tsimisde Δημ. October 25, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Κάτι ενδιαφέρον που παρατήρησα σήμερα, δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και άλλος και πως ακριβώς ενεργοποιείται. Έξυπνη λειτουργία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 (edited) Έχει άλλος πρόβλημα να κόβονται κλήσεις στη μέση; Μου συμβαίνει στο GT 7 από το τελευταίο μικρό update (500kb) και μετά. Νομίζω ότι συμβαίνει περισσότερο όταν συνδέσω/αποσυνδέσω handsfree με bluetooth ή καλώδιο και σε τυχαίες στιγμές μέσα στη μέρα εμφανίζεται το μήνυμα της sim "καλωσήρθατε στη vodafone" χωρίς να χρειαστεί pin, σαν να μπήκα σε airplane mode και να ξαναβγήκα. Edited October 25, 2025 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 6 ώρες πριν, spiliot said: Έχει άλλος πρόβλημα να κόβονται κλήσεις στη μέση; Μου συμβαίνει στο GT 7 από το τελευταίο μικρό update (500kb) και μετά. Νομίζω ότι συμβαίνει περισσότερο όταν συνδέσω/αποσυνδέσω handsfree με bluetooth ή καλώδιο και σε τυχαίες στιγμές μέσα στη μέρα εμφανίζεται το μήνυμα της sim "καλωσήρθατε στη vodafone" χωρίς να χρειαστεί pin, σαν να μπήκα σε airplane mode και να ξαναβγήκα. Δεν έχω τέτοιο θέμα (Cosmote).Απο την άλλη δεν έχω χρησιμοποιήσει τα ακουστικά για συνομιλίες αρκετό καιρό τώρα γιατί με έχει βολέψει απίστευτα το smartwatch,το οποίο έχω μόνιμα συνδεδεμενο με το κινητό...οπότε δεν συνδέω/αποσυνδέω το Bluetooth αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο στο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Συνειδητοποίησα ότι για μερικές ημέρες όταν έμπαινα στο αμάξι ενώ μίλαγα και όταν συνδεόταν η κλήση στο αυτοκίνητο και αφού είχε περάσει για μερικά δευτερόλεπτα στα ηχεία του, έκλεινε ξαφνικά και έβλεπα το μήνυμα της sim καλωσήρθατε στη Vodafone (και το αντίθετο). Χτες το έπαθα αποσυνδέοντας τα Bluetooth ακουστικά και στη συνέχεια ενώ είχα ξανακαλέσει συνδέοντας αυτά με το καλώδιο. Όμως μετά τα έβγαζα έβαζα και δε κοβόταν. Περίεργα πράγματα. Για την ώρα κούνησα την sim μήπως δεν ακούμπαγε καλά και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Μόλις ήρθε και το σκέφτομαι να την κάνω επειδή με την 1150 έχω την εντύπωση πως αυξήθηκε η διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 14 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Μόλις ήρθε και το σκέφτομαι να την κάνω επειδή με την 1150 έχω την εντύπωση πως αυξήθηκε η διαχείριση μπαταρίας. Εγω τις βαζω με το που ελθουν απλουστατα επειδη σκοπευω να κρατησω το κινητο για τουλαχιστον 3 χρονια.Οπότε δεν ειναι λογικο να μην ξανακανω ενημερωση...ασε που οχι μονο δεν εχω δει κατι αρνητικο απο τους προγραμματιστες του UI6 αλλα μαλλον το αντιθετο. Οπως και εσυ ειπες για την 1150. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. October 28, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 Και με τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, καθώς επίσης και με τα όσα σχόλια διαβάζω κατά καιρούς, οι αναβαθμίσεις σε Oxygen/Realme/ColorOS, δεν χαλάνε πράγματα αντί να φτιάχνουν, δε δημιουργούν προβλήματα οι αναβαθμίσεις.... Συνεχίζω να το απολαμβάνω το τηλεφωνάκι, πραγματικά μου είχε λείψει η αίσθηση να λειτουργούν όλα όπως πρέπει και όταν πρέπει, τώρα εκτιμώ αυτή τη σταθερότητα.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 36 minutes ago, tsimisde said: Και με τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, καθώς επίσης και με τα όσα σχόλια διαβάζω κατά καιρούς, οι αναβαθμίσεις σε Oxygen/Realme/ColorOS, δεν χαλάνε πράγματα αντί να φτιάχνουν, δε δημιουργούν προβλήματα οι αναβαθμίσεις.... Συνεχίζω να το απολαμβάνω το τηλεφωνάκι, πραγματικά μου είχε λείψει η αίσθηση να λειτουργούν όλα όπως πρέπει και όταν πρέπει, τώρα εκτιμώ αυτή τη σταθερότητα.... Και εγώ κανένα παράπονο προς το παρόν και πραγματικά η σταθερότητα και η απροβληματιστη λειτουργία είναι η κύρια αιτία για αυτό. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 (edited) Καλησπέρα! Σε όσους είχαν oneplus βλέπουν διαφορές του oxygen os με το realme ui? Γλυκολοιτουσα το 13R και λόγο oxygen αλλά τώρα κοιτάω πιο ζεστά μάλλον και από αυτά που διαβάζω εδώ το GT 7. Ρωτάω για το UI επειδή είμαι χρόνια με xiaomi ψάχνω να αράξω σε κάτι πιο σταθερό από άποψη software Ευχαριστώ! Edited October 29, 2025 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. October 29, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 32 minutes ago, minotavros said: Καλησπέρα! Σε όσους είχαν oneplus βλέπουν διαφορές του oxygen os με το realme ui? Γλυκολοιτουσα το 13R και λόγο oxygen αλλά τώρα κοιτάω πιο ζεστά μάλλον και από αυτά που διαβάζω εδώ το GT 7. Ρωτάω για το UI επειδή είμαι χρόνια με xiaomi ψάχνω να αράξω σε κάτι πιο σταθερό από άποψη software Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει διάφορες, με εξαίρεση κάνα δυο ρυθμίσεις που δε βρήκα στο realme. Σε γενικές γραμμές, το interface και η εμπειρία χρήσης, είναι ακριβώς η ίδια.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2025 6 ώρες πριν, minotavros said: Καλησπέρα! Σε όσους είχαν oneplus βλέπουν διαφορές του oxygen os με το realme ui? Γλυκολοιτουσα το 13R και λόγο oxygen αλλά τώρα κοιτάω πιο ζεστά μάλλον και από αυτά που διαβάζω εδώ το GT 7. Ρωτάω για το UI επειδή είμαι χρόνια με xiaomi ψάχνω να αράξω σε κάτι πιο σταθερό από άποψη software Ευχαριστώ! Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα Oxygen os και Color os είναι το ίδιο λειτουργικό και σίγουρα πολύ πιο σταθερό από το Hyper os της Xiaomi. 3 Παράθεση Oppo Find X9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 9 ώρες πριν, minotavros said: Καλησπέρα! Σε όσους είχαν oneplus βλέπουν διαφορές του oxygen os με το realme ui? Γλυκολοιτουσα το 13R και λόγο oxygen αλλά τώρα κοιτάω πιο ζεστά μάλλον και από αυτά που διαβάζω εδώ το GT 7. Ρωτάω για το UI επειδή είμαι χρόνια με xiaomi ψάχνω να αράξω σε κάτι πιο σταθερό από άποψη software Ευχαριστώ! Αν θυμάμαι καλά τα UI & oxygen βασίζονται στο color OS της μαμάς oppo και είναι σχεδόν ίδια μεταξύ τους.Προσωπικα έχω βρει την υγειά μου με το UI και μετά από πολλά χρόνια με xiaomi,miui και hyperos στην ταμπλετα έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου. Τα ίδια πιστεύει και ο φίλος μου με το Nord4. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Το μόνο αρνητικό ότι δεν μπορείς να ανοίξεις την κάμερα με διπλό κλικ στο power αλλά με διπλό κλικ στο volume, το οποίο δε δουλεύει αν παίζεις μουσική ή η οθόνη είναι ανοιχτή σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Λίγο περισσότερες ρυθμίσεις από το OnePlus κατά τα άλλα αν και δεν έχω δει το 13r σε βάθος και μεταξύ των δύο διάλεξα και εγώ GT7. To πρόβλημα που μου κόβονταν οι κλήσεις πρέπει να ήταν η sim, από τότε που την κούνησα εξαφανίστηκε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 (edited) Καλημέρα. Η sim είναι παλιά, ετών δηλαδή.; Αν στο ξανακάνει, εγώ θα την άλλαζα, νομίζω 5 ευρώ κοστίζει. Προσοχή στην τοποθέτηση, να πατήσει σωστά. esim παίρνει η συσκευή; Edited October 30, 2025 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Παίρνει esim, το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι αν δουλεύει με δύο esim ταυτόχρονα, δηλαδή να μην χρησιμοποιείς καθόλου την φυσική sim και να έχεις δύο esim σε ταυτόχρονη λειτουργία. Το πρόβλημα που είχα με την κανονική sim έτυχε να συμπέσει με update και δε πήγε το μυαλό μου νωρίτερα, ίσως μου είχε πέσει η συσκευή και κουνήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Αν θυμάμαι καλα δεν παίρνει δυο e sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Αν γίνει εργοστασιακή επαναφορά, χάνεται η esim, και πρέπει να περαστεί ξανά, + 5 ευρω δηλαδή . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 17 minutes ago, athanasios1112 said: Αν γίνει εργοστασιακή επαναφορά, χάνεται η esim, και πρέπει να περαστεί ξανά, + 5 ευρω δηλαδή . Αυτό δεν το ήξερα...όχι ότι σκεφτόμουν να βάλω esim αλλά τώρα σίγουρα σκέφτομαι να μην βάλω ποτέ όσο περνάει από το χέρι μου. Πάντως όσο πληρώνουμε κάποιοι θα τα παίρνουν...δεν έχουν λόγο να χορτάσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Σε άλλα τηλέφωνα με υποστήριξη esim σου δίνεται επιλογή αν θα κάνεις εργοστασιακή επαναφορά με διαγραφή των esim ή όχι, αφού πρόκειται για διακριτό τσιπ που αποθηκεύει τα προφίλ και που δεν επηρεάζεται από τη διαγραφή της κυρίας μνήμης εκτός αν το τηλέφωνο το διαγράψει επί τούτου. Λες ότι στο realmi δε δίνει επιλογή ή δεν το έχεις δοκιμάσει; Το αν θα πληρώσεις ξανά για εγκατάσταση esim εξαρτάται από την εταιρία, σε κάποιες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο QR όσες φορές θες, σε άλλες μόνο μια αλλά μπορείς να εκδόσεις νέο δωρεάν άλλες το χρεώνουν κάθε φορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 19 ώρες πριν, spiliot said: Σε άλλα τηλέφωνα με υποστήριξη esim σου δίνεται επιλογή αν θα κάνεις εργοστασιακή επαναφορά με διαγραφή των esim ή όχι, αφού πρόκειται για διακριτό τσιπ που αποθηκεύει τα προφίλ και που δεν επηρεάζεται από τη διαγραφή της κυρίας μνήμης εκτός αν το τηλέφωνο το διαγράψει επί τούτου. Λες ότι στο realmi δε δίνει επιλογή ή δεν το έχεις δοκιμάσει; Το αν θα πληρώσεις ξανά για εγκατάσταση esim εξαρτάται από την εταιρία, σε κάποιες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο QR όσες φορές θες, σε άλλες μόνο μια αλλά μπορείς να εκδόσεις νέο δωρεάν άλλες το χρεώνουν κάθε φορά. Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες 👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. November 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2025 On 29/10/2025 at 4:41 ΜΜ, tsimisde said: Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει διάφορες, με εξαίρεση κάνα δυο ρυθμίσεις που δε βρήκα στο realme. Σε γενικές γραμμές, το interface και η εμπειρία χρήσης, είναι ακριβώς η ίδια.... Πώς είναι οι κάμερες σε σχέση με το Motorola 60 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 4, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 17 ώρες πριν, doomgeorge said: Πώς είναι οι κάμερες σε σχέση με το Motorola 60 pro? Δεν έχω δοκιμάσει το 60 Pro για να εντοπίσω τις όποιες διαφορές, έχω όμως εμπειρία από το 60 Fusion. Το 60 Fusion, για την κατηγορία τιμής του, είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ ικανό κινητό σε αυτό το κομμάτι. Κοίταξε, το Realme, έχει καλή κάμερα, καλό ζουμ, καλές νυχτερινες, πολλές φορές, η ΑΙ βελτιώνει το αποτέλεσμα και κατά τη διάρκεια της λήψης, κυρίως όμως εκ των υστέρων επομένως, δεν θα έχεις θέμα σε αυτό το κομμάτι, στο θέμα κάμερα. Σε βίντεο δεν το έχω δοκιμάσει αρκετά. Οι φωτογραφίες είναι λεπτομερείς, υπάρχει η ρύθμιση αν θέλεις πιο ζωντανά η πιο φυσικά τα χρώματα, γενικά είναι πολύ κομπλέ, στα μέχρι τώρα σενάρια που δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Καλησπέρα. Έχω το GT 7 pro. Μήπως κάποιος, έχει βρει tempered glass, που να δουλεύει το αποτύπωμα; Εκτός από το imak, που έχει εκνευριστική τρύπα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 Τωρα τελευταια οταν με παιρνει τηλεφωνο απο το κινητο του καποιος οδηγος απο τις κουριερ (φανταζομαι θα συμβαινει σε καθε αγνωστο κινητο),μου βγαζει ενα αναδυομενο παραθυρο μετα τον τερματισμο της κλησης με μια προειδοποιηση για πιθανο σπαμ και την επιλογη να αποκλεισω τν αριθμο. Υποθετω οτι ωφειλεται σε καποια ενημερωση αλλα ποιου...του UI ; Του True Phone; Συμβαινει σε ολα τα Realme η ειναι απο το True Phone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 7, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 Έχει να κάνει με το true phone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts