Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, jimlost said:

Κατέβασες τις εφαρμογές επαφές,τηλεφωνο απο το Play store να φανταστώ...Πάντως εκτός του S Pen δεν βλέπω κάτι να με κάνει να αφήσω το Pixel...Βασικά ο μόνος λόγος θα είχε να κάνει είναι με την αλλαγή, και όχι οτι δεν με καλύπτει το Pixel...Απλα στο Samsung ειναι πιο εύκολα μερικά πράγματα, ειναι πιο άμεσα...Και φυσικά το Service...Ευτυχώς δεν το έχω χρειαστεί ποτέ για το Pixel ..

Όχι δεν χρειάστηκε να κατεβάσω κάτι είχε pre-installed της Samsung και με βολεύουν, αλλά προφανώς αν θέλεις τις αντίστοιχες της Google τις κατεβάζεις από το play store. Μια χαρά τηλέφωνα είναι και τα δύο, δεν το συζητώ, το ultra το έχω πιο πολύ επειδή εχω συνηθίσει το οικοσύστημα της Samsung και χρησιμοποιώ και το πενάκι ενίοτε. 

1 ώρα πριν, pazu said:

Ρε παιδιά είχα ρωτήσει παλαιότερα και στο νήμα του 24ultra. Αλλά θα ρωτήσω και εδώ. Μήπως και κάποιος άλλος είχε το ίδιο θέμα και βρήκε την λύση. Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα πρέπει να πηγαίνω στις ρυθμίσεις και να αλλάζω το ζουμ οθόνης γιατί μικραίνουν όλα υπερβολικά ή καμιά φορά όλα γίνονται τεράστια. Δεν έχω πειράξει κάτι στο προσβασιμότητα. Στο good lock εδώ κατεβάσει αυτά στην φωτό που για την ακρίβεια δεν έχω πειράξει και κάτι ιδιαίτερα μέσω αυτών. Μπορεί να σκεφτεί κάποιος τι άλλο μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ 

Screenshot_20260129_203928_Good Lock.jpg

Στις ρουτίνες κοίταξες?

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

21 ώρες πριν, MobilePerson said:

Καλημέρα σας !!

Σκέφτομαι από το s23 να μεταβώ στο 25. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν πιστεύετε ότι πρέπει να περιμένω το 26 ?

Αξίζει λέτε την αναμονή 

21 ώρες πριν, Nikos Spyr said:

Είχα το S23, πολύ καλύτερο το 25 σε όλους τους τομείς, ειδικά στο κράτημα. Για το S26, με βάση τα όσα ακούγονται, δεν νομίζω οτι αξίζει την αναμονή και κυρίως την διαφορά στο κόστος. 

Από ότι άκουσα μόλις χτες, οι τιμές της σειράς 26 θα παραμείνουν ίδιες με αυτές της 25 (και καλά η εταιρεία θα "απορροφήσει" τις αυξήσει κλπ κλπ κλπ). Αν ισχύει αυτό, προσωπικά θα πήγαινα στο 26 μιας και θα είχα τηλέφωνο 1 χρόνο νεότερο (σαν μοντέλο) μιας και ο προγραμματισμός μου είναι να αλλάζω συσκευή 4 χρόνια.

Αν δεν έχεις τέτοιο "κόλλημα" και να μπορείς να περιμένεις 1 - 1,5 μήνα και θέλεις να "ρισκάρεις" την ισχύ της φήμης, διαλέγεις και παίρνεις.

Ακόμη και να δεν κρατηθούν οι ίδιες τιμές η αύξηση λογικά θα είναι της τάξης του 10% (όπως είναι συνήθως). Βέβαια δεν ξέρω αν θα "πέσουν" οι τιμές της σειράς 25 για ξεσκαρτάρισμα (5% από εδώ, 10% από εκεί, μαζεύονται...)

ThaBull

12 ώρες πριν, OverClocker said:

Στις ρουτίνες κοίταξες?

Είχα βάλει όταν πηγαίνω σπίτι να το γυρίζει σε QHD+, λες να φταίει αυτό; Το έβγαλα από τις ρουτίνες. Για να δούμε..... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

10 minutes ago, pazu said:

Είχα βάλει όταν πηγαίνω σπίτι να το γυρίζει σε QHD+, λες να φταίει αυτό; Το έβγαλα από τις ρουτίνες. Για να δούμε..... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Στην αλλαγή της ανάλυσης κάποιες εφαρμογές θέλουν ρεσταρτ για να ξανά "δείξουν" σωστά.

Κατα 99% είναι κάτι απ τις ρουτίνες σου. Αν αυτό που έκλεισες δεν αλλάζει κάτι, δοκίμασε να τις κλείσεις όλες.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

4 minutes ago, OverClocker said:

Στην αλλαγή της ανάλυσης κάποιες εφαρμογές θέλουν ρεσταρτ για να ξανά "δείξουν" σωστά.

Κατα 99% είναι κάτι απ τις ρουτίνες σου. Αν αυτό που έκλεισες δεν αλλάζει κάτι, δοκίμασε να τις κλείσεις όλες.

Έχω ακόμα μια ρουτίνα που όταν δουλεύω ίντερνετ από την σύνδεση μου να γυρίζει το κινητό σε προφίλ απόδοσης ήπιο. Και άλλη μια όταν ανοίγω το Google wallet να ανοίγει αυτόματα το nfc. Οπότε εάν κάτι από αυτά είναι το πρόβλημα το έκλεισα και σε ευχαριστώ πραγματικά. Εάν είναι και αυτό πρέπει να κεράσω καφέ. Καλημέρα

Καλησπέρα. Τελικά ο Έλληνας είναι μεγάλο ψώνιο. Ενώ ξέρετε ότι δεν έχει νόημα να πάτε από το 25 στο 26 κάποιοι θα κατά χρεωθούν πάλι λες και τους περισσεύουν μόνο και μόνο για να μοστραρουν το "νέο". 

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 minute ago, jtgiannis said:

Καλησπέρα. Τελικά ο Έλληνας είναι μεγάλο ψώνιο. Ενώ ξέρετε ότι δεν έχει νόημα να πάτε από το 25 στο 26 κάποιοι θα κατά χρεωθούν πάλι λες και τους περισσεύουν μόνο και μόνο για να μοστραρουν το "νέο". 

Ποιος?

7 minutes ago, jtgiannis said:

Θέλεις να μας πεις ότι δεν έχεις δει αλλού τα ίδια; Είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο αυτό; Έχεις δει, παράδειγμα, στις ΗΠΑ πως περιμένουν μερόνυχτα έξω από τα καταστήματα για να πάρουν το νέο iphone; 

Αλλά γιατί πρέπει να λογοδοτήσουμε σε εσένα για το ψώνιο μας; Δεν νομίζω να πέφτει λόγος σε κανένα για το τι θα κάνουμε με το κάθε νέο μοντέλο.

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

Αναβάθμιση κάμερας μέσω update για το Galaxy S25 Ultra

https://techblog.gr/mobile/galaxy-s25-ultra-anavathmisi-kameras/

On 23/1/2026 at 11:15 ΜΜ, rapsodos1979_ said:

Κι εμένα προχωράει, αλλά δίνει τον τυπικό 1 μήνα, που δίνει σε όλους...Σα να μην αναγνωρίζει ότι πρόκειται για s25u

Καλό μήνα.κ εδώ το ίδιο.βρηκες άκρη?

Edit: Ειδα ήταν μεχρι χτες...

Το ξέχασα τελείως.......

Edited by johnnyman25

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

1 hour ago, johnnyman25 said:

Καλό μήνα.κ εδώ το ίδιο.βρηκες άκρη?

Edit: Ειδα ήταν μεχρι χτες...

Το ξέχασα τελείως.......

Δεν βρήκα κ τα παράτησα...

On 30/1/2026 at 12:35 ΜΜ, jtgiannis said:

Καλησπέρα φίλε μου. Νομίζω ότι το τσουβαλιάζεις πολύ το θέμα και αδικείς κόσμο. Δεν είναι απαραίτητα θέμα 'μόστρας' ή 'ψώνιου', αλλά θέμα προτεραιοτήτων.

Ο καθένας επιλέγει πού θα ρίξει το βάρος των εξόδων του ανάλογα με το τι τον ευχαριστεί. Εγώ, για παράδειγμα, δίνω ελάχιστα χρήματα σε ρούχα, εξόδους και lifestyle γενικότερα, γιατί δεν με γεμίζουν. Το χόμπι μου και η τρέλα μου είναι η τεχνολογία, οπότε επιλέγω να διαθέσω εκεί το budget μου.

Όπως άλλοι δίνουν χιλιάδες ευρώ για ζάντες,  για ταξίδια ή για ακριβά ρούχα, έτσι υπάρχουν και αυτοί που θέλουν την αιχμή της τεχνολογίας. Το ότι κάποιος αναβαθμίζει, δεν σημαίνει ούτε ότι χρεώνεται, ούτε ότι το κάνει για τους άλλους. Για την δική του ευχαρίστηση το κάνει.

1 ώρα πριν, dimkit said:

Καλησπέρα φίλε μου. Νομίζω ότι το τσουβαλιάζεις πολύ το θέμα και αδικείς κόσμο. Δεν είναι απαραίτητα θέμα 'μόστρας' ή 'ψώνιου', αλλά θέμα προτεραιοτήτων.

Ο καθένας επιλέγει πού θα ρίξει το βάρος των εξόδων του ανάλογα με το τι τον ευχαριστεί. Εγώ, για παράδειγμα, δίνω ελάχιστα χρήματα σε ρούχα, εξόδους και lifestyle γενικότερα, γιατί δεν με γεμίζουν. Το χόμπι μου και η τρέλα μου είναι η τεχνολογία, οπότε επιλέγω να διαθέσω εκεί το budget μου.

Όπως άλλοι δίνουν χιλιάδες ευρώ για ζάντες,  για ταξίδια ή για ακριβά ρούχα, έτσι υπάρχουν και αυτοί που θέλουν την αιχμή της τεχνολογίας. Το ότι κάποιος αναβαθμίζει, δεν σημαίνει ούτε ότι χρεώνεται, ούτε ότι το κάνει για τους άλλους. Για την δική του ευχαρίστηση το κάνει.

Εγώ έχω μία εβδομάδα να φάω, μαζεύω για το s26 ultra 😁

15 minutes ago, Athkatla said:

Εγώ έχω μία εβδομάδα να φάω, μαζεύω για το s26 ultra 😁

1 βδομάδα?

Εγώ από τον Δεκέμβρη, νόμιζα το unpacked θα γινόταν Γενάρη

Εγώ πούλησα το s25 ultra σε καλή τιμη και θα είμαι με s22 ultra για κάνα μήνα μέχρι να έρθει το s26 ultra.

Το 25 αισθητικά δεν μου άρεσε εξ αρχής όταν βγήκε, αλλά το αγόρασα μέσα στο χρόνο έτσι και για να έχω το πιο καινούριο. Το είχα σε γκρι και το ξαναχα σε λευκό. Δεν κατάφερα να βρω σε καλή τιμή το silverblue που ήθελα, αλλά τώρα δεν έχει νόημα, πάμε για το 26 που λογικά θα έχει καλύτερα χρώματα. 

Στο παρελθόν είχα και s24 ultra κιτρινίνακι, και 23 ultra χακί και άσπρο. Το 22 το πήρα για πλάκα τώρα γιατί είχα απωθημένο να πάρω το χρώμα βυσσινί. Από τα καλύτερα χρώματα που έχουν βγει σε Samsung κινητό. Και η αλήθεια είναι ότι σαν κινητό δεν εχω κανένα πρόβλημα από όσα διάβαζα για κλήσεις και λοιπά, μετάνιωνω που δεν το είχα στην εποχή του. 

Τέλος, περασμένα ξεχασμένα. Πάμε για 26 ultra. Περιμένω πως και πως να το μοστραρω! Αν και επειδή βαριέμαι να περιμενω ένα μήνα ακόμα, λέω να πάρω στο ενδιάμεσο ένα πορτοκάλι iphone..

Ο καθενας ξοδευει οπως νομιζει και δεν μας πεφτει λογος... Εδω ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου ξοδευει σε συνολο χρηματων το χρονο για τσιγαρα περισσοτερα απο οσο το κοστος ενος κινητου - ναυαρχιδας... 

Edited by GMF80

Εντάξει αστροπελέκια για ειρωνείες τύπου εφηβικής παρέας πρώτοι είστε. Καλά που έγραψα κάτι ενδιαφέρον και άναψε το φόρουμ γιατί θα πεθάιναμε από την βαρεμάρα. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι παλιό ενεργό μέλος ο Γιάννης απ την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ήθελε να πικάρει λιγάκι όπως έγραψε να πάρει μπροστά το νήμα...καλή συνέχεια 🤟😁

Konakis.

Αφου δεν εχουμε προβλήματα και απορίες ας ανεβάσει ο καθένας ενα screenshot της αρχικής του οθόνης  . να παίρνουμε και ιδέες 

Εγω μετά απο πολλους πειραματισμούς με δυναμικά κινούμενα wallpapers κατέληξα στο μαμίσιο που μου αρέσει . Απλά αλλαξα τα εικονίδια σε dark για ομοιογένεια 

viber_image_2026-02-02_16-15-31-085.jpg

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause