Jump to content

Poco X7 Pro 5G

PMak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, tsimisde said:

Επειδή έχω δει κάποια από τα reviews για το συγκεκριμένο, μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι πληρωμένες δοκιμές πολλά, σαν να απαγγέλλουν δελτίο τύπου, λέγοντας αερολογιες και γενικόλογα, κάτι το οποίο είχε γίνει και με το περσινό μοντέλο και από προσωπική εμπειρία, κατάλαβα το γιατί έλεγαν ενώ στην ουσία δεν έλεγαν τίποτα στις δοκιμές τους.

Πέρυσι για παράδειγμα, με το X6 Pro, νομίζω ότι είχε να προσφέρει μια πραγματικά ανταγωνιστική πρόταση η εταιρεία, φέτος, από τα όσα έχω κατά νου, δεν θα το έλεγα, νομίζω είναι κάπως πιο ουδέτερα τα πράγματα....

Μια από τα ίδια με πέρυσι είναι το φετινό Poco X7 pro. 

Και αυτό η Infoquest οταν το έφερε κόστιζε day one 470-500ευρώ η 12gb έκδοση, μέχρι να βγεί το Poco F6 που πήρε την θέση του σε αυτά τα χρήματα.

Ο μόνος λόγος που υπήρχε παραπάνω κίνηση στο περσινό X6 pro είναι γιατί

α)κυκλοφόρησε πολύ νωρίτερα από τον ανταγωνισμό(realme gt 6t, Oneplus nord 4 κλπ).

β)πολλοί το αγόρασαν αρκετά φθηνότερα από Κίνα(300ευρώ και κάτω)

γ)δεν υπήρχαν προηγούμενης γενιάς mid range συσκευές με αντίστοιχες επιδόσεις το 2023(περαν του Poco F5/Nord 3), κάτι που δεν ισχύει πχ φέτος, αφού έχεις διάφορες επιλογές και από το 2024 με Snap 8s gen3/7+ gen 3 κλπ

Τα Redmi ανέκαθεν δεν πάταγαν στις επιδόσεις, αλλά σε μια πιο all around συσκευή αντίστοιχη της Samsung.

Κοινώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής(γυαλί και αλουμίνιο και όχι πλαστικό οπως τα poco), καλύτερη κεντρική κάμερα,

πιο premium οθόνη και IP68,

ενώ όπως και η Samsung(A σειρά)υστερούν σε επιδόσεις και στην day one τιμή.

Βέβαια και σε Poco μεριά οι τιμές δεν είναι χαμηλές σε infoquest με την καλή εγγύηση.

1129985360_A970E8CA-8762-4F0C-916F-AF14C957461F.thumb.png.ff7d0a2d7c410517dbe1c84d96cecbcf.png

Τέλος, επειδή είδα και σε μπέρδεψε η παραπάνω εικόνα, είναι από youtuber ο οποίος δοκιμαζε το poco X7 pro σε διάφορα παιχνίδια. 

Σε 2 παιχνίδια από αυτά που δοκίμασε, του κράσαραν συνέχεια και δεν έτρεχαν , όπως φαίνεται και στην εικόνα.

Edited by Fulgore1

• Απαντήσεις 57
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επεξεργαστικά μπορεί να μην έγινε καμιά τρελή αναβάθμιση σε σχέση με το χ6 pro αλλά έχουν γίνει πραγματάκια που δεν περνάν κ απαρατήρητα για κάποιον που θέλει καινούριο κινητό σήμερα...και καλύτερη μπαταρία θα πάρει κ λίγο καλύτερο επεξεργαστή παίρνει και πιο φωτεινή οθόνη θα έχει... και πιστοποίηση προστασίας καλύτερη διαθέτει.

Οπότε αν λέμε ότι πέρσι ήταν μια καλή πρόταση το x6 pro γιατί να μην είναι φέτος και το 7? Σ αυτά τα μπάτζετ τι άλλο βγήκε δλδ καλύτερο φέτος με παρόμοιες επιδόσεις? προσωπικά μόνο το nord 4 είδα κ αυτό είναι κ κάνα 100σταρικο παραπάνω. 

Για μένα σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση το x7 pro αν κάποιος θέλει δυνατές επιδόσεις χωρίς να του φύγει μια περιουσία και απλά θέλει να αναβαθμίσει το κινητό του....Δε λέω να έχεις το 6 και να πας στο 7 δεν έχει νόημα, αλλά αν είσαι πιο πίσω εύκολα πας, είναι μια πολύ καλή πρόταση!

Edited by skiniko

26 minutes ago, skiniko said:

Επεξεργαστικά μπορεί να μην έγινε καμιά τρελή αναβάθμιση σε σχέση με το χ6 pro αλλά έχουν γίνει πραγματάκια που δεν περνάν κ απαρατήρητα για κάποιον που θέλει καινούριο κινητό σήμερα...και καλύτερη μπαταρία θα πάρει κ λίγο καλύτερο επεξεργαστή παίρνει και πιο φωτεινή οθόνη θα έχει... και πιστοποίηση προστασίας καλύτερη διαθέτει.

Οπότε αν λέμε ότι πέρσι ήταν μια καλή πρόταση το x6 pro γιατί να μην είναι φέτος και το 7? Σ αυτά τα μπάτζετ τι άλλο βγήκε δλδ καλύτερο φέτος με παρόμοιες επιδόσεις? προσωπικά μόνο το nord 4 είδα κ αυτό είναι κ κάνα 100σταρικο παραπάνω. 

Για μένα σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση το x7 pro αν κάποιος θέλει δυνατές επιδόσεις χωρίς να του φύγει μια περιουσία και απλά θέλει να αναβαθμίσει το κινητό του....Δε λέω να έχεις το 6 και να πας στο 7 δεν έχει νόημα, αλλά αν είσαι πιο πίσω εύκολα πας, είναι μια πολύ καλή πρόταση!

Σωστος .

Εγω πχ.επειδη εχω το X6 Pro θα παω για το Poco  F7 οταν θα βγει συντομα  μια και ο επεξεργαστης του ξεπερνα τα 2μυρια στο Antutu και το λεω ενδεικτικα καθαρα .Ο καθενας αναλογα το τι εχει πρεπει να κανει και την σωστη κινηση για  την επομενη αγορα .

Κατα ταλλα το X7 pro ειναι μια καλη συσκευη  , ειναι μια αναβαθμιση για οποιον εχει το X5  και προς τα πισω . . .

Edited by s_nova

7 minutes ago, s_nova said:

Σωστος .

Εγω πχ.επειδη εχω το X6 Pro θα παω για το Poco  F7 οταν θα βγει συντομα  μια και ο επεξεργαστης του ξεπερνα τα 2μυρια στο Antutu και το λεω ενδεικτικα καθαρα .Ο καθενας αναλογα το τι εχει πρεπει να κανει και την σωστη κινηση για  την επομενη αγορα .

Κστα ταλλα το X7 pro ειναι μια καλη συσκευη  , ειναι μια αναβαθμιση για οποιον εχει το X5  και προς τα πισω . . .

To απλό F7 ακούγεται ότι θα έχει τον μικρό Elite (snapdragon 8s elite)  και τα pro-ultra τον μεγάλο που ήδη έχει εμφανιστεί σε συσκευές κ θεωρείται ο κορυφαιος τούτη την ώρα τουλάχιστον στη μεριά των android...σούπερ θα είναι και το απλό πάντως! Και γω βασικά αναμένω για την ώρα, προς το καλοκαίρι με βλέπω για κίνηση, να υπάρχει μια πιο καλή εικόνα.

Εγώ έχω το x6 pro από τον Δεκέμβριο,έχω παραγγείλει το x7 pro γι'αυτό τα λίγα που για μένα δεν είναι λίγα παραπάνω από το x6 pro.Οποιος ενδιαφέρεται για το x6 pro που έχω μου λέει.

6 ώρες πριν, tsimisde said:

Επειδή έχω δει κάποια από τα reviews για το συγκεκριμένο, μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι πληρωμένες δοκιμές πολλά, σαν να απαγγέλλουν δελτίο τύπου, λέγοντας αερολογιες και γενικόλογα, κάτι το οποίο είχε γίνει και με το περσινό μοντέλο και από προσωπική εμπειρία, κατάλαβα το γιατί έλεγαν ενώ στην ουσία δεν έλεγαν τίποτα στις δοκιμές τους.

Πλέον έχω μεταβεί σε OnePlus και μέχρι στιγμής, αρχίζω να αντιλαμβάνομαι το γιατί η Xiaomi δεν χαίρει εκτίμησης από ένα σεβαστό ποσοστό των καταναλωτών, επιβεβαιώνεται στην πράξη για μένα.

Πέρυσι για παράδειγμα, με το X6 Pro, νομίζω ότι είχε να προσφέρει μια πραγματικά ανταγωνιστική πρόταση η εταιρεία, φέτος, από τα όσα έχω κατά νου, δεν θα το έλεγα, νομίζω είναι κάπως πιο ουδέτερα τα πράγματα....

ποιο μοντέλο oneplus έχεις (το hyperos θέλει δουλειά, σύγκριση με  oxygen δεν υπάρχει) απο x6 pro έχει τόσες όσες αναβαθμίσεις το χ7 προ , απο ανταγωνισμό στις τιμές π βρίσκονται όλα στις διάφορες πλατφόρμες κ μπορούν όλοι να αγοράσουν παίρνεις αυτό π είναι καλύτερο στον τομέα π θες νάνε. βλέπω το χ7 προ για αυτά π θέλω είναι πολύ καλό αλλά θα θελα ενα κλικ καλύτερη κάμερα, παιχνίδια δεν παίζω για να δω προβλήματα όπως υπερθέρμανση κρασαρισματα ζεσταμα.

σερφινκ σοσιαλ βίντεο με 4g με πανω απο 2ωρες χρήσης ζεστή μπρος πίσω σχεδόν καθόλου πολύ γρήγορο σουπερ οθόνη μπαταρία 

στα 500 πλας δύσκολα θα το αγόραζα 

να δώσω 700 πλας για συσκευές θεωρώ άνευ ουσίας για τη χρήση π κάνω ( έχω να δώσω αλλά δεν η σαμυ μ έστειλε κωδικό αλλά δεν μπηκα στον κόπο για προπαραγγελια της ς25 πολλά λεφτά για το τι παίρνεις)

αναμένω κ γω να δώ τα f7 αν υπάρχει λογική τιμή καλύτερη κάμερα ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία λογική τιμή κατω του op 13r ίσως το χτυπήσω  day one σε τιμή day one οπως το χ7προ 12 512 πάντα 

μολις ήρθε η 2011 system security 318mb 

Edited by votis

Η αλήθεια είναι ότι με τα όσα λεγόμενα έχω πει περί Xiaomi, μου έχει διαφύγει ο εξής παράγοντας και παρασύρομαι στο να βγάλω συμπεράσματα. Τα τελευταία χρόνια, κινούμαι προς την ακριβή κατηγορία της αγοράς στην αγορά κινητού, από κει που ξόδευα μέχρι 200€ για κινητό. 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ μια συσκευή που κοστίζει πάνω από 600€ θα είναι ανώτερη από μια των 200€. Για παράδειγμα, είχα ένα φθηνό Samsung των 200€, πήγα σε iPhone 12 το οποίο κατατάσσεται στο άνω άκρο της αγοράς. Μετά από εκεί, πήγα στο Redmi Note 13 Pro Plus. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ήταν κατώτερο, εφόσον μιλάμε για διαφορετική κατηγορία τιμής. Προσωπικά όμως, επειδή είχα συνηθίσει στην αψεγάδιαστη αίσθηση της ανώτερης κατηγορίας, ήταν λογικό το παραμικρό ζήτημα να με ξενίσει. Μιας και ερωτηθην, στην παρούσα φάση, χρησιμοποιώ το OnePlus 13R, μιλάμε για μια κατηγορία αρκετά παραπλήσια με αυτή του iPhone (του απλού) επομένως, δεν αισθάνομαι ότι υστερεί σε κάτι, αισθάνομαι να έχω την ίδια και σε σημεία ακόμα καλύτερη εμπειρία. Ο λόγος; Τιμολογιακά κινούμαστε σε αντίστοιχη περιοχή, προφανώς και είναι αναλόγως προσεγμένη η όλη υλοποίηση. 

Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι τα Poco, στην κατηγορία τιμής τους, είναι αξιόλογες και ανταγωνιστικές προτάσεις, ναι μεν έχουν χαρακτηριστικά με τα οποία ανταγωνίζονται τις ανώτερες κατηγορίες, δεν ξέρω όμως κατά πόσο κοιτάνε κατάματα προς τα εκεί, γίνονται όμως φιλότιμες προσπάθειες. 

Δεν σας κρύβω το ότι πριν φύγω για δεύτερη φορά από το iOS, είχα σκεφτεί να τα σκάσω σε F6 Pro, παρόλα αυτά, με το λογισμικό κάπου έκανα πίσω αλλά κυρίως, το γεγονός της αυτονομίας με απώθησε. 

Τo X7 Pro η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα και πολύ, εφόσον ήδη είχα καταλήξει στο 13R, έχει κάποιες διαφορές συγκριτικά με το περσινό μοντέλο, κυρίως στο τσιπακι αν και μάλλον, σε θέμα αυτονομίας, υπάρχει θέμα. Είναι ισχυρό μεν, και άλλες συσκευές όμως έχουν ισχυρό τσιπακι, σε θέμα αυτονομίας τα πάνε καλύτερα, θέμα λογισμικού μάλλον....

op 5t k op7 ,  mi 10t lite 5g το πήρα για τ ράδιο φμ κ υπέρυθρες ( μεσωσε γιατι τν τελευταίο χρονο το έχω χοτσποτ) s21fe, οι συσκευές π ειχα όλες πλην καποια Huawei ηταν με snap (εκτός απο 1 νοτε4 με mediatek το 17'. Οι εποχές που φλασαρα ρομ πέρασαν, η διαδικασία με τα σναπ ηταν ευκολότερη αλλά υπηρχαν κ ρομ για σναπ για mtk ηταν ελάχιστες . Επειδή βρίσκομαι σε δύσκολη περιοχή για σημα τηλ το s21fe με την ίδια κάρτα (vod) στο ιδιο σημείο είναι κάτω 2μ3 γραμμές απο το x7pro για μενα απίστευτη διάφορα, ενας λογος π τ πήρα κιόλας, διάβασα στο νήμα τ χ6προ ότι έχει πολύ καλό σήμα δικτύου λέω γιατί να μην έχει κ αυτό. είπα να παω στο op13 λεω πολλά κοιτάω το op13r αλλά έχω κ ταβανι από θέμα ύψους οι 16 πόντοι για συσκευές είναι πάνω όριο για μένα, αναμένω το f7pro η το φημολογούμενο op με διαστάσταση κάτω τν 16εκ