Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά δείχνει η μπαταρία.

Ξεχνά να αδειάσει….

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

3 ώρες πριν, Pns_znts said:

Σχετικά με την ομιλία του Now Brief, σε εμένα μιλάει μόνο αν γυρίσω την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Όταν είναι στα ελληνικά δεν κάνει τίποτα.

Αυτό ακριβώς σε αγγλικά μιλάει κανονικά, στα ελληνικά μόνο να πας στο store της Samsung να κατεβάσεις τα ελληνικά.  Τότε θα μιλάει κανονικά . Εννοείται βάζεις ελληνικά στη μηχανή ομιλίας της samsung.  Το βρήκα τελικά.  

Edited by costsa41

On 18/9/2025 at 2:22 ΜΜ, redcom7 said:

Έτοιμη και η THL 

Screenshot_20250918_142103_Software update.jpg

Την THL την έβαλες ολόκληρη μέσω odin ή άλλαξες μόνο το CSC σε THL; Υποθέτω ότι εξαρχής είχες EUX η EUY?

6 ώρες πριν, OverClocker said:

Ίσως οι μεμβράνες?

Δε ξέρω τι παίζει αλλά μπήκα σε διαδικασία δοκιμών και είδα ότι με τις γνήσιες samsung πάντα βρίσκει με τη μία, αν βάλω τις πολύ λεπτές από αλί, καμιά φορά μπορεί να αργήσει ή να χρειαστεί 2ο πέρασμα.

Πίσω δεν έχω περάσει τίποτα στην επαφή με NFC.δεν ξέρω,το 24u με κλειστά μάτια 🤔(σε ότι θήκη είχα βάλει, περίπου 10)

Καλησπερα στην παρεα.Περασα το one ui 8 και ολα καλα εκτος απο ενα πραγμα.Δεν μου εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος το now bar.Καμια ιδεα κανεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 ώρα πριν, lagouko said:

Πίσω δεν έχω περάσει τίποτα στην επαφή με NFC.δεν ξέρω,το 24u με κλειστά μάτια 🤔(σε ότι θήκη είχα βάλει, περίπου 10)

Πάντως σε σχέση με το s24u, έχει αλλάξει λίγο θέση η "κεραία" του nfc σε σχέση με το 24 και αρκετά με το 23/22

1362948840_Screenshot_20250919_172038_SamsungInternet.thumb.jpg.abb57419721829cca01525aab032041d.jpg1774916679_Screenshot_20250919_172027_SamsungInternet.thumb.jpg.d2d29324c2f936f2e8d3e577129b5b89.jpg1170000453_Screenshot_20250919_172118_SamsungInternet.thumb.jpg.526f8b4f879014bc0ced002012d95b82.jpg

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

καλησπέρα. Μετα την αναβάθμηση προσεξα οτι οταν παω να πληρώσω ανέπαφα το παίρνει με την πρώτη πριν έπρεπε να το περάσω 2 φορές 

3 ώρες πριν, damierom said:

Την THL την έβαλες ολόκληρη μέσω odin ή άλλαξες μόνο το CSC σε THL; Υποθέτω ότι εξαρχής είχες EUX η EUY?

Αλλαγή από EUX

CSC νομίζω έχουν αλλάξει τα παιδιά που έχουν βάλει THL

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

57 minutes ago, damierom said:

Αλλαγή όλη τη ρομ από EUX σε THL ή μόνο το csc σε THL;

Μόνο το CSC αλλαγή με samFW tool από EUX σε THL...

Προσωπικά είναι η πρώτη κίνηση που κάνω όταν ανοίγω συσκευή samsung 

Εν τω μεταξύ ρε παιδιά δουλεύει αυτό το dynamic clock στην lock screen?q

5 ώρες πριν, jtgiannis said:

Καλησπερα στην παρεα.Περασα το one ui 8 και ολα καλα εκτος απο ενα πραγμα.Δεν μου εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος το now bar.Καμια ιδεα κανεις??

Και εμένα το ίδιο φίλε μου.

Αν ξέρει κάποιος τι να κάνουμε να λυθεί το θέμα ας βοηθήσει.

6 minutes ago, dgeorge4 said:

Έφαγα κόλλημα τώρα, εδώ δεν έδειχνε χρήση οθόνης;

Screenshot_20250920_144459_Device care.jpg

Πάτα πάνω στο γράφημα..

Συνήθως πόσες ώρες οθόνης βλέπετε; Από περιέργεια πάνω από 5 h οθόνης δεν μπορώ να δω με τίποτα

16 ώρες πριν, miltos74 said:

Εγώ έχω κανονικά πάντως, δεν αντιμετώπισα κάτι αντιστοιχο.

41 minutes ago, dgeorge4 said:

Έφαγα κόλλημα τώρα, εδώ δεν έδειχνε χρήση οθόνης;

Screenshot_20250920_144459_Device care.jpg

Εκεί που είσαι πάτα προβολή λεπτομερειών 

Όλα καλά με την αναβάθμιση! Τρώγομαι βέβαια να κάνω "καθαρή εγκατάσταση" όπως κάνω στο iphone που έχω δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί πάντα λειτουργεί πολύ καλύτερα και γρηγορότερα το κινητό! Βαριέμαι όμως την διαδικασία να το ξανασεταρω απ' την αρχή....θα δω...

Edited by damierom

18 ώρες πριν, miltos74 said:

Καλησπερα.Κατι θεμα εχει με την αναβαθμιση.Στο ιδιο κινητο της συζυγου που δεν εχουμε περασει ακομα το one ui 8 λειτουργει κανονικα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 ώρες πριν, damierom said:

Όλα καλά με την αναβάθμιση! Τρώγομαι βέβαια να κάνω "καθαρή εγκατάσταση" όπως κάνω στο iphone που έχω δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί πάντα λειτουργεί πολύ καλύτερα και γρηγορότερα το κινητό! Βαριέμαι όμως την διαδικασία να το ξανασεταρω απ' την αρχή....θα δω...

Εννοείται δε χρειάζεται η επαναφορά.  Το τηλέφωνο με το 8 τρέχει σαν τρελό και είναι πιο smooth από ποτέ.  Η δε μπαταρία είναι η μεγάλη έκπληξη.  Και φυσικά όλα λειτουργούν ρολόι.  Προστέθηκε στην κάμερα μια χειρονομία να πηγαίνει στις ρυθμίσεις κάτι πολύ πρακτικό.  

στα θετικά καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και σε εμένα με την αναβάθμιση, και επίσης το NFC έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό αμέσως πιάνει στις ανεπαφες συναλλαγες ενώ πριν ήθελε 2 με 3 φορές για να πιάσει στο POS.

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S25 Ultra 5G (SM-S938B/DS) (Snapdragon 8 Elite, 512GB, 12GB RΑΜ) (Android 16) (OneUI v8.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v6.0 (Android 16) (OneUI v8.0).

4 minutes ago, vwbestakos said:

στα θετικά καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και σε εμένα με την αναβάθμιση, και επίσης το NFC έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό αμέσως πιάνει στις ανεπαφες συναλλαγες ενώ πριν ήθελε 2 με 3 φορές για να πιάσει στο POS.

Πολύ σωστά. Το nfc και σε μένα ήθελε δύο-τρεις φορές αλλά τώρα πιάνει με τη μία.. αυτονομία ίσως είναι καλύτερη θα δείξει τις επόμενες ημέρες.. επίσης παρατηρώ ότι και το δαχτυλικό είναι πιο άμεσο.. το λέω γιατί έχω τζάμι της esr και κάποιες φορές ήθελε περισσότερες προσπάθειες από μία..

Παίδες κάτι λένε για το zoom.. ότι έχει ελαφρώς υποβαθμιστεί.. δεν παρατήρησα κάτι τρελό.. κάντε κάνα check να το δούμε..

Γενικά το κινητό είναι ότι καλύτερό.. σε όλα γενικά είναι σούπερ.. να ήταν λίγο καλύτερο και στη φωτογραφία θα ήμουν τέλεια.. ειδικά στον εσωτερικό χώρο και σε πρόσωπα οταν ελαφρώς κινούνται..

Ερώτηση προς γνωστές. Ενεργοποιούμε το battery protection για φόρτιση έως 80% ή φορτίζουμε άφοβα μέχρι 100%;

1726594783_Screenshot_20250922_124123_Devicecare.thumb.jpg.faeece280cced8543d86780fb9ce9bff.jpg

Η εμπειρια με τετοιου ειδους φορτιση για μενα ηταν μια τρυπα στο νερο.

Στο S22 U την 1η χρονια φορτιζα 20 με 85. Τη 2η χρονια καπου 20 με 90 και απο τοτε καπου 20 με 95.

Ποτε δεν το αφησα να σβησει απο μπαταρια και ελαχιστες φορες κατω απο 15. Και καποιες φορες το φορτιζω μεχρι 100.

Συμφωνα με abattery και accubattery εχω 74% υγεια μπαταριας. Οποτε και να μην προσεχα τοσο μαλλον στο ιδιο ποσοστο θα ημουν.

Μια βασικη προστασια οπως προτεινε ο Overclocker αρκει θεωρω.