votis Δημ. June 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2025 On 5/6/2025 at 12:25 ΜΜ, bedazzled said: Το μόνο θέμα που έχει η κάμερα είναι ότι θολώνει αν πλησιάσεις λίγο παραπάνω σε κάποιο αντικείμενο (μερικές φορές θέλω να φωτογραφίσω λεπτομέρειες όπως γράμματα, κάποιο serial number κλπ.) Δεν ξέρω αν είναι θέμα auto focus του software (που μπορεί να φτιαχτεί με update) ή εγγενής περιορισμός του σένσορα... μέρα φωτό εξω κοντά μακρυά καλές φωτό βγάζει, δυσκολία έχει σε εσωτερικούς χωρίς με φως λαμπας προς θερμό εκεί χάνει σε λεπτομέρια ανάλυση κ ζουμ να κάνεις τη φωτό μετά δεν έχει ευκρίνεια , αφού δεν βαλαν 12αρα ευρυγώνια θαπρεπε να βάλουν μια κυρία με μεγαλύτερο φακό τουλάχιστον σε αυτή την τιμή π το λάνσαραν, είπαμε ναχει μια αδυναμία στην κάμερα αλλά όχι έτσι , ούτε θα έκλεινε τη διαφορά με τα f7 π υποτίθεται έχουν καλύτερη φωτογραφία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2025 (edited) Ξέρει κανείς ποιά η διαφορά ανάμεσα σε Battery protection και Smart charging; Edited June 8, 2025 by bedazzled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Παιδιά ξέρουμε γιατί όταν βάλεις να φορτίσεις το κινητό κλειστό, αυτό ανοίγει αυτόματα;; Διαβάζω και στα διεθνή φόρα ότι συμβαίνει και δεν ξέρουν γιατί. Κατά τα άλλα μπορείς να το κλείσεις αφού πρώτα το συνδέσεις με τον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 Συμβαίνει πλέον σε ΟΛΑ τα κινητά αυτό η μάλλον, σε πολλές και διαφορετικές μάρκες που έχω δοκιμάσει (Samsung, Apple, OnePlus & Xiaomi), για τις υπόλοιπες δεν ξέρω, έχει να κάνει με το λογισμικό νομίζω, δεν είναι όπως κάποτε που ακόμα και κλειστό να ήταν, βάζοντας το στη μπριζα παρέμενε κλειστό. Δεν είναι κάποιο θέμα της συσκευής, εκεί θέλω να καταλήξω.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2025 1 hour ago, tsimisde said: Συμβαίνει πλέον σε ΟΛΑ τα κινητά αυτό η μάλλον, σε πολλές και διαφορετικές μάρκες που έχω δοκιμάσει (Samsung, Apple, OnePlus & Xiaomi), για τις υπόλοιπες δεν ξέρω, έχει να κάνει με το λογισμικό νομίζω, δεν είναι όπως κάποτε που ακόμα και κλειστό να ήταν, βάζοντας το στη μπριζα παρέμενε κλειστό. Δεν είναι κάποιο θέμα της συσκευής, εκεί θέλω να καταλήξω.... Ναι προφανώς δεν έχει θέμα η συσκευή.. απλώς το ανέφερα περισσότερο για να μην ανησυχούμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnycccccc Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Καλημέρα σε όλους. Στο κινητό ενός φίλου εμφανίζονται μηνύματα στο κάτω μέρος της οθόνης τύπου 'Ολοκλήρωση', 'Επιτυχης συγχρ/σμός', ίσως να πάτησε κάτι στην αρχή. Γνωρίζει κάποιος αν βγαίνει αυτό και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 On 7/6/2025 at 11:55 ΜΜ, s_nova said: Πως γινεται να εχει στο x6 pro και δω να μην εχει.... Wifi 6 υποστηρίζουν τα τελευταία Poco X. On 8/6/2025 at 7:00 ΠΜ, s_nova said: 6e υποστηριζει το F7 pro , το X7 pro σκετο 6. Wifi 7 υποστηρίζει το F7 Pro. Τέλος για να μην ξεχνιόμαστε με τα της Xiaomi. Google Play system update Απριλίου και Security patch πάλι Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Άλλο 6 (ax 2.4/5) και άλλο 6E (6 GHz). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 κάμερα κ κοντινές λήψεις , έγγραφα σειριακους αριθμους κτλ , με λίγο ψάξιμο αν ρυθμίσεις το κάδρο στο 1:1 με η χωρίς 2χ ζουμ βγάζει πολυ καλές κοντινές λεπτομερείς χωρίς θολούρα σωστά χρώματα , νομίζω το μενού καμερας άλλαξε δεν μοιάζει το ίδιο με καινούργιο έχει περισσότερες ρυθμίσεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2018 Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 (edited) Πέρα από τα λαγκαρισματα και τις χαζομάρες το τηλέφωνο κάνει και κάτι άλλο περίεργο είτε από το ακουστικό του είτε από Bluetooth.Οταν καλω κάποιον το χτύπημα μέχρι να το σηκώσουν σχεδόν δεν ακούγεται.Οταν το σηκώσουν ακούω το συνομιλητή μου κανονικά.Συμβαινει και σε εσάς; Edited June 15, 2025 by paris2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 Χθες δοκίμασα ενσύρματα ακουστικά με USB-C adapter (επώνυμο) και ο ήχος είχε κάποιο πρόβλημα... στο Dolby Atmos. Ακούγονταν σαν μπουρμπουλήθρες στο background... στο Xiaomi sound ήταν κάπως καλύτερο. Γενικά έχει θέμα με το 3D/spatial sound; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 3 ώρες πριν, paris2018 said: Πέρα από τα λαγκαρισματα και τις χαζομάρες το τηλέφωνο κάνει και κάτι άλλο περίεργο είτε από το ακουστικό του είτε από Bluetooth.Οταν καλω κάποιον το χτύπημα μέχρι να το σηκώσουν σχεδόν δεν ακούγεται.Οταν το σηκώσουν ακούω το συνομιλητή μου κανονικά.Συμβαινει και σε εσάς; Αυτό το έχω εγώ στο Galaxy A55. Δέν ξέρω άν είναι θέμα hardware ή software.. ή αν είναι θέμα παρόχου (εμένα cosmote). 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2018 Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 Cosmote και γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Σήμερα παρέλαβα και ένα δεύτερο φορτιστή από aliexpress 120w από τον οποίο μάλλον απογοητεύτηκα από τις επιδόσεις είναι σχεδόν ο ίδιος και λίγο χειρότερος από τον 90w. Δοκίμασα και με το δικό του καλώδιο και το καλώδιο που είχε μέσα το κινητό δεν ξεπερνάει τα 42 watt στην φόρτιση. Ο άλλος τουλάχιστον έπιανε τα 54 watt. Τουλάχιστον δε ζεσταίνεται υπερβολικά. Οπότες παράτησι συσκευασία του και το κουτί του που μοιάζει αυθεντικός (και τα σχόλια) μάλλον μαϊμουδιά είναι και αυτός. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Όλοι από μη επίσημο κατάστημα είναι μαϊμού, ασχέτως τι λένε οι πωλητές. Εγώ πριν κάποια χρόνια είχα πάρει έναν από το Banggood για oneplus 8t ή 9pro που ήταν ίδιοι και ήλπιζα ότι θα είναι αυθεντικός, δυστυχώς ήταν και από το Banggoud μαϊμού. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Καλά δεν με νοιάζει και να είναι η μαϊμού αρκεί να φορτίζεις σχετικά γρήγορα και να μη ζεσταίνεται υπερβολικά οπότε και οι δύο φορτιστές κάνουν τη δουλειά τους. Παρεμπιπτόντως έχει τσεκάρει κανείς original φορτιστή 90w η 120w αν τον μετρήσεις στην πρίζα ποσα VA βολταμπέρ δίνει max? Επειδή είναι περίεργο και ο παλμός είναι τετραγωνικός υπάρχει περίπτωση οι έξοδος που δίνει ο φορτιστής δηλαδή τα watt που παίρνει από το κινητό να είναι περισσότερα από τα βόλτα μπέρ που γράφει στην πρίζα? Φαινομενικά φαίνεται παραδοξο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 (edited) Ρε παιδιά ενώ το έχω στην επιλογή να φτάνει μέχρι 80% η φόρτιση, αυτό πάει παραπάνω. Σας συμβαίνει κι εσάς;; Μήπως κάπου κάπου πάει και στο 100%; Edited June 19, 2025 by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 22 ώρες πριν, cu2goup said: Ρε παιδιά ενώ το έχω στην επιλογή να φτάνει μέχρι 80% η φόρτιση, αυτό πάει παραπάνω. Σας συμβαίνει κι εσάς;; Μήπως κάπου κάπου πάει και στο 100%; Μόλις πάει στο 80%, σε εμένα, πέφτει η φόρτιση στο 1-2%, αλλά τελείως δεν νομίζω ότι σταματά. Μπορεί να κάνω και λάθος και να σταματάει αργότερα. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 22 ώρες πριν, cu2goup said: Ρε παιδιά ενώ το έχω στην επιλογή να φτάνει μέχρι 80% η φόρτιση, αυτό πάει παραπάνω. Σας συμβαίνει κι εσάς;; Μήπως κάπου κάπου πάει και στο 100%; Κάθε Χ κύκλους φόρτισης φορτίζει πλήρως τη μπαταρία, ίσως για να βελτιώσει το callibration. Το παρατήρησα κι εγώ και νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 15 minutes ago, marios239 said: Κάθε Χ κύκλους φόρτισης φορτίζει πλήρως τη μπαταρία, ίσως για να βελτιώσει το callibration. Το παρατήρησα κι εγώ και νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αναφέρει ότι "θα φορτιστεί πλήρως όταν είναι προγραμματισμένο" αλλά πού να πάει το μυαλό ότι μόνο του θα το προγραμματίσει και δεν θα σε ρωτήσει κιόλας.. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Καλημερα σε όλους! Με χώρα Ινδία, μου ήρθε η αναβάθμιση σε Hyper Os 2.2. Κάντε μια δοκιμή μπας και..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 On 25/6/2025 at 8:16 ΠΜ, ROKI1924 said: Καλημερα σε όλους! Με χώρα Ινδία, μου ήρθε η αναβάθμιση σε Hyper Os 2.2. Κάντε μια δοκιμή μπας και..... Και μένα το ίδιο. Αναβάθμιστικε σε 2.0.201. Εσένα σε 2.2 ή το ίδιο με μενα? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 Τι ίδιο. Αυτό δεν είναι το 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 1 ώρα πριν, ROKI1924 said: Τι ίδιο. Αυτό δεν είναι το 2.2? Άμα σου πω δεν ξέρω, πίστεψε με Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 Νόμιζα ότι αυτό είναι το πολυαναμενόμενο 2.2, από το οποίο δεν τρελάθηκα κιόλας. Βασικά δεν είδα και καμία τραγική αλλαγή. Το ίδιο είναι. Από μπαταρία πως είναι? Μου φαίνεται ότι είναι λίγο χειρότερο από πριν. Όχι πολύ. Αλλά σαν να την τρώει λίγο γρηγορότερα. Και πάλι όμως από μπαταρία πάμε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts