Jump to content

Poco X7 Pro 5G

PMak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 5/6/2025 at 12:25 ΜΜ, bedazzled said:

Το μόνο θέμα που έχει η κάμερα είναι ότι θολώνει αν πλησιάσεις λίγο παραπάνω σε κάποιο αντικείμενο (μερικές φορές θέλω να φωτογραφίσω λεπτομέρειες όπως γράμματα, κάποιο serial number κλπ.)

Δεν ξέρω αν είναι θέμα auto focus του software (που μπορεί να φτιαχτεί με update) ή εγγενής περιορισμός του σένσορα...

μέρα φωτό εξω κοντά μακρυά καλές φωτό βγάζει, δυσκολία έχει σε εσωτερικούς χωρίς με φως λαμπας προς θερμό εκεί χάνει σε λεπτομέρια ανάλυση κ ζουμ να κάνεις τη φωτό μετά δεν έχει ευκρίνεια , αφού δεν βαλαν 12αρα ευρυγώνια θαπρεπε να βάλουν μια κυρία με μεγαλύτερο φακό τουλάχιστον σε αυτή την τιμή π το λάνσαραν, είπαμε ναχει μια αδυναμία στην κάμερα αλλά όχι έτσι , ούτε θα έκλεινε τη διαφορά με τα f7 π υποτίθεται έχουν καλύτερη φωτογραφία 

Παιδιά ξέρουμε γιατί όταν βάλεις να φορτίσεις το κινητό κλειστό, αυτό ανοίγει αυτόματα;;

Διαβάζω και στα διεθνή φόρα ότι συμβαίνει και δεν ξέρουν γιατί.

Κατά τα άλλα μπορείς να το κλείσεις αφού πρώτα το συνδέσεις με τον φορτιστή.

Συμβαίνει πλέον σε ΟΛΑ τα κινητά αυτό η μάλλον, σε πολλές και διαφορετικές μάρκες που έχω δοκιμάσει (Samsung, Apple, OnePlus & Xiaomi), για τις υπόλοιπες δεν ξέρω, έχει να κάνει με το λογισμικό νομίζω, δεν είναι όπως κάποτε που ακόμα και κλειστό να ήταν, βάζοντας το στη μπριζα παρέμενε κλειστό. Δεν είναι κάποιο θέμα της συσκευής, εκεί θέλω να καταλήξω....

1 hour ago, tsimisde said:

Συμβαίνει πλέον σε ΟΛΑ τα κινητά αυτό η μάλλον, σε πολλές και διαφορετικές μάρκες που έχω δοκιμάσει (Samsung, Apple, OnePlus & Xiaomi), για τις υπόλοιπες δεν ξέρω, έχει να κάνει με το λογισμικό νομίζω, δεν είναι όπως κάποτε που ακόμα και κλειστό να ήταν, βάζοντας το στη μπριζα παρέμενε κλειστό. Δεν είναι κάποιο θέμα της συσκευής, εκεί θέλω να καταλήξω....

Ναι προφανώς δεν έχει θέμα η συσκευή.. απλώς το ανέφερα περισσότερο για να μην ανησυχούμε.

Καλημέρα σε όλους. Στο κινητό ενός φίλου εμφανίζονται μηνύματα στο κάτω μέρος της οθόνης τύπου 'Ολοκλήρωση', 'Επιτυχης συγχρ/σμός', ίσως να πάτησε κάτι στην αρχή. Γνωρίζει κάποιος αν βγαίνει αυτό και πως? 

On 7/6/2025 at 11:55 ΜΜ, s_nova said:

Πως γινεται να εχει στο x6 pro και  δω να μην εχει....

Wifi 6 υποστηρίζουν τα τελευταία Poco X.

10777307_7551373E-7E58-4B57-9C54-8FFC142A4EF0.thumb.png.59f39b5e587e180aec3d2198f2016f54.png

On 8/6/2025 at 7:00 ΠΜ, s_nova said:

6e  υποστηριζει το F7 pro , το X7 pro σκετο 6.

Wifi 7 υποστηρίζει το F7 Pro.

Τέλος για να μην ξεχνιόμαστε με τα της Xiaomi.

Google Play system update Απριλίου και Security patch πάλι Απριλίου.

κάμερα κ κοντινές λήψεις , έγγραφα σειριακους αριθμους κτλ , με λίγο ψάξιμο αν ρυθμίσεις το κάδρο στο 1:1 με η χωρίς 2χ ζουμ βγάζει πολυ καλές κοντινές λεπτομερείς χωρίς θολούρα σωστά χρώματα , νομίζω το μενού καμερας άλλαξε δεν μοιάζει το ίδιο με καινούργιο έχει περισσότερες ρυθμίσεις 

Πέρα από τα λαγκαρισματα και τις χαζομάρες το τηλέφωνο κάνει και κάτι άλλο περίεργο είτε από το ακουστικό του είτε από Bluetooth.Οταν καλω κάποιον το χτύπημα μέχρι να το σηκώσουν σχεδόν δεν ακούγεται.Οταν το σηκώσουν ακούω το συνομιλητή μου κανονικά.Συμβαινει και σε εσάς;

Edited by paris2018

Χθες δοκίμασα ενσύρματα ακουστικά με USB-C adapter (επώνυμο) και ο ήχος είχε κάποιο πρόβλημα... στο Dolby Atmos.

Ακούγονταν σαν μπουρμπουλήθρες στο background... στο Xiaomi sound ήταν κάπως καλύτερο.

Γενικά έχει θέμα με το 3D/spatial sound;

3 ώρες πριν, paris2018 said:

Πέρα από τα λαγκαρισματα και τις χαζομάρες το τηλέφωνο κάνει και κάτι άλλο περίεργο είτε από το ακουστικό του είτε από Bluetooth.Οταν καλω κάποιον το χτύπημα μέχρι να το σηκώσουν σχεδόν δεν ακούγεται.Οταν το σηκώσουν ακούω το συνομιλητή μου κανονικά.Συμβαινει και σε εσάς;

Αυτό το έχω εγώ στο Galaxy A55. Δέν ξέρω άν είναι θέμα hardware ή software.. ή αν είναι θέμα παρόχου (εμένα cosmote).

Redmi By Xiaomi

Σήμερα παρέλαβα και ένα δεύτερο φορτιστή από aliexpress 120w από τον οποίο μάλλον απογοητεύτηκα από τις επιδόσεις είναι σχεδόν ο ίδιος και λίγο χειρότερος από τον 90w. Δοκίμασα και με το δικό του καλώδιο και το καλώδιο που είχε μέσα το κινητό δεν ξεπερνάει τα 42 watt στην φόρτιση. Ο άλλος τουλάχιστον έπιανε τα 54 watt. Τουλάχιστον δε ζεσταίνεται υπερβολικά. Οπότες παράτησι συσκευασία του και το κουτί του που μοιάζει αυθεντικός (και τα σχόλια) μάλλον μαϊμουδιά είναι και αυτός. 

Όλοι από μη επίσημο κατάστημα είναι μαϊμού, ασχέτως τι λένε οι πωλητές.

Εγώ πριν κάποια χρόνια είχα πάρει έναν  από το Banggood για oneplus 8t ή 9pro που ήταν ίδιοι και ήλπιζα ότι θα είναι αυθεντικός, δυστυχώς ήταν και από το Banggoud μαϊμού.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Καλά δεν με νοιάζει και να είναι η μαϊμού αρκεί να φορτίζεις σχετικά γρήγορα και να μη ζεσταίνεται υπερβολικά οπότε και οι δύο φορτιστές κάνουν τη δουλειά τους. Παρεμπιπτόντως έχει τσεκάρει κανείς original φορτιστή 90w η 120w αν τον μετρήσεις στην πρίζα ποσα VA βολταμπέρ δίνει max? Επειδή είναι περίεργο και ο παλμός είναι τετραγωνικός υπάρχει περίπτωση οι έξοδος που δίνει ο φορτιστής δηλαδή τα watt που παίρνει από το κινητό να είναι περισσότερα από τα βόλτα μπέρ που γράφει στην πρίζα? Φαινομενικά φαίνεται παραδοξο

Ρε παιδιά ενώ το έχω στην επιλογή να φτάνει μέχρι 80% η φόρτιση, αυτό πάει παραπάνω. Σας συμβαίνει κι εσάς;;

Μήπως κάπου κάπου πάει και στο 100%;

Edited by cu2goup

22 ώρες πριν, cu2goup said:

Ρε παιδιά ενώ το έχω στην επιλογή να φτάνει μέχρι 80% η φόρτιση, αυτό πάει παραπάνω. Σας συμβαίνει κι εσάς;;

Μόλις πάει στο 80%, σε εμένα, πέφτει η φόρτιση στο 1-2%, αλλά τελείως δεν νομίζω ότι σταματά. Μπορεί να κάνω και λάθος και να σταματάει αργότερα.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

22 ώρες πριν, cu2goup said:

Κάθε Χ κύκλους φόρτισης φορτίζει πλήρως τη μπαταρία, ίσως για να βελτιώσει το callibration. Το παρατήρησα κι εγώ και νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

15 minutes ago, marios239 said:

Κάθε Χ κύκλους φόρτισης φορτίζει πλήρως τη μπαταρία, ίσως για να βελτιώσει το callibration. Το παρατήρησα κι εγώ και νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αναφέρει ότι "θα φορτιστεί πλήρως όταν είναι προγραμματισμένο" αλλά πού να πάει το μυαλό ότι μόνο του θα το προγραμματίσει και δεν θα σε ρωτήσει κιόλας.. 🙂

On 25/6/2025 at 8:16 ΠΜ, ROKI1924 said:

Καλημερα σε όλους! Με χώρα Ινδία, μου ήρθε η αναβάθμιση σε Hyper Os 2.2. Κάντε μια δοκιμή μπας και.....

Και μένα το ίδιο. Αναβάθμιστικε σε 2.0.201. Εσένα σε 2.2 ή το ίδιο με μενα?

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

1 ώρα πριν, ROKI1924 said:

Τι ίδιο. Αυτό δεν είναι το 2.2?

Άμα σου πω δεν ξέρω, πίστεψε με 

Νόμιζα ότι αυτό είναι το πολυαναμενόμενο 2.2, από το οποίο δεν τρελάθηκα κιόλας. Βασικά δεν είδα και καμία τραγική αλλαγή. Το ίδιο είναι. Από μπαταρία πως είναι? Μου φαίνεται ότι είναι λίγο χειρότερο από πριν. Όχι πολύ. Αλλά σαν να την τρώει λίγο γρηγορότερα. Και πάλι όμως από μπαταρία πάμε καλά.