agriniopk Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 7 ώρες πριν, GMF80 said: Δεν ειχα ιδεα οτι γινοταν να εχεις τον ιδιο αριθμο σε 2 σιμ... Ναι, με αυτόν τον τρόπο το έχω τώρα. Χρησιμοποιώ δύο συσκευές και δύο κάρτες SIM με τον ίδιο αριθμό, έχοντας πάντα τη μία από τις δύο σε λειτουργία πτήσης. Πλήρωσα εφάπαξ 15€ για να έχω δύο κάρτες με τον ίδιο αριθμό, με τον περιορισμό όμως ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα (καθώς προκύπτουν προβλήματα στη λειτουργία τους). Έτσι, κάθε φορά που αφήνω τη μία συσκευή, την ενεργοποιώ σε λειτουργία πτήσης και στη συνέχεια απενεργοποιώ τη λειτουργία πτήσης στην άλλη συσκευή που πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Edited 21 Μαρτίου by agriniopk 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 11 ώρες πριν, GMF80 said: Δεν ειχα ιδεα οτι γινοταν να εχεις τον ιδιο αριθμο σε 2 σιμ... Ναι αμέ!! Τουλάχιστον στη vodafone γίνεται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 12 ώρες πριν, agriniopk said: Ναι, με αυτόν τον τρόπο το έχω τώρα. Χρησιμοποιώ δύο συσκευές και δύο κάρτες SIM με τον ίδιο αριθμό, έχοντας πάντα τη μία από τις δύο σε λειτουργία πτήσης. Πλήρωσα εφάπαξ 15€ για να έχω δύο κάρτες με τον ίδιο αριθμό, με τον περιορισμό όμως ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα (καθώς προκύπτουν προβλήματα στη λειτουργία τους). Έτσι, κάθε φορά που αφήνω τη μία συσκευή, την ενεργοποιώ σε λειτουργία πτήσης και στη συνέχεια απενεργοποιώ τη λειτουργία πτήσης στην άλλη συσκευή που πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Twin Sim το λέει η cosmote αυτό, το έχουν κοντά 15 χρόνια τώρα αυτό. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Βλέπω πολλά κολλήματα στον Chrome, τύπου flickering...Σε διάφορες σελίδες...Έκανα επανεγκατάσταση ,αλλά τα ίδια...Έχει κάποιος το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 18 ώρες πριν, rapsodos1979_ said: Βλέπω πολλά κολλήματα στον Chrome, τύπου flickering...Σε διάφορες σελίδες...Έκανα επανεγκατάσταση ,αλλά τα ίδια...Έχει κάποιος το ίδιο θέμα? Κι εγώ μια από τα ίδια.Δεν έχω βγάλει άκρη μέχρι τώρα.Δεν μου το έκανε από την αρχή πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 3 ώρες πριν, GoutosGr said: Κι εγώ μια από τα ίδια.Δεν έχω βγάλει άκρη μέχρι τώρα.Δεν μου το έκανε από την αρχή πάντως. Παιδιά εντελώς φιλικά . Δεν πίστευα ποτέ ότι θα υπήρχε άνθρωπος να δουλεύει τον chrome σε κινητό. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί τον δουλεύετε; Δεν είναι ειρωνική η ερώτηση μου. Δεν έχω δει πιο άχρηστη εφαρμογή από την Google. Εγώ την έχω απενεργοποίηση και δουλεύω Opera και τον Samsung browser. Αλλά ακόμα και brave, Firefox, duckduckgo,Yandex είναι κλάσης ανώτεροι του chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 29 minutes ago, pazu said: Παιδιά εντελώς φιλικά . Δεν πίστευα ποτέ ότι θα υπήρχε άνθρωπος να δουλεύει τον chrome σε κινητό. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί τον δουλεύετε; Δεν είναι ειρωνική η ερώτηση μου. Δεν έχω δει πιο άχρηστη εφαρμογή από την Google. Εγώ την έχω απενεργοποίηση και δουλεύω Opera και τον Samsung browser. Αλλά ακόμα και brave, Firefox, duckduckgo,Yandex είναι κλάσης ανώτεροι του chrome. Περί ορέξεως,κολοκυθόπιτα...Το θέμα είναι ότι βλέπω κι αλλού flickering (πιο σπάνια όμως),πράγμα που δεν συνέβαινε με το s24u. Βρήκα οδηγίες για να γίνει πιο smooth ,αλλά για παράδειγμα λένε να περιοριστεί σε 60hz αντί 120 η οθόνη...Ε,τότε να γυρίσω στην εποχή του Νοκια, αν είναι...Τελοσπάντων! Ελπίζω, σ'επικείμενη αναβάθμιση να φτιαχτεί... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 23 ώρες πριν, rapsodos1979_ said: Βλέπω πολλά κολλήματα στον Chrome, τύπου flickering...Σε διάφορες σελίδες...Έκανα επανεγκατάσταση ,αλλά τα ίδια...Έχει κάποιος το ίδιο θέμα? Αν το τραβήξεις με το screen recorder φαίνεται? Αν ναι, είναι sw πρόβλημα αν όχι είναι hw 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 34 minutes ago, OverClocker said: Αν το τραβήξεις με το screen recorder φαίνεται? Αν ναι, είναι sw πρόβλημα αν όχι είναι hw Πιο πολύ πρόβλημα στο scrolling υπάρχει...Τρώει ψιλοκολημμα...Αλλά,πρέπει να τραβάω πολυωρα screen rec για να το δω...Θα το προσπαθήσω πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 1 minute ago, rapsodos1979_ said: Πιο πολύ πρόβλημα στο scrolling υπάρχει...Τρώει ψιλοκολημμα...Αλλά,πρέπει να τραβάω πολυωρα screen rec για να το δω...Θα το προσπαθήσω πάντως Μου το κάνει και μένα αλλά μέχρι στιγμής μόνο στο myphone. Όταν κάνω scrolling στο thread τρώει κολλήματα μια. Τώρα έχει καιρό να το κάνει και δεν κατάφερα να το δω τώρα που το προσπάθησα. Σε ποιες άλλες σελίδες στο κάνει να δοκιμάσω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 20 minutes ago, ChristosGeo said: Μου το κάνει και μένα αλλά μέχρι στιγμής μόνο στο myphone. Όταν κάνω scrolling στο thread τρώει κολλήματα μια. Τώρα έχει καιρό να το κάνει και δεν κατάφερα να το δω τώρα που το προσπάθησα. Σε ποιες άλλες σελίδες στο κάνει να δοκιμάσω? Κι εμένα εδώ κ στο insomnia...Τράβηξα μόλις τώρα screen rec κι όντως φαίνεται το κόλλημα...Επομένως, είναι θέμα sw....Ίσως μετά από χρόνια το γυρίσω σε samsung browser...Θα το σκεφτώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) 11 minutes ago, rapsodos1979_ said: Κι εμένα εδώ κ στο insomnia...Τράβηξα μόλις τώρα screen rec κι όντως φαίνεται το κόλλημα...Επομένως, είναι θέμα sw....Ίσως μετά από χρόνια το γυρίσω σε samsung browser...Θα το σκεφτώ Έχετε δοκιμάσει να βάλετε τον Chrome μόνο να τρέχει στα 60Hz? Επίσης, συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω ότι ο Samsung browser είναι πολύ καλύτερος, όπως πολύ καλύτεροι είναι οι Opera και Brave Edited 23 Μαρτίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 15 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Έχετε δοκιμάσει να βάλετε τον Chrome μόνο να τρέχει στα 60Hz? Επίσης, συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω ότι ο Samsung browser είναι πολύ καλύτερος, όπως πολύ καλύτεροι είναι οι Opera και Brave Μπορώ να βάλω μόνο το chrome να τρέχει στα 60?Πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Εγώ τα τελευταία χρόνια 7,8 περίπου δουλεύω μόνο Samsung browser ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τα θέλω και τα γούστα μου σε όλες τις mobile συσκευές μου. Τυχαία έκανα μερικές περιηγήσεις λόγω της νέας συσκευής s26 που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα στον Chrome. Πρώτη φορά βλέπω τόσο σμουθ λειτουργία στον chrome, ήταν κι ένας από τους λόγους που δεν τον χρησιμοποιούσα. Έπαθα πλάκα με το πόσο γλυκό scrolling έχει στο συγκεκριμένο κινητό...κατανοώ απόλυτα την απότομη αίσθηση στο σκρολάρισμα του chrome που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω ,παρατηρώ πάντως πολλές βελτιώσεις στην σειρά 26 όσον αφορά την εμπειρία χρήσης, πιθανόν να οφείλεται και στο one Ui 8.5 που είχα διαβάσει σε μερικά άρθρα παλιότερα για πολύ πολύ σμουθ και ομαλή λειτουργία Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Και γω καμιά 15αρια χρονια τώρα Samsung browser, όσες φορές προσπάθησα να παίξω με chrome δεν μ ταίριαξε καθόλου. 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Samsung Browser οτι καλυτερο σε Samsung κινητα. Απο το 15 χρησιμοποιω και εγω και αν δοκιμασα πολλα εναλλακτικα κανενα δεν με καλυψε οπως τον stock... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το google password στον samsung browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Α,ρε σατανάδες...Με ψήσατε μετά από τόσα χρόνια να χρησιμοποιήσω τον custom browser...Για να δούμε πως θα πάει... 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Εγώ δουλεύω chrome χωρίς κανένα πρόβλημα.. με ψήσατε όμως και μένα και για κάποιο διάστημα θα βάλω τις samsung έτσι για την αλλαγή να δω αν με καλύπτει.. Ερώτηση. Μου χάλασε το καλώδιο φόρτισης και θέλω να πάρω ένα καινούργιο type-c σε type-c. Πόσα Amper να πάρω έτσι ώστε όταν θέλω να βάλω γρήγορη φόρτιση να έχω την ιδανική ταχύτητα; 3 Amper φτάνουν ή να πάρω με 5; Edited 23 Μαρτίου by LELELO 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου Με τόσο λέγε λέγε και εγω απο chrome που τοσα χεονια δεν εχω παράπονο θα τσεκαρω ιθαγενη..... 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Ειναι και τι βολευει τον καθενα προφανως. Εμενα οι κυριοι λογοι που τον εδραιωσαν ηταν οτι ηταν απο τους πρωτους που υιοθετησαν το full amoled friendly mode και το απολυτο full screen... Edited 23 Μαρτίου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, dkon84 said: Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το google password στον samsung browser? Έχει κανείς λύση σε αυτό μήπως τον δοκίμασω και εγώ? Edited 23 Μαρτίου by dkon84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 11 minutes ago, GMF80 said: Ειναι και τι βολευει τον καθενα προφανως. Εμενα οι κυριοι λογοι που τον εδραιωσαν ηταν οτι ηταν απο τους πρωτους που υιοθετησαν το full amoled friends mode και το απολυτο full screen... Τί εννοείς απόλυτο full screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) On 19/3/2026 at 9:23 ΜΜ, _dimdim_ said: Εγώ σκεφτόμουν το Xiaomi Smart tag γιατί δουλεύει με το Google find Hub και όχι αποκλειστικά με samsung αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα για να το δοκιμάσω. Από samsung έχω το πρώτο. Για το συγκεκριμένο xiaomi ρώτησα το chat μου και μου είπε πως η google έχει κάποιους περιορισμούς στα προσωπικά δεδομένα και δεν είναι ακόμα σε κατάσταση να ανταποκρίνεται όπως αυτό της samsung ή της apple.. σου λέει πως της samsung αν περάσει κινητό με ανοιχτό bluetooth δίπλα πιάνει ακαριαία της google μπορεί να χρειαστεί να περάσουν δύο τρεις.. σου λέει αν έχεις κινητό samsung είναι μονόδρομος το galaxy smart tag2 On 20/3/2026 at 8:11 ΠΜ, challenge143 said: Για πες εντυπώσεις γιατί το ίδιο πράγμα σκέφτομαι και εγώ. Αυτό λειτουργεί μόνο αν εντοπίσει Samsung συσκευή με Bluetooth ανοιχτό; ή ακόμα και με android συσκευή με Bluetooth ανοιχτό; Κοίταξε όταν είσαι σε χώρους που περνάει κόσμος είναι βγάζει σωστά αποτελέσματα και δείχνει ακριβώς τι τοποθεσία.. τώρα αν δεν έχει πάρα πολύ κίνηση εκεί που το έχεις ενδέχεται να σου βγάλει εσφαλμένη τοποθεσία.. το έχω σε αυτοκίνητο προς το παρόν αλλά με ενδιαφέρει για βαλίτσα σε ταξίδια για αεροδρόμια και τα λοιπά.. Κάτι που ρώτησα πιο πάνω αν έχει κάποιος απάντηση; Ερώτηση. Μου χάλασε το καλώδιο φόρτισης και θέλω να πάρω ένα καινούργιο type-c σε type-c. Πόσα Amper να πάρω έτσι ώστε όταν θέλω να βάλω γρήγορη φόρτιση να έχω την ιδανική ταχύτητα; 3 Amper φτάνουν ή να πάρω με 5; Edited 23 Μαρτίου by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου 16 minutes ago, dkon84 said: Έχει κανείς λύση σε αυτό μήπως το δοκίμασα και Είναι, όντως, πολύ χρήσιμο...Εγώ δεν αποθήκευα κωδικους στη samsung ,αλλά μόνο google...Αυτό είναι το βασικό, που θα με παιδευσει αρχικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts