Jump to content

Google pixel 10 pro/ 10 pro xl

bujinkan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

15 ώρες πριν, xabos said:

Την ένδειξη… πιθανός ανεπιθύμητος αριθμός..!!..?

Έχει δύο επίπεδα ασφάλειας στις ρυθμίσεις στις επαφές 

Εγώ το έχω αφήσει όπως ήταν από την αρχή δηλαδή στο πρώτο επίπεδο.

Στις δύο εβδομάδες που έχω το τηλέφωνο είχα 2 ανεπιθύμητες την πρώτη φορά μου έγραψε πιθανόν ανεπιθύμητη...την δεύτερη όχι όταν έκλεισα το τηλέφωνο μου εμφάνισε μύνημα για πιθανότητα ανεπιθύμητης εάν θελω να την αποκλείσω.

Με ήπια χρήση λόγο εργασίας μόνο wifi και 2 ώρες τηλεφωνικές κλήσεις not bad..

Screenshot_20251001-113219.png

Edited by Evagelos_

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB PIXEL 10 PRO XL 512GB

On 30/9/2025 at 8:10 ΜΜ, xabos said:

Την ένδειξη… πιθανός ανεπιθύμητος αριθμός..!!..?

Φαντάζομαι εννοεί το call screening:

https://support.google.com/phoneapp/answer/9118387?hl=en

Και όχι την απλή ένδειξη για spam και μπλοκάρισμα που λειτουργεί κανονικά.

• 5 weeks later...

Pixel 10 Pro στα 777€ στο Ιταλικό Amazon με -100€ κουπόνι που τρέχει...

Σε διαστάσεις το βρίσκω πολύ κοντά στο iPhone 15 pro που σκέφτομαι σιγά σιγά να αλλάξω, δε  ξέρω αν αξίζει η μετάβαση 😉🙃

• 2 weeks later...
On 13/11/2025 at 2:37 ΜΜ, Nikos_s3 said:

Το χτύπησα (pixel 10 pro 256) από το Ιταλικό amazon! Εν αναμονή άφιξης...:)

Από χτες ήταν να το παραδώσει η UPS....η οποία όμως σήμερα έμαθα ότι το παρέδωσε στα ΕΛΤΑ, τα οποία σήμερα κανονικά ήταν να το παραδώσουν....και τελικά ίσως το πάρουμε αύριο....ππφφφ....λεβέντες....επαγγελματισμός...

Μετά το τελευταίο update δουλεύει και το airdrop αλλά πρέπει να το κάνετε επανεκκίνηση ξανά .

On 1/11/2025 at 10:04 ΜΜ, terry39 said:

Pixel 10 Pro στα 777€ στο Ιταλικό Amazon με -100€ κουπόνι που τρέχει...

Σε διαστάσεις το βρίσκω πολύ κοντά στο iPhone 15 pro που σκέφτομαι σιγά σιγά να αλλάξω, δε  ξέρω αν αξίζει η μετάβαση 😉🙃

Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό κ το iphone AIR.. 

On 13/11/2025 at 2:37 ΜΜ, Nikos_s3 said:

Το χτύπησα (pixel 10 pro 256) από το Ιταλικό amazon! Εν αναμονή άφιξης...:)

Πήγα σήμερα κ το είδα στο πλαίσιο.. Φοβερή συσκευή.. Μια απορία.. Ενώ η οθόνη είναι φανταστική με ακρίβεια στα χρώματα ευκρίνεια φωτεινότητα κ.τ.λ. όταν έβαλα ένα βίντεο 4Κ με HDR η φωτεινότητα ήταν εξαιρετική.. Πήγα να δω μετά στις ρυθμίσεις κ ήταν στο αυτόματο η φωτεινότητα.. Κ μετά λέω κάτσε να την βγάλω κ να το βάλω στο τέρμα.. Κ το κουφό ήταν αρκετά πιο σκοτεινό το βίντεο...Το ίδιο έπαθα σε ένα άλλο καταστήματα πλαίσιο που το είδα .. Γιατί το κάνει αυτό ξέρει κανείς; 

το κάνει και στο instagram κάποιες φορές...φαίνεται ότι έχει να κάνει με το ultra HDR και πως αναγνωρίζει τα media. Κατά τ'άλλα, σε καθημερινή χρήση δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

• 2 weeks later...

Καλημέρα παιδιά. Παρήγγειλα κι εγώ το XL. Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου. Είναι το πρώτο μου Pixel κινητό. 

Έχετε προτάσεις για θήκη και screen protector ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, σκέφτομαι να παω από s23 σε pixel 10 και η ερώτηση που θέλω να κάνω σε κατόχους είναι αν σε σύνδεση cosmote έχουν κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο και επίσης δουλεύει  το cosmote wifi calling γιατί στο σπίτι μέσα μόνο έτσι μπορώ να επικοινωνήσω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Spigen τζάμι κάνει και το 9 pro xl εάν δεν βρίσκεις για δεκαρι 

Θήκες έχω την  original προσοχή εδώ μόνο για 10 pro xl.

Σε Vodafone wi fi δουλεύει.

Ένα σχόλιο για το τηλέφωνο εάν δεν παίζεται παιχνίδια το τηλέφωνο είναι top.

Έχω δει αρκετά review και μπορώ να πω με σιγουριά ότι αδικείται γενικά .

Μακάρι να είχαμε και όλες τις λειτουργίες από την Google αλλά...

Τα συνεχόμενα update στο τηλέφωνο το κάνουν καθε φορά  ακόμα καλύτερο!!

On 9/12/2025 at 2:10 ΜΜ, Evagelos_ said:

Spigen τζάμι κάνει και το 9 pro xl εάν δεν βρίσκεις για δεκαρι 

Θήκες έχω την  original προσοχή εδώ μόνο για 10 pro xl.

Σε Vodafone wi fi δουλεύει.

Ένα σχόλιο για το τηλέφωνο εάν δεν παίζεται παιχνίδια το τηλέφωνο είναι top.

Έχω δει αρκετά review και μπορώ να πω με σιγουριά ότι αδικείται γενικά .

Μακάρι να είχαμε και όλες τις λειτουργίες από την Google αλλά...

Τα συνεχόμενα update στο τηλέφωνο το κάνουν καθε φορά  ακόμα καλύτερο!!

Να 'σαι καλά μαν. "Ένα σχόλιο για το τηλέφωνο εάν δεν παίζεται παιχνίδια το τηλέφωνο είναι top." Ακριβώς αυτό. Εγώ δεν έχω ούτε ένα παινχίδι στο κινητό. Οψόμεθα. Σκοπός μου να το κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ. Γιατί ωραία και τα poco που έπαιρνα τόσα χρόνια αλλά μετά από 2 χρόνια έμεναν πολύ πίσω. 

Επίσης, δεν πα να είναι κινητάρα, από τη στιγμή που δεν ασχολείται με το μάρκετινγκ στην Ελλάδα έτσι αδικημένο θα είναι. Όσοι είμαστε από κάποια ηλικία και μετά, δεν θα ξεχάσουμε το απίστευτο μάρκετινγκ που έκανε η Apple όταν έφερε το iPhone στην Ελλάδα όπου μέσα σε ένα βράδυ το έμαθε μέχρι κι ο τσοπάνης στο πιο απομακρυσμένο χωριό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας η σειρά pixel 10 υποστηρίζει advanced voice typing για ελληνικά η μόνο αγγλικά;

Edited by empeiros

14 ώρες πριν, empeiros said:

Γεια σας η σειρά pixel 10 υποστηρίζει advanced voice typing για ελληνικά η μόνο αγγλικά;

• Αγγλικά

• Γαλλικά

• Γερμανικά

• Ιταλικά

• Ιαπωνικά

• Ισπανικά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αναγνωριση στα ελληνικά ειναι οπως στα αλλα κινητα ή καλυτερη;

9 ώρες πριν, empeiros said:

Η αναγνωριση στα ελληνικά ειναι οπως στα αλλα κινητα ή καλυτερη;

Φίλε μου το παρήγγειλα από ένα marketplace στην Αγγλία όπου το βρήκα πιο φθηνό από παντού αλλά τελικά απ' ότι φαίνεται έπεσα σε σκαμ πωλητή και είμαι σε διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Κι η θήκη με το τζαμάκι προστασίας ήρθαν ήδη. Χαχ. Τέσπα, άμα το πιάσω στα χέρια μου θα πέσει αναλυτικό review γιατί δεν βλέπω και πολλή κινιτηκότητα από τους Έλληνες youtubers.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 hour ago, pakitis said:

Φίλε μου το παρήγγειλα από ένα marketplace στην Αγγλία όπου το βρήκα πιο φθηνό από παντού αλλά τελικά απ' ότι φαίνεται έπεσα σε σκαμ πωλητή και είμαι σε διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Κι η θήκη με το τζαμάκι προστασίας ήρθαν ήδη. Χαχ. Τέσπα, άμα το πιάσω στα χέρια μου θα πέσει αναλυτικό review γιατί δεν βλέπω και πολλή κινιτηκότητα από τους Έλληνες youtubers.

Ελπιζω να ξεμπλεξεις γρηγορα

Επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια σε pixel συσκευή

(τελευταίο το 6pro για ένα διάστημα ως βασική συσκευή εκείνη την εποχή). 

Samsungakias αληθινός πέρασαν από τα χέρια μου από το πρώτο galaxy s μέχρι το s25 ultra χωρίς καμία παράληψη και κάποια note εκτός των άλλων. 

Μία μικρή συμπάθεια είχα και στο καθαρό android των nexus και Google pixel στην συνέχεια. 

Στο 6 προ σταμάτησα και συνέχισα με ένα galaxy s ultra κάθε χρόνο και να μαστε! 🙂 

Πάμε λοιπόν. 

Pixel 10 pro xl 16/256 obsidian. 

Μεγάλη συσκευή, βαριά, στιβαρή.

δύσκολη στην χρήση με ένα χέρι. 

Ποιοτική κατασκευής επιπέδου ναυαρχίδας. 

Οθόνη επίσης άψογη στα δικά μου μάτια τουλάχιστον.

Κάμερες δεν δοκίμασα ακόμα αλλά νομίζω δεν χρειάζεται συστάσεις. Αν κάτι κάνει διάσημο ένα pixel είναι οι κάμερες. 

Ήχος ωραίος καθαρός δυνατός. 

Επιτέλους 5G με κανονική πλοήγηση στο ίντερνετ κατά την διάρκεια κλήσης σε pixel χωρίς έξτρα εφαρμογές ρυθμίσεις κτλ. 

Μπαταρία περίπου στα ίδια επίπεδα με το s25 ultra, δεν έχω μείνει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ αυτές τις λίγες ημέρες χρήσης. 

Στον tensor gen 5 τώρα με τα 16 ολόκληρα GB ram που τόσα αρνητικά σχόλια έχω διαβάσει. 

Αν στο κουτί πάνω έγραφε snapdragon elite άνετα το πίστευα. 

Τα πάντα κυλούν ομαλά κανένα κομπιασμα πουθενά. Ίσως ευθύνεται το καθαρό android και η τεράστια ram. 

Παιχνίδια δεν παίζω ποτέ εννοείται με smartphone. 

Τεχνολογία που ονομάζουν pixel snap,

magsafe με άλλα λόγια την βλέπω πολύ θετικά. 

Αν δεν κάνω λάθος το πρώτο android με μαγνήτες στο σώμα χωρίς την απαραίτητη χρήση θήκης. 

Συμβατή τεχνολογία με ότι magsafe αξεσουάρ υπάρχει και όχι μόνο των γνήσιων της Google. 

Μεγάλο μείον που δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο service στην Ελλάδα. Οκ η Amazon είναι εγγύηση αλλά αλλιώς είναι να υπάρχει στην Ελλάδα service επίσημο. 

Στα χαρτιά ίσως δεν αξίζει το 1κ+ που ζητάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα.

Στην πράξη αν συνειδητά ξέρεις που πηγαίνεις αξίζει. 

Αυτό το μικρό σεντόνι για αρχή. 🙂 

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους! 

kountouraN

Παιδιά καλησπέρα. Πήρα το 10 pro πριν μερικές μέρες και βλέπω ότι ο καιρός δεν βγάζει την πόλη αλλά την χώρα μόνο. Με μια αναζητηση που έκανα βλέπω κάποιες λύσεις οι οποίες όμως σε μένα δε δούλεψαν. Έτυχε σε κάποιον; Και αν ναι , πως το διόρθωσε; 

:D

10 ώρες πριν, vaggelis_grg said:

Παιδιά καλησπέρα. Πήρα το 10 pro πριν μερικές μέρες και βλέπω ότι ο καιρός δεν βγάζει την πόλη αλλά την χώρα μόνο. Με μια αναζητηση που έκανα βλέπω κάποιες λύσεις οι οποίες όμως σε μένα δε δούλεψαν. Έτυχε σε κάποιον; Και αν ναι , πως το διόρθωσε; 

Καλημέρα, καλώς ήρθες! Έχεις δώσει άδεια στην εφαρμογή να βλέπει την τοποθεσία;

7 ώρες πριν, LeonidasT said:

Καλημέρα, καλώς ήρθες! Έχεις δώσει άδεια στην εφαρμογή να βλέπει την τοποθεσία;

Καλησπέρα. Τα έχω κάνει όλα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε δείχνει. Έχω κλείσει όλους τους διακόπτες. Βασικά , ότι βρήκα σαν λύση στο ίντερνετ, το έκανα. Αλλά τίποτα. 

:D

21 ώρες πριν, vaggelis_grg said:

Το έλεγξα μόνο και μόνο επειδή το έγραψες δεν το είχα καταλάβει. 

Στην δουλειά μου που είναι σε άλλη πόλη από αυτή που μένω, έγραφε Ελλάδα (αν έβλεπες λεπτομέρειες όμως στον χάρτη η πινέζα ήταν σωστά). 

Ενώ στην πόλη που μένω την γράφει κανονικά.

Δεν ξέρω τι φάση, αλλά έτσι μου τα δείχνει. 

kountouraN