Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, GMF80 said:

Screenshot_20260323_124451_Samsung Internet.jpg

Μάλιστα..Έχεις off κ την εγκοπή της μπροστινής κάμερας? 

Just now, konakis said:

Όλο οθόνη δίχως την status bar 

Ααα...Ότι την κάνει απόκρυψη, οταν δεν σκρολάρεις....Οκ

Just now, rapsodos1979_ said:

Μάλιστα..Έχεις off κ την εγκοπή της μπροστινής κάμερας? 

Αν έχεις dark mode δεν χρειάζεται καν 

Konakis.

2 minutes ago, konakis said:

Αν έχεις dark mode δεν χρειάζεται καν 

Επειδή με κουράζει λίγο, δεν το είχα σε όλες τις σελίδες...Αλλά, τώρα ίσως το ξεκινήσω σε συνδυασμό με την υψηλή αντίθεση...

Εσύ ξέρεις εννοείται ότι βολεύει τον καθένα, εμείς το αναφέρουμε για τις πολλές επιλογές και λειτουργίες αε συνδυασμό με το πολύ ομαλό scrolling που έχει ο Samsung browser 

Konakis.

37 minutes ago, LELELO said:

Ερώτηση. Μου χάλασε το καλώδιο φόρτισης και θέλω να πάρω ένα καινούργιο type-c σε type-c. Πόσα Amper να πάρω έτσι ώστε όταν θέλω να βάλω γρήγορη φόρτιση να έχω την ιδανική ταχύτητα; 3 Amper φτάνουν ή να πάρω με 5;

Με 3 Amp είσαι εντάξει.

3Α x 15v=45W to S25 U

3A x 20v=60W to S26 U

3 ώρες πριν, rapsodos1979_ said:

Μπορώ να βάλω μόνο το chrome να τρέχει στα 60?Πώς? 

Προσπαθώ να θυμηθώ την εφαρμογή. Το είχε αναφέρει κάποιος πιο παλιά πάντως και νομίζω στο εδώ θέμα...

1 minute ago, Kostas_Ts_86 said:

Προσπαθώ να θυμηθώ την εφαρμογή. Το είχε αναφέρει κάποιος πιο παλιά πάντως και νομίζω στο εδώ θέμα...

Μην σκας...Έβαλα τον samsung browser κι ηρέμησα...Νισάφι πια

20 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Display assistant μεσω Good Lock

4 minutes ago, GMF80 said:

Display assistant μεσω Good Lock

Ωραίος....Το βρήκα! 

2 ώρες πριν, rapsodos1979_ said:

Δεν θέλεις να δουλέψεις της Samsung ή επειδή έχεις τους κωδικούς στην Google δεν το σκέφτεσαι; Ρωτάω γιατί σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις μπορείς να μεταφέρεις από την Google όλους τους κωδικούς στην Samsung σε λίγα λεπτά.

20 minutes ago, pazu said:

Δεν θέλεις να δουλέψεις της Samsung ή επειδή έχεις τους κωδικούς στην Google δεν το σκέφτεσαι; Ρωτάω γιατί σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις μπορείς να μεταφέρεις από την Google όλους τους κωδικούς στην Samsung σε λίγα λεπτά.

Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσεις 3η εφαρμογή πχ Bitwarden ώστε να μην εξαρτάσαι ούτε από τη google ούτε από τη Samsung. 

23 minutes ago, pazu said:

Πώς γίνεται αυτό;

29 minutes ago, pazu said:

Αυτό με τους κωδικούς...Δώσε τα φώτα σου!

26 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Αυτό με τους κωδικούς...Δώσε τα φώτα σου!

Εγώ έχω την εφαρμογή κωδικοί πρόσβασης της Google αλλά νομίζω και μέσω του chrome είναι η ίδια διαδικασία. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και πατάς εκεί που λέει εξαγωγή κωδικών πρόσβασης. Σου αποθηκεύει στην συσκευή σου ένα φάκελο με λίγα λόγια. Μετά ανοίγεις το Samsung wallet και πατάς τις 3 τελείες επάνω δεξιά, ρυθμίσεις,Εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων Samsung Pass, εισαγωγή δεδομένων, και επιλέγεις τον φάκελο που αποθηκευσες πριν. Αυτό ήταν

1 hour ago, pazu said:

Εγώ έχω την εφαρμογή κωδικοί πρόσβασης της Google αλλά νομίζω και μέσω του chrome είναι η ίδια διαδικασία. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και πατάς εκεί που λέει εξαγωγή κωδικών πρόσβασης. Σου αποθηκεύει στην συσκευή σου ένα φάκελο με λίγα λόγια. Μετά ανοίγεις το Samsung wallet και πατάς τις 3 τελείες επάνω δεξιά, ρυθμίσεις,Εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων Samsung Pass, εισαγωγή δεδομένων, και επιλέγεις τον φάκελο που αποθηκευσες πριν. Αυτό ήταν

Ξέρεις αν αργεί πολύ η διαδικασία...Το έχω ξεκινήσει και 10' είναι κολλημένο στα βελάκια που μεταφέρεται το αρχείο 

Screenshot_20260323_173849_Samsung Pass.jpg

Screenshot_20260323_173926_Samsung Pass.jpg

1 hour ago, rapsodos1979_ said:

Ξέρεις αν αργεί πολύ η διαδικασία...Το έχω ξεκινήσει και 10' είναι κολλημένο στα βελάκια που μεταφέρεται το αρχείο 

Screenshot_20260323_173849_Samsung Pass.jpg

Screenshot_20260323_173926_Samsung Pass.jpg

Συγνώμη για την καθυστέρηση. Οδηγούσα. Εγώ θυμάμαι ότι έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν νομίζω πως είχε καθυστερήσει.....

36 minutes ago, pazu said:

Συγνώμη για την καθυστέρηση. Οδηγούσα. Εγώ θυμάμαι ότι έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν νομίζω πως είχε καθυστερήσει.....

Δε μου το προχωράει για κάποιο περίεργο λόγο...32mb αρχείο ενώ  είναι συμβατό αρχείο  csv....Αρκετά ασχολήθηκα, μου φαίνεται! 

Edited by rapsodos1979_

18 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Δε μου το προχωράει για κάποιο περίεργο λόγο...32mb αρχείο ενώ  είναι συμβατό αρχείο  cover....Αρκετά ασχολήθηκα, μου φαίνεται! 

μηπως έχεις αλλάξει το dns;

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256

25 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Δε μου το προχωράει για κάποιο περίεργο λόγο...32mb αρχείο ενώ  είναι συμβατό αρχείο  csv....Αρκετά ασχολήθηκα, μου φαίνεται! 

Να σου πω την αλήθεια δεν πάει καν το μυαλό μου γιατί μπορεί να γίνεται αυτό.... Εγώ το έκανα σε δευτερόλεπτα. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω