμα το είχα πάρει, πολύ καλή τιμή.

On 28/12/2025 at 7:59 ΠΜ, Petran89 said:

Καλημέρα σας,

Έχω κλείσει χρόνο με το 9 και δεν είχα ποτέ θέμα με το 5g με κοσμοτέ. Με τον αδερφό μου που έχει s24 και επίσης κοσμοτέ έχουμε διαπιστώσει να έχω από ελαφρώς ως αρκετά καλύτερο σήμα. Έχει τύχει να είμαστε δίπλα, να έχω 5g και να ανοίγω κανονικά σελίδες και το samsung να μη πιάνει. Μιλάμε για περίεργα σημεία, πχ σε βουνό, όχι μέσα στην πόλη.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

2 ώρες πριν, il_tifosi said:

Και τα 9 και τα 10 τα έχει το πλαίσιο και μάλιστα τα 10άρια τα είχε ενδιαφέρουσες προσφορές black friday με τρία χρόνια εγγύηση. Και το 9άρι απλό που έχω εγώ, χώμα το είχα πάρει, πολύ καλή τιμή.

Έχω κλείσει χρόνο με το 9 και δεν είχα ποτέ θέμα με το 5g με κοσμοτέ. Με τον αδερφό μου που έχει s24 και επίσης κοσμοτέ έχουμε διαπιστώσει να έχω από ελαφρώς ως αρκετά καλύτερο σήμα. Έχει τύχει να είμαστε δίπλα, να έχω 5g και να ανοίγω κανονικά σελίδες και το samsung να μη πιάνει. Μιλάμε για περίεργα σημεία, πχ σε βουνό, όχι μέσα στην πόλη.

Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου απολύτως αλλά δεν τα ξέρει κανείς και δεν τα παίρνει κανείς 

Στους 1000 αγοραστές οι 300 πήραν iphone 

Άλλοι 400 πήραν Xiaomi 

Άλλοι 295 πήραν samsung και 5 άτομα πήραν pixel και motorola 

Αυτό λέω 

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...
On 29/12/2025 at 4:20 ΜΜ, Tasos19s said:

Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου απολύτως αλλά δεν τα ξέρει κανείς και δεν τα παίρνει κανείς 

Στους 1000 αγοραστές οι 300 πήραν iphone 

Άλλοι 400 πήραν Xiaomi 

Άλλοι 295 πήραν samsung και 5 άτομα πήραν pixel και motorola 

Αυτό λέω 

Από τους 300 που αναφέρεις οι 290 αγόρασαν iPhone γιατί το κρατάει και η κουτσή Μαρία ,και γιατί το κρατάει και ο γείτονας τους άσε που τους έχουν πει ότι το μήλο είναι αξεπέραστο .για μένα όποιος αγοράζει pixel ξέρει γιατί το αγοράζει το αν αξίζει ή όχι είναι άλλη κουβέντα.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

3 ώρες πριν, nikolasn80 said:

Από τους 300 που αναφέρεις οι 290 αγόρασαν iPhone γιατί το κρατάει και η κουτσή Μαρία ,και γιατί το κρατάει και ο γείτονας τους άσε που τους έχουν πει ότι το μήλο είναι αξεπέραστο .για μένα όποιος αγοράζει pixel ξέρει γιατί το αγοράζει το αν αξίζει ή όχι είναι άλλη κουβέντα.

Δεν είναι όπως τα λες 

Το iphone κάνει πολύ καλά την δουλειά του γι αυτό το χρησιμοποιούν πολλοί 

Nokia 8800 Scirocco

Με κάθε σεβασμό, έχει κάποιο νόημα αυτή η συζήτηση; Πόσοι το πήραν, γιατί το πήραν, λίγοι, πολλοί; Μήπως να αφήσουν οι άσχετοι τους κατόχους χωρίς spam;

Μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια σε dark icon me κάποιο τρόπο?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

13 ώρες πριν, nikolasn80 said:

Μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια σε dark icon me κάποιο τρόπο?

Δεν υπάρχει η επιλογή. Φαντάζομαι μέσω κάποιου wallpaper αν μπορείς να κάνεις δουλειά αλλιώς μετά πας σε Launcher.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 16/1/2026 at 4:27 ΜΜ, Tasos19s said:

Δεν είναι όπως τα λες 

Το iphone κάνει πολύ καλά την δουλειά του γι αυτό το χρησιμοποιούν πολλοί 

χαχα και το  99% κάνει selfies video η photo και είναι ανάποδα τα γράμματα... δείχνουν/διαφημίζουν οι  influencers προϊόντα και τα γράμματα είναι ανάποδα που δεν καταλαβαίνεις τι λέει. μιλάμε για ασχετοσύνη. το iphone τους μάρανε 

On 18/1/2026 at 9:09 ΠΜ, ilka71 said:

χαχα και το  99% κάνει selfies video η photo και είναι ανάποδα τα γράμματα... δείχνουν/διαφημίζουν οι  influencers προϊόντα και τα γράμματα είναι ανάποδα που δεν καταλαβαίνεις τι λέει. μιλάμε για ασχετοσύνη. το iphone τους μάρανε 

Ε ναι δεν είναι σαν τους επιστήμονες (χωρίς παρεξήγηση) χρήστες  των pixel που εν έτη 2020+ έψαχναν τρόπους για να λειτουργήσει το voLTE ή το WiFi call.

Edited by nemesis1985

Μας έχετε ζαλίσει τις μπάλες.... ποδοσφαίρου γιατί πήραμε pixel και ποιος τα ξέρει.

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB PIXEL 10 PRO XL 512GB

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Πήρα δύο θήκες τις Mous EU….

Τώρα βλέπω την αποστολή της DHL έφτασε στο τελωνείο κ το δέμα έρχεται με ΕΛΤΑ…🧐

Ας δούμε τί θα ξημερώσει αύριο ….

31 minutes ago, xabos said:

Πήρα δύο θήκες τις Mous EU….

Τώρα βλέπω την αποστολή της DHL έφτασε στο τελωνείο κ το δέμα έρχεται με ΕΛΤΑ…🧐

Ας δούμε τί θα ξημερώσει αύριο ….

Με το καλό να σου έρθουν. 

Πολύ ωραίες premium θήκες. 

Εγώ έχω αυτή, και μια γνήσια Google. 

IMG-2f759be2167e4f731afed4d48888e0ad-V.jpg

kountouraN

Ρε παιδιά τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης και τις επισκευής, ποιος το αναλαμβάνει?

Φαντάζομαι αν κάνεις αγορά από   Πλαισιο , σε καλυπτει το Πλαισιο , αλλα τι γινεται από αλλα μικρα κασταστηματα?