Jump to content

Henry_12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Henry_12

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 27

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Henry_12's Achievements

  1. Για να κλείσει το θέμα και να ενημερώσω από την πλευρά μου, την Παρασκευή 22/12/2023 ήρθε τεχνικός για να κάνει την σύνδεση. Για μια εργασία που κυριολεκτικά κράτησε 10-15 λεπτά, έπρεπε κάθε μέρα να καλώ στο 13700 επί 9 μέρες συνεχόμενα και τελικά να γράψω στο forum μήπως και συγκινηθούν και τρέξει το θέμα πιο γρήγορα. Όλα αυτά τα "θέματα" θα πρέπει να τα αξιολογήσω όταν τελειώσει το συμβόλαιο του σταθερού και των κινητών και να προβώ στις ανάλογες κινήσεις. Το ευχαριστώ μου στο forum για την δυνατότητα που μας δίνει της άμεσης επικοινωνίας με την εταιρεία.
  2. Καλησπέρα, από τις 14/12/2023, μέρα στην οποία έχει δηλωθεί η βλάβη, υπάρχει πρόβλημα με το internet και το τηλέφωνο, μη έχοντας καθόλου τις παραπάνω υπηρεσίες. Μέχρι και σήμερα 21/12/2023, παρά τα καθημερινά τηλέφωνα που κάνω στο 13700, το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί. Στην καθημερινή επικοινωνία που έχω λέγοντας στους συναδέλφους σας κάθε φορά τα ίδια πράγματα, τους "παρακαλούσα" να μην φτάσει το θέμα μέχρι το τέλος της βδομάδας γιατί ακολουθούν μέρες που είναι αργία και θα τραβήξει και άλλες μέρες το θέμα. Είναι το λιγότερο απογοητευτικό μία βλάβη να κρατάει τόσες μέρες και να μην μπορεί να επιλυθεί. Επίσης είναι αδικαιολόγητο να μην έχω τουλάχιστον τηλέφωνο τις ημέρες των Χριστουγέννων. Δυστυχώς η όλη αντιμετώπιση του θέματος μοιάζει λες και δεν ενδιαφέρονται για τους χρόνια πελάτες τους, πελάτες που εκτός από την σταθερή σύνδεση internet έχουν και 3 συμβόλαια κινητής στην εταιρεία. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτώ σοβαρά για αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο αφού δεν με σέβονται σαν πελάτη.
  3. Είχα διαβάσει ότι κάτι παίζει με την ενεργοποίηση του full link από την seat και ότι είναι δεν είναι διαθέσιμο σε κάποιες χώρες. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε για leon 2022 ενός φίλου.
  4. Τελικά υπάρχει και συνέχεια. Μετά την ανανέωση των συμβολαίων σταθερής και κινητής και με την αναβάθμιση της γραμμής σε 200αρα από την Δευτέρα 27/3/2023 και αφού μου έστειλαν τον καινούργιο εξοπλισμό δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ αλλά ούτε τηλέφωνο. Έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα στο 13700, έχει δωθεί βλάβη, ήρθε ο τεχνικός την Τετάρτη 29/3/2023 και το θέμα εδώ και 4 μέρες δεν έχει λυθεί. Σήμερα Πέμπτη 30/3/2023 έχει δωθεί ήδη ξανά βλάβη και με πήρανε τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού με τεχνικό για την Παρασκευή. Δηλαδή να χαθεί ακόμα μία μέρα χωρίς τις υπηρεσίες που έχω συμφωνήσει και αναγράφει το συμβόλαιο. Η μη επίλυση του θέματος, όπως κατά τα λεγόμενα του τεχνικού είναι, provisioning από την μεριά της εταιρείας είναι απαράδεκτο να κρατάει τόσες μέρες. Δεν ξέρω τι άλλες ενέργειες να κάνω από την μεριά μου παρά να προχωρήσω σε αλλαγή εταιρείας.
  5. Καλησπέρα σας, στην οικογένεια υπάρχει ένα σταθερό Fiber To The Home 100 και 3 κινητά με διαφορετικά συμβόλαια στην πλέον Nova. Μου έγινε από άλλη εταιρεία προσφορά για τους παραπάνω αριθμούς που είναι κατά πολύ πιο συμφέρουσα. Ενώ προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών για διαθέσιμες προσφορές ή αλλαγή των προγραμμάτων με τα καινούργια που υπάρχουν στο site της εταιρείας έτσι ώστε να μην φύγω από την Nova, ο υπάλληλος στο τηλέφωνο έδειξε να μην ενδιαφέρετε για την ενδεχόμενη διακοπή των συμβολαίων. Υπάρχει περίπτωση να επικοινωνήσει κάποιος αρμόδιος από την εταιρεία για κάποια προσφορά ή φεύγω και δεν ξαναγυρίζω;
  6. Ωραίο το GT2 Pro αλλά για μένα μάλλον, δεν θα με βολέψει λόγω μεγέθους. Εννοείται πως αν κάνω κίνηση θα είναι προς καλοκαίρι μεριά για να πέσει η τιμή του.
  7. Ελάχιστες οι διαφορές στο μέγεθος από ότι βλέπω. Εκτός αν στο πιάσιμο έχει τόσο μεγάλη διαφορά.
  8. Με έβαλες σε σκέψεις, θα πάω να το δω από κοντά πρώτα.
  9. Λόγω μεγέθους σκέφτομαι και εγώ το S22+ όπως ο @elteo . Δεν νομίζω να έχει τόσο μεγάλη διαφορά με το δικό μας. Σε Xiaomi δεν ξανά πάω για κανένα λόγο όσο "οικονομικά" κινητά και να έχει. Για custom rom που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν είναι λύση, τα κάναμε πριν κάτι χρόνια. Μεγάλωσα και δεν έχω όρεξη να στήνω από την αρχή όλη την ώρα το τηλέφωνο.
  10. Εμείς από την Xiaomi πάντα τα @@ μας θα παίρνουμε δυστυχώς...
  11. Σύμφωνα με επίσημο χρονοδιάγραμμα μετά τον Μάιο θα πάρει miui 13 (based on A11) Στην Κίνα ναι. Σε global δεν νομίζω.
  12. Από τις ρυθμίσεις πήγαινε στην προβολή και μετά στο "περισσότερες επιλογές σκοτεινής λειτουργίας". Παίξε λίγο με τις 2 επιλογές που σου δίνει πάνω πάνω.
  13. Είναι απασχολημένοι στο να βγάζουν συσκευές κάθε βδομάδα δεν μπορούν να ασχοληθούν με τέτοια θέματα.
  14. Για γέλια απλά η Xiaomi, ζητάνε οι admin σε ομάδα στο telegram report σε bugs για να τα στέλνουν στους "developers" και πρέπει να έχουν μαζέψει χιλιάδες reports αλλά τίποτα.Ουτε ένα security update δεν μπορούν να διαθέσουν. Αλλά κάθε βδομάδα ανακοινώνουν 4-5 συσκευές σε διάφορες αγορές.
  15. 12.5.1 έχεις? Ναι 12.5.1 EU
×
×
  • Create New...