Jump to content

Τα πάντα για την Orizon Mobile

eridion25
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, elkons said:

Όχι μόνο η Nova και η Vodafone το κάνει αυτό βέβαια δεν ξέρω σε παλιά όμως; θα μπουν τα massive; νομίζω σε αυτές μπαίνουν από πίσω τα huawei ενώ της Ericsson είναι απο πάνω ή κάτω ξεχωριστά;

Τα ericsson τα βάζει από πάνω ή Κοντ, οι άλλες κάτω από τα πανελ του 4G (συνήθως, όχι πάντα, η βοντ έχω δει να τα βάζει και από πάνω κάποιες φορές) 

https://youtu.be/p-DSz_bFj-k?si=M4GYqcDv3-3693fl

1 minute ago, johnny_htc said:

Τα ericsson τα βάζει από πάνω ή Κοντ, οι άλλες κάτω από τα πανελ του 4G (συνήθως, όχι πάντα, η βοντ έχω δει να τα βάζει και από πάνω κάποιες φορές) 

Και η Κοντ σε ορισμένες περιπτώσεις έχω δει από κάτω ή ξεχωριστό ιστό πχ ακριβώς δίπλα δε ξέρω γτ ίσως δεν ήθελαν να αλλάξουν ολόκληρο σίδερο και έβαλαν ένα 2ο δίπλα για τα massive.

Hlias.

1 ώρα πριν, johnny_htc said:

Μπα, η Κοντ το καλό της είναι ότι άμα αλλάξει πάνελ, τα αλλάζει όλα για όλα, ειδικά άμα είναι να βάλει Ν78, δεν λυπάται. Αυτό έχω παρατηρήσει τουλάχιστον, εκτός από περιπτώσεις που βάζει καινούργια κεραία και δεν έχει κάνει ακόμα προσθήκη των πάνελ, αλλά περνάει λίγος καιρός ας πούμε, κάτι τέτοιο (λίγος έως πολύ καιρός και αυτοί 🤣🤣🤣). Η νόβα καρφώνει massive και πανω από αρχαία πάνελς 

https://www.youtube.com/watch?v=flvGb3emCRA&pp=ygUpzrjOtc65zrrOvyDOus6xzrkgzr_Ou8-FzrzPgM65zr8gzr3Otc-Bzr8%3D

"Ολύμπιο" νερό...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

15 minutes ago, memoriesradio said:

Trolling machine 😅🤣🤣🤣

8 minutes ago, VIPdriver said:

"Τσίπουρο είναι αυτο;" 🤣

Τσίπουρο "Τhe Olympion Trolling" με απόσταξη και φιλτράρισμα από τα μασίνια που διαφημίζει στο βίντεο. Πίνει από αυτό (και δεν δίνει σε άλλους εννοείται) και αρχίζει το Τρόλινγκ 🤣🤣🤣

η orizon δεν έχει καρτοκινητή,δε νομίζω οτί θα μείνει για πολύ,κάποια στιγμή θα συγχονευτεί όπως έγινε με την cyta...

34 minutes ago, odim said:

η orizon δεν έχει καρτοκινητή,δε νομίζω οτί θα μείνει για πολύ,κάποια στιγμή θα συγχονευτεί όπως έγινε με την cyta...

ε ναι, το μόνο σίγουρο

Παίζει κανονικά μέσω site ωστόσο. Για πελάτες Volton ήδη ανακατευθύνει εκεί.

http://myon.volton.gr

Πάντως φανταστείτε πόσο πέρασε και δεν ακουμπήσε είναι η όλη φάση που είναι σχεδόν ανενεργό το topic. Επίσης από τις 7 Απριλίου ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες. Πάντως αν θέλει να πετύχει και να φέρει την πραγματική επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία πρέπει πρώτα να βγάλει την δική της καρτοκινητή τηλεφωνία με ανανέωση από 8-9 ευρώ και ένα μικρό πακέτο με 1-2 GB,400-500' και 100-200 sms και αν το συνδυάζεις με λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου να σου δίνει σε κάθε ενεργοποίηση πακέτου τις διπλάσιες παροχές ή σε κάθε ανανέωση και το υπόλοιπο πχ να λήγει 4 μήνες και η φραγή να μπαίνει τον 5ο μήνα με συνδυασμό να είναι στους 8 μήνες η λήξη του υπολοίπου και στους 12 μήνες η φραγή. Έτσι μόνο θα πιέσει και τους τρεις μεγάλους παίχτες και θα δούμε και εμείς προκοπή

17 minutes ago, aektzhs 1 said:

Επίσης από τις 7 Απριλίου ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες

Και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση βγάζει μήνυμα ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή; Δε νομίζω. Από όσο ξέρω ακόμα μόνο εσωτερικά διαθέτουν

Orizon Unlimite = 30€ Πάγιο όλα απεριόριστα με πολιτική ορθής χρήσης τα 150 (!!!) GB και μετά, απεριόριστη πρόσβαση στο ίντερνετ με μαξ ταχύτητα 128kbps , δλδ θα έχεις απεριόριστο αλλά με ταχύτητες dial up.

Η εμπειρία χρήσης πιθανόν, γιατί δεν υπήρχαν τόσες εφαρμογές να ανταλλάσουν δεδομένα μέσω δικτύου. Μιλάμε όμως για εποχή που τα 33 ή 56kbps ήταν οι "μεγάλες" ταχύτητες 😉. Η "γρήγορη" ISDN έδινε 64kbps με ένα κανάλι.

Όπως και να έχει, δυστυχώς η Orizon ξεκίνησε χαμηλότερα από τις προσδοκίες...

Για όποιον θέλει τις ρυθμίσεις GPRS

wap apn: orizon.vodafone.gr 

username: volton

password: κενό 

Άντε και καλό σερφάρισμα :classic_biggrin:

Edited by EllinikoNisi

On 12/4/2025 at 4:24 ΜΜ, elkons said:

Ακόμα δεν έχουν βγάλει το app 💀

Έχει βγει το app

Και εδώ web app. Ακόμα χειρότερη υλοποίηση από Nova…

5 ώρες πριν, EllinikoNisi said:

Για όποιον θέλει τις ρυθμίσεις GPRS

wap apn: orizon.vodafone.gr 

username: volton

password: κενό 

Άντε και καλό σερφάρισμα :classic_biggrin:

περισσότερα σημάδια ότι μιλάμε για κάτι που δεν είναι full mvno 🙂

1 ώρα πριν, paanos said:

Και εδώ web app. Ακόμα χειρότερη υλοποίηση από Nova…

περισσότερα σημάδια ότι μιλάμε για κάτι που δεν είναι full mvno 🙂

Στην τύχη τα έγραψα, για χαβαλέ!

On 13/4/2025 at 3:57 ΜΜ, aektzhs 1 said:

Πάντως φανταστείτε πόσο πέρασε και δεν ακουμπήσε είναι η όλη φάση που είναι σχεδόν ανενεργό το topic. Επίσης από τις 7 Απριλίου ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες. Πάντως αν θέλει να πετύχει και να φέρει την πραγματική επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία πρέπει πρώτα να βγάλει την δική της καρτοκινητή τηλεφωνία με ανανέωση από 8-9 ευρώ και ένα μικρό πακέτο με 1-2 GB,400-500' και 100-200 sms και αν το συνδυάζεις με λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου να σου δίνει σε κάθε ενεργοποίηση πακέτου τις διπλάσιες παροχές ή σε κάθε ανανέωση και το υπόλοιπο πχ να λήγει 4 μήνες και η φραγή να μπαίνει τον 5ο μήνα με συνδυασμό να είναι στους 8 μήνες η λήξη του υπολοίπου και στους 12 μήνες η φραγή. Έτσι μόνο θα πιέσει και τους τρεις μεγάλους παίχτες και θα δούμε και εμείς προκοπή

Κράτα μικρό καλάθι. Δεν είναι ώρα για κεράσια .

Γιατί πολύ καταλήγουν ότι η orizon δεν έχει VoLTE. Αφού στα συμβόλαια δίνει απεριόριστη ομιλία και απο οσοι θυμόμασταν η cosmote ξεκίνησε τα απεριόριστα το 2022 τοτε που η όλοι ακόμα και γιαγιάδες παππούδες άρχισαν να χρησιμοποιούσουν μοντερνά κινιτά με VoLTE λόγω covid-19

Δοκίμασε με Vodafone 2G (ή Cosmote) κλήση σε μπουκωμένη κεραία εναντίων VoLTE κλήση και θα καταλάβεις τη διαφορά. 

Σαν να έχεις εικόνα SD και HD ένα πράγμα.

Hlias.