Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 29/3/2026 at 9:37 ΜΜ, kountoura said:

Και μια ζωή κωδικών αποθηκευμένη στον Chrome, πως μεταφέρετε στον Samsung browser? 🤔 

Διάβασε 2-3 σελίδες πίσω...Αντιγράφεις τους κωδικούς από google στο samsung pass

On 23/3/2026 at 5:39 ΜΜ, rapsodos1979_ said:

Ξέρεις αν αργεί πολύ η διαδικασία...Το έχω ξεκινήσει και 10' είναι κολλημένο στα βελάκια που μεταφέρεται το αρχείο 

Screenshot_20260323_173849_Samsung Pass.jpg

Screenshot_20260323_173926_Samsung Pass.jpg

Δεν ξέρω αν βρήκες λύση, πρέπει να πατήσεις το κουμπί συνέχεια. 

Και σε λίγα δευτερόλεπτα έτοιμο. 

Δίνει την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται γιατί μετακινείτε το βελάκι, αλλά πρέπει. 🙂 

kountouraN

1 ώρα πριν, kountoura said:

Δεν ξέρω αν βρήκες λύση, πρέπει να πατήσεις το κουμπί συνέχεια. 

Και σε λίγα δευτερόλεπτα έτοιμο. 

Δίνει την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται γιατί μετακινείτε το βελάκι, αλλά πρέπει. 🙂 

Ναι ,το έχω κάνει...Ευχαριστώ...Κάπου κολλούσε, αλλά στο τέλος έγινε σε χρόνο dt

57 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Ναι ,το έχω κάνει...Ευχαριστώ...Κάπου κολλούσε, αλλά στο τέλος έγινε σε χρόνο dt

Ωραία. 

Δίνω και εγώ μια ευκαιρία στον Samsung browser μετά από 100 χρόνια( 🙂) στον Chrome. 

kountouraN

2 minutes ago, ilka71 said:

γίνεται το  ρημάδι το android auto να ΜΗΝ αναλαμβάνει τους κλήσεις που δέχομαι η κάνω;; 

Ναι αν το ρυθμίσεις από το κινητό σου να μην συνδέει το android auto. Πας ρυθμίσεις, android auto και το βάζεις να μην συνδέεται με το αμάξι σου. 

21 minutes ago, Nikos Spyr said:

Ναι αν το ρυθμίσεις από το κινητό σου να μην συνδέει το android auto. Πας ρυθμίσεις, android auto και το βάζεις να μην συνδέεται με το αμάξι σου. 

ναι αλλά θέλω όλα τα άλλα μόνο τις κλήσεις δεν θέλω! 

1 minute ago, ilka71 said:

ναι αλλά θέλω όλα τα άλλα μόνο τις κλήσεις δεν θέλω! 

Τότε, όχι δεν γίνεται. 

Για δοκίμασε να βρεις στις εφαρμογές το android auto και να του κόψεις στις άδειες το "τηλέφωνο" 

8 ώρες πριν, AnDas said:

Για δοκίμασε να βρεις στις εφαρμογές το android auto και να του κόψεις στις άδειες το "τηλέφωνο" 

ok το έκανα θα το δω σήμερα

3 ώρες πριν, ilka71 said:

ok το έκανα θα το δω σήμερα

μπα πάλι τα ίδια. τώρα περιμένω ένα android box να καταργήσω το android auto. 

καλημέρα στη παρεα,

Κάτοχος s23 ultra, που θέλω να μεταβω σε 26αρι, αλλά εχει μια προσφορά το public με 1100 ευρω το s25 ultra, και εχω και καποιες δωροεπιταγες εκει 300 ευρω και μαζι με αποφορολόγηση πέφτει στα 650 

Για πείτε ρε παιδια να προχωρήσω στο 25 ή να περιμένω λίγο να πέσει το 26αρι (όσο μπορεί να πέσει δλδ πιο κάτω σε κανα μήνα)

Έτσι αξίζει μην το σκέφτεσαι, πολύ καλό κινητό το 25 ούλτρα. 

..μην περιμένεις να δεις διαφορές όμως σε καθημερινή χρήση youtu.be insta Gmail internet browsing....μόνο σε βαριές διεργασίες βίντεο editing και σίγουρα καλύτερες κάμερες και μπαταρία!

Konakis.

Σαφως και θα ειναι καλυτερο το 25αρι και σε τετοια λεφτα αξιζει φουλ... 

Εγω πηγα απο το 22αρι. Αλλα ακομα χρησιμοποιω πολυ το 22αρι γιατι μου λειπει η curved οθονη στο 25αρι. Νομιζα οτι θα συνηθισω αλλα ο μονος τροπος μαλλον θα ηταν να πουλησω το 22αρι κατι το οποιο δεν σεκφτομαι καν...

Αντιμετωπίζω το εξής με το S25 ultra. Όταν το πορτοφόλι της Google θέλει άνοιγμα με touch, κάποια φορές (κάθε 10 ανοίγματα) τρεμοσβήνει η οθόνη επί δευτερόλεπτα και δεν ανοίγει. Η εφαρμογή κλείνει και όταν το επαναλάβω τότε ανοίγει. Αυτό συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο με την συγκεκριμένη εφαρμογή. Την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα χωρίς να αλλάξει κάτι. Προχτές έκανα και καθαρό hard reset.Τα ίδια. . Βελτιστοποίηση και καθαρισμό μνήμης δεν κάνω. Περιμένω την 8.5 μπας και σταματήσει. Αγορά Αύγουστος του 25

3 ώρες πριν, GMF80 said:

Σαφως και θα ειναι καλυτερο το 25αρι και σε τετοια λεφτα αξιζει φουλ... 

Εγω πηγα απο το 22αρι. Αλλα ακομα χρησιμοποιω πολυ το 22αρι γιατι μου λειπει η curved οθονη στο 25αρι. Νομιζα οτι θα συνηθισω αλλα ο μονος τροπος μαλλον θα ηταν να πουλησω το 22αρι κατι το οποιο δεν σεκφτομαι καν...

Μην το πουλήσεις καλό είναι να υπάρχει πάντα μια συσκευή για παν ενδεχόμενο.  Εγω εχω στο συρτάρι ένα 24υ  . Στο λέω γιατί την εχω πατήσει.  

2 ώρες πριν, spyrdano said:

Αντιμετωπίζω το εξής με το S25 ultra. Όταν το πορτοφόλι της Google θέλει άνοιγμα με touch, κάποια φορές (κάθε 10 ανοίγματα) τρεμοσβήνει η οθόνη επί δευτερόλεπτα και δεν ανοίγει. Η εφαρμογή κλείνει και όταν το επαναλάβω τότε ανοίγει. Αυτό συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο με την συγκεκριμένη εφαρμογή. Την απεγκατέστησα και την εγκατέστησα χωρίς να αλλάξει κάτι. Προχτές έκανα και καθαρό hard reset.Τα ίδια. . Βελτιστοποίηση και καθαρισμό μνήμης δεν κάνω. Περιμένω την 8.5 μπας και σταματήσει. Αγορά Αύγουστος του 25

Έχει βγει άρθρο για αυτό το κόλλημα. Είναι πρόβλημα της Google όχι του κινητού σου. Οπότε περίμενε για ενημέρωση εφαρμογής.

14 ώρες πριν, pazu said:

Έχει βγει άρθρο για αυτό το κόλλημα. Είναι πρόβλημα της Google όχι του κινητού σου. Οπότε περίμενε για ενημέρωση εφαρμογής.

Μετά από πολύ ψάξιμο σε AI, το πρόβλημα δημιουργείται όταν έχεις ενεργοποιήσει και το face unlock. Το έβγαλα και διορθώθηκε. Σε αναμονή update...

22 ώρες πριν, konakis said:

Έτσι αξίζει μην το σκέφτεσαι, πολύ καλό κινητό το 25 ούλτρα. 

..μην περιμένεις να δεις διαφορές όμως σε καθημερινή χρήση youtu.be insta Gmail internet browsing....μόνο σε βαριές διεργασίες βίντεο editing και σίγουρα καλύτερες κάμερες και μπαταρία!

Σιγουρα δε περιμενω να δω καποια απιστευτη διαφορα, δε κάνω και editing αλλά για μένα η samsung ειναι μονόδρομος.

'Ενας λόγος ειναι γιατί πλεόν οι αναβαθμίσεις του 23 θα σταματήσουν, οπότε σκέφτομαι οτι και το επόμενο θα το κρατήσω 2 χρονια σιγουρα γιαυτό λεω μήπως να παω καλύτερα στο 26αρι. Επίσης και η μπαταρία του 23 μετα απο 2μιση χρόνια που το έχω εχει αρχίσει και δειχνει τα προβλήματά της. 

Αυτό που με είχε ζορίσει στο 23 ειναι το βάρος της συσκευής σε συνδιασμό με το κράτημα. Δε θέλω να πάω στο επόμενο και να έχω τα ίδια θέματα και πιθανόν το 26 λόγω στρογγυλεμένων γωνιών ειναι λίγο καλύτερο σε αυτο το κομμάτι, αλλά δε ξέρω αν το 25 ειναι παρόμοιο με το 23 σε αυτό το κομμάτι, οκ έχω δεί τη συσκευή σε μαγαζί αλλά δεν εχω τη καθημερινή χρήση για να γνωρίζω ακριβώς, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό με την άποψη του, σας ευχαριστώ πολύ. 

32 minutes ago, adelijohn said:

Σιγουρα δε περιμενω να δω καποια απιστευτη διαφορα, δε κάνω και editing αλλά για μένα η samsung ειναι μονόδρομος.

'Ενας λόγος ειναι γιατί πλεόν οι αναβαθμίσεις του 23 θα σταματήσουν, οπότε σκέφτομαι οτι και το επόμενο θα το κρατήσω 2 χρονια σιγουρα γιαυτό λεω μήπως να παω καλύτερα στο 26αρι. Επίσης και η μπαταρία του 23 μετα απο 2μιση χρόνια που το έχω εχει αρχίσει και δειχνει τα προβλήματά της. 

Αυτό που με είχε ζορίσει στο 23 ειναι το βάρος της συσκευής σε συνδιασμό με το κράτημα. Δε θέλω να πάω στο επόμενο και να έχω τα ίδια θέματα και πιθανόν το 26 λόγω στρογγυλεμένων γωνιών ειναι λίγο καλύτερο σε αυτο το κομμάτι, αλλά δε ξέρω αν το 25 ειναι παρόμοιο με το 23 σε αυτό το κομμάτι, οκ έχω δεί τη συσκευή σε μαγαζί αλλά δεν εχω τη καθημερινή χρήση για να γνωρίζω ακριβώς, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό με την άποψη του, σας ευχαριστώ πολύ. 

ενας λογος που εδωσα κι εγω το s23 ultra ηταν το βαρος της συσκευης και το κρατημα.αναγκαζομουνα να κουβαλαω τσαντακι και η χρηση με το ιδιο χερι ποτε δεν μπορεσα να την συνιθησω.το 26αρι που το εχω παιξει και το εχω κανει χρηση για μια ημερα ειναι ταμαμ που λεμε.ουτε θηκη δεν του φορεσα..25αρι εχω κρατησει αλλα την αισθηση του 26 δεν την εχει,βοηθαει που ειναι και λιγο πιο λεπτο.εχω προσωρινο a56 και χαιρομαι το κινητο.που ειναι σχεδον ιδιος ογκος.\θα περιμενω καλοκαιρι να παρω το s26 ultra .αλλα καμια σχεση με τον ογκο του s23 ultra.

my old profile -----> RAVER

4 ώρες πριν, adelijohn said:

Το s23  Ultra θα παίρνει αναβαθμίσεις για εναν χρόνο ακόμα κανονικά. Αλλα το βάρος του είναι όντως θέμα. Έπιασα σε κατάστημα το s26 Ultra και εκτός που ήταν πιο μαζεμένο σε διαστάσεις απο το s23 ultra  ήταν και αισθητά πιο ελαφρύ παρόλο που είχε και το αντικλεπτικό πανω.