Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Alex61 νομιζω του 22 οι ασφαλειας θα συνεχιστουν και το 27 (σε 3μηναια βαση). Ανετα με μια αλλαγη μπαταριας φετος βασει παντα των δικων μου αναγκων θα εβγαζα αλλη μια 2 ετια).

Επισης ακομα και οι "ασφαλειας" περισοτερο ψυχολογικες ειναι θεωρω. Χρησιμες αλλα μπορουμε να ζησουμε και χωρις ενημερωση "ασφαλειας" καθε μηνα.

Edited by GMF80

@agriniopk την καλύτερη επιλογή έκανες, σταθερή αξία ποιότητα παροχών υπηρεσιών (Smartec) το καλύτερο λογισμικό σε android πενάκι καλοφτιαγμένο κινητό και μεταπώληση ....ωραίες οι δοκιμές όμως η σιγουριά και η αξία της Samsung δεν συγκρίνονται 

Konakis.

17 ώρες πριν, pchrono said:

https://youtube.com/shorts/aIER-0y0C5o?si=mg3iDfMXjdSjwpee. Δεν φαίνεται και τόσο γρήγορο και έχει μικρότερη οθόνη που με τις καμπύλες και στις τέσσερις πλευρές γίνεται ακόμα μικρότερη.... Η Sammy και η apple δυστυχώς ειναι μονόδρομος εαν θες να υπάρχει γρήγορη εναρμόνιση των τρίτων εφαρμογών. Πχ. Μόλις βγει ένα update σε viber, messager κτλ πρώτα θα μαζέψουν τα bugs σε αυτές τις δύο εταιρείες και μετά ελπίζεις να ασχοληθεί κάποιος με το πρόβλημα που μπορει να εμφανίζεται στα υπόλοιπα android phones

Επειδή τα έχω και τα δύο, σου λέω ότι είναι πολύ γρηγορότερο το oppo,  όχι λίγο πιο γρήγορο απλά.

Και το λειτουργικό του πολύ πιο smooth. Αλλά γενικά στα πάντα το oppo είναι πολύ ανώτερο τηλέφωνο. Θές οθόνη; Καλύτερο HDR, φωτεινότητα. Θες Μπαταρία; Ταχύτητα φόρτισης; Κάμερες; Καλύτερη τεχνολογία για προστασία ματιών; Oppo ai; (Που δεν είναι της google όπως κάνει η samsung και λέει ότι είναι δική της.)

Edited by alizeas

16 minutes ago, alizeas said:

Καλύτερη τεχνολογία για προστασία ματιών; 

Αυτό τι είναι?

Εκτός αν εννοείς οτι με τις ανακλάσεις στο oppo δεν βλέπεις τπτ οπότε το κλείνεις και σωθηκαν. 🤣🤣

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

6 minutes ago, OverClocker said:

Αυτό τι είναι?

Εκτός αν εννοείς οτι με τις ανακλάσεις στο oppo δεν βλέπεις τπτ οπότε το κλείνεις και σωθηκαν. 🤣🤣

PWM λέγεται!

Φίλε μου επειδή είμαι από τα παλιά μέλη δώ πέρα κάποτε στη σειρά ultra είχαμε 300 σελίδες σχόλια... Τώρα μεταβίας έχουμε 120.

Λείπει το innovation και εύχομαι να το ξαναθυμηθεί η samsung. Αυτή τη στιγμή πάντως έχει πάει αλλού...  Για να το ξαναθυμηθεί όμως πρέπει οι καταναλωτές να έχουν κρίση. 

Edited by alizeas

Pwm, μου κάνει εντύπωση που sam k iphone δεν έχουν πάει σε νούμερα 1+ και λοιπούς. Γιατί την δυνατότητα την εχουν, δεν του κόβει αυτό.

Το γιατί πλέον αυτά τα threads δεν έχουν πολλές σελίδες έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Έχει στο μυαλό σου οτι οι πωλήσεις κάθε χρόνο όλο και ανεβαίνουν, οπότε οι συσκευές υπάρχουν στην αγορά.

1. Δεν έχει προβλήματα.

2. Άπειρα guides online

3.κάνει out of the box τα περισσότερα απ αυτά που θέλει το αγοραστικό κοινό.

4. Πλέον ελάχιστοι γράφουν σε φορουμ.

Πίστεψε με και γώ είμαι απ τα παλιάαααα μέλη εδω( πότε πέρασαν 23χρόνια...) και στα ελληνικά φορα γενικά και τα βλέπω να πεθαίνουν το 1 μετά το άλλο, οι δυνόσαυροι κυρίως τα κρατάμε ενεργά.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Καλημέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με το πενάκι. Όπως θα δείτε στο συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη το πενάκι δεν γράφει καθόλου. Χωρίς θήκη στο κινητό και μαγνήτες στην πλάτη του. Επίσης στο τεστ που έκανα λειτουργίας με το πενάκι δουλεύει κανονικά σε όλη την οθόνη. Τι μπορεί να φτάιει;

Screenshot_20260121_145726_Samsung Notes.jpg

Screenshot_20260123_044450_Samsung Members.jpg

Edited by fraggreg

Το πας σε service και τους το δείχνεις. Αν το κάνει σε όλα τα app τότε έχει πρόβλημα η οθόνη λογικά.

7 ώρες πριν, fraggreg said:

Καλημέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με το πενάκι. Όπως θα δείτε στο συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη το πενάκι δεν γράφει καθόλου. Χωρίς θήκη στο κινητό και μαγνήτες στην πλάτη του. Επίσης στο τεστ που έκανα λειτουργίας με το πενάκι δουλεύει κανονικά σε όλη την οθόνη. Τι μπορεί να φτάιει;

Αφού δεν έχεις μαγνήτες το service είναι μονόδρομος 

Edited by mips

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

On 22/1/2026 at 10:50 ΠΜ, GMF80 said:

@Alex61 νομιζω του 22 οι ασφαλειας θα συνεχιστουν και το 27 (σε 3μηναια βαση). Ανετα με μια αλλαγη μπαταριας φετος βασει παντα των δικων μου αναγκων θα εβγαζα αλλη μια 2 ετια).

Επισης ακομα και οι "ασφαλειας" περισοτερο ψυχολογικες ειναι θεωρω. Χρησιμες αλλα μπορουμε να ζησουμε και χωρις ενημερωση "ασφαλειας" καθε μηνα.

Ψυχολογικές είναι ή μιας και έχουμε στο κινητό τράπεζες πρέπει να είναι συχνές 

Για μένα είναι ψυχολογικές δεν με νοιάζουν οι ενημερώσεις αν λειτουργεί σωστά το κινητό.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Έχει πάρει κάποιος τους 6  δωρεαν μήνες ΑΙ pro Gemini? Εμένα δε μου το εμφανίζει....

44 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Έχει πάρει κάποιος τους 6  δωρεαν μήνες ΑΙ pro Gemini? Εμένα δε μου το εμφανίζει....

Εμένα το βγάζει. Ακολουθώντας αυτό το βίντεο. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

24 minutes ago, _dimdim_ said:

Εμένα το βγάζει. Ακολουθώντας αυτό το βίντεο. 

Εμένα αντί για pro μου βγάζει "Upgrade to Google Al Plus" και λέει ότι έχω πάρει την προσφορά...

2 ώρες πριν, rapsodos1979_ said:

Εμένα αντί για pro μου βγάζει "Upgrade to Google Al Plus" και λέει ότι έχω πάρει την προσφορά...

Το ίδιο έλεγε κι εμένα αλλά όταν το πάτησα, στο επόμενο βήμα έγραφε το pro και προχώρησε κανονικά η διαδικασία. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

7 ώρες πριν, _dimdim_ said:

Το ίδιο έλεγε κι εμένα αλλά όταν το πάτησα, στο επόμενο βήμα έγραφε το pro και προχώρησε κανονικά η διαδικασία. 

Κι εμένα προχωράει, αλλά δίνει τον τυπικό 1 μήνα, που δίνει σε όλους...Σα να μην αναγνωρίζει ότι πρόκειται για s25u

Και σε μένα δίνει το 6μηνο.

Μήπως έχεις κάποια απ τις παρακάτω συνθήκες?

427868753_Screenshot_20260125_214019_SamsungInternet.thumb.jpg.2ef16f6bd516396739fb52adeb55a8b5.jpg

1 hour ago, OverClocker said:

Και σε μένα δίνει το 6μηνο.

Μήπως έχεις κάποια απ τις παρακάτω συνθήκες?

427868753_Screenshot_20260125_214019_SamsungInternet.thumb.jpg.2ef16f6bd516396739fb52adeb55a8b5.jpg

Το μόνο που έχω κάνει είναι το απλό πρόγραμμα με τα 100gb.Ισως,εκεί κολλάει...Τα παράτησα! Ευχαριστώ, για τη βοήθεια 

εγώ είχα τα 2tb με 9.99 μου έδωσε ένα μήνα αλλά τώρα λέει θα ανανεωθεί 25 Φεβρουαρίου 24.99! πως όμως το γυρίζω στα 9.99 για τα 2 tb όπως πριν;

28 minutes ago, alex61 said:

Αναβάθμιση ασφαλείας Ιανουαρίου 

Εχει βγει εδω και αρκετες μερες. Απο τις 19.1..

Στο S22 U βγηκε σημερα...

Edited by GMF80

έχει ξεκολλήσει σε κανεναν οι ενημερώσεις google; ακομα Ιούλιο λέει εμενα.

12 minutes ago, Nikos Spyr said:

Εμένα λέει Σεπτέμβριος.

Το ίδιο κ μένα

Σεπτέμβριος και σε μένα. Κάπου είχα διαβάσει προ ημερών οτι το έχει κόψει εσκεμμένα η Samsung μέχρι να βγει το 8.5 ή κατι τέτοιο. 

Edit:

Link

Edited by gregpec2