OverClocker Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 13χρόνια τώρα έχουμε πενάκι και ψάχνουμε ακόμα το τι κάνει το κουμπί ακόμα και από ιδιοκτήτες 🤣 Όλος ο ντόρος για το BT, το ότι είχε επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο το γνωρίζουμε? 😛 Anyway, όλα καλά είναι. Ας κράζουμε τουλάχιστο για κάτι που όντως μπορεί να μας χρησιμέψει στον καθένα προσωπικά και όχι γιατί κάτι απλά συζητιέται από άλλους και απλά μπαίνουμε στον χορό να κράζουμε γιατί κάτι επειδη απλά όλοι κράζουν για αυτό. Εγώ προσωπικά ήθελα το προηγούμενο στο spen θέλω 6000mah μπαταρία. Στα @@ μου όμως τα 100w φόρτιση στα @@ και το IP69, και splash resistant να ήταν μόνο, κανένα πρόβλημα δεν θα είχα. Επίσης κανένα πρόβλημα δεν θα είχα αν είχα τη δυνατότητα να αλλάζω μπαταρία όπως στο note 4 και να μην είναι καθόλου αδιάβροχο. Edited 3 ώρες πριν by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Και εγώ γκρινιάζω αλλά όταν σκέφτομαι κάτι hyperos coloros chinaos κλπ λέω κάτσε εδώ και μη μιλάς. Χάνεις σε hw αλλά κερδίζεις πολύ σε sw. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 3 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Λεω για καλη θηκη να παω εδω. Γνωμες κανεις που εχει αντιστοιχη στο παρελθον? https://www.benks.com/products/armorpro-case-built-with-kevlar-600d-for-samsung-galaxy-s25-ultra Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Just now, mobrol said: Λεω για καλη θηκη να παω εδω. Γνωμες κανεις που εχει αντιστοιχη στο παρελθον? https://www.benks.com/products/armorpro-case-built-with-kevlar-600d-for-samsung-galaxy-s25-ultra Είδη έχω 2 benks στο συρτάρι μου και περιμένω το τηλέφωνο. Ανακάλυψα αυτή την μάρκα από μια βάση αυτοκινήτου που πήρα από έναν φίλο πριν σχεδόν 2 χρόνια. Στο 24 ενώ είχα 5 θήκες επώνυμες πέρασα 11 μήνες χωρίς καμία αλλαγή θήκης με την benks. Φέτος είπα δεν κάνω καμιά δοκιμή. Παίρνω αυτές και τέλος για όσο κρατήσω το τηλέφωνο. Φοβερή ποιότητα εμφάνιση αντοχή και όγκος. 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, redcon said: Και εγώ γκρινιάζω αλλά όταν σκέφτομαι κάτι hyperos coloros chinaos κλπ λέω κάτσε εδώ και μη μιλάς. Χάνεις σε hw αλλά κερδίζεις πολύ σε sw. Ακριβώς! 7 minutes ago, mobrol said: Λεω για καλη θηκη να παω εδω. Γνωμες κανεις που εχει αντιστοιχη στο παρελθον? https://www.benks.com/products/armorpro-case-built-with-kevlar-600d-for-samsung-galaxy-s25-ultra Πολύ καλές, αν έπαιρνα to ultra θα αγόραζα τη montage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 27 minutes ago, mobrol said: Λεω για καλη θηκη να παω εδω. Γνωμες κανεις που εχει αντιστοιχη στο παρελθον? https://www.benks.com/products/armorpro-case-built-with-kevlar-600d-for-samsung-galaxy-s25-ultra Έχω την montage πολύ καλή Edited 2 ώρες πριν by Giannis1234 2 Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Το καλύτερο samsung κινητό (αναφέρομαι σε κάποιον που μίλησε πιο πίσω για το s20 ultra) είναι το Note 9 που το έχω ακόμη στα χέρια μου, κάθε μέρα, φοράει oneui 6.1.1 (θα αναβαθμιστεί και με το 7.0), έχει ΑΙ, Ασφάλεια Ιανουαρίου 25 κλπ όλα του s24 ultra και φέρει την Noble rom, χάρις στον Alex! Τρέχει τα πάντα γρήγορα, είναι λεπτοκαμωμένο και το έχω για δεύτερο κινητό και χρήση για το drone! Μια ζωή η samsung πάλευε να μας πείσει ότι τα κυρτά πλαινά ήταν φανταστικά! Τώρα, τι γίνεται τώρα? με πλακέ? πλάκα έχεις Sammy! Όμως, η κοροιδία έχει και τα όριά της! Μαύρο παντού, ναι συμφωνώ το Jet- "black Sammy" είναι το αποκλειστικό και αυτό που σου χρειάζεται από τους fan για φέτος! Έτσι, έστειλα το s23 ultra για αλλαγή μπαταρίας στην εγγύηση και θα περιμένω το s26 ultra που θα είναι φουλαρισμένο σε hardware αλλά και με ΑΙ δεύτερης γενιάς, όπως συμβαίνει και στις TV, μειώνοντας έτσι το κόστος της αρχικής αγοράς 820,00 στα 3 χρόνια δηλ. 275 ευρώ περίπου το χρόνο! Edited 1 ώρα πριν by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Πολύ ευχαριστημένος από μια Benks που εχω στο 15 PM και δεν θέλω να την αλλάξω με τπτ. Μελλοντικά, θα είναι και οι υπόλοιπες Benks. Πέρυσι που την πήρα, την παρήγγειλα με δώρο κουπόνι που έδινε ένας youtuber... Στην ουσία γλίτωσα τα μεταφορικά. Απλά το αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται να ψαχτουν Edited 2 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν But there is very likely a good reason that Samsung did this: fragility. When a piece of glass is made very scratch resistant it also means that said piece of glass is much harder. This makes the glass much easier to shatter when it drops from a height. A less scratch resistant display on the other hand is softer and more difficult to break into a million pieces. ο Jerry αλλά κ το phone arena , αναφέρει ότι από την 06 σκάλα ξεκινάει κ χαράζεται το τζάμι … εδώ θα συμφωνήσω με την επιλογή της Samsung , γιατί ….πάντα έχουμε ένα screen protector .. οι περισσότεροι από εμάς . τώρα μένει όμως , να δούμε το πρώτο drop test , που αφήνει το τηλέφωνο άθραυστο από πτώση στα 2.2 m .. σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Εγώ παίρνω πάντα με 7-8Ε μια διάφανη ελαστική θήκη από το amazοn, για να βλέπω το χρώμα του κινητου. Με ενίσχυση στις γωνίες, εχουν πέσει κάτω πολλές φορές, δεν έχουν πάθει ποτέ τίποτα τα κινητά. Μια παίρνω κι ακόμα την ίδια έχει πάνω το κινητό, και το s24u, και το s23u και το s22u! Παρεμπιπτόντως, δεν έχω εμπειρία από iphone και μπορεί να κάνω λάθος, αλλά η αισθητική του s25u με τα επίπεδα πλαϊνά, το έντονο housing στις κάμερες, το εικονίδιο για το ποσοστό μπαταρίας και η πιο χοντρη γραμματοσειρά στην ώρα, και πως ειναι τα settings, έχω την εντύπωση ότι λίγο φέρνουν προς την αισθητική των iphone? Edited 1 ώρα πριν by sattack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts