LAGGI Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Μια χαρά δείχνει η μπαταρία. Ξεχνά να αδειάσει…. Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, Pns_znts said: Σχετικά με την ομιλία του Now Brief, σε εμένα μιλάει μόνο αν γυρίσω την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Όταν είναι στα ελληνικά δεν κάνει τίποτα. Αυτό ακριβώς σε αγγλικά μιλάει κανονικά, στα ελληνικά μόνο να πας στο store της Samsung να κατεβάσεις τα ελληνικά. Τότε θα μιλάει κανονικά . Εννοείται βάζεις ελληνικά στη μηχανή ομιλίας της samsung. Το βρήκα τελικά. Edited September 19, 2025 by costsa41 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 On 18/9/2025 at 2:22 ΜΜ, redcom7 said: Έτοιμη και η THL Την THL την έβαλες ολόκληρη μέσω odin ή άλλαξες μόνο το CSC σε THL; Υποθέτω ότι εξαρχής είχες EUX η EUY? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 6 ώρες πριν, OverClocker said: Ίσως οι μεμβράνες? Δε ξέρω τι παίζει αλλά μπήκα σε διαδικασία δοκιμών και είδα ότι με τις γνήσιες samsung πάντα βρίσκει με τη μία, αν βάλω τις πολύ λεπτές από αλί, καμιά φορά μπορεί να αργήσει ή να χρειαστεί 2ο πέρασμα. Πίσω δεν έχω περάσει τίποτα στην επαφή με NFC.δεν ξέρω,το 24u με κλειστά μάτια 🤔(σε ότι θήκη είχα βάλει, περίπου 10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Καλησπερα στην παρεα.Περασα το one ui 8 και ολα καλα εκτος απο ενα πραγμα.Δεν μου εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος το now bar.Καμια ιδεα κανεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 1 ώρα πριν, lagouko said: Πίσω δεν έχω περάσει τίποτα στην επαφή με NFC.δεν ξέρω,το 24u με κλειστά μάτια 🤔(σε ότι θήκη είχα βάλει, περίπου 10) Πάντως σε σχέση με το s24u, έχει αλλάξει λίγο θέση η "κεραία" του nfc σε σχέση με το 24 και αρκετά με το 23/22 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 καλησπέρα. Μετα την αναβάθμηση προσεξα οτι οταν παω να πληρώσω ανέπαφα το παίρνει με την πρώτη πριν έπρεπε να το περάσω 2 φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 3 ώρες πριν, damierom said: Την THL την έβαλες ολόκληρη μέσω odin ή άλλαξες μόνο το CSC σε THL; Υποθέτω ότι εξαρχής είχες EUX η EUY? Αλλαγή από EUX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 48 minutes ago, redcom7 said: Αλλαγή από EUX Αλλαγή όλη τη ρομ από EUX σε THL ή μόνο το csc σε THL; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 CSC νομίζω έχουν αλλάξει τα παιδιά που έχουν βάλει THL 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 57 minutes ago, damierom said: Αλλαγή όλη τη ρομ από EUX σε THL ή μόνο το csc σε THL; Μόνο το CSC αλλαγή με samFW tool από EUX σε THL... Προσωπικά είναι η πρώτη κίνηση που κάνω όταν ανοίγω συσκευή samsung Εν τω μεταξύ ρε παιδιά δουλεύει αυτό το dynamic clock στην lock screen?q 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 5 ώρες πριν, jtgiannis said: Καλησπερα στην παρεα.Περασα το one ui 8 και ολα καλα εκτος απο ενα πραγμα.Δεν μου εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος το now bar.Καμια ιδεα κανεις?? Και εμένα το ίδιο φίλε μου. Αν ξέρει κάποιος τι να κάνουμε να λυθεί το θέμα ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 Έφαγα κόλλημα τώρα, εδώ δεν έδειχνε χρήση οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 6 minutes ago, dgeorge4 said: Έφαγα κόλλημα τώρα, εδώ δεν έδειχνε χρήση οθόνης; Πάτα πάνω στο γράφημα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 Συνήθως πόσες ώρες οθόνης βλέπετε; Από περιέργεια πάνω από 5 h οθόνης δεν μπορώ να δω με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 16 ώρες πριν, miltos74 said: Και εμένα το ίδιο φίλε μου. Αν ξέρει κάποιος τι να κάνουμε να λυθεί το θέμα ας βοηθήσει. Εγώ έχω κανονικά πάντως, δεν αντιμετώπισα κάτι αντιστοιχο. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 41 minutes ago, dgeorge4 said: Έφαγα κόλλημα τώρα, εδώ δεν έδειχνε χρήση οθόνης; Εκεί που είσαι πάτα προβολή λεπτομερειών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 (edited) Όλα καλά με την αναβάθμιση! Τρώγομαι βέβαια να κάνω "καθαρή εγκατάσταση" όπως κάνω στο iphone που έχω δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί πάντα λειτουργεί πολύ καλύτερα και γρηγορότερα το κινητό! Βαριέμαι όμως την διαδικασία να το ξανασεταρω απ' την αρχή....θα δω... Edited September 20, 2025 by damierom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 18 ώρες πριν, miltos74 said: Και εμένα το ίδιο φίλε μου. Αν ξέρει κάποιος τι να κάνουμε να λυθεί το θέμα ας βοηθήσει. Καλησπερα.Κατι θεμα εχει με την αναβαθμιση.Στο ιδιο κινητο της συζυγου που δεν εχουμε περασει ακομα το one ui 8 λειτουργει κανονικα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 7 ώρες πριν, damierom said: Όλα καλά με την αναβάθμιση! Τρώγομαι βέβαια να κάνω "καθαρή εγκατάσταση" όπως κάνω στο iphone που έχω δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί πάντα λειτουργεί πολύ καλύτερα και γρηγορότερα το κινητό! Βαριέμαι όμως την διαδικασία να το ξανασεταρω απ' την αρχή....θα δω... Εννοείται δε χρειάζεται η επαναφορά. Το τηλέφωνο με το 8 τρέχει σαν τρελό και είναι πιο smooth από ποτέ. Η δε μπαταρία είναι η μεγάλη έκπληξη. Και φυσικά όλα λειτουργούν ρολόι. Προστέθηκε στην κάμερα μια χειρονομία να πηγαίνει στις ρυθμίσεις κάτι πολύ πρακτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 (edited) στα θετικά καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και σε εμένα με την αναβάθμιση, και επίσης το NFC έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό αμέσως πιάνει στις ανεπαφες συναλλαγες ενώ πριν ήθελε 2 με 3 φορές για να πιάσει στο POS. Edited September 21, 2025 by vwbestakos 1 Παράθεση Samsung Galaxy S25 Ultra 5G (SM-S938B/DS) (Snapdragon 8 Elite, 512GB, 12GB RΑΜ) (Android 16) (OneUI v8.0). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v6.0 (Android 16) (OneUI v8.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2025 4 minutes ago, vwbestakos said: στα θετικά καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και σε εμένα με την αναβάθμιση, και επίσης το NFC έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό αμέσως πιάνει στις ανεπαφες συναλλαγες ενώ πριν ήθελε 2 με 3 φορές για να πιάσει στο POS. Πολύ σωστά. Το nfc και σε μένα ήθελε δύο-τρεις φορές αλλά τώρα πιάνει με τη μία.. αυτονομία ίσως είναι καλύτερη θα δείξει τις επόμενες ημέρες.. επίσης παρατηρώ ότι και το δαχτυλικό είναι πιο άμεσο.. το λέω γιατί έχω τζάμι της esr και κάποιες φορές ήθελε περισσότερες προσπάθειες από μία.. Παίδες κάτι λένε για το zoom.. ότι έχει ελαφρώς υποβαθμιστεί.. δεν παρατήρησα κάτι τρελό.. κάντε κάνα check να το δούμε.. Γενικά το κινητό είναι ότι καλύτερό.. σε όλα γενικά είναι σούπερ.. να ήταν λίγο καλύτερο και στη φωτογραφία θα ήμουν τέλεια.. ειδικά στον εσωτερικό χώρο και σε πρόσωπα οταν ελαφρώς κινούνται.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 Ερώτηση προς γνωστές. Ενεργοποιούμε το battery protection για φόρτιση έως 80% ή φορτίζουμε άφοβα μέχρι 100%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2025 Η εμπειρια με τετοιου ειδους φορτιση για μενα ηταν μια τρυπα στο νερο. Στο S22 U την 1η χρονια φορτιζα 20 με 85. Τη 2η χρονια καπου 20 με 90 και απο τοτε καπου 20 με 95. Ποτε δεν το αφησα να σβησει απο μπαταρια και ελαχιστες φορες κατω απο 15. Και καποιες φορες το φορτιζω μεχρι 100. Συμφωνα με abattery και accubattery εχω 74% υγεια μπαταριας. Οποτε και να μην προσεχα τοσο μαλλον στο ιδιο ποσοστο θα ημουν. Μια βασικη προστασια οπως προτεινε ο Overclocker αρκει θεωρω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts